Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter thirty-one.



Det blev ett stort bråk efter att Justin hade kommit ned, han skrek på mig, jag skrek tillbaka. Men när Selena öppnade munnen, då var det kört för henne. ”Du kanske skulle ha tagit vara på Justin, och sluppit allt det här.” Jag tittade upp på honom som stod med munnen öppen, ”Tar inte du ut henne härifrån, då har hon ett blåöga imorgon.” Justin fattade vinken på en gång och åkte med henne. Alessa tittade häpet på mig. ”Det är krut i dig måste jag säga.” Jag log lite halvt och tittade på både henne och Ryan, dem stod och höll varandra i händerna. ”Ha, ett par fixat ikväll.” Båda två började skratta åt min lustiga kommentar. Chaz och Mad drog när Justin kom ned och skrek, dem var kanske inte vana att se honom så.

På kvällen när både mamma och Liam hade somnat, själv låg jag vaken och funderade på vad det var som hände hemma hos Ryan egentligen, så ringde min mobil, och det var ett nummer jag inte hade. Men jag svarade i alla fall, vilket jag inte skulle ha gjort, för det var Justin som sa åt mig att komma ut. Motvilligt drog jag på mig min morgonrock, då han ändå har sett mig halvt naken, och gick ut. Han stod mycket riktigt på vår uppfart, lutad mot bilen. ”Vad är det du vill mig?” Jag hann inte ens reagera fören han stod framför mig och pressade sina läppar mot mina. Min hjärna skrek rakt ut av irritation, medan mitt hjärta ville ha mer. Kyssen beskrev inte bara hur mycket han hade saknat mig, den beskrev även hur mycket han ville ha mig. ”Du kan inte komma och säga att du inte har saknat det där lika mycket som jag.” Hans tonfall var lugnt och han betedde sig inte som innan, det var som en helt ny Justin framför mig. ”Men det är väl klart att jag har saknat det, men det betyder inte att jag vill ha dig i mitt liv. Man kan inte få allt, det vet du.” Han släppte mig inte med ögonen, och jag såg hur besviken han vart. ”Hur ont gör det för dig att höra mig säga det där?” Han blev ganska förvånad av min fråga. ”Det gör ont som fan.” ”Bra, då förstår du hur ont det gjorde för mig.” Med dem orden vände jag på mig och skulle gå in, men han lät mig inte. Han tog mig i armen och vände mig om, så att vi hamnade med knappt luft mellan oss. Han tittade mig djupt i ögonen och gjorde samma sak igen. Han måste sluta kyssa mig, annars kommer jag aldrig kunna släppa honom. ”Du måste sluta kyssa mig, förstå det. Jag hade kunnat vara din idag, men du valde någon helt annan framför mig. Förstår du hur jävla sårad jag är, jag tycker verkligen om dig som fan, men jag gav dig en chans, och den sumpade du genom att va med Selena, och som att inte det var nog, du tog med henne hit.”

När jag kom tillbaka in i mitt rum satte jag mig i fönstret och kollade ut, och Justin stod fortfarande kvar, på exakt samma ställe som när jag lämnade honom. En liten del av mig tyckte synd om honom, men den delen skulle inte få ta över min kropp. Jag satt och kollade på honom hela tiden, och han höll på med mobilen, men efter 20 minuter så åkte han. Jag gick och la mig, men kunde absolut inte somna. Det tog inte lång tid efter att jag lagt mig som jag fick ett meddelande, och jag kunde sätta en miljon på att det var Justin. Och hade någon satt emot mig hade jag blivit rik.

”If u love someone, set it free, if it comes back it´s yours, unless it was never yours. Du har rätt att få veta att jag aldrig har varit intresserad av Selena, det var dumt av mig att ta med henne. Det kommer alltid vara du, ingen annan.”

Jag låg fortfarande vaken när klockan närmade sig 7 på morgonen, inte en enda blund hade jag fått. Varför ska det vara så jävla svårt med kärlek. Jag tog mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. Vattnet låg som en hinna över min kropp, och alla känslor jag en gång i livet känt rann av mig. När jag kom ut ur duschen var det som att ingenting hade hänt, allt kändes som en dröm. Precis då kom jag på att det var ikväll mamma skulle bjuda några på middag, så alla känslor och tankar kom tillbaka och bet mig i foten.

”Mamma, vem kommer ikväll?” Hon tittade upp från tidningen. ”Vad gör du uppe nu gumman?” Hon undvek verkligen min fråga, och det störde mig till max. ”Svara på min fråga.” Jag blev irriterad. ”Ja, okej. Det är Justins föräldrar. Men jag vet inte om han kommer. Så du behöver inte oroa dig.” Jag suckade och stampade mig upp för varje trappsteg i trappen samtidigt som jag skrek. ”Inte oroa mig, fattar inte du att jag inte vill se honom av en specifik anledning.” Mamma kom efter mig in i mitt rum. ”Kan du förklara för mig vad det är som har hänt mellan er?” Jag satte mig ned på sängen och hon bredvid mig. ”Ja, vart ska jag börja. Jag gav han en chans, han tog den inte utan gick vidare med Selena.” Mamma kramade om mig samtidigt som jag grät. Mina tårar rann oavbrutet, och det var första gången på flera dagar som jag lät dem rinna över Justin. ”Gråt inte gumman. Han är inte värd det.” ”Nej, det kanske han inte är. Men jag tycker om honom nå så fruktansvärt.”

Mamma tog hand om Liam medan jag spenderade min dag inne på mitt rum, tänkandes på vad jag egentligen vill. Min hjärna vill döda honom för det han utsatte mig för, och mitt hjärta säger att hans händer ska vara på min kropp, hans läppar ska vara tillsammans med mina. Jag vill ha honom, så sjukt mycket.

Mamma knackade på hos mig och sa att dem hade kommit, och att olyckligtvis Justin var med. ”Jag stannar här. Jag går inte en meter utanför detta rum. Mamma, hur kunde du?” Hon hann inte svara. ”Tog han med sig den där bedårande Selena också eller?” Mamma hann inte svara innan jag hörde den bekanta rösten. ”Ja, han gjorde ju tyvärr det.” Det var Selena själv som stod i dörren. ”Kan jag få prata med dig?” Hon lät skärrad, precis som att jag skulle hoppa på henne, och det kan jag väl förstå, med tanke på att jag hotade henne igår. Hur vågade hon sig hit. Hem till mig? Mamma lämnade oss ifred och hon kom in och stängde dörren.

”Jag har misstagit mig nå fruktansvärt mycket, jag trodde helt seriöst att Justin inte tyckte om dig, utan att han bara hade dig för att. Det var min mening från början att splittra er, men när jag ser på er båda ser jag även två spruckna själar. Han kom inte hem inatt, och jag har mina aningar om vart han har varit.” Där avbröt jag henne. ”Han var inte här om det är vad du tror. Han var här i en halv timme, sen åkte han.” Hon tittade bara på mig, precis som att jag ljög. ”Okej, då hade jag fel. Han kanske säger att han gillar dig, och är kär i dig. Men det ser ut som att han rasar samman när du inte vill ha honom, så han måste verkligen älska dig. Och helt ärligt så skulle inte du ligga här inne när han är där nere om inte du kände samma sak.” Allt hon sa var sant, jag var nog mer än kär i honom, men för liten i mig själv för att någonsin erkänna det för andra. ”Om du inte hindrar mig nu, så går jag, och du slipper se mig igen. MEN, jag kommer även att skicka upp Justin.” Hon reste sig upp, och innan jag ens hann reagera så var hon borta.

Jag gick och ställde mig vid min dörr för att höra vad hon sa till Justin. ”Hon vill inte se mig igen, varför ska jag då gå upp och göra hennes liv mer jävligt än jag redan gjort det. Jag älskar den bruden, och hon vill inte ha mig.” Justin lät verkligen ledsen, precis som att hans röst skulle lägga av vilken sekund som helst. ”Men förstår inte du att hon tycker samma sak om dig, hon är rädd. Rädd att någon ska kunna ta dig ifrån henne, rädd att förlora dig. Hon är nog tom. rädd att älska dig. Gå upp nu, och sluta fjanta dig.” Det var det enda jag hörde, sen var det en dörr som smälldes igen, så jag antog att hon gick.



Ni får detta inlägg för att jag älskar er så mycket. Men jag kan inte lova att ni får något mer denna helg. Kanske ett imorgon kväll. Beror på när min vän åker hem. Men oavsätt vad så älskar jag er. Och jag är så glad att ni läser. :)
Trackback