Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter one hundred-two.

 

När både jag och Justin kom ut ur duschen satt Adriana fortfarande kvar framför tv:n. Hon var näst intill paralyserad, vilket fick både mig och Justin att skratta till. Han stod bakom och höll om mig över axlarna. ”Adriana, ska vi åka och bada idag?” Hon släppte blicken från tv:n och lät den istället falla på Justin, med ett brett leende nickade hon helt hysteriskt och sprang in i sin garderob, för att två sekunder senare komma ut med sin baddräckt i handen. ”Gumman, vi måste vänta på att Liam kommer hem först. Men vi kan åka till farmor och farfar, om du vill?” Jag vet inte hur hon fungerar, men hon blir ofta glad för saker vi ska göra, utan att dem behöver vara speciella. Justin och Adriana gick upp på hennes rum för att hon skulle byta om från pyjamas, och sedan borsta sina tänder. Jag själv plockade undan frukosten och disken från vardagsrummet. När Adriana kom ned igen hade hon på sig en blå och vit randig klänning med en blå rosett i håret. Hon såg så stor ut, min lilla flicka.

 

”Nämen, är det inte min lilla prinsessa?” Diane blir alltid lika glad av att se Adriana, och det gör mig glad. Dem kramades länge och Diane bar in henne. Jag och Justin gick hand i hand in i huset, jag kan nästan komma ihåg första gången vi gjorde det, hur fruktansvärt nervös jag var för att träffa Diane och Bruce. Justin märkte hur jag hamnade i egna tankar så han stannade och kollade på mig. ”Vad tänker du på?” Jag lekte med hans fingrar och kollade honom i ögonen. ”Minns du första gången vi gick här, hand i hand?” Det såg ut som att han tänkte, ganska mycket faktiskt. ”Nej, faktiskt inte. Men jag kan kanske tänka mig att du var sjukt nervös.” En lätt rodnad spred sig över mitt ansikte för att han log så extremt milt mot mig.

 

”Vad ska ni ungdomar hitta på idag då?” Jag älskar Diane, det finns ingen bättre människa än hon, och sättet som hon behandlar mig på, och att hon faktiskt kallar oss för ungdomar. Det kommer väl vi vara i hennes ögon även om vi blir 30. Hon är så rolig. ”Vi ska hämta Liam om en och en halv timme, och sedan åka och bada.” Hon nickade och plockade ut en nygjord äppelpaj ur ugnen. Vi hade kommit lägligt med andra ord. ”Farmor, vart är farfar?” Adriana kom in i köket och satte sig i knä på Justin. ”Han är och handlar, han kommer nog hem snart.” Hon nickade som svar och klättrade över till sin egen stol. Diane dukade fram till oss alla, och ställde fram en kanna med vaniljsås på bordet, samt pajen. ”Rör inte den där nu, den är varm.” Diane pussade Adriana på hjässan, så hon fnissade till lite. Justin fångade min hand över bordet och kysste baksidan, samt flätade våra fingrar. Jag älskar hans små gester, hans små kärleksförklaringar. Dem är små, men dem betyder desto mer.

 

Adriana hade smällt i sig paj så att hon knappast skulle klara av att simma i vattnet, hon skulle nog sjunka som en sten. Jag och Justin satt och fjantade oss riktigt mycket, även om vi tyckte att vi var söta. Han matade mig ibland, så jag gjorde det tillbaka. Diane gillade inte riktigt det vi höll på med, hon sa det inte rakt ut, men hon suckade när hon såg oss. ”Och ni ska ha barn?” Tillslut öppnade hon munnen, så jag började skratta. ”Ja, vi har barn, men vi måste få vara unga också.” Justin tittade på mig och kysste mig över bordet då vi satt så nära varandra. Bruce kom in och satte sig tillsammans med oss vid bordet, men han satte sig mellan mig och Justin så vi inte kunde fortsätta med det vi höll på med. Han tog Justin runt huvudet och gnuggade honom på hjässan med den andra. ”Hur är det med lillpojken då?” Vi andra började skratta medan Justin suckade och lät han hålla på. ”Det är bra, så länge du inte krossar min skalle.” Han släppte honom och tog sig en pajbit.

 

 

”Har du haft det bra i skolan?” Liam hade ett leende på läpparna för första gången då han kom från skolan på en vecka. Hela veckan före såg han ut som att han hade sålt smöret och tappat pengarna. ”Det har jag.” Det kvittrade nästan om honom, så något hade hänt. Justin kollade bak på honom och log, vilket gjorde att leendet på Liams läppar växte. ”Vart ska vi pappa?” Justin vände sig återigen mot Liam. ”Vi ska bada.” Jag kollade i backspegeln och såg hur han gjorde någon konstig seger dans, tillsammans med Adriana. Vi satt inte i bilen speciellt länge då stranden i stort sett ligger ett sten kast från skolan där Liam går. Så jag parkerade bilen och vi alla hoppade ur, utom Jamie, som Justin tog ut. Det känns så fruktansvärt skönt att kunna gå omkring tillsammans med alla barn utan att behöva ha Kenny med sig. Vi kan hantera situationer mycket bättre än innan då jag blev mer irriterad av alla hysteriska småtjejer som skrek och hade sig runt oss, men nu är alla lugna troligen för att Jamie är liten.

 

Vi la ned alla handdukar på stranden och jag satte mig ned på den ena tillsammans med Jamie, och kollade på både Liam och Adriana som lekte i vattenbrynet. Några tjejer fick syn på Justin så dem gick lugnt och försiktigt fram till honom som tog emot dem med öppna armar. Jag höll hela tiden ett öga på både Liam och Adriana, då Justin inte gjorde det. Han pratade ett tag med tjejerna, dem var visserligen bara två stycken, men dem kramades och fotograferade en hel del tillsammans. Tillslut såg jag hur dem två tjejerna vände sig om och började gå mot mitt håll. Ibland kan jag få en obehaglig känsla i kroppen när det kommer till att Justins fans ska träffa mina barn. Jag vet att vissa av dem har något emot mig fortfarande, men sedan finns det andra som är helt underbara. Och det var dem två tjejerna.

 

”Hej Clar. Hur mår du?” Dem satte sig ned i sanden bredvid mig, med två underbara leenden. ”Jag mår bra, hur mår ni?” Båda två kollade på varandra för att sedan låta blicken vandra vidare på mig igen. ”Jag mår hur bra som helst.” Det var tjejen som presenterade sig som Maja, en lång och ståtlig ung kvinna. Den andra tjejen var lite kortare än Maja, och presenterade sig som Samie. ”Vi vill egentligen bara önska er lycka till på lördag. Och vi hoppas att din dag blir som du alltid drömt om.” Dem gav mig båda en varsin varm kram, och det betydde mycket för mig, det gjorde det verkligen. Jag har fått höra många gånger att jag aldrig skulle komma i närheten av ett liv med Justin. Nu lever jag det varje dag, och jag älskar det.

 

Jag och Justin satt på strandkanten tillsammans med Jamie och byggde ett sandslott, han verkade verkligen gilla det, och tro mig, det gjorde jag med. Justin satt bakom mig med ett ben på varsin sida om mig, och sina armar runt mig. Vi var en stor lycklig familj, och det gjorde nästan lite ont att se mina barn växa upp till egna individer, jag ville att dem skulle vara små hela tiden. Liam och Adriana var en liten bit ut, men på Adriana räckte bara vattnet till midjan, hon fick inte gå nå längre och det respekterade hon, just för att hon inte hade några armpuffar på sig. ”Jag älskar dig.” Han placerade mitt hår på ena sidan och kysste mig i nacken. En lätt rysning for igenom min kropp, och jag kunde utan problem höra hur det smattrade av massa olika kameror. ”Bra, för jag älskar dig också.” Jag vred mitt huvud mot honom så våra läppar kunde mötas.

 

Efter en lång dag på stranden kom vi tillslut hem. Liam och Adriana hoppade in i duschen tillsammans med badkläder på, fråga mig inte varför, men det gick fort. Justin släppte ned Jamie på golvet och jag bar in våra väskor vi hade med handdukar, in i tvättstugan. Jag kastade in handdukarna i tvättmaskinen och drog igång den. Justin stod i köket med kylskåpet öppet när jag kom tillbaka. ”Vad gör du?” Han stängde igen det hastigt och kollade på mig. ”Jag funderar på vad vi ska äta.” Jag gick och ställde mig mellan honom och kylskåpet med ett brett leende på läpparna. ”Pizza?” Han nickade och kysste mig. Jag gick in på badrummet och fick se Adriana med duschslangen i högsta hugg, och Liam som låg på golvet och plaskade. ”VA GÖR NI?” Min höga on gjorde så att dem båda slutade, och att Justin kom springandes. ”Men herreguuuud, Adriana gå ut här ifrån omedelbart.” Justin tog henne i armen och släpade upp henne på övervåningen. Jag hörde hur hon blev ledsen, men hon borde lära sig. Liam tittade på mig, och jag antog att han såg besvikelse i ögonen. ”Förlåt mamma.” Jag skakade bara på huvudet. ”Torka upp detta, klä på dig och kom ut.”

 

Adriana kom efter mycket gråt och skrik ned med nya och torra kläder och med Justin efter sig. Hon kom fram till mig där jag satt i soffan, och hon kröp sakta upp i min famn. ”Förlåt mamma. Jag ska aldrig mer göra om det.” Jag kramade om henne, och pussade henne i hela ansiktet. Liam kom också ut och gjorde samma sak, och jag besvarade honom likadant. Undertiden Justin hade hjälp Adriana ringde jag pizza, så det plingade på dörren. ”Juju, kan du öppna.” Han sprang ut i hallen och rev upp dörren. Jag hörde hur han tackade, och sedan kom han in med en stor familjepizza. Kvällen blev mysig, hela familjen samlad i soffan.


 

 

Jag vet inte om jag hinner med så mkt mer just idag. Jag ska iväg på förmiddagen, och sedan ska jag vara barnvakt ikväll. :O haha ^^ Önska mig lycka till (A) I Love you. ♥♥♥ Kommentera. :)


Kommentarer
Haley säger:

Sjukt grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Emelie säger:

skit bra :D

älskar dina noveller sjukt mycket <3

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Imra säger:

Jag ÄLSKAR dina noveller jag tycker allt e otroligt bra detta kapitlet var jätte bra jag tycker att du ska vara jätte stolt över dig själv för du är en så otrolig bra skrivare. Detta är dock min första kommentar men jag har läst alla noveller sedan Mell ( jag tror det var Justins tjej eller så var det systern) men jag har följt din blogg sedan 2011 på sommaren och jag har läst den varje dag. Nu ska jag börja kommentera varje kapitel



Kramar Imra

Skrivet: |

Emma säger:

JÄTTE BRA!!

Skrivet: |

Flizan säger:

Super duper bra. Har sagt det här några gånger nu men den här noveller är verkligen BÄST!!! ÄLSKAR DEN VERKLIGEN...och du skulle kunna hålla på i evigheter. Och du äger verkligen på att skriva. Du skulle lugnt kunna bli författare =) Kram =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Emilija med J. säger:

skit bra !

du ska veta att jag besöker din blogg typ 100 gånger om dagen, hehe <3

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Ebba säger:

AS BRA :D

Skrivet: |

Ebba säger:

JÄTTE BRA!!!!!! Omg ett till:)

Skrivet: |

Anonym säger:

Mer :D

Skrivet: |

moa säger:

mer mer! älskar hur du skriver

Skrivet: |

Anonym säger:

Jääätte braaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Skrivet: |

zxczxc säger:

bra kapitel mer

Skrivet: |

Emma säger:

Så sjukt bra ! Du skriver underbart :)

Skrivet: |

I Read More säger:

Är verkligen helt såld på dina noveller! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://ireadmore.blogg.se/

Emelie säger:

Så sjukt bra!!!

Skrivet: |

sara säger:

Skit bra älskar verkligen dina noveller :)

Skrivet: |

Emilia säger:

Sjukt bra! Mnn vill inte att den ska ta slut.. :)

Skrivet: |

Victoria Ljungberg <3 säger:

BRA! Kommer dö när den tar slut;(

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Emma säger:

Superbraaaa som vanligt!

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Sjukt jäkla bra!!:)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Henny säger:

Jätte bra!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag läste detta kapitel igår, eller natten som var, då jag jobbar natt, :P

Men precis när jag skulle kommentera den så kom chefen in, så snabbt som fasen fick jag kryssa :P

Jag är sneeky, för vi får inte sitta vid datorerna annat än att dokumentera det som hänt under natten, I'm bad :P



Men kapitlet var bra, :) Jag har inte så mycket annat att säga, underbart att Liam är lite gladare !:D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback