Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter eighty-four.


 

”Oooh, Happy Day, Ohh Happy Day…” Jag sjöng i duschen, samtidigt som Justin satt på toastolen, kollade på mig och skrattade. ”Hur känns det?” Jag vände mig mot honom och avfyrade ett leende. ”Du kommer aldrig förstå den underbara känslan. Att få skrubba snuskbenet, och sedan raka dunder pälsen.” Klockan hade hunnit bli ganska mycket med tanke på att jag stannade i köket och hjälpte Justin med maten, samt nattade alla barnen. Jamie har övergått till välling, så att jag inte ska behöva vara bunden till honom hela tiden, och för att Justin ska kunna ta med honom om han vill. Vilket vi båda två tycker är ganska skönt. Justin fortsatte skratta åt hur jag resonerade kring mitt ohälsosamma ben. Vem som helst skulle kunna dö av alla bakterier som fanns på det. ”Får man göra dig sällskap?” Han reste sig upp från toastolen och ställde sig precis på andra sidan duschkabinen. ”Självklart får man det.” Han lät sina kläder falla till golvet och klev sakta in i duschen.

 

”Vet. Du. Hur. Vacker. Du. Är?” Han kysste mig i nacken och över halsen mellan varje ord, och det gav mig rysning efter rysning över hela kroppen. Jag vände mig mot honom och tryckte honom mot duschväggen samtidigt som jag kysste hans underbara läppar. ”Nej, det vet jag inte. Vet du?” Han log mot mina läppar samtidigt som han smekte mig över ryggen och vidare ned över min rumpa. Att gipset äntligen var borta, var en sådan skön känsla, men samtidigt var det mystiskt känsla att kunna gå på foten igen, men allt var underbart. Tillsammans tvättade vi av oss, och klev ur duschen, för att sedan gå till sängs. När man har tre barn finns det inte mycket tid över till att spendera med varandra, så vi har försökt göra det bästa av allt, men när jag var med i bilolyckan och var tvungen att leva med gips, och det kändes som att vi inte ens sov med varandra mer. Det var nog mycket det som gjorde att mitt humör stupade, vi har med andra ord inte legat med varandra på nästan tre månader. Förstår ni frustrationen från bådas håll?

 

Innan jag hann reagera när jag kom ut ur badrummet kastade han ned mig i sängen, där jag landade mjukt och försiktigt. Han log mot mig, ett sådant leende bara han kan avfyra, samtidigt som han kysste mig över magen och upp mot mina bröst, för att kyssa mig vidare upp mot halsen och till mina läppar. Hans händer vandrade efter sidan på mig och gjorde så huden knottrade sig, under hans händer. Han märkte av min reaktion och kysste mina läppar, det behövdes inga ord för att förstå hur mycket han älskade mig, och hur mycket han var villig att göra allt för att vi skulle hålla ihop, allt bara genom den kyssen. Jag krokade mina ben kring hans midja samtidigt som jag lät honom kyssa och smeka min kropp. Jag kunde inte motstå hans kropp mer, vilket gjorde att jag snurrade runt oss så att han hamnade under mig. Han log och utan att jag hann reagera hade han fattat tag om mina bröst. ”Du förstår inte hur mycket jag vill ha dig.” Han pratade till mig precis som att det var hundra år sedan vi sågs. ”Ta mig då. Utan tvivel, jag är din.” han tog mig på orden då han återigen snurrade runt oss, jag hann inte ens ge honom en kyss innan han trängde in i mig.

 

Vi låg tillsammans bland alla våra täcken och kuddar, och han stötte djupt och hårt i mig, men inte alls fort utan han drog ut på allt så länge han kunde, vilket resulterade i att han lät mig komma gång på gång. Det var verkligen första gången som vi låg med varandra och saker och ting inte hände fort, när han kom och fyllde mig kunde min kropp inte motstå av att ge mig den största orgasmen jag upplevt, den verkade inte vilja ta slut då min kropp skakade som ett asplöv, och Justin gled ut mig. Han kysste mig på halsen och smekte mig med sina händer. Utan att säga något smekte jag honom med min ena hand, och gjorde han hård ännu en gång. Han log bara mot mig samtidigt som han la sig ned på rygg och lyfte upp mig gränsle över hans höfter. Han gled lätt in i mig och jag satt helt still ett tag, bara just för att få känna honom så nära mig det bara gick. När jag tillslut började röra mig kunde jag se på hans ansikte att han gillade det jag gjorde. Med ett fast grepp på mina höfter hjälpte han till, jag svankade så mycket jag kunde just för att han skulle kunna komma så djupt in i mig som möjligt.

 

Det känns som att jag och Justin kommer varandra närmare för varje dag, jag vet inte varför det känns så, men det känns bra. Han ökade takten ännu mer och det var sjukt svårt för mig att hålla stönen inne, men jag gjorde allt just för att vi hade alla barn hemma, och jag hade absolut ingen lust med att någon av dem skulle komma in och fråga vad vi gjorde. Liam har ju redan gjort det en gång då vi stod i duschen, och det var nog pinsamt. Justin märkte av att jag höll emot, vilket gjorde honom mer sugen på att få mig att låta, han gav allt, vilket störde mig då det tog emot som fan i min kropp. Tillslut kunde jag inte vara tyst mer, och lätt stön lämnade min mun, det fick Justin att le och skratta till lite. ”Ge dig, barnen kan vakna.” Han la sin hand i min nacke och drog ned mitt huvud mot hans. När vi var tillräckligt nära varandra kysste han mina läppar snabbt, lite väl snabbt om någon skulle fråga mig. ”Se då till att vara tyst.” Han hån log mot mig, och utan att jag var med på det stötte han hårt och djupt i mig.

 

Vi somnade tätt ihop, efter att ha avslutat en av dem längsta sexakterna vi två tillsammans har bildat. Klockan var närmare 4 på morgonen när vi somnade, vilket skulle komma och kosta oss dagen därpå. Jag vaknade av att Justin kysste mig i nacken, och drog sina fingertoppar över mina bröst. Jag kände såväl igen den gesten att jag nästan blev lite rädd, hur mycken kan en människa orka? Jag vände mig och kysste honom. Vi båda låg nakna och tog på varandra, inte så speciellt sexuellt om man tänker efter, men det var ändå upphetsande. Vi kollade bara på varandra, utan att utbyta några ord. Han bet sig i läppen lite diskret, vilket gjorde hela situationen mer upphetsande, han förstår liksom inte vad han gör med mig, hur hans sätt att se på mig för min kropp att reagera på det mest sjuka sätt någonsin. Han kysste mig, och viskade mot mina läppar. ”Vänd dig om.” Jag gjorde utan tvekan som han sa, och kände på en gång hur han lyfte upp mitt ben och la det över sin höft, för att sedan kunna tränga in i mig bakifrån, samtidigt som han hade ett starkt tag om mitt ena bröst. ”Jag älskar dig så sjukt jävla mycket.”

 

 

”Liam, kan inte du och Jazzy hålla lite koll på Adriana och Drew?” Jag, Justin, Ryan och Alessa satt i lekparken tillsammans med våra barn och Jazzy. ”Visst pappa.” Ryan kollade på Justin precis som att någonting hade hänt, men jag förstår honom, det tar ett tag att vänja sig att Liam faktiskt säger pappa till Justin. Både jag och Alessa satt i knä på vår respektive, det kändes lite som när man var yngre, och umgicks med sina vänner, och var ute längre än vad man fick, samt var med sin pojkvän. I alla fall vad jag tror. Efter en timmes lek och ståhej mellan alla barnen kom dem till oss och vi fikade lite. Liam och Jazzy satt bredvid varandra, och man kunde på långa vägar att det lyste om dem båda, det släcks på en gång då dem skiljs, vilket är lite tråkigt.

 

När dem hade fikat klart sprang dem tillbaka till lekparken, och gungade. Liam och Jazzy i en, och Adriana samt Drew i den andra. Av någon konstig anledning litade vi alla fullt ut på Liam och Jazmyn, vilket man absolut inte ska göra, dem är inte stora nog för att ha ett ansvar för två barn. Det fick vi uppleva då Liam skrek. ”MAMMA… DREW!” Det var allt han sa, vilket fick oss alla fyra att komma tillbaka till verkligheten, och inse att vi hade vänt våra barn ryggen. Alessa och Ryan var framme först vid Drew som låg på marken. Mitt hjärta hoppade över ett slag, och absolut inte för att Justin rörde mig, utan för att Drew låg där, och han rörde sig inte.


 

♥ I Love U

Trackback