Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty-three.


Middagen hade varit trevlig kvällen före, och att vakna i en säng full av sand är ingenting jag kan rekommendera. Med ett leende på läpparna och med glädje i kroppen kunde jag tänka tillbaka på promenaden tillbaka till hotellet. Det var inte alls så mycket folk ute och precis innan vi skulle lämna stranden tog Justin tag i mig och la ned mig på sanden, vilket resulterade i att hela mitt hår blev fullt med alla dessa sandkorn som nu låg i sängen. Han hade kysst mig, passionerat och vilat sin kropp mot min. Hela kvällen hade han varit kärleksfull, med små kärleksgester, vilket fick mig om det ens gick, att bli mer kär i honom. Han låg bredvid mig med ett avslappnat leende på läpparna och sov, jag hade absolut ingen plan på att väcka honom så jag gick försiktigt upp ur sängen och in på toaletten, när jag ändå var där inne passade jag på att ställa mig med huvudet över badkarskanten och borstade ut håret, och all sand som inte redan låg i sängen åkte ned i badkaret.

 

Jag satt på terrassen och kände värmen som var på väg att infinna sig i luften, med en flaska iskallt vatten i handen. På mig hade jag min bikini och en stor t-shirt som egentligen tillhörde Justin, men som jag hade tagit beslag på. Jag kom att tänka på Alessa när jag satt där, så jag vandrade in och hämtade min mobil, för att kunna skicka iväg ett litet sms till henne. Kanske inte världens bästa sätt att hålla kontakten, men hon vet att jag älskar henne, det är huvudsaken. ”Hej bästa vän! Hur mår du, och din familj? Sitter och tänker på dig, och på allt vi pratade om att göra när vi var yngre, vi hann inte med så mycket. Men ingen av oss har väl egentligen något att klaga över, vi har fina familjer båda två. Puss, jag älskar dig. Hälsa familjen.” Hon och jag, tillsammans med Celia pratade ofta om hur vi skulle dra från Stratford och utforska världen, men det blev inte så mycket av det då jag träffade Justin. Vilket jag kan se på både gott och ont, det hade varit kul att resa jorden runt med mina två bästa vänner, men hade jag inte mött honom hade jag inte haft Adriana.

 

Mina tankar blev avbrutna av att Justin kom ut och satte sig ned bredvid mig. ”God morgon min sköna.” Jag mötte hans gyllenbruna ögon, som hade en tendens till att få en glödhet färg av solens ljus, och det var inte sämre den morgonen. ”God morgon hjärtat.” Han bländade av ett kritvitt leende, som kan få vilken tjej som helst att falla ned på knä. Han kysste mina läppar ömt och placerade en av sina händer på min kind, mina händer drog jag sakta men säkert upp över hans bara överkropp. ”Har du planerat något åt oss idag?” Jag la ned mitt huvud på hans axel, och kunde känna hur hans hjärtslag slog, dem måste ha varit hårda då jag till och med kände dem dit. ”Nej. Vill du göra något?” Jag reste mig upp och på väg in i vardagsrummet svarade jag honom. ”Stranden?” Han kom efter mig och jag hann inte ens reagera innan han lyfte upp och kittlade mig. ”Dit du går, går jag.”

 

Stranden var full i folk, speciellt tjejer i minimala bikinis. Skrattretande om du frågar mig. Vi försökte hela tiden hålla en låg profil, men tillslut gick det upp för alla att Justin Bieber befann sig på stranden och vi fick inte en lugn stund. ”Vi kan gå om du vill?” Jag låg på mage med ansiktet från honom på en av de två handdukarna vi tog med oss. ”Jag vet att jag är tillsammans med tjejernas dröm, spelar nog ingen roll vart vi går, dem är överallt. Så nej, vi stannar.” Han suckade och la sin arm över min korsrygg. ”Baby, var inte så. Kom, vi går.” Han reste sig upp och drog på sig sitt linne, han hade när vi gick ned. Jag orkade inte bråka med honom så vi reste oss upp och packade ihop våra saker. Ett gäng tjejer kom fram precis när jag la ned det sista i strandväskan. ”Kan vi få ta en bild?” Justin tittade på mig, precis som att han frågade om lov, vilket han inte behöver. ”Jag kan ta bilden.” En tjej som stod med en kamera i handen sträckte den till mig, och Justin ställde sig i mitten av alla, och la sina armar om tjejerna som var närmast honom. En väldigt fin bild om ni frågar mig. han gör sig alltid bra på bild, oavsett vad han gör eller har på sig.

 

”Det var inte meningen att låta så bitchig innan, förlåt.” Vi gick hand i hand på strandpromenaden. ”Jag vill att du ska må bra, gör inte du det med alla runt dig så säg det. Jag tar inte illa upp.” Han drog in mig i sin famn och pussade mig på hjässan. Längre fram på gatan fanns det en ensam man som stod med sin fruktvagn. Han såg ut att svimma vilken sekund som helst, vilket jag kan förstå då han stod fullt påklädd i värmen. Jag köpte en tallrik med lite olika frukter på, och Justin norpade av mig hela tiden istället för att han köpte sig en egen. Han tog den sista vindruvan, som jag precis tänkte ta. ”Hörru, din snikare. Ge mig den.” Han log mot mig. ”Ta den då.” Han satte den mellan sina tänder, och jag bet av halva och kysste honom. ”Godaste kyssen hittills.” Han skrattade till och kysste mig igen.

 

Vi hade sedan länge promenerat förbi hotellet och dess kvarter, och hade sedan ett tag hamnat i ett lite mer slummigt område. Ingen av oss brydde sig, och vi fortsatte vandra. Jag har alltid vart imponerande över alla som kan göra snygga graffiti målningar, inte dem där som bara skriver något för att det är kul, utan dem som verkligen lägger ned tid på det dem gör. Och i det området vi hamnade i fanns det en hel del snygga målningar. Både jag och Justin kommenterade dem som vi fick se på ett betryggande avstånd. Inte en människa syntes till på gatorna, så det var ingen som kunde se att det var Bieber som gick där. Vi kollade in i en gränd, där det stod en ensam grabb och gjorde en målning. En målning jag trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle få se. ”Baby, ser du vad jag ser?” Jag pekade och Justin vände sin uppmärksamhet på grabben i en gråt tröja, och blåa jeans. Hans ögon vidgades och jag började skratta, vilket fick killen i gränden att vända sig mot oss.

 

”Jag måste bara hälsa på honom.” Justin drog med mig in i gränden, och bara tanken gav mig kalla kårar. När vi kom nära nog tog Justin av sig både kepsen och solglasögonen. Grabben som stod med en sprayflaska i handen höll på att tappa hakan. ”Snygg målning.” Jag stod bredvid Justin med ett fast grepp om hans arm, men med ett leende på läpparna. ”Inte kunde jag tro när jag vaknade i morse att jag skulle göra en målning av dig, och sedan träffa dig.” Grabben verkade lugn, väldigt lugn över det faktumet att Justin stod framför honom, och såg hans verk. ”Jag måste säga att jag är imponerad. Den är skit snygg…” Grabben avbröt honom. ”Den är inte klar, några små saker kvar.” Justin skrattade till, och jag skådade den lite för stora bilden på Justin, som fanns på väggen. ”Tycker du har lyckats jävligt bra.” Jag blev själv förvånad när jag öppnade munnen.

 

Vi fortsatte hemåt då vi hade snackat klart med honom, vars namn var Shawn. När vi kom innanför dörren till rummet så kastade jag ned väskan på golvet och sprang in på toaletten, då jag höll på att pissa på mig. Långpromenader på okänd mark är ingenting jag rekommenderar om man har lika liten blåsa som jag. När jag var klar hängde jag upp våra handdukar ute så att dem fick torka. ”Vill du ha ett glas vin?” Justin stod i köket när jag kom tillbaka in. ”Visst, kan vi inte duscha först?” Han vände sig om och log skämtsamt mot mig. ”Får jag duscha med dig?” Jag nickade bara och gick in i sovrummet för att leta reda på nya kläder. Jag hann inte långt då Justin lyfte upp mig, och släppte mig inte fören jag stod i duschen. Iskallt vatten var det som kom först, vilket inte gjorde mig speciellt mycket, då det säkert var 40 grader varmt ute.

 

Linnet jag hade på mig sög sig fast på min kropp och gav mina kurvor sin rätta glans. Justins kropp pressades mot min då han tryckte mig mot väggen och kysste mig, kärleksfulla kyssar gav han mina läppar, samtidigt som han med sina händer utforskade min kropp. Han drog mitt linne över huvudet och kysste mig vidare ned på halsen. Han hade redan fått av sig sitt linne, men badshortsen var fortfarande på. Mina händer vandrade sakta men säkert upp efter hans rygg och stannade i nacken på honom där jag drog fingrarna genom hans hår. Vi kollade länge på varandra med ett avstånd på inget mindre än bara några få cm. Det kändes som mil, men ändå inte. Hans ögon brände sig fast i mina. Mina händer vandrade tillbaka ned till hans shorts och skulle precis knäppa upp dem när jag kände något i hans ficka. ”Justin.” Var det enda jag sa, och höll upp hans iPhone, den var verkligen helt förstörd. Jag började skratta, och han kollade storögt på vad som fanns i min hand.


 

Hoppas att jag överraskar er med nya saker i varje kapitel. :) Saker ni aldrig trodde skulle finnas med i novellen. Detta blir sista för idag. Men jag har en allvarlig fråga till er: Hur detaljerat ska jag skriva alla dessa sexdelar? Mig spelar det ingen roll, men jag personligen tycker det är mycket roligare att läsa en detalerad än bara massa trams. Upp till er nu, ge mig era åsikte!!


Kommentarer
nour säger:

om känner mig wierd nu men iaf... Skriv detaljerat som alltid för du skriver som bäst då!:D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

moa säger:

skriv detaljert!! sjukt bra snälla snälla en till idag <33

Skrivet: |

caroline svensson säger:

jag håller med dig, hellre detaljerat än trams. du är grym! LOVE YOU <3

Skrivet: |

cajsa säger:

Säger som dom andra, inget trams utan detaljerat :)

DU är grymt bra !!

lovelovelove

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Anonym säger:

säger som alla andra skriv detaljerat:)<3

Skrivet: |

Haley säger:

tro inte att jag är världens peddobear nu, men skriv det detaljerat =)) grymt som vanligt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

Hatar massa trams, skriv detaljerat :)

Skrivet: |

rt säger:

Haha som alla så måste jag faktiskt hålla med, att du bara borde skriva detaljerat sex då det är roligare och mycket bättre än massa trams :)

JÄTTEBRA som vanligt :)

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Becka säger:

Håller med dom andra om detaljerat. :)



Superbra kapitel! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

jasmine säger:

Jag hållet med alla andra:-)

Skrivet: |

Anonym säger:

Håller med alla andra detaljer :)

Skrivet: |

Felizia säger:

We want details ;) Sjukt bra! :D Längtar till nästa kapitel! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alizzdream säger:

Detaljerat! Haha inget trams här heller! :P

Du är grym och kommer för alltid vara i mitt hjärta punkt slut. :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Emelie säger:

Tycker som du hellre detaljerat!

Du äger på att skriva :D

Skrivet: |

Josefin säger:

detaljerat för sjutton! mycket sex ska de va ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://josefinlife.blogg.se/

Isabella säger:

haha inget illa me dina vi läsare till dig är sexgalningar? nejrå, men jag håller med dem andra flicor som kommenterat, jag tycker du ska skriva detaljerat, det blir med levande då och man får en mer detaljerad bild i huvudet om hur det egentligen skulle gå till , haha om du förstår :P:)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Anonym säger:

Detaljerat, inge trams! ;)

Skrivet: |

Anonym säger:

Helt klart detaljerad, annars blire så töntigt, och pinsamt!

Skrivet: |

Quinee säger:

Detaljer !!!! ;D hihi



Jätte bra kapitel :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

I want selena ! :D

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Jag tycker att du ska fortsätta som du har gjort, alltså detaljerat. :)

Du är grym på detta, :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback