Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 1.

Att se portarna på skolan fick mig att fundera om jag verkligen hade valt rätt, om jag verkligen var rätt grabb för det här. Kenny var med mig som stöd dem första timmarna, och tro mig, det behövdes verkligen då jag absolut inte kände mig motiverad för detta. Att skolan sedan var ett internat gjorde saken bara ännu värre, jag skulle vara tvungen att bo här, tillsammans med någon jag absolut inte hade en aning om vem det var. Jag kanske skulle hamna med värsta psykopaten som sedan skulle försöka mörda mig i sömnen. ”Du ser skräckslagen ut. Allt kommer gå bra.” Kenny var en hjälpande hand, han fick mig att må bättre bara genom att gå vid min sida. ”Jag hoppas verkligen det.” Hjärtat slog i tvåhundra och det blev inte bättre av att det spöregnade ute, men vad är det man säger? Efter regn kommer solsken, och jag hoppas verkligen på det. Skolan låg rätt fint i alla fall, det var en stor väg mellan skolan och havet, så jag skulle bli att tillbringa rätt mycket tid där.

 

 

Väl inne och framme vid expeditionen blev jag varmt mottagen av rektorn samt några få lärare som råkade befinna sig på plats just då. Inredningen på skolan gick verkligen i vitt, allt var i vitt och det såg riktigt tråkigt ut. ”Välkommen till Angeles High Justin. Jag hoppas verkligen att du ska trivas här. Det är jag som är rektor på skolan och du kan kalla mig Mrs. Wright.” Hon pratade på ett bra tag, så det var knappt att jag hängde med, men när jag fick min nyckel till mitt rum samt alla papper jag behövde så fick jag gå. Kenny väntade utanför dörren tillsammans med mina väskor. ”Vet du nå vem du ska dela rum med?” Jag kollade på mina papper undertiden som vi letade på mitt rum. ”Ja, någon Tony.” Han nickade bara lite löst på huvudet och fortsatte vandra framåt i korridoren. Väggarna var vita med några få svarta ränder upp mot taket, och några få fåglar här och där på väggen, den röda heltäckningsmattan var kanske inte speciellt röd längre eftersom att folk säkerligen gått in och ut med både leriga och blöta skor.

 

Rummet, eller ska jag säga skrubben jag tydligen skulle bo i var absolut inte större än en skokartong, och jag skulle dessutom dela det med någon random grabb jag enbart visste förnamnet på. Till och med mitt rum på bussen var större än detta, så ni kan ju själva tänka er hur litet det var. Kenny skrattade när han rullade in väskorna, medan jag slog mig ned i vad jag tror var min säng eftersom att den var tom på saker. Man var tvungen att ta med sig eget täcke och kuddar om man ville ha det, eftersom att skolan inte stod med speciellt mycket. I just det ögonblicket undrade jag om jag hade varit elak mot min mamma så att hon skulle straffa mig genom att skicka mig hit. ”Det här blir ju hur bra som helst.” Kenny kollade ut genom fönstret som enbart omringade sig av hus, då den såkallade skolgården låg i mitten och skolan var byggt som i en fyrkant. Tråkigt nog fick jag ett rum med fönster mot innegården. ”Jag ska döda Scooter.” Jag blev förvånad själv då jag hörde att jag sa det högt, egentligen var det bara en tanke för mig själv, men Kenny fick höra den, och han vred sig om i en väldans fart. ”Vad sa du?” Jag skakade bara på huvudet.

 

 

Kenny hade lämnat mig en timme efter att jag hade kommit till mitt rum, så jag fick plocka upp själv och ställa allt i ordning innan Tony skulle dyka upp i rummet och överösa mig med frågor. Jag måste ha slumrat till i sängen för jag vaknade av att dörren slogs igen och att det stor en grabb i rummet med en kaffekopp i handen, och stirrade på mig. ”Dude, du måste vara Justin?” Jag gnuggade mig i ögonen för att få fram synen en aning, men reste mig upp så snart jag såg ordentligt. ”Jepp, det är jag. Och du måste vara Tony?” Vi hälsade på varandra och han berättade lite om sig själv, bland annat att han befann sig på denna skola för att han blev relegerad från den förra. Jag ville inte fråga varför, så jag var tyst. Han visade mig runt på eftermiddagen då han hade slutat alla sina lektioner, och det var en hel del att komma ihåg om man inte skulle gå vilse, och aldrig mer hitta ut. ”Här får vi egentligen inte vara efter att skoltiden är slut. Det är tjejernas korridor.” Han flinade när han sa det och knackade på en dörr. En liten snärt tjej öppnade dörren och hon såg absolut inte ut att vara i vår ålder, men när hon kastade sig kring halsen på Tony förstod jag att hon var det. Dem kysste varandra och verkade för en sekund glömma bort att dem inte var ensamma. ”Oj, sorry. Kanske ska presentera er. Detta är min flickvän Elena, och detta är Justin…” ”Bieber, jo jag ser det.” Hon sträckte fram sin hand och hälsade med ett brett leende på läpparna.

 

Om jag förstod allt rätt efter en rundtur, så var det att alla rummen såg likadana ut, och att man absolut inte fick vara i tjejernas korridor efter skoltid. Då skulle man tydligen hamna i stort trubbel, och det hade jag varken lust eller ork med att göra. Det var mycket att ta in under några få timmar, men jag kände på mig att jag skulle klara det, bara jag inte blev distraherad, och det enda som kunde få mig distraherad är en tjej. Än så länge har jag inte stött på någon som fallit mig i smaken, och det är jag glad över. Jag är inte i ett förhållande just nu, och har absolut inga planer på att kliva in i ett heller. Jag vill gå klart den här terminen, sen ska jag planera nästa skiva som kommer bli epic. Efter en stund på Elenas rum tillsammans med hennes rumskamrat Annie så valde både jag och Tony att dra oss tillbaka innan vi skulle hamna i stort trubbel.

 

”Hur känns det att vara tillbaka i skolan?” Eftersom att ingen hade bäddat min säng var jag tvungen att göra det själv, och det gick väl kanske inte så bra som jag hade hoppats på. Min mamma har alltid gjort det, så det kändes lite konstigt att behöva göra allt själv, Tony hade även berättat att man fick tvätta själv också, och då steg min panik. Har jag behövt rena kläder har jag fått hjälp, eller köpt nya. Jag vet, det är sjukt, men ändå. ”Jag vet inte riktigt, har inte hunnit känna efter.” När jag tillslut blev klar med bäddningen kunde jag utan dåligt samvete lägga mig raklång på sängen. Med båda händerna under huvudet stirrade jag i taket samtidigt som min mobil pep till. ”Oh dude. Den där passar du, annars kan det vara så illa att rektorn plockar av dig den.” Tony verkade inte skoja med mig, så jag fattade att denna skola verkligen inte var att leka med. ”Okej, tack för det.” Han flinade lite och plockade upp sin egen. ”Jag ser att du har din kvar i alla fall.” Han nickade och fortsatte med sitt, så jag fick chansen att kolla vem det var ifrån, mamma. ”Hej gubben, hoppas du har kommit till rätta och att du tycker det ska bli roligt. Ring mig imorgon efter att du slutat, så får jag höra.” När hon skriver sms låter det som att jag är typ 12 år eller någon som inte kan klara sig själv.

 

När kvällen började smyga sig på var jag absolut inte trött, men för att klara av skoldagen dagen efter var jag så illa tvungen att lägga mig ned och försöka sova i alla fall. Tony verkade inte ha några problem med det då han verkligen var kung på att snarka. Jag höll på att bryta ihop, och jag trodde absolut inte att dagen kunde bli värre, men jag hade uppenbarligen fel när han började snarka. Jag låg och stirrade i taket, eller låg på mage, men inget verkade fungera, jag till och med räknade får. På mitt schema som jag fick av rektorn när jag anlände till skolan, hade jag ganska många musiktimmar i veckan, och jag tror att det var ett av mammas krav när hon pratade med dem. Jag skulle under denna tid här skriva massa låtar, försöka hitta inspiration. Tillslut lyckades jag somna och av någon konstig anledning hamnade jag i en djup sömn som knappt gjorde att jag hörde klockan på morgonen. ”Hey, du måste gå upp. Skoooola.” Tony verkade vara en pigg typ på morgonen, vilket i slutändan skulle döda mig sakta men säkert. ”Ge dig. En sak du lär veta om mig, mitt morgonhumör är inte det bästa.” Han suckade bara åt mig och gick in på vårt gemensamma badrum.

 

 

”Vi har fått en ny i klassen, men jag tror inte att han behöver någon närmare presentation. Så du kan väl gå och sätta dig på vilken ledig stol du än vill.” Att börja dagen med matte och att Mr. Dodd pratar igenom det första kapitlet var kanske inte det roligaste som kunde hända. Jag satte mig ned bredvid en av tjejerna som satt ensam ganska långt bak i klassrummet, som vanligt. Det var ofta där jag satt då jag faktiskt inte gjorde annat än gå i skolan. ”Aurora.” Tjejen sträckte fram sin hand och var riktigt artig. ”Justin.” Hon nickade tillbaka och lät uppmärksamheten glida tillbaka på Mr. Dodd som höll i en penna till tavlan framme på väggen. Jag slutade lyssna någonstans mellan 1+2 och 9-4, istället plockade jag upp matteboken och började räkna alla tal jag egentligen redan kunde, men jag var så illa tvungen att jobba ikapp alla andra elever. Aurora slog till mig löst på axeln när hon reste sig upp och plockade ihop sina böcker. ”Lektionen är slut, men du kanske vill sitta kvar.” Hon log flirtigt mot mig samtidigt som jag skakade på huvudet och reste mig upp, för att plocka ihop mitt.

 

Tony och Elena mötte upp mig och Aurora i skolans lilla cafeteria eftersom att vi av någon anledning hade en håltimme, vår historielärare var sjuk så egentligen började kanske skoldagen ganska bra. ”Så hur känns det med första skoldagen? Tror du att du kommer trivas?” Elena var den första att bryta tystnaden mellan oss. ”Jag tror nog att detta ska fungera, bara det inte finns hysteriska fans här på skolan, som ska bli galna varje gång man går förbi…” ”Kan jag få en autograf?” En tjej kom fram till oss och såg lyrisk ut, men brast sedan ut i skratt och satte sig ned vid oss. ”Kate, min bästa vän.” Elena presenterade oss, och jag kunde andas ut. ”Du måste ha hört vad jag sa, eller hur?” Hon kollade lite flirtigt mot mig, och nickade diskret på huvudet. ”Förstod det.” Egentligen kunde jag inte få bättre vänner, jag trivdes med dem bara några timmar efter att vi träffades. Jag tror nog faktiskt att det kommer att gå väldigt bra när det kommer till skolan. Visst kollar folk lite extra när jag går förbi, men det kan jag leva med. Lärarna behandlar mig inte annorlunda, och det vill jag inte heller. Jag är som vilken annan 17 åring som helst, det är bara att acceptera.

 


 

 

Jag har inte skrivit klart kapitel två, men ni får första kaiptlet iallafall. :) Jag känner mig sådär extra snäll idag. Plus att jag är på bra humör, men har ingen vidare skrivlust. =/ Får hoppas det kommer i veckan. Och på tal om den, jag har ingen aning om när jag ska hinna skriva, för nu har min morsa kickat mig i röven, så jag måste söka jobb, annars kan jag bli hemlös. =/ haha.. ^^

 

Ge mig era åsikter om kapitlet. :)

 


Kommentarer
Me+You 'Imma tell you one time. säger:

Superduper bra.

Skrivet: |

Emma säger:

Suuuuuperbra! Gud vad jag har längtat. :D

Skrivet: |

elena säger:

snyggt namn haha nej men sjukt bra skrivet

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT BRA! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Felicia säger:

Sjult bra :) Bara att de va välldigt likt en ide som jag har haft till min komande novell. Eller någon novell. Men strunt samma :)

Skrivet: | Bloggadress: http://fleezzian.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Haley säger:

Grymt bra =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

Grymt bra =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anna säger:

Jätte bra!

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!

Skrivet: |

Henny säger:

GRYYYMMMTT

Skrivet: |

Alexandra säger:

Super bra :) meerraa!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jätte bra ju! :D

Jag är redan fast, haha! :D Men det visste jag ju redan!

Detta kommer att bli kanon bra! :D

Ska bli kul att följa denna novell lika mycket som förra :D Och det säger jag inte bara för att jag är webmaster, jag älskar allt du skriver! :D

I'm here to stay! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ebba säger:

Gud va bra, är redan fast! :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Emelie säger:

Jätte bra :-D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Amanda säger:

verkar super bra, speciellt när det är mer Justin ;) sjukt bra början! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

alizzdream säger:

Super bra som vanligt!! :D

Lycka till med jobbsökandet! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback