Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

You Gave Me Strength - Prolog

”Du behöver en paus från allt det här nu. Du kommer bryta ihop annars.” Scooter hade rätt, allt detta bröt ned mig sakta men säkert. Jag kände mig inte bara sliten, mitt utseende hade även fått den looken. Insjunkna ögon och trött dygnet runt, jag kunde inte prestera så bra som jag ville, jag ville ge mina fans allt, men det gick inte. Min kraft var slut. Jag föll i djupa tankar om hur allt hade varit om jag inte hade lagt upp min första film på YouTube, jag hade inte varit här idag, och då hade jag inte varit så trött och utsliten som jag är heller. ”Jag vet, men vad tycker du att jag ska göra? Jag har miljontals fans, och det kommer bli tredje världskriget om jag kliver åt sidan.” Han kollade på mig och nickade instämmande. Det var bara jag och Scooter på mitt rum, inne i bussen. Alla andra var ute, innan vi senare på kvällen skulle återvända hem till Los Angeles. Jag hade bara några timmar tidigare avslutat min sommarturné, och för alltid lagt My World Tour bakom mig. ”Jag vet inte, men en sak vet jag. Och det är att oavsett vad du gör, kommer dina fans stå bakom dig, dem är lojala och kommer alltid att finnas vid din sida.” Han hade rätt, jag kunde inte få bättre fans än dem.

 


 

Bussarna stod på en stor parkering bakom arenan, men på något sätt hade fansen hittat dit och stod nu och skrek vid gallret som såg till att dem inte kom för nära. Jag kunde höra hur alla sjöng one time samtidigt, det var faktiskt kul att höra, men allt slutade då jag klev utanför dörrarna och dem fick syn på mig. Mamma satt i en av stolarna mellan bussarna och hon log, samtidigt som hon lite diskret nickade bort mot gallret. ”Kenny, följ med mig bort.” En skräckslagen blick var det han skickade tillbaka mot mig, samtidigt som jag hörde hur fåglarna kvittrade. Eftersom att han fortfarande satt kvar på sin stol gick jag med säkra steg bort mot stängslet, själv. ljudnivån ökade ju närmare jag kom, och jag kunde se hur en del tjejer torkade sig under ögonen. Vissa grät, och vissa var helt förstelnade. ”Hur mår ni tjejer?” Vissa hade lugnat ned sig, så jag kunde höra hur en del svarade att dem mådde bra, men dem andra fortsatte skrika hysteriskt. Jag gick en liten bit längs stängslet och skrev min autograf. ”Hey man.” Kenny kom upp bredvid mig och slog mig löst på axeln. När jag kom fram till en liten tjej, eller liten och liten, hon kanske var 11, eller något sådant, så hade hon sin kamera framme, och utan att jag hann reagera hade Kenny tagit den, och jag stod bredvid tjejen med ett av de största leende jag sett, jag hade precis gjort hennes dag. När jag hade gått en bra bit tackade jag för mig och begav mig tillbaka till bussarna, men alla tjejerna stod kvar och jublet blev högre.

 

 

”Gubben, får jag komma in?” Mamma knackade lite löst på dörren som skiljde mig från alla andra i bussen då jag låg i min säng med datorn i knä och twittrade med alla mina fans, eller jag gjorde ett gott försök till det i alla fall. ”Självklart.” Jag flyttade åt mig en liten bit i sängen så mamma kunde sätta sig ned bredvid mig. ”Vad gör du?” Jag vred skärmen lite mot henne så hon såg twitter. ”Skriver med mina vänner.” Mamma tittade konstigt på mig innan hennes ansikte sprack upp i ett leende. ”Dina fans är dina vänner?” Jag nickade stolt tillbaka, och återgick till att retweeta några tjejer som troligen gjort det mesta för att jag skulle se dem. Egentligen tror jag inte att mamma ville mig något speciellt då hon bara satt bredvid mig och tittade på vad jag gjorde. Helt plötsligt rev hon tag i datorn och stirrade på skärmen. ”Skriver tjejerna verkligen sådana saker till dig?” En del tjejer kan vara väldigt vulgära i munnen när det kommer till twitter, men ibland kan det vara ganska underhållande att läsa vad alla har att skriva. ”Ja, men det är inget jag lägger så mycket tyngd på.” Hon skakade bara frustrerat på huvudet innan hon gav tillbaka datorn till mig och reste sig upp. ”God natt, jag går och lägger mig. Och för en gångs skull får du sitta med datorn hur länge du vill. Eftersom att du är ledig imorgon.” Jag log mot mamma. ”God natt, jag älskar dig.”

 

Några timmar rullade förbi, och det var verkligen längesedan som jag hade tillgång till dator såhär länge, och kunde skriva med en hel del. Tillslut kände jag att jag inte kunde hålla mina ögon öppna så jag kastade in en sista tweet. ”Nu ska jag sova mina vackra damer, på återseende. I Love U All.” Jag visste redan från början att en hel del skulle retweeta just det. Så jag kunde lugnt och stilla slå av min dator och lägga mig ned med ett leende på läpparna. Helt ärligt har jag nog aldrig sovit så lugnt och skönt som jag gjorde den natten, även fast bussen rörde på sig hade jag fått tillräckligt med sömn för att klara av dagen. Alfredo var den enda som satt vid bordet när jag kom ut i köksdelen på bussen. Han satt vid datorn, som vanligt. ”Är det bara du vaken?” Han hoppade till och slog ihop datorn, samtidigt som han blängde surt på mig.”Du kan inte smyga omkring sådär.” Jag skrattade till och plockade fram varsin root bear, för att sedan sätta mig ned framför honom. ”Som svar på din fråga så är det bara jag uppe, och nu du då.”

 


 

 

Det finns ingen annan människa som någonsin kommer förstå hur skönt det är för mig att komma hem, att få kasta mig i min egen säng, och verkligen få sprida ut mig utan att höra att man bor med 3 andra i en liten trång buss. Min säng stod nästan med öppna armar när jag kom in i mitt rum, men innan jag slängde mig i den så ställde jag ned alla mina väskor och tog av mig skona. Den var lika mjuk som jag minns den, och sval. Det är det enda kravet jag har på en säng, det är att den ska vara sval, näst intill kall när jag går och lägger mig. Jag låg ett tag i sängen och bara kollade ut genom fönstret, min utsikt, det stora öppna havet, och sedan horisonten som solen vanligtvis brukar försvinna bakom. Det är harmoniskt, lugnande för mig att bara få ligga där, fundera och njuta. Mamma och Scooter satt tillsammans nere i köket och diskuterade mina framtida planer, nu när turnén var slut, och jag hade ingen aning om vad dem hade för planer. Mobilen avbröt mig och mina tankar då jag fick mig ett sms av Ryan, min barndomsvän, från Stratford. ”Hey, hur känns det att ha avslutat en 4 månader lång turné? Tänkte höra med dig om du har någon ledig tid här fram över, då det var ett tag sedan vi umgicks.” Att ett litet sms kan betyda så mycket, det är konstigt. Det är mina få vänner som gör att jag behåller mina fötter på jorden, och inte låter kändiskapet stiga mig över huvudet. ”Det känns bra samtidigt som det kommer bli konstigt att inte stå på scenen var och varannan dag. Jag är ledig nu, ett bra tag framåt, tror jag (A). Jag flyger hit dig och Chaz imorgon. Packa resväskan, och ta med dig passet.” Han gillar egentligen inte när jag styr och stället, men vad ska han göra åt det?

 

Jag gick ned till mamma och Scooter som satt med hur mycket papper som helst framför näsorna och bläddrade hit och dit. Jag blev nästan lite nervös när jag såg det. Jag berättade för dem att jag hade bett Ryan och Chaz komma dagen efter och dem tyckte det var bra, bra för mig att få umgås med lite folk i min egen ålder samt att få träffa mina vänner skulle göra mig gott. ”Vi har suttit och funderat lite på vad du ska göra i höst.” Scooter var den första att dra upp ämnet schema, sedan jag kommit in i köket. ”Har ni kommit fram till något vettigt då?” Mamma gav mig ett papper jag trodde var mitt schema för intervjuer och uppträdande, men jag fick mitt livs chock när jag såg att det var ett schema för skoldagar på Angeles High. ”Ska jag börja i skola?” Jag tror att Scooter hade räknat med skrik och stånk, men jag orkade inte, och det lät inte så dåligt ändå. ”Ja, är du okej med det?” Jag la ned papperet på bordet och satte mig ned bredvid mamma. ”Okej, det kör vi på.”




Kom med era synpunkter nu, jag vill veta vad ni tror om detta, innan jag börjar lägga ned massa energipå något ni inte ens kommer gilla. :)


Kommentarer
Ebba säger:

Superduper bra!

(könner mig cool som är den första som kommenterar (A))

Skrivet: | Bloggadress: http://ebbaostergren.blogg.se/

Johanna säger:

LÅTER GRYMT! LOVE IT :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

maria izabelle säger:

Sjuuukt bra! Verkligen. Denna novell verkar annorlunda/inget jag läst om tidigare! :) det ska bli kul och se hur den utvecklar sig och vad som händer härnäst. Men en fråga? Kommer du använda dig av den 'unga justin' i novellen, alltås bilder då han är i 15,16 års åldern. Och kanske även de i novellen

Dum fråga kanske då det kanske var uppenbart efterso han precis avslutat myworldtour! :) menmen..

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Becka säger:

Låter sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

maria izabelle säger:

Oj, haha! Tänkte helt knas där :s okejokej :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Anna säger:

Jätte bra! Mer! :)

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer! :)

Skrivet: |

lolo säger:

sjukt bra och speciell du kommer säker göra den speciell på ditt sätt

Skrivet: |

Felicia Schönning säger:

Verkar supper bra. Och längtar till del 1 kommer :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Emma säger:

Suuuperbra. Gud vas jag har längtat efter en ny novell. Allt du skriver blir så bra! Din novellblogg är min favorit blogg! :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Den värkar sjukt bra :)

Skrivet: |

Me+You 'Imma tell you one time. säger:

Låter jätte bra, med andra ord.. DEN ÄGER hittils. <3

Skrivet: |

Ebba säger:

Låter AWESOME!! Längtar till kapitel 1 :D

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

Amanda säger:

redan sjukt intressant! skrek till är jag såg att du lagt upp prologen, haha... längtar verkligen till nästa kapitel och jag tror verkligen att denna kommer blir riktigt bra och otroligt speciell! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

caroline svensson säger:

jag älskar det!

längtar till första kapitlet!

LOOVE <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag tycker den låter ganska bra! :) Och när kapitlerna kommer så kommer det säkert blir grymt :)

Skrivet: |

Henny säger:

Åh gud va bra! meeeer

Skrivet: |

Emelie säger:

Låter jätte bra :)

Längtar till kapitel 1 :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Diana säger:

skiit bra! Längtar sönder tills kaitel 1 kommer. :)

Skrivet: |

Emelie säger:

OMG!! Verkar fett bra ! :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att läsa prologen, jag är i extas! :D

Haha, och ja jag skrattade för mig själv när dom pratade om twitter, haha! :)

Men det låter sjukt bra, ska bli spännande att läsa fortsättningen på detta, även fast jag älskar HITRISA så kan detta bli minst lika bra! :D Ska läsa kapitel 1 nu på en gång! :D

Kram <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback