Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-one.

 

Julaftons morgon. Det kan hända en hel del på ett år, vilket jag och Justin är ett levande bevis på. Liam tyckte om det vi hade att säga honom, han gillade idén att slippa skolan efter jullovet. Vilket jag kan förstå honom. Den sista veckan han hade i skolan var inte speciellt trevlig, då jag fick sitta på rektorns kontor stora delen av onsdagen. Liam hade återigen hamnat i trubbel, men denna gång var det inte han som började. Den där grabben, Eric, hade hoppat på honom och sagt massa saker om mig igen. Så Liam försvarade sig bara, vilket man har rätt att göra. Men det förstod inte rektorn, och hon trodde hon skulle kunna läxa upp mig också, vilket inte gick speciellt bra. Jag tog Liam från skolan, och han behövde inte återvända.

 

Alla julklappar inhandlades under en och samma dag, då både jag och Justin drog till gallerian och alla andra affärer vi skulle besöka. Jeremy, Jazmyn och Jaxon kom dagen före julafton och ska stanna här tills vi åker till New York. Liam och Jazzy har suttit fast i varandra, det har verkligen inte gått att sära på dem, vilket kan vara bra, men även dåligt. Adriana trivs bäst på Jeremys höft, så henne behöver man inte oroa sig för, det är mer Jeremys rygg som jag är lite orolig över. Hon är inte direkt liten längre.

 

Jag var den som vaknade först på julafton i alla fall. Och jag vaknade inte av en trevlig anledning, jag vaknade av att jag mådde illa, och vi alla vet vad det betyder. Jag rusade till toaletten, men hann inte stänga dörren innan jag var tvungen att göra av mig med några kilon, kändes det som. Justin hörde mig inte som tur var, då jag inte vill ge honom falska förhoppningar, jag vill veta fullt ut att jag är gravid innan jag säger något till honom. När jag kom ned till köket satt Jeremy där och drack kaffe samt läste tidningen. ”God morgon.” Han lät verkligen pigg, ovanligt om ni frågar mig. Jag gäspade som svar och gick till kylen. ”Jag ska åka en vända, lust att säga till Justin att jag är tillbaka om någon timme?” Han kollade oroligt på mig. ”Är det något som har hänt?” Jag skakade på huvudet och hällde upp ett juice glas och gick upp till sovrummet där Justin sov som en söt liten bäbis.

 


 

Det var tomt i sängen när jag slog upp mina ögon. Platsen där Clarissa tidigare hade legat var kall, så det betydde att hon hade klivit upp för en stund sedan. ”Clar, baby.” Jag ropade för att se om hon fanns i närheten, men jag fick inget svar tillbaka. Så jag antog att hon var nere. Jag gick in på toaletten innan jag gick ned och fick se pappa sitta vid köksbordet tillsammans med alla barnen. ”Vart är Clar?” Pappa tittade upp och mötte min blick då han höll på att bre en smörgås. ”Hon stack ut, skulle komma tillbaka om någon timme. Hon sa inte vart hon skulle.” En oroväckande känsla spred sig i min kropp, och jag sprang genast upp och hämtade min mobil. Signalerna till henne gick igång och efter någon sekund hörde jag hur det började ringa i köket igen. Pappa kollade förvånat på mig. ”Vad är det?” Jag stirrade på Clarissas mobil samtidigt som jag tryckte av och det slutade ringa. ”Hon har aldrig gått ut utan mobil. Är du säker på att hon inte sa vart hon skulle?” Han skakade bara på huvudet.

 

Jag hoppade in i duschen efter att jag hade fått i mig en kopp kaffe, jag var tvungen att piggna till så jag kunde tänka klart. Efter en ganska lång och avslappnad dusch klev jag ur och torkade mig, samt drog en handduk kring höften. Mobilerna låg bredvid varandra på sängen och inget hade hänt på någon av dem. Jag klev in i garderoben som föresten såg ut som fan, alla våra kläder låg på golvet, istället för på hyllorna eller hängt på galgarna. Jag plockade fram ett par relativt raka svarta jeans, och en vit skjorta. Det var trots allt julafton, och min fästmö var försvunnen. Pappa hade lovat att han skulle hjälpa alla barnen med dusch och rena kläder, och jag skulle hjälpa mamma och Clarissa i köket, men nu var hon inte här, så det blev bara jag och mamma. ”Vart är Clarissa?” Mamma stod och rullade köttbullar för en hel armé, och det var precis det vi var. Anledningen till att Erica inte kunde vara med var för att hon skulle komma med ett flyg runt 2, så hon skulle knappt hinna komma till maten då vi skulle äta vid halv 3. ”Jag vet inte, hon var borta när jag vaknade, och pappa säger att hon skulle ut en vända.” Mamma nickade bara, precis som att det var vanligt. ”Okej.”

 

När klockan började närma sig ett hade pappa klätt på alla barnen och Adriana hade en söt vit klänning, och håret i en fläta på sidan, Liam och Jazzy hade finkläder, och Jaxon var en pepparkaksgubbe. Min familj är konstiga, det saknas bara att Erica kommer genom skorstenen. Clarissa klev in genom dörren precis som att inget hade hänt. ”Hemma.” Hörde jag henne ropa från hallen, och både Liam och Adriana sprang och kramade om henne. ”Vart har du varit?” Jag gick upp till sovrummet när jag hörde att hon hade gått dit, då jag inte ville prata så inför barnen. ”Ute en vända. Förlåt, jag glömde mobilen hemma…” ”Du tror inte att jag har varit orolig?” Hon vände sig hastigt mot mig. ”Förlåt.” Med huvudet böjt nedåt kom hon emot mig. ”Det är lugnt, men för guds skull, gör inte om det. Jag har gått som på nålar här hemma.” Hon placerade sina armar om mig, och lutade sin panna mot min. ”Jag har en julklapp åt dig, men du får inte berätta om den för någon. Vill du ha den nu eller ikväll?” Jag funderade ett tag. ”Ikväll. Då finns det ingen risk att jag säger något.”

 

Jag lämnade Clarissa ensam i sovrummet så hon fick göra sig klar utan att jag skulle uppehålla henne. Vi båda två har samma effekt på varandra, så jag vet hur hon blir runt mig. Tankarna som flög igenom mitt huvud var vad det var hon hade till mig. Jag hade ingen aning om vad det hade kunnat vara. Hon har inte sagt något, så egentligen var det lönlöst att ens försöka gissa sig till det. När jag kom tillbaka ned i köket var mamma nästan klar med maten, och klockan hade blivit lite över två. Jag gick ut och satte mig mellan Jaxon och Adriana som kollade på Kalle Anka på tv:n. ”Pappa, jag är hungrig.” Adriana kröp upp i mitt knä, där hon gillar att sitta. Hon gosar alltid in sig riktigt ordentligt, och gör det bekvämt för sig. Det märks att hon är pappas flicka, precis som jag vill ha det. ”Maten är snart klar. Är du också hungrig?” Jag vände mig mot Jaxon, som nickade på huvudet.

 

”MAT.” Ropade mamma från köket, och Erica klev precis i tid innanför dörren. ”Mormoooor.” Ropade Adriana och rusade ut i hallen. ”Mormors lilla prinsessa.” Adriana skrattade när Erica lyfte upp och kramade om henne. Liam kramade också om Erica innan vi alla satte oss till bords. Clarissa kom ned från sovrummet och satte sig ned bredvid mig, ikväll en söt klänning och inte alls så mycket smink. Hon kysste mig på kinden och tittade leendes på mig. ”God jul, älskling.” Hon viskade, mot min hud och det gav mig rysningar. ”God jul.”


 

Vad tror ni ska hända? =)


Kommentarer
Sandra säger:

UNDERBART BRA!!! :D:D:D:D ETT TILLL!!! :D:D:D

Jag läser på skolan på lektionerna också, du ska veta att din novellblogg är den bästa jag läst.

Först var det bieberreading, men nu är det helt klart denna. Och det kommer den alltid att vara. Jag lovar. :D

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se/

Alizzdream säger:

Sjukt bra som vanligt! Haha jag kan se framför mig Jaxon i pepparkaks dräkt :P hoppas det kommer upp fler inlägg idag, ligger hemma med feber :/ men blir överlycklig varje gång du har uppdaterat :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

caroline svensson säger:

JAXON I PEPPARKAKSKLÄDER!? GUUUULLIGT! :D

HIHI! jag tror clarissa och justin är med barn!!!!!!!! :D LOOVE <3

Skrivet: |

Haley säger:

Grymt bra <33 hon är gravid, antagligen.

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

Grymt!!!!

Skrivet: |

moa säger:

snälla snälla kan du inte skriva fler idag? jag ligger hemma och är sjuk... detta är den bästa novellen jag har läst <3 :)

Skrivet: |

moa säger:

snälla snälla kan du inte skriva fler idag? jag ligger hemma och är sjuk... detta är den bästa novellen jag har läst <3 :)

Skrivet: |

Izabella säger:

HAAHA jaxon i pepparkakasdräkt :D

jag tror att clar är gravid . Henne julklapp till justin är förmodligen att hon är det, eller så kanske hon har någon annn överraskning? Ryan kanske kommer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

linda säger:

Jag tror att hon är gravid.

Och ett superar kapitel, till jag bara säga:)

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

cathrine säger:

bra! jag tror att hon är gravid...

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

Julia säger:

OMG Hoppas att hon är gravid! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Lisa säger:

Super bra :)

Jag tror Clarissa är gravid :D

Skrivet: |

emelie säger:

Meeerrr ;-) älskar det :-D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

elin säger:

superbra!

jag tror hon är gravid som dom andra säger, kanske tvillingar? ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Quinee säger:

Älskaaaaaaaaar !!!!!! :O

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Emma säger:

när kommer nästa? :)

aaaaaaaaaaaaaaasssssssssss bra :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra!! jag undrar en sak hur gammal är Jaxon i historia 2?

Skrivet: |

Fella säger:

Hej, länkbyte? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieb.blogg.se/

Johanna säger:

Verkligen, super duper bra! ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsloverss.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback