Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter seventy-eight.



 

”Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva…” Jag hade beställt upp en tårta till hotellrummet på morgonen, så att Adriana skulle kunna få en tårta på sängen. Hon rörde sig lite i sängen och gäspade sedan stort. Hon blinkade till några gånger så att hennes ögon skulle vänja sig vid ljuset som uppstod av taklampan. ”Grattis gumman.” Clarissa satte sig ned i sängen bredvid henne och strök henne över ryggen med sin lediga hand då hon hade Jamie på den andra. Liam la ned några paket på sängen, och hon slog genast upp ögonen ordentligt. ”Tack.” Jag sträckte fram tårtan så hon skulle kunna blåsa ut dem 5 ljusen som fanns i den. Hon lyckades med alla samtidigt, och hon vet mycket väl att man får önska sig en sak då, vilket hon verkligen gjorde.

 

Vi satt i hennes stora säng och åt tårta samt kollade när hon öppnade sina paket. Hon var helt lyrisk, och visste att hon skulle få mer under dagen. Av mig och Clar fick hon ett silver armband, som hon så länge har tjatat efter, även om jag tyckt hon varit för liten för ett sådant, men hon fick det, och hon blev hur glad som helst. ”Tack mamma och pappa.” Jag fick mig en stor kram, vilket jag uppskattade till max, hon är min ängel, och jag kommer alltid att behandla henne som en. Hon hoppade över till Clar och gav henne en kram, och fortsatte öppna paket, och denna gång ett från Liam. Jag tror inte att det var han som köpte det, utan det var nog Clar. En jätte fin rosa klänning, men hon hade redan valt ut kläderna hon skulle ha på kalaset senare, så klänningen fick komma till användning vid ett senare tillfälle.

 

När Adriana var klar med sina paket hoppade Clarissa in i duschen, och Jamie låg och sov. Jag ville så gärna göra henne sällskap, då det absolut inte är många tillfällen under en dag som vi får tillsammans. Jag saknar det, men jag ångrar absolut inte att vi skaffade barn. Jag älskar dem alla. ”Liam, kan inte du kolla till Jamie, en stund?” Han kollade skeptiskt på mig, men gick sedan med på det. ”Okej.” Adriana och Liam satt framför tv och kollade på barnprogram. Jag smög in i badrummet, där jag hörde hur Clarissa stod och sjöng, så det fanns inte en möjlighet att hon hörde mig. Kläderna jag hade på mig föll till golvet och jag klev in i duschen. Hon märkte mig på en gång, och vände sig om för att sedan pressa hela sin kropp mot min. ”Vem har Jamie?” Hon pratade två millimeter från mina läppar, så jag kunde ibland känna dem mot mina. ”Liam har honom.”

 

Vi stod absolut inte i duschen länge, men vi gjorde det bästa av situationen. Hennes kropp var pressad mot min hela tiden, och jag misstyckte inte. Hennes närhet är egentligen allt jag ber om, och jag kan aldrig få nog av den. Vi klev båda ur duschen och tog varsin handduk. Liam satt så fint med Jamie i famnen när vi kom ut i vardagsrummet. Det var nästan så att man inte ville störa honom, vilket vi inte gjorde heller. Vi gick tillbaka in i sovrummet och klädde på oss, samt fixade till oss ordentligt, så det bara var att ta hand om Adriana och Jamie. ”Kom nu, så ska mamma hjälpa dig med kläderna.” Clar lyfte upp Adriana och tog med henne in på badrummet, det var strikta order om att jag och Liam inte fick komma in och se. För det skulle bli en överraskning när hon var klar.

 

Under tiden som damerna var på badrummet, passade jag på att byta blöja på Jamie och klä på honom andra kläder än pyjamas. Liam satt fortfarande framför tv:n och var som helt inne i den, det gick inte att få kontakt med honom, så tillslut slog jag av den för honom. ”Vad gör du? Jag kollade faktiskt på det där.” Jag suckade och kastade iväg tv dosan. ”Ja, just därför slog jag av. Du lyssnade ju inte på mig.” ”Vad ville du då?” Jag kastade nya kläder på honom, så han skulle förstå att han skulle byta om från pyjamas till rena och snygga kläder. Han satte på sig dem, men suckade för varje rörelse han gjorde. Adriana och Clarissa kom ut, och det såg absolut inte ut som min dotter, eller min flickvän, men det var dem.

 

 

”Mormors lilla älskling.” Erica och mamma hade redan anlänt till mormor och morfar, så när Erica fick syn på Adriana blev det kramkalas för hela slanten. Jag kramade om mamma och gick vidare in. Liam hittade direkt morfar och dem smet iväg för att fortsätta bygga på deras olika modeller, det känns bra att dem kommer överens, och att morfar har hittat något han kan dela med någon annan. Clarissa höll mig i handen och bara den beröringen från henne väckte min kropp till liv. Jag kan inte förstå att jag har lämnat henne flera gånger. Hon log mot mig, inte med munnen, men med sina vackra ögon.

 

Mormor hade bakat en stor tårta som liknade Hello Kitty, vilket gjorde Adriana sjukt glad. Ryan, Alessa och Drew hade kommit så Adriana och Drew höll ihop tills det var fika ännu en gång. Det ringde på dörren, och vi hade en regel, och det var att Adriana skulle öppna dörren och ta emot gästerna. Vilket resulterade att både Chaz, Sammie, pappa och mina småsyskon stod utanför dörren. Adriana blev lika glad varje gång det kom någon. Pappa skickade åt henne ett sjukt stort paket, som knappt han orkade bära, vilket blev enkelt, hon var tvungen att öppna det på plats då hon inte orkade lyfta in det i vardagsrummet. Hon rev och slet i papperet så det flöt smådelar överallt. ”En cykel?” Hon skrek rakt ut av lycka. Pappa hade köpt henne en rosa Hello Kitty cykel. ”Tack farfar.” Hon slängde sig i hans famn, sedan vidare till Jazzy och Jaxon. ”Tack så hemskt mycket.”

 

Jag och Clar hade slagit ned oss i soffan så alla andra fick ta hand om barnen. Jamie låg tryggt i mammas famn, och Adriana busade med pappa. Liam vet vi ju alla redan vart han är, tillsammans med Jazzy. Clarissa gosade in sig i min famn och drog ett djupt andetag. ”Jag älskar dig.” Viskade hon knappt hörbart mot min bröstkorg. ”Och jag älskar dig.” Svarade jag tillbaka innan jag kysste hennes hjässa. Jag drog mina fingrar över hennes rygg och bara njöt av stunden. Chaz och Ryan kom och satte sig ned bredvid oss, så Clarissa lämnade sin plats och gick ut i köket. Lite irriterad blev jag allt på att dem kom och avbröt den underbara stunden hon och jag hade, att bara få slappna av tillsammans.

 

”När ska ni ha kalas för Drew?” Adriana och Drew är födda på samma dag, Drew cirka 12 timmar tidigare, men ändå samma dag. ”På lördag. Då kommer både mamma och pappa, samt Alessas föräldrar. Ni är ju såklart välkomna.” Ryan lutade sig tillbaka i soffan och plockade fram sin mobil. ”Hur länge stannar ni föresten?” Chaz kollade på mig, och skrattade. ”Vi åker nog hem om någon vecka, tänkte vi skulle vara här så länge vi kan.” Tre galna tjejer kom in i vardagsrummet och slog sig ned vid oss. Clarissa i mitt knä, Alessa i Ryans och Sammie i Chaz. ”Jag är sjukt glad att du hittat en tjej som står ut med dig.” Chaz kollade på mig men verkade inte gilla mitt skämt, även om Sammie skrattade till. ”Ja, skillnaden mellan dig och mig. Min står ut med mig, det tog flera år för Clarissa att stå ut med dig.” Han hade egentligen en poäng, men jag lät han inte vinna.

 

Adriana och Drew kom in i vardagsrummet hand i hand. Dem såg så söta ut att jag höll på att börja gråta. Clarissa kollade lyckligt på mig, och kysste sedan mina läppar. ”Hon är så sjukt lik dig, hon kan binda vem som helst med bara hennes personlighet, precis som du.” jag raderade det lilla mellanrummet som fanns mellan oss och pressade återigen mina läppar mot hennes, och lät min tunga glida in i hennes mun. ”Hon har din personlighet. Vem var det som föll för vem?” Hon log mot mig igen. ”Mamma, pappa det är fika nu.”


 

Har haft fullt upp idag, men här kommer nog ett efterlängtat kapitel. :) ♥ Kommentera.

Trackback