Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 105.

 

Jag vet inte vad som hände i min kropp efter att Justin hade backat några centimeter från mina läppar. Allt jag kunde känna var nyckelns tyngd i min hand, inte ens mina egna hjärtslag kände jag längre. Hade jag hört rätt? Hade han grattat mig på födelsedagen och gett mig ett hus, ett hus? Det var liksom inte en liten grej han bara gav mig sådär. En mobil, det hade jag kunnat ta, men ett hus. Det är sådant som bara händer på film, om ens där. Jag kollade ned på min hand där nyckeln låg och insåg att det var så det var. ”Är det här… mitt?” Justin såg ut precis som vanligt, precis som att det vore vilken dag som helst, och att han inte gett mig ett stort hus. ”Det är ditt, baby.” Jag kan inte beskriva känslan jag hade i min kropp, för jag kände inget. Allt det jag gav honom på hans födelsedag kändes plötsligt som en sten i havet, dock en väldigt liten sten.

 

”Säg något, snälla. Gillar du det inte?” Att han ens kunde tro något sådant var obeskrivligt. Jag harklade mig så att rösten skulle komma tillbaka, dock var jag tvungen att sätta mig ned för att kunna ta ett djupt andetag. ”Jag kan inte ta emot det här Justin. Missförstå mig inte, jag älskar det. Men det är för mycket, och du lovade mig en gång i tiden att inte köpa saker åt mig…” ”När gjorde jag det?” Han satte sig ned på knä framför mig och placerade sina händer kring mina, vilket gav mig en varm känsla i kroppen. ”Den gången du köpte mig ett par jeans, första gången du och jag var ut tillsammans.” Det såg precis ut som att en lampa tändes i hans ansikte när jag berättade det precis som att det var något som hänt dagen före. ”Baby, du fyller 18 år. Det är en present.” Jag skakade bara på huvudet, gav honom nycklarna och rusade in igen.

 

 

Efter många snurrar i huset hittade jag äntligen till sovrummet, där vi hade ställt in våra väskor och kastade mig i sängen med mobilen mot örat. Min mamma var den enda jag kunde prata med. ”Har ni det bra?” Jag grät vilket hon hörde på en gång. ”Men gumman…” ”Han gav mig ett hus.” Jag hörde själv hur förtvivlad jag lät och det skrämde mig. ”Ett hus?” Mamma hade med andra ord ingen aning om detta, jag trodde Justin hade berättat för henne vart vi skulle och vad han hade planerat, men tydligen inte. Jag berättade för henne vart vi var, och hur allt såg ut, vilket troligen fick henne att tappa hakan. Jag hörde hur pappa i bakgrunden tog ett djupt andetag, och då förstod jag att hon hade högtalaren på. ”Pearl gumman. Han älskar dig, verkligen. Hade inte han haft dem pengarna han har idag, hade han sparat för att köpa dig det där. Var lycklig och glad, du förtjänar det, efter allt som hänt. Du älskar honom också. Gråt inge mer nu, det är din födelsedag.” Min mamma visste precis vad hon skulle säga eller göra för att få mig att tänka annorlunda, och hon resonerade bra, riktigt bra.

 

 

”Pearl, kom här.” Justin klev in i sovrummet och satte sig i sängen med öppna armar. Utan att tveka kröp jag in i hans famn och lät honom lägga sina armar om mig. ”Jag älskar det här huset, men huset är inte mitt, det är vårt, okej?” Han la nycklarna i min hand ännu en gång. ”Så länge du har nycklarna.” Det kändes så fruktansvärt konstigt att vara husägare. Han kysste mig på kinden och vidare ned över käkbenet. Fjärilarna i magen vaknade till liv och väckte mina nerver som vanligtvis brukar lägga sig på utsidan av kroppen då han retar mig. Han fortsatte kyssa mig ned över halsen och pressade mig lugnt och försiktigt ned i madrassen. Det kittlade och jag förstod på en gång att han inte hade rakat sig, vilket sällan händer. Jag började skratta och vilket fick han att sluta, men han låg fortfarande kvar över mig. ”Vad?” Hans leende kunde döda mig, vilken sekund som helst. Jag la min hand över hans haka och drog sakta, vilket fick honom att fatta. ”Shit, jag har glömt.” Tillsammans skrattade vi.

 

Vi packade upp våra väskor och jag blev klar först så jag tog chansen och hoppade in i duschen, för att tvätta av mig svetten från flygresan och allt salt från båtresan. Jag kunde höra hur Justin sjöng för sig själv och hur han höll på att flytta omkring massa möbler, vilket gjorde mig en aning nervös. Klockan var mitt i natten och han höll på med massa saker, samtidigt som jag bara ville bli klar för att sedan krypa ned i sängen. Jag passade på att raka mina ben, och det lite mer intima stället. Huset hade verkligen underbara handdukar och jag hade lätt kunnat linda in mig i alla, men tog bara två, då jag hade en till håret, och en kring min kropp. När jag kom ut från badrummet som föresten såg ut som en kristallsalong, låg Justin i sängen med sin mobil i handen, men släppte den omgående då han fick syn på mig. Jag vet inte vad det var han hade flyttat omkring då allt stod precis som när jag gick in i duschen. ”Var det skönt?” Jag nickade med ett leende på läpparna, vilket han verkade ta som en bra svar.

 

Efter att Justin hade duschat och även rakat sig, borstade vi tänderna tillsammans och la oss ned i sängen, under täcket, som inte var speciellt tjockt, då hade jag svettats ihjäl, med tanke på att Justin är som ett levande element. Han drog min kropp mot sig, och placerade sin hand kring min midja. För över ett år sedan hade ingen annan människa någonsin sett min kropp, på samma sett som Justin såg varje dag. Jag mådde så mycket bättre i mig själv, inte på grund av det, utan för att jag hade Justin vid min sida. Han kysste mig på halsen och smekte mig över magen och upp mot brösten, jag rös till över hela kroppen och hoppades verkligen att han skulle fortsätta, men han tvärstannade, pussade mig på kinden och la sig tillrätta bakom mig. En besvikelse sköljde över mig, då jag verkligen ville ha honom, och hans kropp. Jag ville att han skulle ta i mig hårt, och riktigt bestämma över mig, men icke.

 

 ”Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig. Du är anledningen till att jag kliver upp på morgonen. Och allt är bara ett stort plus att jag får vakna bredvid dig varje morgon.” Jag kände hur han drog mig närmare sitt bröst och hur han sedan rättade till sin arm kring min midja, jag kunde nästan känna ett leende på hans läppar. Han tog ett djupt andetag och började prata. ”Jag älskar dig så mycket att det nästan gör ont, jag är livrädd att förlora dig. Att det en dag ska komma då du säger att du inte vill vara tillsammans med mig mer, det skrämmer mig.” Jag hade ingen aning om att han kände så, så jag vände mig om och placerade min ena hand på hans kind. ”Baby, jag kommer aldrig lämna dig. Det är du och jag mot resten av världen.” Vi kysstes ett tag och lekte med varandras tungor, ännu en gång vaknade hungern i min kropp, men samma visa en gång till. ”Nu sover vi.” Jag såg leendet han hade på läpparna innan jag la ned mitt huvud på hans bröstkorg.


 

 

Jag hann börja med detta igår kväll, så jag skrev klart det nu på morgonen. =) Jag ska jobba 13-19.30 idag, så tror inte det blir nå mer idag. Men man vet aldrig. ^ 

 

Tror ni att Justin gör något speciellt när dom vaknar och det faktiskt är hennes födelsedag? =) 


Kommentarer
Emma säger:

Frukost på sängen? Haha har ingen fantasi.
Superbra kapitel.

Skrivet: |

Anonym säger:

Åh vad bra kapitel. Hoppas nästa kommer snart. Jag saknar "gamla goda tiden" LOL kul Det låter men jag ångrar ihjäl mig att jag inte alltid tog mig tiden åt att kommentera då jag inte visste hur du kände och nu ska du inte skrivare noveller efter den här. :( förlåt mig

Skrivet: |

Kajsa med K säger:

Grymt kapitel! Så gulligt att han gav henne nycklarna till ett hus XD
Men marielle? Vet du vem ägaren till breathoflifee.blogg.se novellen är? hon skirver en jason mccan fancif och den verkar bra så snälla säg om du kanske vet? :) kram på dig fina.

Skrivet: | Bloggadress: http://kajsamedk.blogg.se

Kajsa med K säger:

okej synd men tack ändå!! hoppas nästa kapitel kommer idag :)<333

Skrivet: | Bloggadress: http://kajsamedk.blogg.se

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra!! :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Något gör han säkert, men vad går inte att gissa..

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

annie säger:

Jag älskar Blogger och du är grym på att skriva, fastnade direkt första gången jag var inne på din blogg, kollar in bloggen minst 5 ggr om Dan för att kolla om något nytt kapitel hat kommit ut :) älskar både dig och bloggen <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Brukar inte kommentera så ofta, men borde göra det. Ville bara säga allt du skriver är så himla bra och perfekt. Helt ärligt kan jag inte fatta att någon kan skriva så himla bra.
Du lägger ner så himla mycket tid på det här, och det märks.

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Jag visste att hon skulle reagera så, känns som att jag känner henn by now, förvisso hade jag reagerat på samma sätt. :) Men wow, vilken jävla present, :O Jag förstår att han vart osäker, och att han gärna vill ge henne allt, men allt det betyder inte att han måste köpa henne något, och jag förstår hur hon resonerar, hon vill ju inte utnyttja honom. Men jag ääälskar ju hennes mamma, hon är ju bara för bäst, för som hon säger så älskar han henne, verkligen, och som Pearl sa, hon resonerar bra! :D Så jag är glad att hon kom på andra tankar och ändå tog emot det, även fast hon såg det som deras :D Klart det är deras :D Haha, awe, dem är ju så söta, och att han glömt raka sig, :) Jag undrar också vad han pysslade med där ute medan hon var i duschen, tell meee! :D Haha I totally LOVE her, låter dock bekant, :P Jag hade ju inte godtagit det där, jag hade ju våldtagit honom, seriöst, att han, förvisso omedvetet, väckte upp allt i henne och sen bara, godnatt liksom, men hallåå. :O - Men det dem sa till varann, awiie, :') ♥ ♥ ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Felicia säger:

Sjukg bra. skulle va fett coolt ifall man själv skulld få ett sgort hus i 18 års preseng. Eller hur?! Och bara så du vet så äger du på att skriva!!!!!!!!!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://storysforbieberfever.blogg.se

elin säger:

Åh awesome, Justin är så söt. Hoppas att du slutar må dåligt när du sitter vid datorn snart, det är ju inte bra alls :( Hmm undrar vad han tänker göra? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se

Ebba säger:

Jäätte bra!! Längtar till nästa!!<3

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback