Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 104.

 

10 Juni. ”Har du packat klart?” Både jag och Pearl var återigen hemma i LA, efter drygt ett halvår ute på vift. Jag saknade redan att byta hotell varje dag, eller sova i bussen, somna till ljudet av mina fans som stod utanför hotellet och sjöng mina låtar. Det var sådana saker som fick mig lugn. Vi hade varit hemma i två dagar, lagom tid för att packa upp väskorna, hinna tvätta alla kläder och packa väskorna igen. Jag skulle ta med mig Pearl till ett mycket speciellt ställe, för en speciell anledning. Jag låg i hennes säng när hon kom ut från badrummet med en Chanel necessär i handen, som hon sedan la överst i sin resväska och drog igen dragkedjan på den. ”Nu är jag klar. Tänker du tala om vart du tar mig?” Jag log lite smått mot henne, men skakade sedan på huvudet, vilket gjorde att hon suckade frustrerat. Eftersom att hon inte skulle vara hemma på sin födelsedag valde hennes mamma och pappa att fira henne innan vi åkte. Så vi gick tillsammans ned till köket där hennes mamma precis höll på att plocka undan alla ingredienser till tårtan hon precis hade bakat.

 

”Grattis gumman, en dag före.” Debbie drog in Pearl i en moderlig kram och strök henne över ryggen. ”Mamma, jag ska inte flytta, bara på semester.” Båda två började skratta och vi satte oss ned tillsammans med Fred som dock redan satt ned. Debbie ställde fram en stor tårta på bordet med 18 ljus i. Min älskade flickvän hade en dag kvar innan hon fick göra nästan vad hon ville. ”Blås ut ljusen och önska dig något.” Jag såg hur Pearl tog ett riktigt djupt andetag och sträckte sig sedan fram mot tårtan och blåste ut alla ljusen samtidigt, för att sedan stänga sina vackra ögon, jag tror att hon önskade sig något. Hon skar en tårtbit och la den på sin tallrik. ”Hey, jag blev inte gift.” Hon hängde med underläppen samtidigt som hennes mamma skrattade och skar en bit till mig. ”Du hinner nog med det också ska du se.” Debbie kastade ett öga mot mig, vilket jag inte alls var beredd på.

 

 

 

Efter en hel del strö timmar på ett privatplan var både Pearl och jag riktigt taggade på att få kliva av och möta värmen och solen med öppna armar. Pearl hade sovit en hel del under resan medan jag låg och tittade på hennes söta ansikte som då och då rynkade ihop sig, för att sedan återgå till avslappnat. ”Vart har du tagit mig?” Hon kysste mig på kinden och flätade samman våra fingrar när vi tillsammans drog varsin väska och gick mot bilen, som skulle ta oss till hamnen. ”Överraskning.” Det lyser i hennes ansikte när hon hör det ordet, jag vet inte varför, men det är riktigt gulligt. ”Jaja, ingen idé att fråga, du kommer ändå inte svara.” Hon suckade högt även om hon hade ett brett leende på läpparna. Chauffören öppnade dörren och hälsade oss välkomna, och medan vi hoppade in, la han ned våra väskor i skuffen. Jag satt lutad mot dörren med en riktigt exalterad Pearl lutad mot mig. ”En liten resa kvar.”

 

”Välkommen Mr. Bieber.” Vi hade landat på Bahamas, men det var absolut inte där vi skulle spendera en hel vecka, bara hon och jag. Vi skulle ut på en liten båttur innan vi hade nått målet. I hamnen låg det en ganska lyxig båt och väntade på oss och jag hade till och med fixat så att en skulle köra dit oss. Pearl tittade på båten och sedan på mig. ”Kommer jag någonsin komma hem?” Jag kunde inte låta bli att skratta åt henne, för att sedan kyssa henne på kinden. ”Självklart baby, vad tror du om mig?” Tillsammans klev vi på båten och satte oss ned längst fram i fören, och välkomnade vinden och solen på samma gång, med öppna armar. ”Jag älskar dig.” Hon burrade in sin lilla kropp i famnen på mig och lutade sitt huvud mot mitt bröst. Jag var världens lycklagaste med henne i mina armar, och jag lovade mig själv varje dag, att aldrig förlora henne. ”Och jag dig.”

 

Båtturen tog lite över en halv timme, men det gjorde varken mig eller Pearl något då vi var ganska uppslukade av varandras närvaro och läppar. Jag tröttnade aldrig på att kyssa den flickan, den flickan som får mitt hjärta att slå dubbla slag, och som sedan ger mig handsvett. Hon kan, efter så många månader tillsammans, fortfarande få mig nervös. Framför oss började en liten ensam ö göra sig synlig och jag såg hur Pearl började sträcka på sig. Musklerna hade verkligen gett upp, och mina ben hade somnat så det stack i dem. ”Ska vi bo där i en vecka?” Ett leende jag aldrig tidigare sett tog fart över hennes läppar och hon pekade med hela armen samtidigt som hon tittade mig i ögonen. Jag nickade bara lite löst mot henne, men med ett leende, även jag. Båten stannade till vid en brygga som låg ut i det klarblåa havet och vi båda hoppade av. ”Tack så mycket.” Jag gav en bunt med sedlar till honom, som kört oss, och bokat in en tid då han skulle hämta oss om en vecka.

 

 

När vi tillslut hade tagit oss hela vägen upp till huset stod vi äntligen utanför och såg ut över havet tillsammans. Jag kunde höra en suck komma från henne, men det var inte en sådan negativ utan en lycklig, precis som att hon såg något hon länge längtat efter. ”Vad vackert det är.” Jag ställde ned min väska och la mina armar kring hennes midja för att sedan luta mitt huvud mot hennes axel. ”Det finns inget i världen som slår din skönhet älskling.” Utan att se hennes ansikte kunde jag nästan känna hur hon rodnade. Vi gick in tillsammans och hennes haka föll till golvet bara efter ett kliv, hela huset var öppet, med stora fönster och utsikt över havet, och en ö som låg en bit bort. ”Jag vill inte ens veta hur mycket pengar du har lagt ut på det här.” Hon fortsatta strosa omkring precis innanför dörren, hon drog sina naglar på tapet och verkligen beskådade allt. Hon tog in varje liten detalj.

 

Vi hade gått husesyn, då jag tidigare bara sett huset på bild var jag också tagen av dess skönhet. Jag sköt upp den ena dörren till altanen och insåg att ingen av oss hade sett hur det såg ut från just den vinkeln. ”Babe, kom hit ska du få se.” Hon kom tassandes bakom mig och tog tag i räcket för att sträcka sig över, men hon behövde inte göra det speciellt långt för att se att vi hade en pool, som dessutom hade en underbar kant som man kunde ligga vid och se över klippan. ”Wow. Jag kommer få spendera min födelsedag tillsammans med världens bästa pojkvän, i ett underbart hus.” Hon kysste mina läppar samtidigt som hon la sina armar kring min hals. Nyckeln som tillhörde huset plockade jag upp ur min ficka utan att hon märkte något, jag avbröt kyssen och tittade den vackra flickan i ögonen. Hennes läppar var knallröda och svällda, med ett milt leende. Klockan på min mobil visade 00.02 och det var tekniskt sätt hennes födelsedag. ”Grattis på födelsedagen älskling.” Jag placerade nycklarna i hennes hand och kysste hennes läppar. 


 

 

I hope u like it. Jag är inte riktigt nöjd med det, men jag hoppas att ni förstår vad det är jag försöker säga. =) Iallafall, jag hann precis klart med det innan yrseln började komma, så nu ska jag lägga mig ned och kolla på lite film. 

 

Berätta för mig vad ni tycker. Och hur ni tror att Pearl reagerar. ♥ 


Kommentarer
Sara säger:

ÅH HOLY SHIIIIT!!!!!!!!!!! VILKET HUS HAN GAV HENNE I PRESENT :D love iiiiiiiiiiiiiiiiiit <3333

Skrivet: |

Emmy säger:

Gaaash!!! Vad bra! Skulle också vilja ha ett sådant hus ;)

Skrivet: |

elin säger:

Riktigt mysigt kapitel, blir väl antagligen hett till på hennes födelsedag också, haha ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3
Vill ha meeeeer!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Felicia säger:

vill ha mer... vill ha mer... vill ha mer... vill ha mer...

Skrivet: | Bloggadress: http://storysforbieberfever.blogg.se

Emma säger:

Åhhhhhgud, gav han huset i present?! Hon blir säkert överlycklig, eller arg. Hahaha, jättebra kapitel!

Svar: Det gjorde han. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Felicia säger:

Älskar delen!! Super gulligt verkligen!! Du borde gå och kolla upp det där, dvs om du inte redan gjort det ''/ Hoppas det går över riktigt snart!!

Svar: Jag vågar inte kolla upp det. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://inspodaily.blogg.se/

Linda säger:

Naaw, gav han henne ett hus <3 jättebra! Meen om Pearl var med barn och de var borta i ett halvår, borde inte hennes mage synas då? :D
annars var det jättebra skrivet!!! Tack :) kram

Svar: Hon fick missfall, i branden. Det skrev jag. :P
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra!! :)

Skrivet: |

rt säger:

Du måste kolla upp det. För tänk om det är något som är väldigt fel och läkarna säger att du ha kommit tidigare? Vi är oroliga för dig. Snälla för oss, kolla upp det. Det är bättre att vara på den säkra sidan :) Gashh vad Justin är romantisk. Tänk att ha en sådan man. Tänk om Justin skulle fria till henne på hennes födelsdag? Haha jätttttebra som vanligt :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Asfahabajahhaa, haha jag var tvungen :) även fast jag visste att den skulle till någon öde ö eller så, så är det alltid annat att läsa om det i helheten :) jag älskar att han är hemlighetsfull, men ändå charmig :) och att hon blir frustrerad över det, och att hon är nyfiken :) Men vilket hus, och vilken ö :o jag hade mer än gärna varit Pearl nu, vilken underbar pojkvän hon har! Kan hon dela tror du? ;) det lät ju helt underbart, och jag tvivlar inte på det alls. Men jag vill nog inte heller veta hur mycket han har spenderat på det där huset, för jag förstod lite någonstans att han hade köpt det :o men som en present till henne trodde jag inte, vaaaah, jag hade ju dött in jag var hon, svimmat och dött. Men du får ju inte sluta det sådääääär, vafan :p jag hoppas att du mår bättre snart så att jag får ett nytt kapitel snart :D (a) haha ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback