Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 100.

 

(VARNING, grova bilder.)

 

Hon låg helt naken under mig, den perfekta flickan Gud en gång skickade till jorden. Hennes leende tillhörde en ängel, och hennes kropp en gudinna. Hon förstod inte hur mycket jag älskade henne, och verkligen var villig att kämpa för att hon skulle förstå det. Jag pressade mina läppar mot hennes och lät kyssen tala för sig själv. Mina händer vandrade över hennes kropp, och jag kunde nästan höra hur hon spann likt en katt under mig för att slutligen släppa ut en del stön som ändå kvävdes av kyssarna vi båda utförde. Hon drog min t-shirt över huvudet för att sedan kyssa mig längs käkbenet och vidare ned över halsen där hon bet lugnt. Att min mamma inte har sett alla märken jag haft på halsen är ett under, eller så har hon sett men ändå inte sagt något. Aurora var absolut en sådan person jag hade kunnat falla för, innan hon visade sitt rätta jag, men Pearl tog mig till nya platser varje gång jag kände hennes lätt fuktiga läppar mot min bara hud. Det var något ingen annan tjej någonsin skulle klara av.

 

Jag la mig ned försiktigt på rygg och drog henne med mig i fallet, så hon hamnade gränsle över mina ben som fortfarande var täckta av mina byxor, dock varade det inte speciellt länge då hon lugnt och försiktigt började knäppa upp dem samtidigt som hon hela tiden kollade mig i ögonen. Hon var en av dem få människorna jag kände som inte behövde le med munnen för att kunna uttrycka sina känslor, då hennes ögon talade ett klart språk. Hon kysste mig på magen när hon drog ned dem tillsammans med mina kalsonger. ”Vet du att du är den vackraste skapelsen i mina ögon?” Jag blev helt tagen när det var hon som sa något sådant, det är inte ofta hon gör det, och det är då jag vet att det kommer från hjärtat. Våra kläder låg tillsammans i en hög på golvet precis som vi låg i en hög i sängen, med både armar och ben tätt omslingrades. Jag kysste hennes perfekta läppar så intensivt att hon knappt märkte att jag la ned henne på rygg igen och började utforska hennes kropp, precis som att jag inte redan visste exakt vart alla hennes leverfläckar satt, eller små ärr av vattenkoppor från då hon var liten.

 

Med hennes händer i ett fast grepp över hennes huvud kysste jag min väg ned över halsen och magen för att slutligen låta mina läppar lätt röra lite vid klitoris. Hon stönade till och var precis på väg att dra ihop benen men jag hann släppa hennes händer och ta ett fast grepp om hennes ben, för att göra klart för henne att jag absolut inte var färdig. Hon stönade och vred sig under mig när jag lät min tunga arbeta, för att sedan låta två fingrar glida in i henne. Känslan som kom tillbaka i min kropp var nästan den samma som första gången jag visade henne detta, då hon var helt ny, helt orörd. Jag hade under arbetet med henne redan blivit hård, vilket var ganska tur då hon helt plötsligt krånglade sig ur mig och slog runt oss på rygg. Jag hann inte ens ta ett andetag fören hon hade gränslat mig, för att sedan låta sig själv vänjas av min storlek. ”Jag klarade inte av väntan, jag ville ha dig så mycket.” Jag log bara mot henne och förde upp mina händer mot hennes bröst, och masserade dem löst så att hennes röstvårtor styvnade.

 

 

 

Efter en timme av njutning ville jag ta det en våning högre upp. Visst älskar jag att bara ligga och njuta av hennes närhet, känna hur hon arbetar med sin underkropp, hur hennes händer smeker mig över bröstet, och hur hennes läppar pressas mot min bara hud och läppar. Hon åkte ned på rygg vilket fick henne att skratta till, ett urgulligt litet flickskratt. Återigen var jag inne i henne och väntade inte många sekunder innan jag började stöta både hårt och djupt i henne. Ibland kunde jag till och med se hur hon tyckte att det var obehagligt, men sa hon inget så tänkte jag inte vara den som gjorde något åt det heller. Hon förstod inte vad hon gjorde med min kropp när hon helt medvetet krampade kring min stenhårda. Ibland ville jag nästa spänna fast henne, och använda hennes kropp som ett redskap, men hon var min flickvän, och jag kunde inte göra det. Hon var värd så mycket mer, än bara något att leka med.

 

”Vänd dig om.” Tre enkla ord som hon lydde på en gång. Hon stod på alla fyra framför mig med ett fast tag kring sänggaveln, och jag tackade gudarna för att Kenny hade rummet några våningar under oss, då han absolut inte kunde höra vad som föregick. När jag penetrerade henne stönade hon högt och belåtet, vilket fick mig att njuta ännu mer. Jag tog henne så hårt och så fort jag orkade efter en dag som denna, och hon verkade inte ha något emot det, då hon med jämna mellanrum mötte mina stötar. ”Fuck, Justin.” Hon kastade bak allt sitt långa hår över ryggen och andades så gått hon kunde då hon stönade så högt hon bara orkade. Jag kysste henne över ryggen och placerade en arm över hennes bröst och tog ett fast tag kring det vänstra och lyfte upp henne mot mig, så att hon var så illa tvungen att svanka ännu mer för mig, vilket var det sexigaste en kvinna kunde göra. ”Jag älskar dig.” Hon rodnade men vände sig om så att våra tungor nådde varandra. ”Och jag dig.” Hon pressade sina läppar mot mina för att sedan avsluta kyssen tvärt. ”Ta mig hårt, babe.” Hon viskade mot mina läppar så att det nästan kittlades lite, men det fanns inget tvivel om att jag inte gjorde som hon bad mig om.

 

 

”Jag kommer.” Jag fortsatte stöta genom hela hennes orgasm och den verkade inte vilja ge sig. Tillslut la hon sig ned raklång på mage och andades häftigt. ”Orkar du mer?” Jag kysste henne på halsen samtidigt som hon små stönade mer för sig själv än för någon annan, och svankade från där hon låg. Jag visste att hon gillade att bli tagen hårt bakifrån, ibland till och med att jag drog henne i håret, vilket hon fick uppleva just den kvällen. Hon låg på mage och svankade när jag återigen trängde in i henne. Hennes stön kvävdes av kudden hon pressat ansiktet emot. Jag tog allt hennes hår i ena handen samtidigt som jag drog det lite bakåt, och hon var tvungen att titta upp från kudden. Med hårda och jämna stötar pressade jag min väg in i henne. Jag förstod inte hur hon kunde vara så tight även om vi legat i några timmar, hon höll hela tiden måttet, och det gjorde så jag älskade henne ännu mer.

 

 

”Jag vill ha dig över mig.” Jag drog mig ur henne och lät henne vända sig om för att sedan placera sina ben kring min midja och sära sina ben för mig. Hon gjorde något hon tidigare inte gjort, hon sög på ett av sina fingrar och förde ned det till sin klitoris, och samtidigt som jag pressade mig in i henne fick jag skåda då hon lekte med sig själv. Hon har aldrig varit så sexig och så syndig som hon var då. Jag böjde mig ned mot henne för att smeka hennes läppar med mina, och hon rev mig på ryggen flera gånger. ”Hårdare, jag vet att du kan. Få mig att komma igen, så ska du få komma.” Hon nafsade mig i örsnibben och korsade sina ben kring min rygg. Hon kom, och gick upp i en brygga likt vilken gymnast som helst. När hon hade återfått andningen knuffade hon ned mig på rygg och tog mig i munnen. Vi har aldrig avslutat på det sättet, så det var garanterat något nytt, och inget jag hade något emot. ”Babe..” Var det enda jag hann säga innan jag kom, och hon tog allt i munnen. Min flicka svalde allt, precis som att det var något hon gjorde dagligen.


 

 

Jag vet inte om detta är ett kapitel ni har längtat efter, eller inte. Men ah, här har ni det. =) 

 

Imogon kliver jag återigen på min praktik, och jag vet inte hur det kommer se ut med kapitel. Men den börjar nog närma sig sitt slut, så ska försöka komma på ett avslut på den. :) Sedan är det färdit för min del. 

 

Har ni några förslag på vad ni vill läsa om så är ni välkomna att komma med dem. 


Kommentarer
Emelie säger:

Jätte bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Sara säger:

shit! du är galen kvinna ;) hahaha :D love it !

Skrivet: |

Sara säger:

shit! du är galen kvinna ;) hahaha :D love it !

Skrivet: |

Sara säger:

shit! du är galen kvinna ;) hahaha :D love it !

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Det känns så sorgligt när du säger så. :(

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra! Längtar nästa kapitel!

Skrivet: |

Anonym säger:

bra! jag ber dig bara att inte ta bort bloggen sen! jag vill läsa novellerna om och om igen'1

Svar: Jag kommer aldrig ta bort bloggen. Så ni behöver inte oroa er.. Bloggen är min lilla bebis. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Amanda säger:

Vart hittar du alla bilder ? Behöver några till min novell som jag håller på att skriver på :D

Svar: sök på google. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Ewweh säger:

Kommer sakna dej och din blogg sjukt mycket. Du är den enda som jag vet skriver sånna hära långa sexscener och de är så sjukt roligt att läsa, önskar jag kunde ge dej förslag sÅ novellen är längre menmen, kommer nt på nått. Sjukt bra kapitel iaf, kram!

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Ebba säger:

Jätte bra!!<3 grymt!
Inte justin?
Då vet jag tyvärr inte :/

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Fanny säger:

Jättebra! :'D jag kommer inte direkt på några förslag... men att hon kanske blir gravid som några andra säkert har tipsat om redan :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

:O WTAF, haha! Oh my sweet mother of god! Detta borde vara olagligt att läsa när man är på jobbet och denna tid på morgonen. :O :P Vilket jävla kapitel. Du vet mycket väl hur jag reagerar på detta, och du vet mycket väl vad som kommer upp i min skalle när jag läste detta. :O Förbannat jävla bra, och du som hade problem att skriva detta, jag ser inga fel överhuvudtaget! Du kan skriva, och du kan det mer än du tror att du kan, du vet exakt vad det är du skriver, inget fjant här inte! Jag har iaf väntat på detta kapitel, oavsett vad alla andra säger, och verkar ha svårt att kommentera om, uppenbarligen så vart dem väl alldeles för upphetsade för att kommentera, men jag menar jag är jag, och jag kan kommentera utan problem. ;) haha! Och du skrattar väl antagligen åt min kommentar som vanligt? :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Josefine säger:

omg, så bra! jag kan ju inget mer än att säga att du skriver ett sådant kapitel jäkligt bra! Fortsätt så tjejen! Jo, en fråga bara! jag har precis börjat novellblogga, och skulle undra vart du går in för att hitta dom "där" bilderna? hehehehhe, okey det här är lite pinsamt...hehehe

Svar: Sök på google, skriv typ "sex gifs tumblr" Så kommer det upp några sidor.. :P haha
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anonym säger:

Omg!!! Skitbra!! Meeer!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Kan de ha trekant?

Skrivet: |

Anonym säger:

Kan de ha trekant?

Skrivet: |

Anonym säger:

Hon svalde de som en man ;)

Skrivet: |

Julia säger:

sv: gud var roligt att du såg mitt inlägg! jag älskar dina noveller, vet du hur svårt jag har för att fastna eller men dina kommer jag tillbaka till hela tiden!

Svar: Gud vad roligt att höra. :) Jag älskar din med...
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://bieb.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback