Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty-four.

 

Stunden i duschen blev helt förstörd, men vi hade sex dagar kvar av ensamtid att ta ut, så det fanns allt tid. Justin var inte speciellt glad över att hans mobil var trasig, fast å andra sidan behöver han bara ringa ett samtal så får han en ny, han behöver inte ens köpa den själv. Det är så skrattretande ibland så jag vill lägga mig ned och dö en stund. ”Baby, det är en mobil. Kan du sluta sura?” Han ställde ned sitt vinglas på bordet och kollade på mig. ”Visst det kanske det är, men alla mina minnen finns i den. Bilder jag har tagit världen över, sådant går inte att få tillbaka. Alla mina fina kort på både dig och Adriana.” Jag förstod honom när han la fram det på det viset. ”Du kan ta nya på oss.” Jag försökte muntra upp honom, men det verkade inte gå. Så jag fick gå ett steg längre. Jag pressade mina läppar mot hans vilket han villigt besvarade. Jag satte mig gränsle i hans knä och vi kysstes allt vildare.

 

”Kan vi beställa roomservic, jag orkar inte gå ut, plus att vi har det så mysigt här.” Vi låg på golvet, på massa kuddar, inlindade i täcket från sängen. Fråga mig inte hur vi hamnade där, med saker från två olika rum, men jag gillade det. Gardinerna som hängde för alla panoramafönster i vardagsrummet fladdrade framför balkongdörren och svala vindpustar nådde min bara hud, och gav mig rysningar. ”Klart vi kan. Är du sugen på något speciellt?” Han kysste min kind och satte sig upp. ”Dig.” Svarade jag och drog ned honom igen, och la mig över honom, han började skratta och kysste mina läppar. ”Inte ska du väl äta mig?” Han strök mig över ryggen, samtidigt som han sträckte sig efter min väska. ”Nej, ska jag inte.” Magen kurrade till och jag insåg att vi inte hade tid med det jag ville starta än en gång, jag var för hungrig. Justin lånade min mobil och ringde till Scooter för att berätta om olyckan, om hans mobil.

 

”Roomservice.” Det knackade på dörren och jag gick för att öppna. En äldre kvinna med svart krulligt hår, och hotellkläder stod utanför med en silvrig vagn framför sig. Hon rullade in vagnen i vardagsrummet och jag gav henne några dollar i dricks, vilket hon verkade uppskatta. ”Justin, mat.” Han kom springandes från sovrummet, och kastade sig ned på golvet där jag hade ställt alla tallrikar med silvriga lock på. Han öppnade det ena efter det andra och ögonen växte allt större. Allt var så proffsigt gjort att till och med han tappade hakan. Den grillade kycklingen var egentligen allt jag ville ha, men med alla grönsaker och såser blev middagen genast mycket bättre. Jag bröt av ett lår och åt det, precis som att jag inte sett mat på ett halvt år, vilket fick Justin att börja skratta.

 

”Nu behöver jag ingen mat för resten av veckan.” Jag låg på rygg med en tandpetare i munnen, bara för att försöka få bort den grillade kycklingen som satt fast mellan alla mina tänder. Justin satt fortfarande och åt lite av varje, fast helst ost och kex, det var typ det han hade ätit. I en liten kyllåda under vagnen fanns efterrätten, och det fanns nog inte en sportmössa att jag skulle orka äta mer. ”Baby, vill du inte ha choklad doppade jordgubbar?” Han visste att jag inte skulle kunna säga nej till dem, så det var bara att försöka resa sig upp i sittande position. Han stoppade en av dem där goda bären i min mun, och den underbara smaken spred sig i hela munnen. ”Gud så gott. Jag skulle kunna leva på det där.”

 

Vi tog med oss jordgubbarna ut på altanen, och la oss på varsin solstol, för att ta vara på dagens sista sol. Även om den var på väg ned, var det fortfarande riktigt varmt ute. Justin låg på rygg i stolen med sin kamera i handen, och jag hörde bara hur han tog kort efter kort, men uppfattade inte på vad fören jag såg att han riktade den mot mig. ”Är det du som är paparazzi nu eller?” Han fortsatte bränna av bild efter bild. ”Hörru, ge dig nu.” Jag började skratta, vilket fick honom att ta ännu fler kort. Tillslut la jag mig ned på mage igen, ifrån honom. Så att han inte kunde ta fler på mig, inte mitt ansikte i alla fall. ”Baby, sluta. Du är vacker.” För att vara lite otrevlig, svarade jag. ”Kolla på dina kort då.” Jag hörde hur det prasslade till på sidan om mig, och kände strax därefter hur han la sig över mig, och kysste mig i nacken.

 

När Justin var på väg in tog jag i honom och hoppade ned i poolen. ”Vad var det där bra för?” Hans första ord när han hämtade luft, vilket fick mig att börja skratta. ”Du såg så het ut, att du behövde något som svalkade av dig.” Jag simmade fram till honom och satt mina ben runt hans midja, och av bara farten placerade han sina händer på min rumpa, och tryckte mig mot poolkanten. ”Är det någon av oss som är het, är det du.” Kyss efter kyss och jag tröttnar aldrig på hans läppar, inte heller på hans händer som varje gång utforskar min kropp. ”Ska vi hoppa in i duschen?” Han bar upp mig från poolen, och struntade fullkomligt om hela golvet blev blött påkrund av oss när han gick igenom rum efter rum för att ta sig till duschen, med mig i sin famn.

 

Vi båda i handduk, låg vi och myste i sängen. Han drog sin hand fram och tillbaka på min mage, då och då kysste han mig i nacken. ”När vi små tjafsade, då jag fick läsa ett av dina fanbrev.” Jag vände mig om så att jag kunde se honom. ”Ja?” Han lät orolig, precis som att jag skulle ta upp just det. ”Då sa Liam pappa till dig, minns du?” Han drog undan en blöt hårslinga från mitt ansikte och pussade mig på näsan. ”Hur skulle jag kunna glömma, men jag trodde att jag hörde i syne, så jag vågade inte ifråga sätta det.” Han hade alltså precis som jag, trott det var ett skämt. ”Trodde jag med. Men gjorde Liam fel som sa det? Eller?” Han skakade på huvudet. ”Nej, jag blev glad. Riktigt glad faktiskt. Jag trodde aldrig att han skulle se mig som sin pappa.” Samtalet fortsatte ett tag, tills jag somnade.

 

”Baby, du kan inte sova mer, då kommer du inte kunna sova inatt.” Att vakna av att personen man älskar mest i hela världen kysser en ömt över sina läppar och försiktigt stryker en över kinden är det bästa som finns. Speciellt när man sedan slör upp ögonen och möter personens gyllenbruna, hypnotiserande ögon. ”Okej.” Var allt jag orkade svara honom. Klockan var inte mer än runt 7 och jag hade helt glömt bort min mobil, eftersom jag hade skickat ett sms till Alessa. Så jag leta på den då jag orkade ta mig upp, och mycket riktigt hade jag ett sms från henne. ”Hej underbara! Jag mår hur bra som helst, men Drew har feber och hostar. Stackars liten. Hur mår du då? Eller ja, ni? Haha, kommer du ihåg när vi var som galnast, vad vi skulle göra? Resa till ett ställe, och aldrig mer återvända. Nej, vi ska inte klaga. Dem hälsar tillbaka, Drew vill att ni ska hälsa på igen, eller så kanske vi kan komma? =) Hälsa tillbaka, puss” Jag orkade inte svara, så jag la ned mobilen igen.

 

”Tänk om vi får tvillingar ingen?” Vi satt i soffan och lät vinden från altandörren stryka oss över våra bara kroppar. Vi båda två låg i bara underkläder. Justin strök mig över huvudet. ”Då är det så. Jag vill ha många barn med dig.” Vi är 23 år, och skulle det vara så att vi fick tvillingar, skulle vi ha 4 barn vid en ålder av 24. 4 barn i livet i alla fall. Tanken skrämde mig lite, men som Justin sa, många barn med honom gör mig inget. ”Bara du lovar mig att inte lämna mig, så jag sitter där med alla.” Han skrattade till. ”Kommer aldrig lämna dig, ALDRIG.” Tog man honom på orden så skulle han aldrig göra om det, och jag tror honom. Han kommer aldrig vända mig ryggen igen. Vilket känns skönt.


 

Ännu ett kapitel närmare slutet. :) Jag hade besöksrokord igår, 333 st. :) Yippi. ♥


Kommentarer
Anonym säger:

sjukt bra!♥



//Ebba :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Haley säger:

Grymt <33

Gjorde min dag i skolan ((=

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

Grymt <33

Gjorde min dag i skolan ((=

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

caroline svensson säger:

yeeeeeeeeeey!! :D all kärlek till dig!!

LOOVE <3

Skrivet: |

elin säger:

grymt! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://e

Cherry ♥ säger:

Jättebra :D <33

Skrivet: |

Emelie säger:

Du äger jag älskar din novell mest av alla jag läser och det är typ 30 stycken ;P

Kan knappt vänta tills nästa :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Alexandra säger:

Skit bra!!!!!!!!! meeerraa :)

Skrivet: |

cathrine säger:

jag som vill ha jätte många fler kapitel... men bra! meraaaa! IDAG.

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

hanna säger:

skit bra

Skrivet: |

Becka säger:

Så sjukt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Felizia säger:

Helt amazing! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback