Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-seven.

 

Att stå på en scen inför flera tusen varje kväll under en hel sommar är det jag älskar, det jag kan och det jag gör bäst. Jag blir sällan nervös längre när jag ska kliva upp på scen. Jag är en pappa, en pojkvän, en son, och snart en make. Ingen av dem sakerna gör mig nervös. Clarissa förtjänar det bästa, och det är det jag försöker ge henne, allra minst i sängen. Att prestera bra där som en grabb är inte alltid helt enkelt, tjejer är inte alltid lätta att ha att göra med, och säger dem en sak kan dem lika gärna mena en annan. Clarissa är inte sådan, hon säger inget hon inte menar, hon är ärlig och jag hoppas verkligen att hon gillar det vi två gör i sängen.

 

Jag placerade hennes ben på mina axlar och trängde sakta in i henne, små lätta stön lämnade hennes perfekta läppar. Dem där lapparna som varje dag säger att hon älskar mig, som ler åt mig, och som kysser mina. Jag kan inte vara gladare än jag är med henne. Med små lätta rörelser stötte jag djupare in i henne, vi är som två pusselbitar med varandra. Hon kollade vädjande på mig, och jag förstod exakt vad hon ville. Hon ville ha mer, hårdare och djupare. Så gav henne vad hon ville ha. Hennes stön ekade högre inom mig än en fullsatt arena, och hennes kropp spände sig i en båge. Hon kom och varenda muskel i hennes kropp spände sig, så jag gled ur henne och jag lät henne slappna av lite innan jag med full kraft återigen trängde in i henne.

 

Tillsammans gav vi allt, vi var ett tillsammans i sängen, och jag älskar det. Jag älskar sättet hon tar i mig, och hur hon ser på mig. Jag älskar uppmärksamheten hon ger mig, tillsammans med alla intensiva och heta kyssar vi utförde mellan oss. Att hon har fått två barn, ett vanlig väg, med den kroppen hon har är obegripligt. Hennes bröst är mina, och jag älskar dem. Fasta och fina, får precis plats i mina händer, vilket snart inte kommer vara så mer. Dem växer, tillsammans med hennes underbara mage. Hon satt gränsle över mig, hon rev mig på bröstet med sina naglar, och hon skrek ut sin njutning. Hon gav allt, allt till mig, och jag tog emot det, samtidigt som jag gav minst lika mycket tillbaka. Jag tror till och med att pappa, några rum bort hörde henne. Att hon kunde låta högre än en arena trodde jag var omöjligt, men återigen visade hon mig att det var möjligt.

 

Vi låg tillsammans bland alla täcken och kuddar i sängen och bara andades, hennes hjärta slog mot min bröstkorg, och jag kunde känna att varje gång jag kysste henne, hoppade hjärtat över ett slag. Det är underbart när man har en sådan effekt på folk, speciellt henne. När man vet att man har makten. ”Du gör mig svag.” Hon viskade mot min bröstkorg och kysste min hals. ”Då har du ingen aning om vad du gör med mig.” Jag kunde känna hur hon log, och hur leendet växte mot min hals. Vi orkade inte göra något mer, då klockan redan hade passerat långt över midnatt. Det var en stor dag framför oss, och jag allra minst var tvungen att vara utvilad. Hon somnade i mina armar, precis som det ska vara.

 

 

Att vakna på morgonen, naken, bredvid grabben man älskar är det bästa som finns. Speciellt när man känner att han börjar röra på sig, och hans hand vandrar över ens mage. ”Är du vaken?” Han viskade, troligen ifall jag sov. ”Ja, det är jag.” Han drog in mig i sin famn och kysste mig på halsen, och skuldran. ”Tack för inatt.” Jag log, men han kunde ju inte se det, vilket var lite tråkigt. ”Inget att tacka för, ge och ta.” Han tog mitt ena bröst i handen och kramade åt. ”Ska vi hoppa in i duschen? Innan din morsa kommer och slår in dörren.” Jag var på väg att resa mig upp, men hann inte så långt då han drog ned mig igen. ”Är nog pappa som kommer i så fall, du var inte direkt tyst inatt.” Ett hånflin växte på hans läppar, och för att slippa se honom i ögonen kysste jag hans läppar.

 

Tillsammans hoppade vi in i duschen och tvålade in varandra. Jag klev ut innan honom, eftersom att han inte hade tid att göra det han skulle, han kollade istället in mig hela tiden. Jag hann klä på mig, innan han kom ut i bara handduk runt höften och med rufsigt hår. Han kom emot mig med ett läskigt flin på läpparna. ”Vad har du nu i tankarna då?” Han stannade upp i sina rörelser och vände om. ”Får jag inte kyssa min egen flickvän?” Jag kunde höra att han blev sårad, och det var absolut inte meningen. ”Ge dig, kom hit.” Han skakade på huvudet och gick mot sin väska, men när han precis stod vid vägen tog jag tag i honom och tryckte upp honom mot den, för att kunna kyssa hans underbara läppar. Han försökte hindra mig, men inte med full kraft så jag orkade stå emot hans försök att putta bort mig. ”Inte sura, jag trodde du skulle hoppa på mig.” Han puttade undan mig, och kollade mig intensivt i ögonen. ”Skulle aldrig göra det…” Jag orkade inte lyssna på honom, så jag pressade mina läppar återigen mot hans.

 

 

”Är du redo?” Jeremy och Pattie hade tagit med sig Liam och Adriana till sidan av scenen, jag skulle stå tillsammans med Scooter på andra sidan och kolla. Justin nickade som svar på hans fråga, vilket Scooter inte verkade uppskatta. ”Vad är det med småbarn och inte kan prata.” Justin kollande upp på Scooter i en väldans fart. ”Hey, vadå liten?” Scooter började skratta. ”Du ser, du kan ju prata. Gör det då.” Jag började skratta, vilket fick Justin att spänna blicken i mig. ”Han är inte kul, så skratta inte.” Han verkade irriterad, eller så kände han sig stressad, och jag visste exakt hur han skulle kunna slappna av. ”Baby, lugn.” Jag pressade mina läppar mot hans, och jag kunde lugnt och försiktigt känna hur hans kropp slappnade av. Han placerade sina händer på min korsrygg och raderade det lilla avståndet mellan våra kroppar. Kyssen var inte omöjlig att utföra, men heller inte helt lätt, med tanke på att Scooter och alla andra stod runt oss och kollade, men jag ville inte släppa honom.

 

”Gör tjejerna stolta nu.” Ljudnivån på andra sidan scenen var inte att leka med, och det var inte bara tjejer utan även killar som skrek efter honom. Jag skulle stå som en stolt flickvän i bakgrunden och skåda honom, och hans rörelser. Jag älskar varje del av honom, och när han rör sig på en scen glänser det om honom, och jag älskar honom mer. ”Dem enda tjejerna jag egentligen behöver göra stolta är dig och Adriana.” Han kysste mig med passion innan han klev upp på scen och ljudnivån ökade till max. Tårar rann nedför mina kinder av stolthet, att jag fick vara med och uppleva alla dessa stunder med honom, var som en dröm. Att få se honom göra det han är född till är en sådan sjuk känsla, en bra känsla.

 

”When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me. Speaking words iof wisdom, let it be.” Hans röst, den klingade så vacker i mina öron, och jag förstod varför folk älskade honom. Jag var absolut inte ensam om att älska honom, och det visste jag. Skillnaden mellan mig och dem andra var att jag visste vem han var, och jag älskade honom villkorslöst. Jag skulle utan tvekan ta en kula för honom, och jag hoppas verkligen att han skulle göra detsamma för mig. Jag hamnade långt inne i mina egna tankar, och hade olika dialoger med mig själv. Scooter slog till mig lite löst på axeln, så att jag kom tillbaka till verkligheten. ”Hur mår du egentligen?” Jag skakade bara lite på huvudet. ”Tänkte lite för mig själv bara. Jag mår bra.” Han log mot mig, och kollade tillbaka ut mot Justin som just nu stod upp på scenen bredvid Dan.


 

Sista idag. :) Jag försöker komma igång med skrivningen igen. Det börjar kanske inte leda mot sitt slut, men så mycket är det inte kvar. ^ Hade besöksrekord igår, 370. :)


Kommentarer
Becka säger:

Så sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

cajsa säger:

Grymt sjukt bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

caroline svensson säger:

så jävla bra!! du är helt enkelt bääääääst!!!!

LOOVE <3

Skrivet: |

Haley säger:

så himla grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Johanna säger:

mer mer mer mer emr me r:D:D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Hanna säger:

hej, inte så att du gör några desginer? Jag skulle verkligen behöva en snygg design & du gör sjukt fina designer, så om du har lust & vill göra en åt mej kan du bara mejla, skulle blivit sjukt glad om du kunde!

Kram <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewbiebernyheter.blogg.se/

sonja säger:

SUPERBRA kapitel :) älskar hur du skriver!



bieberword.blogg.se har en tävling! var med du oxå ;)

Skrivet: |

Emelie säger:

meeeerrrrr :D

älskar det :)

din novell är sjukt bra :D

kommer kolla typ varannan minut imon :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Lisa säger:

jättebra :)

Skrivet: |


bella säger:

SUper!!!

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Detta och kapitlet under är båda kanon bra ! :D

Och jag hoppas verkligen inte att det är nära slutet nu.. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

idaho säger:

PURE AWESOMENESS <3

Skrivet: |

Felizia säger:

Sjuuukt bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anonym säger:

Så sjukt jävla bra !!!!

Och samma som med Justin så har jag varit med ända sen början och jag ädlare honom mer för varje dag som går! Och det samma gäller här ! Jag har följt din blogg sen början och kommer inte sluta fören dagen du bestämer dig för att sluta skriva helt !!! :*



Älskar!!!!<3

Skrivet: |

Anonym säger:

Så sjukt jävla bra !!!!

Och samma som med Justin så har jag varit med ända sen början och jag ädlare honom mer för varje dag som går! Och det samma gäller här ! Jag har följt din blogg sen början och kommer inte sluta fören dagen du bestämer dig för att sluta skriva helt !!! :*



Älskar!!!!<3

Skrivet: |

Hanna säger:

Galet bra, som vanligt :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback