Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-two.

”Mamma, när ska vi öppna julklapparna?” Vi hade sedan någon timme plocka undan maten och förflyttat oss in till vardagsrummet. Barnen gillade nog inte tanken av att bara sitta och titta på sina julklappar som låg under granen. Detta år hade vi valt att köpa julklappar till bara barnen, och en till dem vuxna var, så att vi fick ett att öppna i alla fall. Jag tittade på Justin, för att jag ville att han skulle bestämma. ”Vi kan väl börja dela ut dem nu eller?” Både jag och Justin satt och drack på en varsin Irish Coffiee, mamma och Pattie hade ett glas vin, och Jeremy hade en whiskey i handen. Jag och Justin satte oss ned på varsin sida av granen för att kunna börja läsa på paketen. ”God jul Liam, önskar mamma.” Det var första paketet som Justin fick upp, och Liam blev tog glatt emot det, jag fortsatte med ett. ”God jul Jazzy, önskar Justin.” Jazmyn kom från ingenstans och sträckte fram händerna för att kunna ta emot det ganska stora paketet.

 

När vi hade delat ut alla hade redan barnen hunnit öppna alla, och Adriana var minst sagt överlycklig över alla dockor hon hade fått. Hon fick även massa Hello Kitty saker till sitt rum, olika filmer, och en del smycken. Liam hade fått en ny cykel, och en ny skateboard, vilket jag tyckte var onödigt, eftersom att Justin redan köpt en ny åt honom, men han tyckte tydligen att man inte kunde ha för många av dem. Mamma fick ett eget designat halsband med både Liam och Adrianas fingeravtryck och födelseår. ”Clarissa gumman. Inte hade du behövt detta.” Hon blev så glad att det rann en hel del tårar. ”Klart jag behövde, du är min mamma, och jag vill ge dig allt jag kan. Nu har du dina barnbarn runt halsen.” Hon nickade mot mig, och torkade bort sina tårar. Pattie fick ett liknande halsband som mamma, men bara med Adriana. Och Jeremy fick ett armband. Jazzy och Jaxon fick massa saker dem också, jag tror nog att alla julklappar till barnen hade täckt golvet om vi hade lagt ut allt.

 

Alla skulle sova hemma hos oss då vi hade en dubbelsäng i ett rum och två enkelsängar i ett annat. Mamma och Pattie brukar ofta sova i rummet med enkelsängarna, och dem gångerna Jeremy sover här sover han och barnen i dubbelsängen. Liam och Jazzy hade sedan ett tag gått in i hans rum, och troligtvis somnat, eftersom att det var alldelens tyst där inne, och Adriana och Jaxon hade lagt sig på två olika håll. Så nu var det bara vi äldre vakna. Justin fick en stor sackosäck av Pattie som han kunde ha framför tv:n. Så i den låg vi, han och jag. Han höll om mig och kysste mig i nacken flera gånger. Jag tror inte att mamma uppskattade det hon såg, och inte heller Pattie. Jeremy skrattade mest och tyckte vi var gulliga. ”Pattie, lugna ned dig. Dem är vuxna, låt dem gosa med varandra.” Hon hällde i sig den lilla skvätten som var kvar i hennes vinglas och ställde sedan ned glaset på bordet. ”Ja, jag vet. Han växer upp så fort.”

 

”Mamma, vi går och lägger oss. Släcker ni?” Jeremy hade för 20 minuter sedan gått och lagt sig, då han inte orkade höra på gummornas pladder, som han så fint uttryckte sig. ”Vi släcker, god natt på er.” Hon kramade om mig sedan Justin, och så gick jag bort till Pattie och gjorde likadant. När vi kom upp till sovrummet drog jag av mig kläderna och gick in på badrummet i underkläder för att kunna borsta tänderna. Justin kom strax efter och ställde sig bakom mig, med tandborsten i munnen. ”Gud vad skönt att komma ur skjortan.” Jag skrattade till och mötte hans blick i spegeln. När vi var klara gick jag till min väska och hämtade mitt paket, medan han gick in i garderoben, och kom ut med ett, nästan lika stort som det jag hade. Vi satt mitt emot varandra i sängen, så nära vi kunde komma. ”God jul, älskling.” Han gav mig sitt paket och kysste mina läppar. Jag öppnade det sakta och tittade hela tiden på Justin. En ask kom fram, och i asken låg det ett halsband, med en ring hängandes runt. Ringen han hade gett mig när vi var i LA, veckan innan jag köpt huset i Atlanta. ”Vill du ha hjälp?” Jag gav det till honom, så han knäppte det runt min hals. ”Tack så hemskt mycket, jag älskar dig.”

 

”Baby, paket till dig. God jul.” Han log när han tog emot det, och öppnade det lika lugnt och försiktigt som jag hade gjort. Asken kunde lätt förknippas med en sådan man lägger armband i, men det var långt ifrån ett armband. När han öppnade locket spärrade han upp ögonen. ”Är det sant?” Jag nickade mot honom. Han tittade på mig, troligen för att inte missa en enda liten detalj från mig. ”Ja, det är det.” Han plockade upp den i handen och kollade extra noga, för att sedan spricka upp i ett leende. ”Jag älskar dig, nå så fruktansvärt mycket. Du kommer aldrig förstå hur mycket.” Han kysste mina läppar samtidigt som han pressade ned mig på rygg. Han kysste mig på halsen och vidare ned mot nyckelbenen, och magen där han stannade. ”Pappa älskar dig.” Jag hade ett barn i magen, det var det jag hade gjort under dagen. Jag hade besökt Isabella, trots att det var julafton, men hon hade med öppna armar tagit emot mig, vilket jag var glad över. Jag fick ge Justin den bästa julklappen någonsin. Tårar rann ned för hans kind, och han tittade med glädje i ansiktet på mig. ”Hoppas att smärtan i ljumskarna var värt det?” Han skrattade till, vilket även jag gjorde, men jag slog honom också löst på axeln. ”Det var det verkligen.”

 

Han kysste inte bara min mage en gång, utan den stora delen av natten gjorde han det. Allt var så mycket verkligare när han gjorde det, än när jag tittade på graviditetstestet. ”Du anar inte hur lycklig jag är.” Han placerade sina händer på min mage och lutade sig fram mot mina läppar. ”Jo, det gör jag. För jag är minst lika lycklig.” Han la sig ned bakom och la armen om mig, precis som han brukade göra varje natt, men denna kändes speciell. Han drog mig så nära sig han bara kunde. På en gång vi låg som vi brukade kände jag hur han föll i en djup sömn, och strax därefter somnade jag. Jag vaknade likadant som på julafton, av att jag mådde illa. Jag rusade upp och in på toaletten. ”Gumman.” Justin kom in, och ställde sig bredvid mig. ”Gå, jag vill inte att du ser det här.” Han lyssnade inte på mig, utan tog istället tag om mitt hår så att det inte hängde i ansiktet på mig. ”Det kanske du inte vill. Men nu är jag här.” Han strök mig över kinden hela tiden, och satt bredvid mig med min kalufs i handen. När jag hade spytt klart spolade jag och satte mig på toastolen. Han gav mig ett glas vatten och kysste min panna.

 

Mamma hade städat undan allt papper som hade suttit kring alla julklapparna, plus att hon hade diskat undan allt. Hon märkte mig inte fören det var försent, och jag skrämde henne med min närvaro. ”Gumman, ska du ge din mamma en hjärtinfarkt eller?” Hon tog sig för brösten och hukade sig ned för att kunna hämta andan. ”Förlåt, trodde inte jag behövde tala om att jag fanns i mitt eget hem.” Hon skrattade till och satte sig ned vid köksbordet. ”Jag hörde dig nyss. Har du magsjuka?” Jag skakade på huvudet, så att hon inte skulle höra osäkerheten i min röst. ”Vad är det då?” Justin klev in i köket precis i tid. ”God morgon.” Mamma hälsade på honom och lämnade köket. Jag stod lutad mot köksbänken när han kom och ställde sig framför mig. ”Mamma vet.” Var allt jag behövde säga för att han skulle höja ögonbrynen. ”Hur kan hon det?” Jag drack upp juicen jag hade i glaset, och grimaserade därefter på grund av att jag precis innan borstat mina tänder. ”Hon hörde mig, och hon frågade om jag hade magsjuka nyss.” Han suckade. ”Så länge varade den nyheten.”

 

Pattie tog med sig Justin in i studion, av någon konstig anledning har den blivit lite av ett jag-vill-prata-själv-med-dig-rum. Jag förstod på en gång att mamma hade pladdrat till henne, men jag kunde inte förstå varför. Ska jag behöva gå igenom samma sak en gång till? Höra min mamma säga att Justin inte är bra för mig, eller att jag inte kan ta hand om ett till barn. Liam och Jazzy satt framför tv i vardagsrummet och kollade på barnprogram, och Adriana samt Jaxon var på hennes rum och lekte med alla julklapparna. Jeremy satt inne i Justins spelrum och spelade. Jag vet vart Justin har fått det ifrån, Jeremy är värre än honom. Jag bredde mig en smörgås och tuggade på den samtidigt som jag knallade ut i vardagsrummet och satte mig i fåtöljen. ”Vad ser vi på?” Jag kollade på Liam, men det varade inte länge då jag följde både han och Jazzys hand, där dem tillslut var sammanflätade.


Ni var många som gissade rätt. :) Får se hur allt går bara. ^

 

Det finns en anledning till dålig uppdatering, saker har vänts upp och ned i mitt liv. =/ Vet dock inte när jag är tillbaka på mina fötter igen. Förlåt!


Kommentarer
Johanna säger:

LOVE IT! :d

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Alizzdream säger:

Jättebra! Hoppas allt blir bättre med dig :(!

Du är grym!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Alexandra säger:

Super bra :)



meeerrraa !!! :D

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :D

meeerrr :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anonym säger:

awesome

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra!

Skrivet: |

Haley säger:

Skit grymt, hoppas du blir bättre <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

Superduperjättebra !!!!!! ;'D

Hoppas allt löser sig :* stay strong <3

Skrivet: |

Felizia säger:

Asgrymt! :D <33

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Emilia säger:

JätteBra! :)



Hoppas att allt ordnar sig! Och längtar tills du lägger upp nästa del<3

Skrivet: |

Cajsa säger:

Sjukt bra!! Har längtat som bara den !!!:DD

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

caroline svensson säger:

SKIT BRA KAPITEL! DU ÄR BÄST!!!

hoppas allting löser sig med dina personliga saker och sånt. MUCH LOOVE <3

Skrivet: |

Sandra säger:

MEEER!!! DU ÄR BÄÄST :D <3



hoppas också allting löser sig med dina personliga saker :) <3

Skrivet: |

Matilda säger:

DU ÄGER, BÄÄÄST! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://matildahillman.blogg.se/

Arre säger:

SKITBRAAA VILL BARA HA MEEEER !! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

elin säger:

super!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Lisa säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Emilia säger:

Måste bara berätta att du skriver så grymt bra! Jag har läst ut ALLA delar på 1 dag. Även HITRISA del 1. Efter att jag läste om vad novellen handlar om i den lilla rutan så var jag bara tvungen att läsa! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

När kommer nästa?

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Jätte bra, har läst alla kapitel jag har missat nu :)

Underbara :)



Tråkigt att det inte är bra, men hoppas att du kommer tillbaka på rätt bana snart och mår bra igen.

Ta den tid du behöver.

Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback