Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 109.

 

”Vart tar du mig?” Vi hade för ett tag sedan lämnat huset och börjat klättringen ned för berget. Justin hade en picknickkorg i handen, den han inte höll mig i. Han kysste mig snabbt på kinden och tittade sedan på mig. ”Tänkte vi kunde se oss omkring lite.” Det lät spännande, men han hade något mer i baktanken, men vad kunde jag ju bara försöka gissa mig till. När vi hade kommit ned till bryggan där båten dagen före hade släppt av oss och återvänt till fastlandet valde vi att vandra längs sandstranden som kanske var 50 meter, med kritvit sand och massa vita fina stenar. Vi gick under tystnad, men det var en sådan behaglig att jag inte tyckte det var illa. Justin svingade våra armar fram och tillbaka och skrattade till då och då. Han lät verkligen som en liten pojke som precis fått sin första cykel, och var hur lycklig och glad som helst.

 

 

”Ska vi lägga ut filten här?” Jag hade stannat vid vattnet medan Justin vandrade upp en liten bit i sanden. ”Ja, det kan vi göra.” Dem små vita stenarna gjorde sig perfekta som mackor, som man brukade kasta när man var liten. Även om jag inte var så bra, så gav jag inte upp. Justin kastade ut filten och satte sig ned med korgen framför sig, och började plocka ur massa godsaker, som jag inte ens visste att han hade plockat ned. ”En hallon smoothie till damen.” Han sträckte över ett plastglas med ett sugrör i åt mig, med ett brett leende på läpparna. Jag kan fortfarande inte förstå hur han kunde veta att jag älskade hallon bara genom att lägga märke till små saker. Jag minns så väl första gången han gav mig en liter hallon, och det var dagen jag kom hem från sjukhuset. ”Tack älskling.” Han plockade upp en åt sig själv och vi skålade, innan jag i stort sett drog i mig hela i ett enda tag. ”Gud vad gott det var.” Han skrattade till och kysste mig på överlätten. ”Du smakar godare.” En lätt rodnad spred sig över mina kinder, vilket bara var löjligt om ni frågar mig.

 

 

Även om det inte var kallt ute så satt jag ändå mellan benen på Justin och med hans armar om mig. Jag gillade hans närhet, hur han höll sina armar om mig, precis som att han aldrig skulle låta något hända mig. Jag var trygg tillsammans med honom, och jag hade absolut inget emot av att han skulle skydda mig livet ut. Han var min, och jag var hans, det var så det skulle vara. Solen hade börjat gå ned och stjärnorna gjorde sig synliga på himmelen. Han kysste mig på hjässan och drog min kropp närmare sin. ”Jag älskar dig så mycket.” Det kom ut som en viskning, men det var precis som att han sjöng i mitt öra. Jag rös till över hela kroppen och burrade in mig mer i hans famn. ”Jag älskar dig mer. Utan dig är inte jag, jag.” Jag fnissade till och vände mig om helt, så att jag hade ett ben på varje sida på honom. Vi kysstes, precis som att det inte fanns någon morgondag.

 

 

Jag låg ned med huvudet i hans knä och han höll på med mitt hår, när han plötsligt slutade och kastade sig över korgen för att snabbt plocka upp något. ”Du får inte se, okej.” Jag nickade bara lite på huvudet och slöt mina ögon. Jag kände hur en pen udd nuddade min hud och hur han sedan formade några få bokstäver. Det var en behaglig känsla som även fick min kropp att rysa. Han rörde mig lätt, och förde pennan fram och tillbaka över min hals. ”Vad skriver du?” Hon slutade och la ned pennan igen. ”Det får du se sen, så kladda inte ut det.” ”Nejdå, ska inte.” Jag låg kvar där ett tag till och precis när jag skulle sätta mig upp igen såg jag hur Justin böjde sig ned mot mig med en choklad doppad jordgubbe i munnen, och jag förstod att han ville att jag skulle bita av halva, och självklart gjorde jag det.

 

Solen hade gått ned helt, och jag kunde inte vänta längre på min present som jag skulle få, även om jag redan hade fått alldelens för mycket, i alla fall om ni frågar mig. Justin vecklade upp ett ihop vikt papper och gav mig det, helt utan att säga något, så jag var tvungen att läsa allt för att förstå vad det handlade om. ”Har du köpt mig en stjärna?” Han ställde sig upp och sträckte ut sin hand till mig, jag ställde mig i hans famn med hans armar om mig. ”Ser du Karlavagnen?” Jag kollade upp precis ovanför oss och såg den, så jag nickade till lite. ”Den sista stjärnan där, är din.” Det hade räckt med den i present, jag behöver inget hus från Justin för att han ska bevisa för mig att han älskar mig. ”Tack baby. Varje gång jag ser den kommer jag tänka på dig.” Att stå på stranden tillsammans med pojken i mina drömmar var mer än mycket. ”Bra att du tyckte om den.”

 

Jag vet inte vad som hände mellan oss, men det var precis som att vi båda två kunde läsa varandras tankar och började klä av varandra. Han kysste mina läppar hungrigt och bet mig i underläppen. Våra munktröjor låg i en hög på sanden och vi backade tillbaka mot filten. Han la ned mig försiktigt för att lägga sig över mig och fortsätta kyssa mig. Jag ville ha honom, nå så fruktansvärt. Jag hade faktiskt ganska svårt att tro, att jag skulle vara likadan tillsammans med någon annan, jag tror det har med sättet som Justin introducerade mig för sex. Han gjorde det bra, och bara en sådan sak, med honom känner jag mig säker. Han skulle aldrig göra något som jag inte tillåter, och det är det viktigaste, tillit. Han knäppte upp min skjorta som jag hade på mig, knapp för knapp. Han gjorde det sakta, för sakta, det var nästan frustrerande. När han hade fått upp alla knappar kysste han mig ned över halsen och vidare ned mellan mina bröst.

 

Jag hade sedan en tid tillbaka fått ned honom på rygg så att jag satt gränsle över honom. Han smekte mina bröst med sina underbara manliga händer. ”Varför gör du såhär mot mig?” Han log sitt leende, som kan få mig att sluta andas vilken sekund som helst. ”Jag vet att du vill ha mig, minst lika mycket som jag vill ha dig. Om inte mer.” Han placerade en hand i nacken på mig och förde mitt huvud närmare sitt, så att våra läppar tillslut nådde varandra. Hans händer började fiffla med mina små shorts och tillslut hade han knäppt upp dem och var redo att ta dem av mig när jag stoppade allt. ”Vi kan inte, inte här. Tänk om någon kommer.” Det såg ut som att han tänkte till ett ögonblick, precis som att han argumenterade med sig själv. ”Det gör det inte.” Jag kollade undrandes på honom, men fick inte svaret av det. ”Vad menar du?” Han kysste mina läppar ännu en gång och la ned mig på rygg för att slutligen dra av mig shortsen och mina trosor. ”För att ön är din, det är bara du och jag här.”


 

Ahaa, yeye. ^ Undrar hur Pearl kommer reagera nu då. =/ Kommer hon bli lika upprörd som över huset, eller är hon helt tagen av situationen. Kommer hon kunna avsluta det som är påväg att börja hända mellan dem två, eller? =P haha


Kommentarer
Sofia! säger:

Gud vad gulligt gjort av honom! Riktigt bra skrivit! Och herregud hon kommer ju få en hjärtattack i nästa kapitel.. Med tanke på hur hon reagera med huset, jag hade bokstavligen tappat andan.. OMG!.. Väntar spänt på nästa kapitel! :D

Skrivet: |

Vicki säger:

Jag tycker att hon helt enkelt får ta att Justin är lite knäpp när det gäller att ge bort saker! Haha;)

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Emelie säger:

Jätte bra! <33
Dom får inte börja bråka bara!!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Anonym säger:

Helt perfekt! kan inte vänta tills jag får veta hur Pearl reagerar! :) SUPER ♥

Skrivet: |

Elin Ringqvist säger:

förra kommentaren var från mig :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ringqvistelin.blogg.se/

Emma säger:

Hoppas hon inte blir arg eller något sånt! Superbra kapitel.

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha awe va söt han är då! :) när han svingade deras händer och skrattade som en liten pojke :D Han är ju verkligen en perfekt pojkvän, jag kanske låta dig tillverka en åt mig. ;) haha! haha 'Du smakar godare' :) Jag tycker att det är charmigt när hon rodnar :) Jag förstår henne jag hade ju också hellre suttit i hans famn än breve, och det skulle ju inte vara helt fel att höra dem orden heller :) Haha awe :) jag älskade när han skrev så i videon, men nästan mer nu, :) Åååååh choklad doppad jordgubbe! :O Ge mig! Åh han köpte en stjärna till henne, blev lite rörd här då jag såg A Walk To Remember häromdagen och bölade, han köper ju en stjärna till henne i den filmen :) Men Pearl fick ju inte vilket stjärna som helst :O Ge mig honom! Ooh sex on the beach huuh :D yum! Och där fick hon reda på det, :O jag undrar ja hur hon reagerar på det, och hur kan du som människa avsluta kapitlet där? :O Tur för dig att jag har ett till att läsa, som jag förövrigt inte visste om :D Lycka! haha! But they better continue with that ;) ♥ ♥ ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Anna säger:

Super bra!! :)

Skrivet: |

Linnea säger:

Jättebra kapitel.. Du är så bra på att skriva.. Tack för att du skriver..btw jag undrar vart gifet är ifrån skriver han så på riktigt eller?? hehe <3

Svar: Det är från musik videon till As long as u love me. :D
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Becka säger:

Så sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback