Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter ten.



"Okej, jag sover här. Eller mena du specifikt med dig?" frågade jag med ett leende. Han tittade ned på sina fötter, "Med mig." svarade han tyst. "Okej, jag kommer snart. Ska bara säga hejdå till Alessa." Justin fattade vinken och gick in. Jag vände mig mot henne och hon hade ett leende på läpparna som sträckte sig ända upp till öronen. "Använd kondom" var det enda hon sa. Men för dem två orden fick hon en smäll på axeln, ”Vad tror du om mig? Vi känner inte ens varandra.” Hon bara log mot mig, och det störde mig lite. Men jag skulle allt se till så att jag kunde svara nej på hennes fråga imorgon, vi ska inte ha legat med varandra, så är det bara. ”Jag kommer inte till skolan imorgon, bara så du vet.” sa jag då hon ändå inte tänkte säga något. ”Nej, jag förstod det. Men vi hörs imorgon. Din mamma kommer hem då va?” Jag gav henne en kram, ”Jo, det gör hon. Hör av dig när du slutar.” Och med dem orden lämnade hon mig på trappen, och jag gick in.

Ryan var den enda som var nere när jag kom in igen, han höll på och plocka undan efter oss. ”Vill du ha hjälp?” han hoppade till, antagligen för att han inte hörde att jag kom in igen. ”Nej, jag klarar mig, det är snart klar. Du kan gå upp till Justin. Men ett tips, va tysta inatt.” han blinkade till med ena ögat mot mig, och jag suckade högt för att sedan gå upp. Jag knackade innan jag gick in, och hörde honom säga kom in. Han stod i bar överkropp när jag kom in, och mina ögon drog sig direkt ned till magen. Han var verkligen sexig, ”Hallå, här är mitt ansikte.” sa han med tjejröst och pekade på sitt ansikte. ”Haha, klä på dig då. Jag kan inte rå för att du är snygg.” Jag är väldigt ärlig, och jag skäms inte när jag säger något sådant, men det är säkert sådant som han får höra hela dagarna, så han bryr väl sig inte om jag säger det. ”Vill du låna en tröja och sova i eller?” Jag skakade på huvudet, men kom på att han inte såg mig då han stod lutad ned i sin resväska. ”Nej, det behöver jag inte, sover i underkläder.”

Jag tog av mig min mjukisdress och linnet jag hade på mig när jag kom, och jag såg hur Justin kollade på min kropp. Tanken slog mig att jag kunde ge igen för när han knäppte upp min BH och stack. Jag gick fram till honom och la mina armar runt hans nacke och kysste honom, först blev han chockad, men sen kände jag även hans händer på min kropp, speciellt när han borrade in sina fingrar i mina höfter. ”Du gillar vad du ser va?” frågade jag mot hans läppar. Jag kände hur han log, men han sa inget, så jag gick och la mig. ”Klart jag gilla det, kom tillbaka.” sa han och såg ledsen ut. ”Nu sover vi, händerna på täcket, Bieber.” Jag hörde hur han suckade, och kände även att han la sig ned i sängen. Vi låg sked och han höll om mig, det var trygg känsla som sköljde över mig, men samtidigt så fick jag dåligt samvete. ”Berätta något om dig.” Åh, shit. Vad ska jag berätta? Att jag blivit våldtagen och att jag har en två årig son? Nej, aldrig. ”När jag var 13 år dog min pappa i kriget. Så jag har bara min mamma, då jag inte har några syskon.” Jag kände hur han tog ett djup andetag. ”Beklagar, inte meningen att snoka.” ”Du snokar inte, du frågade och jag berättade. Det var en jobbig tid just då, men nu är det som det är. Min mamma är fantastisk på alla sätt, och jag har mina vänner.” Han smekte mig med lugna rörelser över magen. ”Vart bodde du innan du flyttade hit då?” Den frågan var lätt att svara på, ”Jag bodde i LA, på ett basområde, för militärer. Jag trivdes och hade vänner där med, som jag saknar idag, eller i alla fall en.” jag log när jag svarade, men han kunde inte se det.

”Berätta något om dig själv. Det enda jag vet om dig är väl i stort sätt att alla vet vem du är, och att du är förbannat snygg.” Han skrattade till när jag sa det sista. Även om han kanske har ett stort ego, så kan jag fylla på det mer. Jag gillar att säga sådana saker till folk som verkligen är det jag säger. Bieber är ju en av dem snyggaste som finns, så varför inte? Det är helt sjukt att jag, en helt vanlig tjej ligger i samma säng, och dessutom delar täcke tillsammans med honom. ”Ja, vad ska jag säga? Min mamma och pappa är skilda, har två fantastiska halvsyskon, Jazmyn och Jaxon, som verkligen ser till så att mina fötter är kvar på jorden. Kändisskapet gör folk galna, men jag har än så länge lyckats hålla mig från det.” NEJ. Hur kan detta vara möjligt, jag tänker inte ens fråga honom om hans pappa heter Jeremy, då är det kört. Men någon gång lär jag ju få reda på det. Vist det kanske finns fler söta flickor som heter Jazmyn, men nu när jag tänker efter så är dem väldigt lika. ”Hur gamla är dina syskon?” ”Jazmyn är 3, och Jaxon är 1.” Innan jag hann fundera något så kände jag när han kysste mig på halsen. Denna grabb gör mig galen, tänkte jag. ”Justin, vi skulle sova.” Jag hörde hur han skrattade till. ”Jag myser ju bara.”

När jag vaknade på morgonen så låg jag själv kvar i sängen, och jag kunde höra röster nerifrån som jag inte kände igen. Min första tanke var att det var Ryan´s mamma och pappa, det kändes lite jobbigt. Vad skulle dem tro om mig liksom? Jag reste mig upp ur sängen och precis när jag hade fått på mig byxorna kom Justin in. ”God morgon sötnos.” Jag tittade på honom och log, sen vände jag på mig igen. ”God morgon Bieber.” När jag höll på med mitt linne kom han och la armarna om mig bakifrån. ”Får man ingen puss?” Jag skrattade till. ”Klart du kan få, men hade tänk klä på mig, så du inte får chansen att klä av mig igen.” Han skrattade till åt mig, och jag kunde inte hålla mig själv. Tyckte jag var lite rolig. När jag hade klätt på mig gick jag fram till honom, där han satt på sängkanten. Jag satte mig gränsle över hans ben och gav han en kyss han sent kommer glömma.

När jag kom hem på dagen så var mamma redan hemma, ”Liiiam. Mammas lilla älskling, vad jag har saknat dig.” Han kom springandes mot mig med öppna armar, så jag tog emot honom och lyfte upp han, samt pussade honom i hela ansiktet. ”Uwe, mamma sluta. Jag lir ju kladdig.” Han är väl för go. ”Jag älskar dig, mest i hela världen.” Han pussade mig på näsan, ”jag älskar dig också.” När jag släppte ned honom sprang han fram till sin väska och rev ut massa kläder som jag inte sett tidigare. Jag kollade frågande på mamma. ”Jag har börjat med barnkläder, så varför inte se till att mitt barnbarn klär sig i dem?” Jag log mot henne samtidigt som jag kollade igenom kläderna. Det var massa olika t-shirtar med skate tryck på, och snygga jeans med olika mönster i alla färger. ”Skit snygga, nu kommer Liam bli riktigt snygg ju.” Han kom springandes från vardagsrummet med massa kepsar i handen, ”Vad är detta då?” Mamma skrattade åt mig bara. ”Jag fick dem av mormor.” Jag tittade ned på Liam. ”Hon är snäll, din mormor.”

På kvällen när Liam hade somnat så satt jag och mamma i köket och pratade om vad dem hade gjort och om dem hade haft kul. Samtalet bytte vändning då hon plockade fram en tidning och slog upp ett uppslag. Det första jag fick se var Justin, så jag förstod att jag skulle vara med någonstans. Jag hade rätt, dem hade fått en ganska bra bild på mig och honom då han håller mig i handen och vi går mot Ryan´s hus. ”Vill du förklara?” Jag tittade upp på mamma och förstod på hennes ansiktsuttryck att hon inte tänkte ge sig fören jag hade berättat. Så det var lika bra att göra det. Drog hela historien från början, och hon såg rent utav chockad ut. ”Så hur tänker du göra då? En relation slutar inte bra om den börjar med lögner, du vet det va?” Jag viste att mamma hade rätt, men jag var rädd. ”Jag är rädd mamma, jag vet inte hur han kommer reagera. Det skrämmer mig. Sen nu är jag livrädd att Alex ska hitta mig. Vad kommer han göra då?” Hon tittade på mig med stora ögon, hon hade nog inte tänkt på det hon heller. ”Jag vet inte gumman.” Jag gick över till mammas sida, och satte mig i hennes knä, och gav henne en kram. ”Jag älskar dig mamma, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.”

Innan jag gick från Ryan så fick Justin mitt nummer, fast jag hade lovat mig själv att inte ge det till honom. Men han gav sig inte, han ville verkligen ha det, och jag orkade inte höra honom tjata nå mer. Så han fick som han ville. Jag hade sagt god natt till mamma och gick upp för att tvätta mitt ansikte och borsta mina tänder då jag hörde hur min mobil ringde, jag slog en titt på klockan, 23.04. Vem ringer mig nu? När jag fick upp min mobil ur väskan så såg jag att det lyste Justin på displayen. ”Clar” svarade jag ganska snabbt. Det skrattade till på andra sidan luren, det underbaraste skrattet på denna jord. ”Hej, inte väckte jag dig?” ”Nejnej, det gjorde du inte. Jag var i badrummet bara.” Jag log för mig själv av att höra hans röst. ”Aha, tänkte bara säga god natt till dig. Jag ville höra din röst innan jag skulle gå och sova.” Tur han inte stod framför mig, för nu blev jag generad. ”Naaw, vad söt du är. Jag är glad du ringde, så jag fick höra din också. Det kommer bli tomt inatt, jag trivdes bredvid dig.” Vårt samtal fortsatte sådär i nästan 20 minuter till. När jag gick och la mig, somnade jag nog med ett leende på läpparna, ett leende Bieber satt där.



Nu är helt underbara! :) Från och med detta kapitel kommer ja ginte begära kommentarer, men jag kommer uppskatta dom jag får. Och om ni tänker på vad det tar för mig att skriva ett, så kanske ni är snäll nog att kasta  in en kommentar i alla fall.. :)

Kommentarer
Anonym säger:

GRYMT BRAAA!!!!!



//Ebba :D

Skrivet: |

victoria säger:

HElt grymt asså, jag måste säga att den ända novellen jag följer nu är din, så duktig du är asså :D

Skrivet: | Bloggadress: http://trueloveforbieber.blogg.se/

Izabella säger:

sjukt bra! du skriver så otroligt bra och man lever sig in så i novellen, det är helt sjukt! uppdaterar din blogg lera gånger om dagen för och se om du lagt ut något nytt :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

nour säger:

MER :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Anonym säger:

Me like this<3

Skrivet: |

Quinee säger:

skit bra :D mer mer mer :*

Skrivet: |

Gabbi säger:

Awesome :) men jag tycker hon borde berätta snart om sin son :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberromance.blogg.se/

Emma säger:

Mer :D

Skrivet: |

Melina säger:

Grymt :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback