Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter thirty-five.



Mamma såg hur obekväm jag blev av min egen sons fråga, jag viste inte hur fort jag kunde krypa ur skinnet, så mamma räddade mig. ”Kom här Liam. Så ska mormor visa vad vi ska göra imorgon.” Jag pustade ut, men släppte fortfarande inte den tomma platsen efter Liam, där han hade stått. När han frågade mig det där, kom alla minnen tillbaka från den natten då Alex våldtog mig. Jag vill inte behöva minnas det, jag älskar Liam, över allt på hela jorden, jag skulle göra vad som helst för honom, men jag vill inte minns hur han blev till. ”Hur är det, babe?” Justins lena röst fick mig tillbaka till verkligheten men samtidigt ville jag bara försvinna. Utan att svara honom sprang jag upp på mitt rum. Jag kastade mig på sängen och kröp ned under täcket, jag ville inte kliva upp och behöva möta den dagen då Liam inte skulle acceptera att jag inte svarade på hans fråga.

Jag låg själv i mitt rum i säkert 40 minuter innan Justin vågade sig upp, han knackade innan han klev in. ”Älskling, hur är det?” Han lät lika len i rösten som vanligt och han lät sårad, precis som att någon hade sårat honom. ”Babe. Kom hit.” Han kom och la sig bredvid och höll om mig. ”Vad kan jag göra för dig?” Han strök mig lugnt och försiktigt över magen, och han lät sin hand åka in under mitt linne. ”Det du kan göra är finnas för mig.” ”Det vet du att jag gör. Kommer aldrig släppa dig, kommer något emellan oss kommer jag kämpa, och det vet du.” Vi låg kvar där ett tag och bara höll om varandra. Det knackade på dörren och mamma kom in, ”Gumman, hur mår du?” Jag tittade upp och mötte hennes blick. ”Vad ska jag göra mamma?” Hon satte sig bredvid mig i sängen men Justin höll fortfarande en betryggande hand över mig. ”Jag vet inte, så länge Liam inte vet innebörden med det han frågar kan vi väl försöka prata bort det. Och så hjälps vi åt när problemet kommer upp sedan när han är medveten om att du ska svara.” Mamma lät så klok i sina ord.

”Ska inte du packa?” Justin påminde mig om att vi skulle åka imorgon bitti. Men jag vet inte vart. ”Vad ska jag ha med mig då?” Han log och tittade på mig, han viste nog inte vad han skulle svara för att inte avslöja så mycket. ”Badkläder och vanliga kläder.” Jag reste mig upp ur sängen som jag legat i sedan 2 timmar tillbaka, mamma lovade att ta Liam redan idag så kunde jag sova hemma hos Justin. jag tyckte inte om tanken med Justin övertalade mig. Jag har inte träffat hans mormor och morfar än, och hans mamma har jag bara träffat i Paris, och det var väl inte det bästa. Jag började packa och bara 30 minuter senare var jag klar med allt. ”Lika förvånad varje gång du gör något som går fort, du är tjej, vem har lärt dig detta?” Justin skrattade och drog ned mig i sitt knä. ”Jag vet när jag ska göra saker fort och inte, och med ett barn kan man inte söla, så är det bara.” Han nickade och kysste mig en gång.

”Liam, kan mamma få en hejdå puss innan hon går?” Jag ropade så att han skulle höra då han satt framför tv, och sitter han där är det svårt att få kontakt med honom. Men han kom springandes ganska fort, och kastade sig i min famn. ”Jag älskar dig, du vet det va?” Han nickade. ”Jag älskar dig också mamma.” Ingenting kan få mig att må lika bra som när han säger så. Att veta att ens barn älskar en. Innan vi gick ville han ge Justin en kram också, så han lyfte upp Liam och gav honom en riktigt kram, samt gav han en puss på huvudet. När vi satt i bilen på väg hem till Justins mormor och morfar fick jag ont i magen. ”Justin, jag vet inte om jag klarar det här.” Han tittade på mig och la en betryggande hand på mitt lår. ”Det går bra, dem kommer älska dig. Precis som jag gör.” Nu gjorde han sådär igen, kastade en antydning om att han älskade mig.

”Morfar, vi är hemma.” Ropade Justin då vi klev innanför dörren. Jag gick tryggt bakom honom och han höll mig i handen. Hans morfar kom gåendes och gav Justin en kram, sedan fick han syn på mig. ”Hej, du måste vara Clarissa.” Sa han och tittade på mig med ett leende. ”Japp, det är jag.” Svarade jag blygt tillbaka, han sträckte fram handen och hälsade. ”Bruce.” ”När kommer mormor och mamma hem igen?” Vi gick in i deras vardagsrum och satte oss i soffan. Justin och Bruce satt och pratade, medan jag mest kände mig i vägen, så jag satt tyst, jag lyssnade inte ens på vad dem pratade om. Under deras samtal kysste han min baksida på handen flera gånger. ”Så hur hittade ni varandra då?” Bruce plötsliga fråga som inkluderade mig fick mig att lyssna på deras samtal. Justin tittade på mig och flinade. ”Ryan hade fixat en fest åt mig, när jag kom hem förra gången, och så var hon där. Jag kunde inte släppa henne med blicken på hela kvällen. Från det att jag såg henne utanför toan, tills att hon gick hem.” Jag tittade undrandes på honom, hade han verkligen kollat på mig hela kvällen, till och med då jag trodde att han var borta? Jag flinade lite åt tanken på den kvällen.

Justin visade mig runt i huset och tillslut visade han mig sitt rum som han hade där, och helt ärligt såg det ut som att det rummet tillhörde en helt vanlig grabb. Han kastade sig i sängen som inte var sådär jätte stor, men nog skulle vi allt få plats då vi i stort sett ändå ligger på varandra när vi sover. Han visade att jag också skulle komma och lägga mig ned, så jag gjorde det, men jag la mig på honom istället. Och vilade mitt huvud mot hans bröst. Helt plötsligt flög dörren upp och hans mamma kom in. ”Oj, förlåt.” Jag tittade upp och mötte Patties blick. ”Hej mamma. Helt okej om du knackar nästa gång.” Hans röst var lika lugn som vanligt, annars brukar grabbar kunna skrika rakt ut, men inte han. ”Hej Clar, hur är det med dig?” Jag satte mig upp i sängen och Justin följde mitt exemplar. ”Jodå, jag mår hur bra som helst nu.” Jag tittade på Justin när jag sa det sista och han kysste mig. Jag gillar inte att han gör det framför hans mamma, för att jag vet att hon är mer noga med det än vad min mamma är. Pattie suckade bara åt oss och gick ut.

Vi åt middag tillsammans och hans mormor presenterade sig som Diana. Riktigt trevlig var hon också, och hon välkomnade mig till familjen med öppna armar. Middagen var trevlig och den inkluderade mycket skratt, samt att alla berättade massa historier om Justin när han var liten. Han gillade det inte, men jag tyckte det var underhållande. Jag fick skratta, vilket jag tyckte var skönt efter vad jag fått stå ut med idag hemma. När vi hade ätit gick jag och Justin ut på baksidan av huset och satte oss ned. Vi tittade på den klara himmelen och jag njöt av hans sällskap. ”Vad tycker din mamma om att vi ska spendera helgen tillsammans?” Han strök undan hår som hade hamnat i mitt ansikte. ”Hon gillar inte tanken, men jag förklarade för henne att det handlar om att jag ska gottgöra dig för Paris resan.”

”Gör ingenting dumt nu ungdomar.” Det var hans mammas sista ord innan han stängde dörren till hans rum, för hon förstod att Justin inte skulle acceptera att jag skulle sova i gästrummet. Jag låg redan ned i sängen när Justin hade sagt god natt till sin mamma, som troligtvis spenderade hela natten med att lyssna genom väggen. Han kröp ned bakom mig och drog mig så tätt intill sig att det inte fanns tillstymmelse till luft mellan oss, men jag klagade inte, jag gillar hans närhet. Han kysste mig passionerat och drog sina fingrar över hela min nakna hud. ”God natt älskling.” Hans sista ord till mig innan han föll in i sin sömn, själv låg jag vaken ett tag. Jag kunde inte förstå att vi skulle någonstans, själva. Inga föräldrar som kan säga åt oss att göra ditt eller datt. Efter dem tankarna föll jag in i min egen sömn.



Kom igen nu, jag vet ju att ni kan kommentera!! Gör mig glad, så kanske ni får många kapitel nästa vecka då jag är borta. :)
Trackback