Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 5.


 

En vecka har gått sedan jag sov hos Justin, med andra ord är det återigen helg. Han och jag har knappt haft tid att träffa varandra mer än på dem få lektionerna som vi haft tillsammans. Vi har spenderat en kväll tillsammans, det är allt, och om jag ska vara ärlig saknar jag hans trygga muskulösa armar kring min kropp. ”Gumman, vad tänker du på?” Elena och Emone satt tillsammans med mig i cafeterian på skolan, klockan var inte mer än efter 9 på morgonen, men ingen av oss kunde sova speciellt länge, även om det var helg. Elena knäppte med fingrarna framför mitt ansikte, för att få mig tillbaka till dagen. ”Vad sa du?” Hon log med hela ansiktet. ”Justin?” Hon kollade nästan besvärat på mig. Jag kunde inte erkänna för henne det jag just erkänt för mig själv, att jag saknar honom, hon skulle aldrig förstå, och absolut inte Emone. Även om dem två är mina bästa vänner så finns det vissa saker som jag inte kan dela med dem. Rädda för vad dem ska tycka om mig. Jag menar, hur länge har jag ens känt honom, om jag ens gör det. ”Nej, jag har bara sådan huvudvärk.” Jag kunde se klart och tydligt hur hon pustade ut.

 

 

 

När klockan drog sig mot 11 gick vi tillbaka in på våra rum och gjorde oss i ordning för en dag på stan fylld av shopping. Precis när jag kom ut ur duschen knackade det på dörren, och jag tänkte absolut inte på att jag bara hade handduken virrad kring min kropp, när jag öppnade dörren. ”Justin.” Andades jag fram, han var så vacker där han stod iklädd en enkel svart t-shirt och sin svarta keps med en röd skärm. Hans ögon var något jag föll för redan från början, men blicken han hade där han stod var så mycket mer, så intensiv. ”Får jag komma in?” Hans röst, knappt hörbar, men ändå så stark, och utan att svara honom gjorde jag plats så att han kunde gå förbi mig, och in i rummet. Jag slet åt mig mina underkläder innan jag smet in på badrummet för att sätta på mig dem. Jag drog en borste genom håret och gjorde en enkel fläta på sidan, så att det inte skulle hänga helvilt. ”Vad får dig hit?” Han satt på min säng när jag kom ut och jag drog på mig ett linne och satte mig ned bredvid honom. Hans blick brände mot min hud, och jag gjorde allt för att inte möta den och falla allt mer än vad jag redan gjort, men jag kunde inte motstå honom. ”Jag ville träffa dig, jag har saknat dig.”

 

Det kändes stelt mellan oss, vilket absolut inte var roligt. Jag ville ha tillbaka samma känsla som hade funnits i min kropp den där kvällen på stranden, då han hade kysst mig för första gången. Jag blev att må bra av det, och det kändes faktiskt som att han tyckte om mig. Min förra pojkvän var otrogen mot mig, med en tjej som sedan bytte skola. Det knäckte mig totalt, tog mig flera månader att bli människa igen. Jag vill verkligen inte hamna i den sitsen en gång till, jag vill vara lycklig. Mobilen som låg inne på badrummet plingade till, så jag reste mig upp för att hämta den, men stannade till när jag såg att klockan var halv 12 och att sms:et var från Elena. ”Hej gumman, kommer du eller? Puss” Jag behövde inte ens fundera innan jag drog en lögn för min bästa vän, jag vet inte varför jag gjorde det, men det gick av bara farten. ”Hej. Nej, jag spydde när jag kom upp på rummet. Så jag tror att jag skippar det, men hoppas ni får kul. Puss” Det kändes inte ens elakt att jag skrev det, det var precis som att inget hade hänt.

 

Jag sneglade mot Justin som hade lagt sig ned i sängen, från stället jag stod på. Han fick mina fjärilar i magen att vakna till liv, och han behövde inte ens ta i mig, han behövde inte ens se på mig. Bara hans blotta närvaro fick min kropp i trans. ”Aurora, kom hit.” Justin hade fått syn på mig, men jag hade stått i mina egna tankar så jag hade inte märkt det. Han låg och sträckte ut sina armar och ville att jag skulle krypa in i hans famn, vilket jag mer än gärna gjorde. Jag fyllde mina lungor med hans underbara doft samtidigt som jag la mig tillrätta på hans bröstkorg, med hans armar om mig. ”Vad gör du med mig?” Hans plötsliga mening fick mig att svälja högt. Jag visste inte vad jag skulle svara, om jag ens hade något svar. Han strök mig över ryggen och stannade sedan upp med sin ena hand när han precis kom ned till korsryggen, han drog min kropp tätare intill sin och jag kunde känna hur han log mot mig. ”Jag vet inte. Vad gör jag?” Med en klang i rösten jag aldrig tidigare hört på mig själv log jag mot honom, samtidigt som han med den andra handen strök bort en hårslinga från mitt ansikte. ”Du gör mig glad, jag mår bra runt dig.” Det var precis som att han hade hört mina egna tankar om honom, som att han kunde läsa mina tankar. Riktigt otäckt, men vi kände uppenbarligen samma sak.

 

 

Justin var tvungen att dra iväg på ett möte när klockan började närma sig 4, men innan han gick la han sina händer på mina kinder och kysste mig hett och passionerat. Precis som att han aldrig gjort annat, hans läppar mot mina var perfektion. Jag satt vid datorn och kollade twitter samt facebook när det knackade på dörren. Jag väntade mig inte någon, så jag blev förvånad, men när jag öppnade och fick se Elena med ett lite mindre glatt ansikte blev jag chockad. ”Hur mår du?” Jag hade fram tills att hon tagit upp det, glömt bort att jag hade sagt till henne att jag hade spytt. ”Jodå, mycket bättre.” Jag kunde inte titta henne i ögonen, jag ljög, och det är något jag verkligen inte kan. Hon läser av mig på två sekunder. ”Tillräckligt bra för att Justin precis skulle gå här ifrån. Varför ljög du för mig?” Hon lät inte arg, utan mer besviken. Hon och jag var ändå bästa vänner, som långt innan Justin började på skolan hade gått igenom en hel del tillsammans. Jag blev stum, hon hade sett honom. ”Ärligt, jag vet inte. Det var dumt av mig. Kan du förlåta mig?” Hon tittade fortfarande besviket på mig, samtidigt som hon en aning skakade på huvudet. ”Ni är inte ens tillsammans, och du ljuger redan för mig. Jag tänker inte be dig välja, men jag tänker göra mitt val. Vi kan inte vara vänner om du ska fortsätta ljuga om småsaker.” Med dem orden sagda lämnade hon min dörr, och korridoren bakom sig, jag tittade efter henne, ända tills hon klev in i sitt rum som låg en bit från mitt.

 

Jag hade förlorat min bästa vän för en löjlig lögn, varför betedde hon sig så? Och framförallt, varför ljög jag? Hon och jag har alltid levt efter den oskrivna regeln om att man aldrig väljer killar före sina vänner. Hon var noga som sjutton med det när hon och Tony blev tillsammans, han fick vänta många dagar innan dem kunde träffas, om hon och jag hade bestämt något. Så jag förstår inte hur jag kunde vara så dum, så elak mot henne. Att sitta ensam på rummet var något jag förtjänade, och jag hade inga planer på att gå ut. Egentligen var jag tvungen att reda ut saken med Elena innan den övergick till hat mot varandra, det var något jag inte ville. Jag drog på mig ett par mjukisbyxor, ett tight linne och en stor munktröja, för att sedan vandra bort till henne. Jag blev att må ännu sämre när hon öppnade dörren och jag såg att hon hade gråtit, men hon var snabb med att torka sig kring ögonen. ”Snälla, kan vi inte prata?” Motvilligt släppte hon in mig, och jag insåg redan då att det skulle bli en lång natt.

 


 

 

Någon som längtat? ;P Läs det om och om igen. :) Det kommer kanske upp ett till idag, beror på hur bra ni kommenterar. :) Kapitel 6 är redan klart. Så hur gärna vill ni ha det? ;)


Kommentarer
lolo säger:

vet du så spännande detta här ärt när vi vet att aurora inte är The girl<3

Skrivet: |

Ebba säger:

SPÄNNANDE!! :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emma säger:

Suuuuperbra. Längtar till nästa.

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

nkagknag, MERA! Jätte jätte bra. <3

Skrivet: |

Sara säger:

riktigt braaaa och spännande!!!!!1

Skrivet: |

alizzdream säger:

Jättebra! som vanligt älskar jag den! You rock girl!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

elin säger:

det är redan bra! vill bara läsa mer :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

cajsa säger:

Fett bra Marielle!:D

Lite udda novell, jag har aldrig läst om när Justin har börjat om i skolan. Så det var ett plus:)

Eller tja, denna novell har bara plus, iallafall hos mig !

kramis:)

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Johanna säger:

Jättebra! Faast personligen, tycker jag att Elena var lite hård mot Aurora... Men jag vet ju inget om deras regler ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsloverss.blogg.se/

izabelle säger:

SÅ.JÄVLA.BRA. Du lyckas alltid slå en med häpnad :D

är så fruktansvärt glad över att du valde att börja med en ny novell, för allt du skriver är så fruktansvärt bra! :)

är sjukt spänd på och se hur denna novell utspelar sig allt eftersom :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Amanda säger:

Alltid, alltid så himla bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

josefine säger:

helt awesome! :D love it!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://thhp://byardell.devote.se/

Emelie säger:

Jätte bra !!

Mer nu !! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Ebba säger:

AWESOME :D fett bra!!! MEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeR!!!!!!!!!!!!! :D älskar den nya novellen ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

Anonym säger:

typ den enda novellen jag läser! ser de mer som

en bok!:) du skriver såå bra

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nu har jag hamnat i någon slags trans så nu kan jag inte sluta läsa :) borde sova nu men är fast!

Jag bara älskar att läsa sina ord! Och jag är väldigt nyfiken och spänd över hur denna novell kommer att utforma sig :)

Jag blir som glad när jag läser det du skriver, :) det har jag iofs blivit varje kapitel men ändå :D du lyckas få fram det mesta av min känslor med dina ord, :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback