Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter thirty.

Justin kom hem igår, och jag har gjort allt för att hålla mig borta från honom. Jag läste i en skvaller tidning att Selena följde med honom till Stratford, så då kan han umgås med henne, för hos mig har han inget mer att hämta. Alessa har gjort slut med Ryan, och han är helt förstörd. Han och jag har pratat ganska mycket med varandra då vi båda två är djupt sårade, men ingen av oss har sagt vad den andra sagt till varken Alessa eller Justin, och det är ganska skönt. Ryan skulle ha filmkväll med Justin och Chaz ikväll, och så vitt jag vet så ska även Alessa och Mad dit, dem har frågat mig flera gånger om inte jag också kan komma, så tillslut gick jag med på det, dum som jag är.


Mamma och Liam ska iväg hem till Pattie ikväll för att Liam ska få leka lite med Jazmyn nu när Jeremy är och hälsar på. Det är kul att Liam och Jazzy kommer så bra överens med varandra, det bevisar ju att jag och Jeremy har gjort något rätt i alla fall. ”Mamma, vad ska du göra ikväll?” Liam hoppade upp i soffan där jag satt framför tv:n och väntade på att klockan skulle bli lite mer så jag kunde göra mig klar för att åka till Ryan. ”Jag ska hem till Ryan och kolla på film.” Han tittade på mig och rynkade pannan, det fick mig att le lite. ”Ska Justin dit?” Han viste att vi inte kom så bra överens, för han hörde när jag svor över honom en gång. ”Ja, han ska ju det.” Jag bytte ämne på en gång. ”Ska det bli kul att träffa Jazmyn?” Han nickade och såg verkligen glad ut, och det glädjer mig, att min son är glad.

När jag hade fått på mig mina mjukiskläder och borstat ut håret, samt dragit några drag med mascaran så såg jag att klockan redan var halv 7, jag skulle ha varit där nu. Men vad är det man brukar säga, fint folk kommer alltid sist. Alessa skulle jag hämta upp på vägen, för hon ville inte komma dit själv och veta att Ryan inte gillar att hon egentligen är där. Men Ryan hade tjatat med mig, så då hade jag ett villkor och det var att Alessa skulle få följa med. Han gick med på det. ”Är du redo för en underbar dag hemma hos Ryan?” Min ton i det hela lät lite väl sarkastisk, så hon började skratta åt mig, och nickade hysteriskt, precis som att hon verkligen ville dit.

Ryan öppnade dörren när vi kom fram och kramade om mig, men han tvekade lite innan han gjorde det med Alessa, och det kan jag förstå, men det var faktiskt hon som drog in honom i en kram. Han vart lite överraskad först men kramade glatt om henne sedan. När vi kom in satt Justin med ryggen mot mig, och hade den underbart vackra Selena bredvid sig, men ingen vände sig om. Chaz däremot hoppade upp ur soffan och kastade sig över både mig och Alessa. Mad var lika blyg som vanligt, något måste vara fel på henne, hon har hängt i dessa kretsar nu i mer än två månader och har fortfarande inte lärt sig att slappna av.

Jag hade fått i uppdrag att köpa med mig dricka så skulle grabbarna fixa chips och sådant. ”Någon av er som kan hjälpa mig med drickan?” Justin var på väg att resa sig, men Selena stoppade honom. Så Ryan gjorde det istället och vi gick ut till köket och plockade fram massa glas och alla drickor som vi skulle ta med oss ut. Båda två stod med ryggen mot dörren så vi såg inte om det kom någon, men tillslut så viskade Ryan väldigt tyst att Justin stod i hallen och kikade på oss. Jag fick en impuls och kysste Ryan, han vart förvånad, men besvarade den. Det var lite obehagligt, men jag ville se hur Justin skulle reagera. Även om jag inte fick se så mycket så hörde jag honom när han försvann in i vardagsrummet på två sekunder.

När vi hade kommit tillbaka och slagit oss ned så var jag tvungen att hälsa på Selena, ”Hej, det är jag som är Clarissa.” Jag sträckte fram min hand och hon tog den och hälsade. ”Hej, Selena” Nu var det avklarat, sedan behövde jag inte titta på varken henne eller Justin mer under kvällen. Trodde jag. Chaz är ju den som alltid ska ställa till allt. ”Sanning eller konsekvens?” Alla spärrade ögonen i honom, men han tog förgivet att alla ville vara med, så han sprang ut i köket och hämtade en tom flaska. Mad satt mest och flinade åt oss, för hon såg nog hur vi alla hamnade i en obehaglig situation.

Chaz snurrade flaskan först, och den stannade på mig. Kan man ha mer tur eller? ”Sanning.” Han tittade på mig med en ledsen blick. ”Varför pratar inte du med Justin?” Även om han råkade vara i rummet så var jag inte alls blyg för att svara på den frågan. ”Det vet han bäst själv, och det är huvudsaken.” Jag hörde hur Justin suckade bredvid mig, men jag brydde mig inte. Min tur att snurra flaskan och den stannade på Alessa. Hon tog också konsekvens. ”Gå iväg och prata med Ryan om era problem, innan någon får ett psykbryt snart.” Hon tittade på mig, och om blickar kunde döda hade jag legat tre meter under jorden. Dem försvann i alla fall och jag gav flaskan till Mad som fick snurra medan dem var borta. Den stannade på Justin och han vred sig av osäkerhet, men ändå tog han konsekvens. ”Kyss Selena.” Mad satt med ett brett leende på läpparna och jag kunde inte kolla på honom, men jag kände hur han stirrade på mig. Jag hörde när han kysste henne, men jag är glad att jag inte såg.

Vi fortsatte ett tag, tills jag fick igen, då Justin valde konsekvens igen, och det ska han få äta upp, ”Ta med dig Clar och snacka med henne, ni två kommer snart klösa ögonen ur, om ni fortsätter stirra på varandra.” Jag reste mig bara upp utan att han ens han reagera så jag slapp höra från alla att vi verkligen behövde prata med varandra. Jag gick upp på Ryans rum utan att ens veta om han följde efter mig eller inte. Men inte långt efter kom han gåendes med huvudet nedåt. ”Nu har du chansen att säga det du vill säga till mig, för du lär inte få fler chanser.” Jag orkade inte med tystnaden som skulle ha uppstått om jag inte hade sagt något, och det jag sa var bara sanning, han hade en chans, och det var denna. ”Varför ville du inte att jag skulle höra av mig när jag kom hem?” Jag tittade upp på honom och mötte hans blick, han såg seriöst förvånad ut. ”Är du seriös?” Han nickade utan att säga något. ”Jag ska hämta mon mobil, vänta.” Jag gick ned och dem andra satt som fastfrusna i soffan, speciellt Selena. Undra vad hon hade för problem egentligen, jag har inte gjort henne något ändå betedde hon sig så. Jag gick ut i hallen för att hämta min mobil, och gick tillbaka upp sedan.

”Detta är anledningen.” sa jag och plockade fram bilden på honom och Selena, när dem låg och sov. Han kollade storögt på den, och sedan upp på mig. ”Tror du på fullaste allvar att jag skulle sumpa min chans hos dig över det där? För det första så viste jag inte ens om att hon hade lagt sig bredvid mig, och för det andra så gjorde Alfredo allt för att vi inte skulle fortsätta prata med varandra.” min hjärna spelade mig ett spratt, eller hörde jag nyss en bortförklaring. ”Skojar du med mig? Vad har han för anledning till det, och vadå inte viste om att hon låg där. Bjuder du in alla eller?” Jag orkade inte höra mer på honom så jag reste mig upp ur sängen och var på väg ut, men han hann ställa sig för dörren. ”Släpp ut mig, och det är nu.” Jag höjde rösten åt honom, men han flyttade sig inte. ”Hon la sig där när jag hade somnat. Förstå det, jag skulle inte sumpa chansen du gav mig medvetet. Snälla.” Han lät uppriktigt ledsen, men jag lät mig inte luras. ”Glöm det, förstå att du inte är välkommen i mitt liv mer. Jag vill inte ha någonting med dig att göra, så släpp ut mig nu.” Nu skrek jag åt honom för att han skulle förstå. Han flyttade sig motvilligt från dörren, och jag hörde hur han började gråta.

När jag kom ned till dem andra så stirrade alla på mig. ”Selena, tycker du ska gå upp till din pojkvän som gråter.” Hon tittade på mig och reste sig upp. ”Justin, din flickvän kommer nu, så du kan gråta ut i hennes famn.” Skrek jag upp för trappen, men det skulle jag inte ha gjort. ”Förstår inte du att det är dig jag vill ha?” Skrek han tillbaka och kom rusandes ned för trappen.



Förlåt att ni inte fick något kapitel igår, men jag har besök av en vän jag inte träffar så ofta. Hoppas ni inte tycker illa om mig för det. Jag ska försöka lägga in ett till ikväll. Annars får ni flera stycker imorgon.. :)
Trackback