Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 7.

”Hör upp allesammans.” Mr. Dodd avbröt vår mattelektion genom att resa sig upp och harkla högt och tydligt. Alla i klassrummet lutade sig tillbaka, la pennan på bordet och började väga på stolen, vad vi egentligen inte fick göra. Framme vid tavlan och bredvid Mr. Dodd stod en ny tjej, hon var liten och mörkhårig och hon ville nog inget annat än gå och sätta sig. Jag tror att alla i klassrummet såg hur mycket hon ville få det hela överstökat. Hon ville inte ha allas uppmärksamhet. ”Du kan väl presentera dig, och berätta lite om dig själv?” Vår mattelärare kan ibland vara ganska sträng av sig, och med tanke på att det verkligen syntes hur mycket hon ville försvinna genom jorden, så hjälpte jag henne ur situationen. ”Mitt namn är Pearl Shine.” Sedan hann hon inte säga mer, förrän jag avbröt henne. ”Hon kan väl få gå och sätta sig, hon ser inte speciellt bekväm ut där, med allas blickar på sig.” Mr. Dodd stirrade irriterat på mig och viftade sedan till med handen. ”Bra du tar dig initiativ, Mr. Bieber, du kan visa Pearl runt på rasten sedan.” Klassen gjorde ifrån sig ett tjut jag mycket väl kände igen, det var ett bevis på att man hade lyckats fått förloraren runt halsen.

 

 

Jag stod lutad mot väggen och med ena foten likadant, när Pearl kom ut från klassrummet. Hon såg mig inte så jag försökte springa ikapp henne, men hann inte förrän hon var framme vid sitt skåp. Jag lutade mig mot det bredvid henne, och det var förstå då hon fick syn på mig. ”Du behöver inte visa mig runt, jag klarar mig.” Hon kollade bara på mig en snabbis men vek sedan tillbaka blicken in i skåpet, där hennes böcker var snyggt uppradade i lektionsordning. Hennes pennor var vässade och låg bredvid varandra i storleksordning. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en annan människa ha sitt skåp så städat och välplanerat. Jag blev imponerad, så jag kunde inte slita min blick från skåpet. ”Hallå? Jag vill inte ha din hjälp, så du kan gå nu.” Hon stängde skåpet och började röra sig mot nästa lektion. Jag hann inte ens reagera fören hon var försvunnen, så jag rörde mig tillbaka till mitt skåp för att lämna mina matteböcker, samt ta med mig mitt häfte som jag använder när jag kladdar fram nya låtar.

 

Mr. Milner satt på en lite högre stol med en gitarr i knä och klingade lite olika noter, när vi klev in genom dörren. Han var nog den lugnaste och skönaste läraren på skolan, han var lite som oss, kunde skoja med oss och sedan ta när vi skojade tillbaka. Aurora och jag hade musik tillsammans, och vi satte oss längst nere i hörnet för att få sitta ifred. Vi skapar en mysig känsla genom att hon lägger upp sina ben i mitt knä, vilket absolut inte göra mig något, jag älskar när hon rör mig, oavsett hur. ”Har du kommit någonstans?” Hon lutade sig fram mot mig och placerade sina armar på min axel för att sedan luta sitt huvud mot dem. Jag kunde känna hennes lätta andetag mot min kind. ”Nej, men det kommer. Du inspirerar mig en hel del.” Ett litet leende nådde hennes fylliga läppar, och dem såg så inbjudande ut, så jag böjde mig mot dem, och pressade samman våra. ”Hey, Bieber och Dieg, ursäkta om jag stör, men jag tänkte vi skulle sjunga lite tillsammans idag.” Han kastade ett sudd i huvudet på mig, vilket bara fick oss att skratta. Som sagt, han är en skön lärare. Både jag och Aurora flyttade oss till den stora ringen som dem andra hade skapat mitt på golvet. Egentligen får inte jag sjunga för mycket, då skulle Mama Jan strypa mig, men jag kan inte vara den överdrivna divan på skolan, det funkar inte så.

 

 

 

Vi hade faktiskt hur kul som helst på musiken, och det var längesedan som jag upplevde just den glädjen när det kom till att sjunga. Jag gjorde det inte för att det var mitt arbete, jag gjorde det för att det var kul. Vi sjöng alla samtidigt, på både det ena och det andra sättet, löjligt eller inte. Vi hade i alla fall jätte roligt, och det var det som var huvudsaken. Alla hade ett minikylskåp på rummet men vårt var så tomt, om man bortser från vattnet som fanns. Jag har alltid varit van med massa gott och blandat, så jag hade bestämt mig för att fixa det. Cafeterian på skolan hade en hel del att erbjuda, men egentligen fick man inte ta med sig det upp på rummet av någon konstig anledning. Ibland kan man skratta sig lycklig av att ens namn är Justin Bieber, då brukar man få lite som man vill, och även denna gång var fallet så. Jag gick tillbaka till rummet med en hel kasse fylld med både godis och dricka. ”Det är bara för dig att ta om du vill ha något.” Jag fyllde kylskåpet till dess sista centimeter, och Tony stod bakom mig och försökte hålla sig för skratt.

 

”Vill du följa med mig ut och springa en sväng? Puss” Jag var så fruktansvärt rastlös så jag var tvungen att göra något, och kom på den briljanta idén om att ta med mig Aurora ut på en springtur. Även o hon inte ville följa med så bytte jag i alla fall om och gjorde mig redo. Mobilen plingade till. ”Ja, det vill jag. Vill bara byta om, vi syns ute om 10 minuter. Puss” Jag vet inte om hon gör saker för att jag vill, eller om hon faktiskt vill göra sakerna som jag frågar om. Det är svårt att läsa henne, vilket kan vara ganska skönt, så man slipper läsa henne som en öppen bok. Jag var redan klar, så jag vandrade ned till porten, och jag trodde att jag var först, men där stod hon, redo att springa lite. Vi kramade om varandra och gick tillsammans ut mot strandpromenaden. Båda två började jogga på samma ställe, och vi tog oss framåt. Det var ingen av oss som sa något till den andra, vi utbytte bara en del intensiva blickar.

 

Vi gick tillbaka till skolan, då vi hade joggat en hel del, utan att någon av oss egentligen insett hur långt det var. Jag klagar inte, att få vara ute med henne gör mig inget, då jag trivs i hennes sällskap. Eftersom att vi inte betedde oss som annat än vänner så gjorde det mig inget att paparazzi låg i buskarna och trodde att ingen såg dem, men jag ville ändå höra med henne, om hur hon kände sig. ”Du vet att du hamnar i tidningen tillsammans med mig. Dem spionerar nämligen på oss.” Hon stannade upp och började kolla runt sig, för att slutligen springa ned till vattnet. Jag fattade ingenting av vad hon sysslade med, så jag följde efter henne. ”Vad gör du?” Skrattade jag fram när jag tillslut kom fram till henne. Hon slog armarna om mig. ”Kan vi inte bada?” En lätt viskning precis vid halsen såg till att jag rös till över kroppen. ”Klart vi kan.” Jag tog upp henne i min famn och gick med henne ut i vattnet. Hon skrattade och skrek att jag skulle släppa henne, men jag lyssnade inte. Tillslut började hon sprattla med benen, och alla paparazzi hade vågat sig fram för att sedan stå vid strandkanten. Jag orkade inte bry mig, men folket runt om verkade tycka att det var en aning störande då jag såg flera stycken som skickade iväg dem.

 

Vi gick upp och satte oss i sanden, fullt upptagna av varandra. Hon satt mellan mina ben med sin rygg mot mig, och tillsammans var vi tysta, vi sa inget, så det enda som hördes var våra andetag. Då och då kom det ganska kalla vindpustar, som resulterade i att båda två rös. Hon borrade in sin kropp mer i min famn, och placerade båda sina händer på mitt lår. Ingen av oss hade någonsin diskuterat saken som fanns mellan oss, jag såg det som att två vänner kom bra överens och som ibland kunde dela med sig av sina känslor. Ingen större sak. ”Jag och Elena har pratat ut, och vi är sams.” Jag hörde på hennes röst att hon var glad, och det förstår jag verkligen. Jag la mina armar om henne och pussade henne på hjässan. ”Jag är glad för er skull. Ljug aldrig mer, säg som det är till mig att du inte har tid, istället för att göra om det där.” Hon nickade löst på huvudet, och vred det mot mig. ”Jag ska inte, vi är inte tillsammans. Så det är inte värt det.” Jag vet inte vad hon menade med det sista, om hon tyckte att det skulle vara värt det om vi var tillsammans, eller om hon ville vara det.

 

Både jag och Aurora var dyngsura när vi kom tillbaka till skolan, det rann om våra kläder, och olyckligtvis skulle vi stöta på rektorn, Mrs. Wright, precis innanför dörrarna. ”Nu blir det ju blött inomhus. Skynda er tillbaka till era rum, är ni snälla.” Hon lät inte alls arg eller så, men hon ville nog gärna att folk skulle kunna gå barfota på skolans golv, utan att antingen behöva halka och bryta benen, eller bli blöta om fötterna. ”Absolut det ska vi.”Aurora var den som hann svara först, och tog sedan min hand för att springa bort mot korridorerna till våra rum.”Vi ses imorgon.” Hon kysste mig på kinden innan hon gick mot sitt rum, och jag mot mitt. Jag hoppade in i duschen när jag kom till rummet och sedan la jag mig ned i sängen, med mina matteböcker. Då vi inom några få dagar skulle ha ett litet prov, som jag absolut inte ville misslyckas på. Finns väl egentligen ingen människa som vill göra det, på något prov, men ändå.

 


 

 

Eftersom att jag är sjuk så är jag snäll mot er. :) Få se hur det blir med kapitel fram över, jag försöker skriva lite, men har tappat lite inspiration igen. Men ah, läs och njut. Nu är ju iallafall The Girl med. :)


Kom igen nu, ge mig massor med kommentarer. :)


Kommentarer
Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Fett bra, me gusta! ;D <3

Skrivet: |

Emma säger:

Suuuuperbra!

Skrivet: |

Ebba säger:

Fett bra!!!!!! Oh.My.Gosh!!!!! Meeeeeeeeeeer!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

elena säger:

det är kul att läsa sitt namn med i novellen. super bra skrivet

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Demi säger:

asbraaa :D

Skrivet: |

Johanna säger:

Super bra! As always ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsloverss.blogg.se/

alizzdream säger:

Guud så bra! Älskar den!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Amanda säger:

me gusta muchooooo! :D älskar varenda liten detalj ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

josefine säger:

AWESOME!

Skrivet: | Bloggadress: http://thhp://byardell.devote.se/

Felicia säger:

Haha grymt braju!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Emelie säger:

Skit bra ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

FRIDA säger:

frida här, saknat mej? lol .. men ja tycker de va en liten töntig grej att bli sura över varandra? ja gör sånna lögner hela tiden, mina vänner får reda på det o skiter i de.... fattar inte grejjen.. :S take care!

Skrivet: |

Henny säger:

Super!!!

Men asså, jb ringer typ bara ryan... Aldrig chaz?

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Awesone som vanligt :) kul att man fick läsa lite om The Girl nu :) men jag vet inte, har ju vant mig lite vid Justin och Aurora nu :) för lite söta är dom allt. Men som sagt så slutar du aldrig förvåna mig, och jag känner på mig att detta kommer att blir mer än amazing :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

cassie säger:

du skulle ju inte använda bilder på någon förutom på the biebs..och jag tyckte att det vart bra eftersom man får skapa en bild i huvudet precis som när man läser en bok..och sen undrar jag om du kan ändra liksom texten som den var på dem första kaptlerna för när jag läser på mobilen blir det jätte jobbigt at läsa när man måste flytta både åt sidan och och upp och ner jag hoppas att du förstår vad jag menar kunde inte förklara bättre men men..Bästa novell bloggen iaf en av dom få jag läser och tack för att du skriver :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback