Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty-seven.

 

När vi kom tillbaka efter en spänd lunch tillsammans, då jag inte ville börja tjafsa med honom inne på restaurangen, så tog jag upp diskussionen om ringen när vi kom in. ”Jag gömde inte ringen, men jag vill bara inte att detta ska hamna i tidningen innan jag har fått berätta den glada nyheten för mamma. Jag vill hinna före alla andra. Förstår du? Gömde jag ringen fanns det en bra anledning i alla fall.” Han stod med ryggen mot mig, men vände sig om när han hörde min förklaring. ”Förlåt, jag är bara så rädd att du ska ångra dig.” Några få tårar slank ned för hans kind och stannade vid hakan. ”Jag kommer aldrig ångra mig, inte ens om du ber mig. Det är du och jag nu, tills döden skiljer oss åt.” Ett leende spred sig över hans läppar och han lyfte upp mig, för att sedan lägga ned mig i soffan. Han la sig halvt över mig och kysste mig. Ömma kyssar fortsatte ned över min hals och vidare bakom örat.

 

Jag reste mig upp när jag låg över honom och tog hans hand för att sedan gå in i sovrummet. Han med uppknäppt skjorta och jag med bar överkropp och enbart trosor på mig. Han tog själv av sig sin skjorta och han inte mer än knäppa upp sina byxor innan jag knuffade ned honom i sängen. ”Vildkatten är i farten.” Jag satte mig gränsle över honom och böjde mig ned så att mina läppar kunde återanslutas med hans, samtidigt som jag svankade över honom. Hans händer vandrade över min rygg och vidare ned till min rumpa och där stannade han inte, han fortsatte ned över mina lår och tillbaka upp igen. Samtidigt som vi kysstes placerade han återigen sina händer på min rumpa, men denna gång innanför trosorna. Jag försökte hela tiden hålla tillbaka stönen, men tillslut gick det inte. Han var för bra med sina händer för att jag skulle klara av att stå emot den makten.

 

Att ligga på rygg under människan man älskar över allt är en underbar känsla, men den blir bättre ju mer han kysser ens kropp. Det var precis det Justin gjorde. Han kysste varje liten del av min bara hud med sina fuktiga läppar, han behandlade mig som den prinsessan han tyckte att jag var. Hans byxor hade sedan en tid åkt av och vi hade bara underkläder på oss. Samtidigt som han kysste min mage drog jag mina fingrar genom hans hår, och ringen på mitt finger glimtade till varje gång den kom i kontakt med solen utanför fönstret. Han fortsatte kyssa mig upp över magen, samtidigt som han drog sina händer på insidan av mina lår, rysningar gick genom min kropp samtidigt som stön lämnade min mun. Han kysste mina bröst, och lät även händerna tillslut hamna där. Allt jag ville var att känna honom, så djupt inne i mig han kunde.

 

Han hamnade på rygg, men på något sätt kändes det som att det fortfarande var han som hade makten över mig. Anledningen till att jag knuffade ned honom på rygg var för att jag skulle ta över den, men med hans händer som smekte min kropp, speciellt masserade mina bröst var jag i underläge fortfarande. Enda sättet jag kunde ta över allt på var att få honom att njuta och glömma bort mig för en stund. Vilket verkade funka då jag med hjälp av mina tänder drog ned hans kalsonger, hela hans kropp slappnade av och hans händer lämnade min kropp. När jag för första gången under vårt förhållande tog honom i munnen spände han hela sin kropp, det mest betydelsefulla stönet lämnade hans läppar, och han flätade in sina fingrar i mitt hår. Jag gav honom, vad varje grabb önskar sig, en riktig avsugning.

 

Känslan av att ge honom njutning fullt ut var oslagbar, det går inte att beskriva med ord, saken måste upplevas, och tro mig det var underbart, till och med för mig. Precis innan han skulle komma slutade jag och han kollade frustrerat på mig. ”Varför slutade du?” Jag hånlog mot honom samtidigt som jag kysste mig upp över hans mage och vidare till hans hals. Utan förvarning tog han tag om mina kinder och kysste mig. Samtidigt som våra tungor var med varandra, la han ned mig försiktigt på rygg och tog återigen tillbaka kontrollen över min kropp. Han förde in vad jag tror var två fingrar i mig. Jag gjorde allt jag kunde för att kunna fortsätta vår kyss, men tillslut klarade jag inte av det utan var tvungen att vrida mig i sängen av lust och njutning. Min kropp gick upp i brygga och orgasmen sköljde över mig, han fortsatte och allt blev för mycket för mig. Det svartnade nästan för ögonen, vilket är det bästa som kan ha hänt. Njutningen blev så mycket mer, än den vart tidigare.

 

Återigen var det han som låg på rygg, och han var redan hård, vilket underlättade en hel del, då allt jag ville var att han skulle tränga in i mig. Jag placerade mina händer på hans bröstkorg, för att jag lättare skulle kunna hålla balansen samtidigt som han med sin ena hand styrde in den. Jag sjönk ned sakta bara för att få känna den fullt ut, och när han tillslut hade bottnat i mig stannade jag kvar där. Blickarna vi utbytte var intensiva, precis som att vi ville ha så mycket mer av varandra än vad vi egentligen kunde erbjuda. Jag kysste hans händer innan han villigt placerade dem på mina höfter och jag började sakta men säkert lyfta mig uppåt, och jag kände hur luften försvann ur mig i samma takt som han gjorde det. När jag kände att han var allt för långt bort från mig sänkte jag mig ned över honom ännu en gång. "Du. Gör. Mig. Galen." Han kunde inte riktigt uttala meningen ordentligt, men jag förstod vad han menade. Han böjde på benen så att hans knän nästan var i ryggen på mig, så jag böjde mig framåt och svankade så mycket jag kunde bara just för att han skulle kunna komma djupare in i mig, samtidigt som jag på en gång kände att han tog över ännu en gång. Han pumpade mig full gång efter gång och han nådde botten hela tiden.

 

Vi bytte ställning och jag stod på knä placerade precis vid sänggaveln med ett fast grepp om den, svankade fullt ut och Justin trängde in i mig bakifrån. Han fattade ett hårt tag om mina höfter och började på en gång stöta hårt och djupt in i mig. Jag gjorde motjuck just för att jag ville att det skulle gå vildare till. "Hå-hårdare." Ett enstaka ord kom inte ens ut ordentligt från min mun, men han gjorde som jag sa. Han böjde sig fram mot mig samtidigt som han saktade ned farten, han kysste mig i nacken och tog två fasta grepp om mina bröst, samtidigt som han lugnt och försiktigt rörde sig in och ut. ”Jag älskar dig så sjukt jävla mycket.” Han viskade mot min bara hud, vilket gav mig rysningar, han fortsatte kyssa mig över ryggen och ned mot svanken, samtidigt som han med sin ena hand smekte mig över min känsliga punkt. Jag har aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle genomgå en sådan njutning från alla håll. Han visste vad han gjorde, och hur han skulle ta hand om mig.

 

På rygg låg jag helt plötsligt och hade honom så nära mig en människa kan vara, mina ben kring hans midja och han djupt inne i mig. Han kysste mina läppar och hade sedan länge flätat in sina fingrar i mitt hår. Vi båda två var svettiga, men det var inget vi brydde oss i. Allt kändes så underbart, precis som att det var taget ur en saga, dock inte för barn utan för vuxna. Jag drog mina naglar längs hans rygg och fick se att även jag kunde ge honom rysningar. Han kollade intensivt på mig och kysste mina läppar. Helt plötsligt släppte han allt han höll på med, utom att faktiskt fylla mig till max. Han gav ifrån sig ett par riktiga stötar, innan han med all sin kraft fyllde mig med allt han hade. Allt blev genast för mycket för mig, och jag kom in min 4 orgasm. Tillsammans låg vi utslagna, och då menar jag verkligen utslagna, i sängen, nakna med varandras armar om varandra.

 

”Du är allt jag någonsin önskat mig.” Det var dem sista orden han sa till mig innan han somnade. Han såg så fridfull ut där han låg, med armarna om mig. ”Och du är allt jag någonsin önskat mig.” Viskade jag lugnt mot hans kind innan jag pressade mina läppar mot den. Jag smög upp ur sängen och tassade lugnt och försiktigt in i duschen, jag ville verkligen inte väcka honom, då han med all säkerhet behövde all den sömn han kunde få. Vattnet rann längs min kropp och svalkade varenda del av den. Jag tvättade håret noga, precis som resten av kroppen. När jag kom ut ur duschen låg Justin fortfarande och sov, men istället för att han höll om mig, höll han om en kudde. Det var så sött att se, att några få tårar slank ned för min kind. Jag var verkligen världens lyckligaste, och absolut ingen kunde hindra det. Varken någon som Selena eller Alexander, inte ens tillsammans skulle dem kunna ta min glädje ifrån mig.


 

Jag hoppas verkligen att detta var ett kapitel som ni längtat efter. :) För jag har längtat efter att höra era åsikter om det. (A) Det bor en sexgalning i oss alla, detta var nog rätt tillfälle att plocka fram den personen.

 

Glöm inte bort frågestunden. Frågar ni inte, får ni inget svar ^


Kommentarer
Bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Sara säger:

älskar din sexscener, haha XD

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Mickan / My Life In My Words säger:

Haha jag håller med, det bor en i oss alla ! :D

Underbart kapitel, du får verkligen fram allt på ett kanon bra sätt ! :)

Utan att det låter fel, eller perverst. Du är kanon bra på detta, ! :D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

ellen säger:

javisst,det bor en sån sak i oss alla ;) mera!

Skrivet: | Bloggadress: http://jelenaastooryys.blogg.se/

Haley säger:

Sjukt grymt <33 Håller med! Tycker du skriver ner det perfekt, så att det varken blir överdrivet eller så <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Diana säger:

ååååååh bästa kapitlet på länge haha.

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

elin säger:

(Y)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Anonym säger:

Kan inte hålla med mer med dem kommentarerna över :d :*

Skrivet: |

Johanna säger:

yeah, grymt :D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

josefine säger:

äh vafan, det bor en liten sådan i oss alla ;) jag gillade det!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

D säger:

Snälla söta rara Marielle skulle vi kunna få ett till kapitel idag, jag skulle vilja se om Clar kan gå normalt när hon vaknar igen hahahah ;) får seriöst inte nog av varken dina sexscener elr vanliga kapitel men vill bara säga att den här gången slog deras sex allt haha :D <3

Skrivet: |

rt säger:

Hahha åhh de här slog nästan alla kapitel men när dom fick adriana var nog lika grymt :)

Hahaha vill verkligen se om Clar kan gå normalt när hon vaknar ;)



Skrivet: |

Emelie säger:

meerrrr :D

skit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Alexandra säger:

Super bra :)!!!!



meeerraa :D

Skrivet: |

Mimmi säger:

Du måste skriva mer sånna här kapitel! Hahha är också en av de som gärna vill veta fall hon kan gå dagen efter ;)

Skrivet: |

Felizia säger:

Hell yeaa ;) Vill också veta om hon kan gå dan efter ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alizzdream säger:

Kan inte annat än hålla med de andra, det var grymt! Som du sa det bor ett litet sex monster i oss alla ;) du är grym kvinna!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Josefin säger:

oooh bästa kapitlet!

Skrivet: |

caroline svensson säger:

herre jävlar! bästa kapitlet hitills! :D du är verkligen grym och du vet vad du gör!!!

du skriver allting så perfekt och ja, vad ska man säga!? du är BÄST!!

jag är också en av dem som vill ha ett kapitel till för att se om clarissa kan gå dagen efter ;) haha, LOOVE <3

Skrivet: |

Amanda säger:

du.är.grym! sexmonstret finns i oss alla!

du skriver det på ett så bra sätt så det inte blir äckligt utan det blir bara lika perfekt som med resten av storyn. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Isabella säger:

Ur mitt perspektiv verkar det som om justin VERKLIGEN vet vad han sysslar med, haha!

Som du skrev om att du troddejag skulle gilla detta kapitel hade du fel, JAG ÄLSKAE DET. Så otroligt bra skrivet i minsta detalj. Vad finns det egentligen att säga? du är GRYM på att skriva kvinna! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Den som älskar dina noveller säger:

Helt awesome längtar till nästa kapitel tror inte att clarissa kan gå dagen efter!!

Men kan du inte skriva lite mer ur justins perspektiv när dom har sex så vi får veta hur han upplever det?

Annans är det helt awesome det du skriver!

Skrivet: |

cajsa säger:

Haha, kan inte mer än att hålla med dom andra!! grymt bra Marielle!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback