Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter twenty-four.



När vi kom upp på rummet så kastade jag in alla påsarna i sovrummet och gick ut på balkongen. Liam kom efter och kröp upp i mitt knä, ”Vad är det mamma?” Hans mjuka ton fick mig att börja gråta. Han lät så vänlig, utan att själv egentligen veta om det. ”Det är inget, jag var bara dum mot Justin.” Han tittade på mig med stora ögon. ”Man ska inte vara dum, du måste säga förlåt.” Undra vem det är som har lärt honom det där. Det kan ju inte vara jag, för i så fall hade jag ju själv inte varit dum. ”Vill du vara med Jazmyn en stund, så får mamma prata med Justin?” Han nickade lite löst, ”Tycker du om honom?” Hans plötsliga fråga fick mig att hoppa till. ”Ja, det gör jag. Men jag kan sluta, om inte du tycker om honom.” Han skakade hysteriskt på huvudet. ”Nej, nej, nej.. Då får jag träffa hans syster.”

”Snälla Justin! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Kan du fråga din pappa om han har lust att ta Liam en sväng, så kan du och jag prata lite. Finns nog en heldel ouppklarade saker mellan oss. Jag var dum mot dig nere i foajén, borde ha pratat med dig istället för att vända dig ryggen. Förlåt, jag skäms.”

Hans svar kom bara några sekunder senare om att jag kunde ta med Liam och komma ned till honom för hans pappa var där, men skulle lämna oss ifred när jag kom. ”Liam kom nu, vi ska gå ned till Jazzy.” Liam kom springandes med sina nya skor och en ny keps, han hade gått igenom alla kassar, så det låg kläder överallt. Suck!! Men han fick i alla fall ta på sig det, han kollade sig i spegeln och gillade nog det han såg, med tanke på att han log. ”Knäppis. Kom nu.” Han skuttade ut ur dörren, och vidare bort mot hissen. ”Vi tar trappen, det är bara en våning upp.” Han hoppade vidare mot trapporna istället och skuttade upp. ”Spring inte i trappen har vi sagt.” Precis när vi kom fram till Justins hotellrum så öppnade Jeremy dörren, ”Hej Liam, och hej Clarissa. Justin sitter på balkongen, och vill inte prata med någon.” Har jag sett till detta? ”Det är lugnt, jag har nyss sms:at med honom.” han släppte in mig och tog med sig Liam.

Jag gick lugnt och fint igenom rummet så jag tog mig ut på balkongen, och mycket riktigt så satt han där. Helt tyst var han också. ”Justin, förlåt att jag rusade iväg förut. Men jag blev rädd.” Han tittade upp på mig och mötte min blick, ”Rädd? För vad?” han vek ned blicken igen, ”Vad tror du? Du har över 12 miljoner tjejer världen över, som skulle kunna gå över lik för dig. Jag står i vägen för dem, och vi är bara vänner. Jag är rädd att folk ska ta mig för någon som utnyttjar dig, för det gör jag verkligen inte.” Mina tårar började rinna efter min kind, och jag kunde inte hejda dem. Rösten bar mig inte längre, så Justin tittade tillbaka på mig och man såg på honom att han också hade tårar i ögonen. ”Varför gråter du?” Jag var inte nyfiken, jag var bara tvungen att få veta. ”För att du gråter. Om jag säger att inget kommer hända dig då? Tillåter du det som är på väg att hända mellan oss, eller backar du fortfarande?” Jag satte mig ned bredvid honom, och tog hans hand. ”Du finns inte alltid vid min sida, så du kan inte lova en sådan sak.” Hans hand la han på min kind, och torkade bort mina tårar. ”Jag finns nu.”

Vi fortsatte prata men flyttade in till soffan för det började bli kallt ute. Justin kokade vatten så vi kunde dricka lite te, äkta franska te. Det var sjukt gott. Jag la en filt över mig i soffan och Justin tog en egen. Tidningen låg på bordet, och jag kunde se rubriken, men jag förstod absolut ingenting. ”Vad har din mamma sagt om detta?” Frågade jag och pekade på tidningen. ”Hon blev arg, men när jag förklarade hur vi stod så gav hon sig. Och hon är absolut inte arg på dig, tro inte det.” Jag tog tidningen och gav den till honom. ”Kan du översätta?” Han vände på tidningen och började läsa.

”Den unga popsensationen Justin Bieber befinner sig just nu i Paris och ska ha en av sina konserter just här. Men igår morse sågs han på flygplatsen tillsammans med sin livvakt Kenny. Han hade varken väskor eller något annat med sig, så ingen förstod vad han gjorde där. Sen landade ett plan från Toronto och bara några minuter senare fångades han på bild tillsammans med denna förtjusande tjej. Vi har inget namn på henne, och vet inte heller vem den lilla pojken är som Bieber bär ut ifrån flygplatsen. Vi återkommer när vi har mer information.”

Jag tog ett djupt andetag när han hade läst klart, och insåg att dem inte skulle ge sig fören dem viste vem jag var, eller fick veta vad jag och Justin hade. ”Jag vet inte vag jag ska säga.” Hans blick trängde rakt igenom mig, det var precis som att han kunde läsa mina tankar. Eller känna det jag kände. ”Från en sak till den andra, min son avgudar dig.” Han flyttade sig närmare mig, tog mina händer och flätade samman våra fingrar. ”Är det bra eller dåligt?” ”Hur då menar du?” Han lutade sin panna mot min. ”Mellan oss. Jag vill ha dig, jag vill att vi två ska bli tillsammans.” Han var rak på sak, och det älskar jag. ”Misstolka mig inte nu. Jag tycker om dig också, och vill vara med dig. Men jag vill se hur allt växer fram. Vi spenderar så mycket tid vi kan med varandra nu när vi är här, utan att vara tillsammans. Och så ser vi hur allt blir när du kommer tillbaka hem till Stratford.” Han tittade mig djupt i ögonen och kysste mig. Hans läppar är som narkotika, beroendeframkallande. Dem är farliga, och han vet om det. ”Gör det inte svårare för mig.” Jag fortsatte blunda när vi hade släppt varandra, och lyssnade på hans sammetslena röst. ”Jag gör det inte för att jag vill göra det svårare, jag gör det för att jag gillar det, gillar dig.”

Mamma hämtade Liam hos Jeremy när hon var klar på mötet, för jag skulle spendera natten med Justin. Vi kom överens om att bara vara vänner, men att det var tillåtet att kyssa varandra. Vilket han gjorde så fort han fick chansen. Vi beställde upp lite ost och kex, samt en flaska vin. Skulle Pattie få för sig att komma in, så skulle den flaskan gömmas på en gång. Vi satt i sängen och kollade på tv, samtidigt som vi åt. ”När är din konsert?” Tystnaden som var mellan oss var behaglig, men jag ville ändå höra hans röst. ”Den är i över morgon. Är ledig imorgon också.” Där kom jag på en idé. ”Då kanske du har lust att följa med mig och Liam till Disneyland. Ta med dig ditt gäng också. Så slipper det se så konstigt ut.” Han tittade upp på mig och log. ”Det skulle jag kunna göra. Vill ju spendera all min tid med dig.” Flirtade han. ”Fan, jag kan inte motstå dig. Sluta upp med att vara så jävla sexig.” Han låg i sängen på sidan och kollade på mig, med sina intensiva gyllenbruna ögon. Alkoholen från vinet hade börjat ge effekt, och denna kväll kunde sluta hur som helst.

Vinet tog slut, så jag gick ned till mitt rum och hämtade en till flaska. När jag kom tillbaka upp till Justins rum hade han tänt ljus över hela sovrummet, plockmaten hade han plockat bort, men våra vinglas stod fortfarande på sängbordet. Han själv var inte där inne just då, men strax efter kände jag två armar runt min midja och någon som kysste mig i nacken. Jag tänker inte låta något stoppa mig nu, jag ställde ned vinet på närmsta ställe och vände mig om för att möta hans läppar. Dem intensiva kyssarna som han gav mig var fulla i kraft. Hans händer vilade på mina höfter och han var helt lugn. Det var faktiskt jag som tog initiativet, och började backa mot sängen. Jag landade mjukt med Justin över mig. Jag smekte försiktigt av honom tröjan, och kysste honom över det vänstra nyckelbenet. När mina läppar lämnade hans hud passade han på att kyssa min hals, mitt linne fick han av smidigt, och han fortsatte kyssa mig längs brösten och nedåt.

Han stannade upp flera gånger och bara tittade på mig, det var som att det var en helt annan människa som låg ovanpå mig, inte som den Justin jag hade sett. Han med massor av energi, och som absolut inte kunde vara lugn. Men nu var han det, han var försiktig och verkligen såg till att inte göra mig illa. Alla våra kläder låg på golvet helt utspridda, utom mina trosor och hans kalsonger. Vi ville inte gå längre, men det var mysigt att ändå ha kommit så långt, jag njöt verkligen när han kysste varje liten del av min hud. Och jag tror inte att han misstog när jag gjorde likadant med honom. Jag låg på hans bröst och lyssnade på hans hjärtslag, som slog jämnt och hårt. Han smekte mig över ryggen och kysste mig i pannan och på kinderna ganska ofta.



Jag älskar er alla! :) Jag är så glad över alla dom få kommentarer jag får av er. Jag läser dem verkligen, och jag uppskattar varenda ord av er. Jag tänkte höra med er, är det någon som är intresserad av en frågestund??


Kommentarer
J säger:

Awesome :)

Skrivet: |

melina säger:

grymt bra! :)

Skrivet: |

melina säger:

grymt bra! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA!!!!!!♥♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Jenna säger:

grymt braaa :D

Skrivet: |

Isabella säger:

Jätte jätte bra, verkligen! :)

kul att man ick reda på desom sto i tidningen och att de blev sams :)

frågestund får du gärna ha om du har lust med det det är bara kul :)!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

Isabella säger:

Jätte jätte bra, verkligen! :)

kul att man ick reda på desom sto i tidningen och att de blev sams :)

frågestund får du gärna ha om du har lust med det det är bara kul :)!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

Johanna säger:

more :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

victoria säger:

så grymt bra att det inte finns något att säga, jag är ditt största fan, seriöst, och ja ha frågestund, skulle vara jätte kul :D

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback