Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty-eight.

 

Denna resa har varit underbar, även om veckan mesta dels har besått av sex. Mina ben värker, så jag vet inte om jag klarar av att gå nå mer, ljumskarna har gett upp, jag kan inte längre sära på mina ben utan att behöva ge ifrån mig en hel del pust och stön. Justin tycker tydligen att det är roande, vilket jag absolut inte gör. Han behöver inte känna min smärta jag har, och det ska han vara glad över. Vi har en dag kvar, sedan ska vi flyga hem, och jag tänker inte låta min smärta gå ut över den. Jag vill uppleva så mycket som möjligt av dagen. ”Baby, vad vill du göra idag?” Han satte sig ned bredvid mig i soffan och la handen på min lår, jag såg glöden i hans ögon, men jag kunde inte ge honom det han ville ha, min kropp var tvungen att få vila ett tag. ”Jag vet inte, men inte det du vill.” Jag puttade undan hans hand från mitt lår, annars hade det inte slutat som jag velat. ”Tycker du att vi har legat klart denna vecka eller?” Jag reste mig upp och var på väg från honom, men kom inte långt då han drog ned mig i sitt knä. ”Det är nog färdig legat på ett bra tag, om du inte ger min kropp en punklig massage.”

 

Helt plötsligt låg jag i sängen med enbart underkläder, och han satt gränsle över mina lår. ”Vart vill du ha massagen?” Hans viskningar i mitt öra gör mig upphetsad, och han vet det. Men det spelar ingen roll hur mycket han försöker, jag kan inte slappna av ordentligt. ”Ryggen, höfterna, ljumskarna.” Mina armar låg som en huvudkudde för mig, så han hade full tillgång till min kropp. Han knäppte upp min bh och lät mig själv trassla mig ur den. Han smorde in min rygg med något, och började sedan knåda riktigt ordentligt. Jag hamnade i en annan värld, på grund av hans händer. När han fortsatte ned mot min korsrygg ryste jag, han gav min rygg en riktig massage, och han fortsatte ned och masserade min rumpa, och mina lår. Jag kunde känna på en gång att all spänning i låren släppte, men det fanns fortfarande en hel del ställen som behövde sitt. ”Du har skadat min kropp, du får återställa den.” Han skrattade till, och fortsatte massera mina lår. ”Du bad om hårdare, och mer, så skyll inte på mig.”

 

Jag låg nu på rygg och stirrade i taket samtidigt som Justin masserade mina vader. ”Blir det bättre, eller försämrar jag allt?” Jag kollade upp och mötte hans blick. ”Du gör precis som man ska.” Han slutade, och la ned mitt ena ben åt ena hållet, och det andra åt andra, och så pressade han dem åt olika håll. ”Justin fortsätter du kommer du få ett av mina ben i handen. Ge dig, det gör skit ont.” Han flinade åt mig samtidigt som han fortsatte pressa dem åt två olika håll. Jag trodde seriöst att jag skulle dö, men det brydde han sig tydligen inte i. ”Ge dig, annars har vi legat för sista gången.” Han släppte mig på en gång, men la sig ned mellan mina ben, så att hans läppar nådde mina. ”Förlåt, jag ville bara att du skulle dra ut dina muskler, det brukar bli bättre då.” Jag förstod hans avsikt, men det gjorde så ont att jag inte kunde se annat än smärta. ”Jag vet, men om du kände den smärtan jag kände, skulle du förstå mig.” Ännu en gång flinade han åt mig, innan han åter igen pressade sina läppar mot mina.

 

”Ska vi gå ut och äta, eller vill du vara kvar här?” Han kollade medlidande på mig, precis som att jag var döende. Riktigt så illa var det ändå inte. ”Vi kan gå ut, bara du har en riktigt bra förklaring till varför jag inte kan gå ordentligt.” Nu var det min tur att flina mot honom, han var nog inte beredd på mitt svar, men han tog det ganska bra. ”Om nio månader förstår dem nog.” Han skrattade åt sitt eget skämt, vilket gjorde mig irriterad. ”Jag skojade, vi går ut. Gör dig klar.” Jag gjorde som han sa och hoppade in duschen. Jag fick inte stå i duschen ensam speciellt länge, för han gjorde mig sällskap strax efter. Han kysste mig på halsen och tog tag om mina bröst. Ringen som tidigare suttit på mitt finger hela tiden låg nu på handfatet, jag ville inte duscha med den, och såklart skulle Justin märka det. ”Varför har du tagit av dig ringen?” Han lät besviken, så utan att börja bråka med honom gick jag ur duschen och hämtade den. ”Nu sitter den där den ska.” ”Det gör den verkligen.” Han kysste mina läppar intensivt och pressade mig mot väggen. Han hade sedan ett tag växt och blivit hård, och jag ville inte göra honom besviken, så jag lät honom ta tag om mina lår och lyfta upp mig, jag slingrade mina ben kring hans midja, och han trängde in i mig. Njutningen tog över smärtan, vilket jag absolut inte trott.

 

När vi var klara flätade vi samman våra fingrar och klev ut från hotellet och hela området. Solen stod högt på himmelen och värmen var hög. Jag kände på en gång hur solen brände mig i nacken, vilket inte var speciellt skönt. ”Vet din mamma om att du har friat till mig?” Jag var tvungen att veta, så jag kunde lista ut hur alla skulle reagera. Mamma skulle bli glad, det är i alla fall vad jag hoppas på. ”Hon vet inte, det är ingen som vet, förutom du och jag.” Det kändes skönt att han för en gångs skull inte frågade någon om lov innan. ”Det ska bli så kul att få berätta det, du anar inte.” Han log mot mig, och kysste min hand. ”Jag ska leva hela mitt liv med dig.” Det fanns inte många människor omkring oss, så vi kunde prata öppet om förlovningen vilket var bra.

 

”Hoppas dem har pizza här. Är grymt sugen på något flott.” Han skrattade åt mig samtidigt som han plockade upp menyn från bordet. Våra drickor kom in. ”Vill ni beställa mat?” Justin tittade på mig, och jag nickade. ”Två Hawaii pizzor.” Servitören antecknade och försvann. ”När går flyget hem imorgon?” Det såg ut som att han tänkte efter ett tag. ”Tror det var runt 8 på morgonen, så vi lär dra från hotellet redan vid halv 7. Orkar du upp då?” Jag vet inte om det var ännu ett av hans skämt, eller om han faktiskt menade allvar. ”Klart jag gör, jag vill hem till min säng. Även om den här har varit underbar. Borta bra, men hemma bäst. Plus att jag saknar mina två ögonstenar.” Han log milt mot mig. ”Tro mig, det gör jag med.” pizzorna kom in och vi högg in båda två, precis som att vi inte sett mat på länge. Båda två åt under tystnad, vilket ibland kan vara skönt.

 

När vi hade ätit klart och betalat vandrade vi därifrån tillsammans hand i hand, med massa paparazzi i röven på oss. Både jag och Justin gick och skrattade, det var så skönt att han kunde vara vanligt runt mig. Han var aldrig det när vi var yngre, då var det strikt om vad han fick göra och säga framför annat folk. ”Kom.” Justin drog med mig in i en av alla välinredda butikerna efter den exklusiva gatan vi gick på. Jag hann inte ens reagera fören jag insåg att vi stod inne på LV. Jag såg en väska som skrek mitt namn, och jag var bara tvungen att ha den. Justin såg på mig att jag blev kär, och han tog väskan av mig, men precis innan han kom fram till kassan tog jag tillbaka den. ”Tro inte en sekund att du ska få betala den.” Han såg helt chockad ut, tillsammans med personalen som jobbade där inne. ”Sluta bråka. Mina pengar är dina pengar.” Jag skakade bara hysteriskt på huvudet. ”Nej, ditt är ditt, och mitt ät mitt.” Han gav sig tillslut, men personalen såg fortfarande lika chockade ut.

 

”Kan vi få ta en bild med dig?” Olyckligtvis mötte vi på ett helt gäng med tjejer precis innan vi kom fram till hotellet. Ibland vill jag inget annat än att han ska ha kontakt med sina fans, men ibland tycker jag även att dem kan visa lite respekt. Den ena tjejen, hon som frågade om bild, kollade på mig precis som att det var första gången hon såg mig. Jag gillade inte sättet hon tittade på mig, men jag höll mig ändå i bakgrunden. Jag ville inte ställa till med något. Justin skrev gladeligen på allt från tröjor till armar. Kort efter kort bländade dem av, och ju längre tiden gick, ju längre bort från dem flyttade jag mig. Jag vet inte varför, men jag hade på känn att saker och ting inte skulle ha slutat så bra annars. När tjejerna var nöjda tackade dem, och Justin skulle precis sträcka sig efter mig när han insåg att jag inte stod kvar. Jag hade hittat en sådan fruktvagn, och köpte mig en tallrik färskfrukt. ”Baby, varför gick du?” Hans armar slingrade sig kring min midja när jag betalade mannen. ”Blev sugen på frukt.” Svarade jag och tryckte nästan upp tallriken i ansiktet på honom. Hans leende bländade mig, och han tog en vindruva.

 

När vi kom tillbaka till hotellet började vi packa lite smått. Jag bytte genast ut min handväska till den nya jag hade köpt på mig. Den gamla var så utsliten att handtagen höll på att lossna, så jag kastade den. ”Förhoppningsvis kommer du inte behöva dessa under den närmsta tiden.” Justin fick tag i mina tamponger och började vifta med dem. Jag ryckte åt mig dem illa kvickt. ”Ge dig, det är privat.” Han skrattade åt mig. ”Finns inget som heter privat när man lever i ett förhållande. Både du och jag vet att du borde ha haft din mens för tre dagar sedan.” Jag blev helt chockad. ”H-hur kan du veta det?” Stammade jag fram. Han låg i sängen och kollade på mig som sprang fram och tillbaka mellan alla rummen, för att kunna packa. ”Jag räknade ut det, jag vet när du hade den sist.” Han kanske hade rätt, inget var privat längre.


 

 Hoppas ni var nöjda över förra kapitlet. =) Och att ni fortsätter gilla detta.

 

Glöm ej frågestunden. BTW. Besöks rekord igår. 353 st, alla lika mycket älskade av mig. =)


Kommentarer
Lisa säger:

Super bra :)

Skrivet: |

caroline svensson säger:

superb! älskar det! du är typ världsbäst, har du hört det någon gång innan? ;) hihi, LOOVE <3

Skrivet: |

Haley säger:

Sjukt grymt, räddade min skoldag<33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Izabella säger:

som alltid gör du en aldrig besviken, du skriver helt magiskt!

Älskade Clar's sätt att vara, typ som när hon sa "han kollade medlidande på mig precis som att jag var döende" HAH :)

hoppas på ett till kapitel idag :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Emelie säger:

Skrivet: | Bloggadress: http://3meli

Emelie säger:

skit bra :D

meerrrr:D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra!



Gjorde min lektion mycket bättre innan idag! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Amanda säger:

så bra! finns inget bättre än att komma hem till ett nytt kapitel som bara får en glad :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Isabella säger:

undrar om hon kommer bli med barn eller inte :) jag vet att dem försökt nu underresan och att clar är tre dagar sen med mensen men det kan ju bero på annat? hon kasnek bara är lite sen med den. Kanske det inte blir några fler barn? :O är spänd som tusan på att få reda på det :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Anonym säger:

Du räddade min dag !!! Trode jag skulle dö eller något när jag så att mina nya skor blev förförda men när jag såg att det fanns ett nytt kapitel så kunde jag inte bry mig mindre om mina skor eller något annat för den delen ! Så Taaack :* <3

Skrivet: |

alizzdream säger:

sjukt bra Marielle! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Anonym säger:

jättebra!

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Felizia säger:

AWESOME! :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback