Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 103.

 

 

”Justin, kolla hit!” – ”Höger.” – ”Vänster.” – ”Pearl, ställ dig bredvid Justin.” Allt jag ville var att komma bort från röda mattan, jag hade ingenting där att göra. Jag var ingen superstjärna som alla andra, och speciellt inte som Justin. Alla hans fans skrek, mycket högre än alla paparazzi. Han gick en bit före mig, och det kändes bara konstigt, antingen skulle jag gå bredvid honom, eller inte alls. Jag var hans plus en, och inte en kändis, han ville dock att jag skulle få känna på allt under en kväll. Iklädd en liten rosa söt klänning, och ett par vita klackskor. Jag kände mig vacker, riktigt vacker faktiskt. Det var Justin som valt ut klänningen till mig, och han hade gjort det riktigt bra. Han själv hade på sig en militärmönstrad t-shirt och ett par vita jeans. Han var verkligen snygg, och det fanns inga tvivel alls till varför alla skrek som dårar. Precis innan vi lämnade röda mattan pressade han sina läppar mot mina och kysste mig, hungrigt.

 

När vi kom in och bort från alla paparazzi kunde jag äntligen slappna av, och sänka mitt leende som nått ända upp till öronen så att jag nästan hade fått sendrag. ”Är du okej?” Han drog in mig i sin famn och höll om mig hårt, precis som att han ville skydda mig från något. ”Jag mår bra. Det var fruktansvärt påfrestande.” Han nickade och släppte taget om mig för att sedan fläta in sin hand i min. Taylor Swift var på väg mot oss, vilket fick mig att reagera. Henne hade jag inte träffat tidigare, och det gjorde bara saken ännu mer pinsam. Justin förstod inte vad han gjorde mot mig när han tog med mig på sådana tillställningar. Det var en sak att vara med honom på hans turné, då fick man träffa en och en annan kändis, men dem var aldrig fler än tre samtidigt. Justin slog armarna kring henne och dem kramades samt pratade ett tag, och jag ville inte tränga mig på så jag höll mig i bakgrunden och beskådade hela grejen med alla kända människor i samma rum.

 

 

”Babe, kom hit.” Han viftade med ena handen att jag skulle komma så jag gick med säkra steg mot honom, då det var det enda stället jag kände mig trygg på. ”Pearl – Taylor , Taylor – Pearl.” Justin presenterade oss och vi hälsade på varandra genom en kram. Precis då kom det fram en pressfotograf och frågade om det var okej att han tog ett kort på oss tjejer. Det var konstigt, riktigt konstigt faktiskt. Självklart ställde vi oss bredvid varandra, och ännu en gång log jag så ansiktet gjorde ont, men det var så jag visste att man skulle göra. Jag kunde se hur Justin stod bredvid fotografen och log, även han med hela ansiktet. ”Hey, du får se upp innan hon puttar dig åt sidan i rampljuset. Hon är vacker.” Jag hörde hur någon stod bredvid Justin och sa att jag var vacker, men såg inte vem då fotografen fortfarande tog kort på oss. När han väl var klar tackade han och gick, så att jag kunde se vem det var. Lil’ Wayne var det som stod bredvid Justin, livslevande. Mina kinder hettade till en aning, men Justin var snabb med att svara. ”Hon skulle aldrig göra det, hon gillar egentligen inte det här.”

 

 

Tack vare Justin hade vi platser bland dem främsta raderna, och egentligen hade jag kanske inget att klaga över, men jag gillade inte blickarna folk gav mig, bara för att jag befann mig på Justins vänstra sida. Jag ville inte vara den tjejen som folk skulle minnas som Justin Bieber’s flickvän, jag ville antingen vara mig själv, eller ingen alls. Det var så jag var van vid att folk såg mig, som ingen. Allt det förändrades den dagen jag och Justin tog studenten och han klev ut från skolbyggnaden. ”Hur mår du babe?” Justin väckte mig ur mina egna tankar då vi satt ned i våra stolar. Allt var så mäktigt för mig, då jag aldrig tidigare hade upplevt något sådant tidigare. Alla människor runt om oss var så vackert klädda med glada leenden på läpparna. ”Jag mår bra, så länge du är vid min sida.” Jag visste att Justin var tvungen att lämna den minst en gång under kvällen, och det var för att uppträda, vilket inte gjorde mig något, då det var hans jobb. Han log bara mot mig innan han kysste mig kärleksfullt på kinden.

 

Pris efter pris utdelades till den ena duktiga artisten efter den andra, och jag kände inget annat än ren lycka för dem. Man kunde helt klart känna deras glädje när dem gick den korta biten mot scenen för att ta emot den enorma surfbrädan, och sedan tacka alla fans för deras underbara stöd. Jag vet inte vad som hände, men jag missade totalt att dem presenterade en av kategorierna som Justin var nominerad i, och reagerade först då presentatören ropade ut hans namn högt och tydligt. ”JUSTIN BIEBEEER.” Justin tittade på mig innan han kysste mina läppar för att sedan lämna stolen och vandra den korta vägen upp på scen. Jag kunde känna värmen efter hans läppar även fast han stod på scenen. ”Först och främst vill jag tacka alla mina underbara fans, utan er hade jag aldrig stått här. Detta hade inte hänt utan min mamma heller, i love you.” Han såg så fruktansvärt stolt ut när han nämnde både sina fans och sin mamma.

 

 

Han kom aldrig tillbaka efter att han hade tagit emot sitt pris för male fashion icon, då jag visste att han skulle upp på scenen efteråt. Musiken strömmade ut ur högtalarna och publiken blev som galna när dem hörde att det var Justins nya låt, As long as you love me. Själv satt jag ned i stolen och bara njöt av att höra hans röst, höra hur han tog i från tårna och verkligen sjöng från hjärtat. Det fanns inte en enda människa i arenan som inte stod upp och rörde hela kroppen, förutom jag som satt ned och njöt. Låten drog mot sitt slut och i en ynka sekund kunde jag höra mina egna hjärtslag tills låten tog slut helt och folket blev som galna på nytt. Jag älskar att se honom röra sig på scen, se hur han gör det han älskar.

 

 

När hela kalaset var klart och alla reste sig upp och började röra sig mot utgången satt Justin fortfarande kvar i sin stol, så jag kollade på honom med en undrande blick. ”Baby, sätt dig. Det kommer ta ett tag att ta sig ut.” Han drog ned mig i sitt knä och la armarna om mig, och det var en underbar känsla. Han kunde välja vilken tjej som helst men det var ändå jag som satt där, med hans fingrar som lekte med mina. ”Du var vacker på scen.” Jag vet inte vart jag fick just det där ifrån, men jag sa det högt för Justin skrattade till och kysste mig på axeln. ”Tack babe.” När alla hade börjat skingra sig ut från arenan reste vi oss upp och började gå ut mot utgången, och det var först då jag insåg hur stort det faktiskt var. Jag stirrade omkring mig då Justin tog min hand i sin och drog in mig i sin famn. ”Jag är så glad att du ville följa med, att du faktiskt gjorde det för mig.”


 

 


Detta är det sista jag har kvar på lagret, men ska försöka fixa så att jag kan skriva lite i helgen. Jag har iaf klivit av min prakik. =) Men kommer att få jobba då och då. Så vi får se hur det blir. 

 

Novellen är absolut inte på väg mot sitt slut iaf. =) 


Kommentarer
elin säger:

Väldigt bra kapitel, kul att hon följde med! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Ebba säger:

Jäätte bra :D Älskar det :D

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha fy vilken känsla när man inte vill egentligen, men man gör det för hans skull :) men så länge han är glad så förstår jag att hon gör det, det hade jag också gjort :) Och jag håller med båda var fina, eller ja han var grymt snygg, as usual! :) Men att få träffa så många olika kändisar skulle nog vara lite mycket, när man inte är van menar jag. :) haha! Och sen vara med på massa bilder med dem, hallå jag hade ju dött flera gånger om :P Men vad gör man inte för den man älskar, och för honom skulle man ju göra allt och hålla käften. :P haha! Men att han inte tackade henne ändå, okej att fansen och Pattie alltid har funnits där, men hon då, haha :) Men jag hade nog inte kunnat sitta still som hon, jag hade nog ballat ur och dansat gärnet där, absolut inte varit lugn :P Han är ju alltid vacker på scen så, :) haha! Men det var bra, har inget att klaga på, det var kul att läsa om detta, :) ♥ ♥ ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Anna säger:

Super bra!! Mer!! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Asbra kapitel :D jag hoppas du verkligen fortsätter med en ny novell. Jag vet att det inte kommer vara så men åh vad jag hoppas. Ska kommentera som en galning. :3 men du, never say never, eller hur?;) loveu

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Emma säger:

Suuuuuperbra, :D

Skrivet: |

Sara säger:

Åååh vad bra detta var! glad att hon gjorde något för Justins skull :) <3

Skrivet: |

sara säger:

Bra att den inte är snart slut!

Skrivet: |

JenniferSahlin säger:

Hej, tehe. Euhm, jag håller på med en egen novell. Men har inte kunnat visa den för andra för att jag suger på att göra en design. Gör du gratis designs? Isåfall, kan du höra av dig? Skulle vara jätte tacksam. + Grymt kapitel! Älskar din novell.

Skrivet: |

kim säger:

seriöst jag älskar alla dina noveller! snälla sluta aldrig!! :D <3

Skrivet: |

Myybieberstoory säger:

Heej! Marielle? Denna "tjej" har snott namn och huvudperson av dig! Hon läser FSTF, så vet ju att det är ditt. Men iaf, kolla på "Alternativ nummer 3" så ser du! Det står Pearl och Det är Selena Gomez!! :O

http://jssmn.blogg.se/2012/august/fighting-love-vs-dark-side-vs-believe.html#comment

Svar: Jag vet. Jag tycker det är tråkigt som fan. Då jag faktiskt lägger ned sjukt mycket tid på alla mina kapitel. Medan hon plockar saker från bland annat min novell, och får bra cred för det. =/ Hon har ingen egen fantasi.
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://www.myybieberstoory.blogg.se

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Visste du att.. Jssmn.blogg.se , härmar dig lite i hennes nya noveller? Du kan kolla själv. ^_^ <3

Svar: Jag tycker att hon har gjort det i dom senaste hon skrivit. Jag blir så trött att jag inte ens orkar bry mig längre. =/ Det som stör mig mest är att många av mina läsare läser och kommenterar hennes blogg, om att hon är så bra. När hon i själv verket inte ens kommit på idéerna själv. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Felicia säger:

åååh, vad roligt att Pearl var med på TCA med Justin. Jag gillar att hon egentligen inte gillar rampljuset, det betyder att hon är med Justin för att hon älskar honom och inte för hans kändisskap!! :)
Sjuuukt bra kapitel som vanligt. Längtar redan till nästa!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

rt säger:

Åhh skulle inte ens klara av uppmärksamheten om jag var Pearl. Så klumpig som jag är så skulle jag bara skämma ut mig. Haha nog om mig. Man förstår att Pearl inte med Justin för ramljuset utan bara för Justin även om man förstod det från början. Grymbra :)

Skrivet: |

Frida säger:

Hej gör du länkbyten? Isåfall skulle du vilja göra ett med mig? I inlägg och i meny? :D

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberdrug.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback