Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter eighty-six.

 

Adriana hade bäddat ned sig, så jag satte mig bredvid henne och lutade min rygg mot sänggaveln, att tänka tillbaka på första gången jag träffade Clarissa fick mig nästan att bli nostalgisk. ”Du vet farbror Ryan?” Adriana nickade lite svagt och drog sin nalle närmare sig. ”Han hade jätte mycket folk hemma hos sig, och en av dem var din mamma. Första gången jag såg henne var när jag klev ut från toaletten, och hon skulle gå in. Hon hade en bula i pannan. Sen pratade vi med varandra hela kvällen, tills hon gick hem.” Adriana skrattade till lite. ”Tyckte du om mamma på en gång?” Jag hamnade i mina egna tankar, jag föll garanterat för hennes yttre på en gång. ”Nej, men jag tyckte hon var väldigt söt. Precis som du är.” Jag pillade till henne på näsan, vilket fick henne att dra täcket över ansiktet och le lite. ”Jag älskar dig pappa.” Hon kramade om mig, sen la hon sig ned till rätta, och det kan inte ha tagit lång tid innan hon somnade.

 

 


 

”Jag har faktiskt ångrat mig, jag vill ha ett redigt kyrkbröllop.” Både Alessa och Jen slog ihop sina tidningar och kollade på mig. ”Jaha, så vår planering har varit förgäves?” Jag skakade på huvudet och plockade fram min planering. ”Jag har planerat lika långt som vi hade gjort på det andra.” Båda två pustade ut vilket fick mig att skratta. ”Har du bestämt klänning?” Det var i stort sett det enda problemet, jag hade ingen aning om vad jag skulle ha för klänning, eller hur jag ville att deras klänningar skulle se ut. ”Nej, vi får nog flyga till New York och kika in det där. Vänta jag ska ringa ett samtal.” Jag kilade ut i hallen och hämtade min mobil. Signalerna till Ryan gick, men efter ett tag svarade han. ”Hej Vännen. Det var inte igår. Hur mår du?” Jag skrattade till lite. ”Nej, det var ju inte det. Jag mår hur bra som helst. Du då?” Han började prata om vad han hade gjort sedan sist. ”Men du, det var en speciell anledning jag ringde för.” Även om jag inte kunde se honom så kunde jag även förstå att han log. ”Okej, låt höra.” ”Vi ska ju gifta oss, och ingen jag känner har så bra kontakter inom smink och kläder som du. Lust att hjälpa mig?” ”Absolut, självklart. Ska vi ta det i New York?” Vi fortsatte planera och vi kom fram till att det var bäst att jag flög dit.

 

Justin hade tagit med sig både Liam och Adriana hem till Jeremy, så jag hade kvar Jamie med mig och tjejerna. Jag blev riktigt överraskad när jag såg Jen gå omkring och bära på honom, då hon absolut inte varit någon bebis fantast. Man kanske lär sig att hantera dem på ett annat sätt när man blir äldre, jag vet inte. ”Vill ni ha mer kaffe eller ska jag slå av pannan?” Alessa sträckte fram sin kopp, så jag fyllde på den. Jen satt på golvet med Jamie och lekte med hans olika klossar. Vi hade bestämt ett datum till bröllopet, och det blev i mitten av sommaren, den 20:de Juni. Kyrkan var bokad, och allt annat var planerat, till och med vilka blommor som ska finnas i kyrkan. Justin kommer älska det, jag vet det. ”Kan inte jag få vara barnvakt ikväll? Så kan du och Justin hitta på något tillsammans.” Jen reste sig upp från golvet och satte sig ned vid bordet igen. Jag blev riktigt förvånad. ”Öh, ja, okej. Vill du ha alla tre? Liam kan säkert sova hos Jeremy annars.” Det såg ut som att hon tänkte efter en stund. ”Jag kan ta alla tre, inga problem.” ”Okej.”

 

”Baby, vi har barnvakt ikväll. Ska vi ta igen lite förlorad tid med varandra? Ta en mysig promenad, äta något gott? Pussar <3” Jag klickade på skicka, och väntade otåligt på vad han skulle svara. Jag tror att Jen såg att jag började lysa, att jag fick en ny gnista i ögonen. ”Spring upp och duscha, han kommer inte tacka nej till det.” Jag gjorde som hon sa och hoppade in i duschen. Att raka benen var det som stod högst upp på listan, så det var det första jag gjorde. Sedan skrubbade jag kroppen med en grov svamp, och mycket lödder. Mobilen låg på bänken bredvid handfatet så att jag hade den tillgänglig hela tiden, men inget hände fören jag klev ut ur duschen med en handduk som en turban på huvudet, och en runt kroppen. ”BABY, barnvakt? Tror Gud har svarat på mina böner. Självklart ska vi göra något. Jag är hemma om en kvart. Kyssar <3” Jag log med hela ansiktet, samtidigt som jag lugnt och försiktigt borstade ut håret och lät det hänga ned på ryggen.

 

 

Både jag och Justin var klara för att åka, han hade beställt en taxi, just för att vi skulle kunna ta ett glas vin till maten. Alessa hade sedan en stund åkt hem till sin underbara familj, så det var bara Jen kvar, och det var så det skulle vara, hon bodde hemma hos oss under tiden som hon var här. Vi tyckte det skulle vara onödigt att hon bodde på hotell, då vi absolut hade plats för henne. Taxin tutade utanför, så jag knallade ned för trappen, vilket fick både Justin och Jen att dra efter andan. Egentligen hade jag inte gjort något speciellt mer än att sätta på mig en lite finare klänning, och fixat håret. Jen hade hjälpt mig att göra en annorlunda fläta i mitt hår, så jag blev riktigt nöjd faktiskt. ”Wow, du kan inte vara här. Min flickvän kommer snart.” Jen tittade chockat på Justin medan jag började skratta. ”Jag försvinner när hon kommer, jag lovar.” Han drog in mig i sin famn och pressade sina läppar mot mina.

 

När taxin stannade utanför restaurangen betalade Justin och klev ur bilen, jag hann inte ens reagera på att jag skulle kliva ur hade Justin redan öppnat min dörr, och sträckt fram sin hand mot mig. ”Min sköna.” Han kysste min handrygg och placerade sin hand i min svank. ”Vilket namn sir?” Hovmästaren på restaurangen tog vänligt emot oss, men det var skumt att han inte såg att det var Justin som kom. ”Bieber, ett bord för två.” Han log vänligt och visade oss till bordet. Den vita duken var fylld med röda rosblad. Justin kysste mig på kinden och drog ut min stol. Vi hade inte sagt många ord till varandra när kyparen kom in och bad oss beställa något att dricka till maten. ”Två glas vin.” Vi fick menyn och båda två sjönk ned i den, precis som att det vore den bästa bok du börjat läsa. ”Vad vill du ha?” Justin tittade upp från menyn med en fundersam blick. ”Vad tror du? Spagetti och köttfärssås.” Han skrattade efteråt, vilket fick mig till att göra samma sak. ”Du då?” Jag kollade ned i menyn igen. ”Tror jag tar en planka.” Kyparen kom tillbaka och vi beställde in maten.

 

”Vill du ha efterrätt?” Justin fattade taget om min hand och flätade samman våra fingrar. Det var precis som att det var vår första dejt, och fjärilarna i magen fick ett nytt liv. Även om han bara frågade om jag ville ha efterrätt blev jag ändå generad, vad är det för fel på mig? ”Babe, varför är du rosig om kinderna?” Jag behövde inte ens titta på honom för att se att han log, med hela ansiktet. ”Klart jag vill ha efterrätt.” Jag bytte ämne och rodnaden gick ned. ”Champagne, glass samt jordgubbar. Låter det bra för damen?” Med en liten nickning svarade jag honom, och han kysste återigen min handrygg. Hur kan en människa vara så underbar som han är? När han beter sig såhär mot mig glömmer jag alla andra elaka saker han har gjort mot mig. ”Det låter fantastiskt.”


 

Anledningen till ett kapitel om dagen är för att mitt huvud inte vill samarbeta. =/ Men jag älskar er ändå, så jag försöker. :) Vad tycker ni om kapitlet??? ♥

Trackback