Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Svar på fem kommentarer.

 
 
 
 
Svar till nummer 1. Nej, jag tycker att det har varit lite snålt på dom den senaste tiden. Jag menar, jag lägger ner över flera timmar på varje kapitel, och folk orkar inte ens lägga ner 30 sekunder på att kommentera. Varför ska jag vara snäll, när jag inte får speciellt mycket uppskattning tillbaka? 
 
Svar till nummer 2. Klart jag minns det. Och nej, jag klagar inte på att ni inte är inne på min blogg, har aldrig sagt något om det. Kanske ska friska upp ditt minne lite genom att tala om att jag kan se exakta antalet som är inne på min blogg, varje dag. Och genom det kan jag läsa av hur många av dem som kommenterar. Jag har över 250 besökare varje dag, och knappt 20 kommentarer. Det finns liksom ingen anledning för mig att fortsätta om det inte finns någon som uppskattar det jag gör. 
 
Svar till nummer 3. Jodå, jag ser att ni kommenterar. Enda gången ni verkligen gör det är när jag nästan blir arg. Och det är tråkigt att det ska behöva vara så, jag trodde ni ville ha fler kapitel. Men tydligen inte eftersom att ni inte kan kommentera lika bra utan att jag ska bli arg. =/ 
 
Svar till nummer 4. Klart jag kan lägga ner novellen. Är det det ni vill? 
 
Svar till nummer 5. Jag tror att du fortfarande är inne och läser om jag ska vara ärlig. Eftersom att du till och med tog dig tid att kalla mig bitch. Ingen klandrar dig, jag kan vara rätt elak om jag vill. Men jag står iaf för det, du kunde inte ens ge mig ditt namn. 
 

 
Jag vet att jag kommer få massa svar på tal efter detta inlägg. Men fråga istället om jag bryr mig? Jag ska avsluta denna novell, sen blir ni av med Bitchen. =D Ingen skada skedd, ska bara försöka göra denna novell rättvis genom slutet, då jag inte tänker kasta in ett halvfärdigt slut bara för att. Jag kommer göra denna bra, sen vad ni tycker, skiter jag i. Ärligt talat. Jag har skrivit 5 noveller med denna, och har därmed delat med mig av mina noveller till er. Men snart är det slut på det. 
 
Folk som säger att dom skriver för sig själva och skiter i om folk kommenterar eller inte, dom ljuger. Varför lägga upp det på internet om man inte vill att folk ska läsa och sedan tala om vad man gör bra eller dåligt. Hade personen skrivit för sig själv hade den hållit det för sig själv oxå, och inte delat det med alla andra. Svårare än så är det inte, tyvärr. =) 

Kommentarer
Anonym säger:

Mitt liv kommer bli tråkigt utan novellen. Älskar den så mycket. Fml

Skrivet: |

Anonym säger:

Och jag vill verkligen inte att du lägger ner bloggen. Snälla, we love you jag ska kommentera så Mycket jag kan.

Skrivet: |

Julia säger:

Tänk på att alla de där 250 läser din novell av en anledning, de läser den för att den är grym! Även om de inte säger det så stannar de ju kvar, och de stannar inte kvar för att den är dålig utan tvärtom. Sluta inte blogga!!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieb.blogg.se/

Sandra säger:

Jag tycker du är väldigt duktig ändå, som har skrivit många noveller fast du sagt att du ska lägga av.. Du är defenitivt ingen bitch, du förtjänar inte ens något dumt folk säger, om det är folk som gör det. Jag har runt 70-80 läsare per dag, lägger ut kapitel, får kanske 2 kommentarer, jag vet hur det känns. Och jag vill inte att du ska känna så, för du skriver seriöst som en gudinna och jag får typ inte nog av dina noveller. Något jag konmer hoppas på är att du efter kanske några veckor eller någon månad kommer tillbaka och säger att du saknat att skriva, du saknat oss, och våra kommentarer som vi skriver. Enligt vad jag tycker, så ska du va glad att du ens får kommentarer, men jag tycker ändå folk ska visa uppskattning, då du förut la upp typ 5 kapitel på en dag. Jag fattar inte hur du orkade x) jag tycker du är världsbäst på att skriva och jag hoppas att du läser denna kommentar då jag skrivit allt med mobilen. Det var väl mest bar det jag ville säga. Jag älskar dina noveller och dig. Jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka.. Längtar också till nästa kapitel :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Tova - Ponnysmurfarnas ♥ säger:

Snälla, sluta inte! Du och Biebertime är dom enda som har BRA noveller nu för tiden, jag brukar inte kommentera men ska verkligen börja med det. Kramis :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Sofia säger:

De e fan ba bråk om kommentarer hela tiden....

Jag kan förstå att du vill har kommentarer som en bekräftelse att det du skriver är bra, det förstår jag verkligen. Men grejen e ju den att du får ju kommentarer? Jag förstår faktiskt inte varför VARJE en av dina läsare måste kommentera för att du ska skriva mer. För som ett exempel; jag är inte speciellt mångordig av mig, så de enda jag skulle kommenterat är typ "bra skrivet". Å när man gör det så klagar skrivaren på att det inte är så roligt att får såna kommentarer utan då vill denne ha en kommentar med kritik (bra el. dålig) för han den ska kunna skriva bättre. (vet inte om du sagt det men jag vet andra som sagt det) Men om jag som läsare tycker det är bra som det är då? Nä då ska jag bli klagad på först för att jag inte kommenterar för jag tycker om att njuta i det tysta, men sedan för att jag är för fåordig?

Inte riktigt rätt tycker jag....

Visst kan jag lägga ner en stund på att skriva "bra skrivet" om du tycker det känns bättre. Men jag känner liksom att vad ger det om det inte är kritik? Alltså jag lär ju skriva en kommentar om det är något jag tycker är dåligt (inte värst ofta i ditt fall).
(Btw, Jag skrev om en grej jag tyckte va dåligt en gång, men blev bara iggad så.. vet inte om jag tycker det är speciellt kul att kommentera längre)

Vart en ganska konstigt och osammanhängande kommentar men men.. he-he

Jag måste bara avsluta med att säga att jag läser många noveller, vääääldigt många och jag tycker definitivt din är bäst, med hästlängder!

Så jag tycker verkligen du ska nöja dig med att se hur många som läser din novell istället för hur många som kommenterar. För du har galet många läsare. VAR NÖJD


Skrivet: |

Lisa säger:

Du skrev ju "Varför lägga upp det på internet". Jag skulle kunna tänka (har funderat på det) att skriva en novell/oneshots/liknande på t.ex. blogg.se för mig själv. Varför på internet är väl dels för att jag aldrig skulle orka skriva på papper, haha, och sen för att på t.ex. blogg.se är allting lättöverskådeligt, man kan fixa design och sånt, lättare att läsa kapitlen än på t.ex. Word. Det är roligare helt enkelt. Plus att folk kan kommentera om de vill :) Och så länge du har läsare så måste det ju betyda att dom gillar det du skriver. Självklart kan det vara kul med lite respons på det man skriver, men det tycker jag ändå att du får. Ta inte detta som någon hatkommentar! Sa bara vad jag tyckte :) Dessutom tycker jag att du är himla duktig på att skriva. Man får verkligen en bild i huvudet när man läser och du förmedlar känslor jättebra :)

Skrivet: |

Lalala Hannah säger:

DU ÄR EN SÅDAN BITCH MOT OSS, HOPPAS DU DÖR.

Svar: Jag vet inte vad du är för människa. Men att hoppas att folk dör är inte en frisk tanke. Mitt enda tips till dig, unga dam, är att söka hjälp.
Marielle Sjelin

Skrivet: |

hanna säger:

Jag är nr 4, och säger såhär, Du kan sluta skriva nu på en gång, för varför ska vi uppskatta dig om du inte ens är trevlig mot oss?!

Svar: Varför ska jag vara trevlig mot er när ni inte är det mot mig? =/ Ser ingen anledning i det då. Folk önskar mig död, det kallar jag inte trevligt. Så nej, jag tror jag fortsätter vara elak. =D Det är det jag gör bäst.
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Emelie säger:

Snälla, skriv klart denna novellen som du har sagt från början i alla fall, sen får du göra vad du vill. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha, aw, du är en bitch love, men I love u anyways! :) Även fast jag innerligt tycker att några av de som har kommenterat, anonymt dessutom, skulle behöva en high-five in the face with a fuckin stool så tänker jag inte sjunka till deras nivå, då den nivån ligger långt under patetiskt och tragiskt. ;) Just sayin! :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

hanna säger:

Men du började vara elak, vi kommenterade snällt "Mer" du fick för i helvete 19 kommentarer och dampar på att vi inte kommenterar, så det var du som började. Så skyll inte på oss.

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

1. Du fick 44 kommentarer på förra kapitlet, och ändå sitter du och gnäller?! Vad vill du ha mera? Att vi ska gå ner på knä och buga för dig? Vissa får inte ens 3 kommentarer på bloggar som har många läsare, och ändå sitter du och klagar. Jag tycker faktiskt att du ska ha respekt!
2. Jag håller faktiskt med dem där uppe, vi har också lov och semester. Även om du har lika många besökare så kanske dem inte har tid att sitta ner och kommentera, dem kanske gör det när dem kommer hem eller något. Jag älskar hur du skriver och allt, men med ditt tjat och gnäll så orkar man inte. Tycker du ska sitta ner och chilla istället, vi kanske inte kommenterar, men du behöver faktiskt inte vara så jävla elak! Vad hände med att man skulle skriva för att det är roligt? Det känns som om du bara vill ha jävla kommentarer. Usch, jag är riktigt arg. ._.

Skrivet: |

Omnia säger:

Hannah, du kan ju brinna i helvetet. Om du hatar henne så mycket SLUTA KOLLA IN BLOGGEN! Du kan ju inte kalla henne bitch när bitchen här är du. Dra åt helvetet din duma åsna

Skrivet: |

Melinda säger:

Seriöst, vad är det för fel på "Hanna" ovanför? Först och främst så hoppas man inte någon dör, det gör man verkligen inte. Och för det andra, om du tycker hon är en bitch, vad fan gör du ens inne på den här bloggen? Låt oss som faktiskt älskar bloggen få ha kvar den och låt Marielle göra det hon älskar, att skriva. Kom inte hit och förstör för oss andra. Det enda Marielle bad om var att få lite mer kommentarer, och det är enkelt fixat av oss på mindre än 30 sekunder. Förstår verkligen inte varför du ska börja vara elak mot henne och kalla henne massa saker som hon verkligen inte är.

Åh, förlåt Mariellle, jag var bara tvungen. Jag hoppas du förstår att vi uppskattar verkligen vad du gör och hoppas du inte slutar med skrivandet. Jag förstår verkligen inte vad det finns för människor här ute i världen. Och dessutom kan man ju undra vad det är för fel på människan om man hoppas att någon dör. Usch, hemskt.

Keep it up. :)

Skrivet: |

jasmine säger:

helt ärligt så kommer jag tyvärr inte komma in hör mer... För jag har kommenterat varenda jävla kapitel och du bara klagar, stänger ner bloggen, har inte lust att skriva klart den, och jag är riktigt jävla trött på det att det inte ens är värt att läsa klart novellen....
Jag orkar inte med de kommentarerna varje dag så jag lämnar denna blogg nu.. Tyvärr
Blir liksom bara på dåligt humör när jag kommer in här nu för tiden...
du är grym på att skriva så sluta aldrig med det och det finns fortfarande många som kommer läsa.. Hej då

Svar: Tråkigt att du känner så. Men alla har vi våra dåliga dagar, så är det bara. Tror inte att du alltid är glad, men ah. Ditt val.
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback