Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter eleven.



Dagarna gick och det hade redan gått en och en halv vecka sedan jag för första gången i mitt liv fick se Justin, fick ta på honom, och fick känna hans läppar mot mina. Det är onsdag, och han åker imorgon, på turné i 2 månader. Det känns förjävligt, men det är sådant han måste göra. Jag kommer sakna honom, absolut. Men samtidigt måste mitt liv gå vidare. Under dessa dagar har jag vart i skolan och sen har jag vart hemma med Liam, vi har hittat på massa bus. Sedan har jag gått ut på kvällen för att träffa Justin en liten vända. Min ursäkt till att jag bara kunde gå ut på kvällarna var för att jag hade så mycket att ta igen i skolan, då jag hade vart hemma i tre dagar, och han gick på det, vilket jag är glad över.

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och denna dag var lika jobbig som alla andra. Pam, skolans ”populäraste” som hon tror att hon är i allas ögon, har börjat kasta massa onda blickar på mig igen, tisslar och tasslar bakom min rygg, men som vanligt bryr jag mig inte. Jag har så mycket kärlek runt om mig så hennes avundsjuka behöver jag inte. För det är precis det hon är, avundsjuk. Det senaste hon sa innan jag gick ut från skolan var, ”Och du tror att du ska kunna få Bieber.” Jag sopade av min axel framför henne, för att visa att allt hon sa till mig det sket jag fullständigt i. Jag är glad att jag kan stå på mig själv, annars hade jag vart nedtrampad för länge sedan.

På köksbordet låg det en lapp när jag kom in, jag såg ändå från dörren att det var mammas handstil, men jag kunde inte förstå varför hon hade skrivit en lapp, enda gången hon gör det är när det har med Liam att göra, ifall att någon av mina vänner tar mobilen av mig. Jag vek upp lappen försiktig, visste inte alls vad jag hade att vänta mig. Men vart genast lugn då jag började läsa den.

"Hej gumman. Jag var tvungen att åka tillbaka till Toronto, så jag tog med mig Liam. Jag vet att det är Justins sista dag här så jag gör dig en tjänst. Spendera dagen med honom och var hemma i morgon från skolan, tills han åker iallafall. Puss mamma"

Vad är det som har flugit i min mamma? Hon har väl aldrig gjort något sådant för mig förut, och jag vet inte vad hon tror att jag och Justin är. I mina ögon är vi vänner, vänner som kysser varandra. Det är något jag kommer sakna när han är borta, att få pressa mina läppar mot hans. Han ger mig energi, han gör mig glad, men jag kommer aldrig tillåta mig själv att falla för honom. Jag trodde att det jag och han hade på festen hemma hos Ryan, bara var just den kvällen. Men saker förändrades dagen efter. Jag gillar honom, absolut. Men innan jag träffade honom var han just bara en kändiscrush, någon jag drömde om att få se. Nu har jag haft honom framför mig, så att jag fått känna på hans perfekta ansikte, dragit fingrarna genom hans lena hår och mycket mer.

Jag blev avbruten i mina tankar av att mobilen ringde, så jag sprang ut i hallen till min väska. När jag fick upp mobilen lyste hela displayen ”Alessa Girl ^” Undra vad hon ville då? ”Clar” svarade jag något stressad. ”Oh, hej. Vad gör du?” hon lät lugn, nästintill harmonisk. Det är inte likt henne. ”Nej, ingenting, kom nyss hem. Tänkte hoppa in i duschen. Du då?” ”Okej, nej jag tänkte höra om du ville följa med hem till Ryan, och kolla på film.” jag funderade ett tag för att inte låta allt för glad. ”Ja, det kan jag väl. Men som sagt så måste jag duscha innan jag går en meter utanför detta hus.” skrattade jag fram, och Alessa svarade med ett skratt hon också. Vi avslutade samtalet och jag sprang raka vägen in i duschen, Alessa skulle komma och hämta mig redan en halv timme efter. Så det var bara in och ut i duschen som gällde. Garderoben såg ut som ett slagfält, jag förstår inte hur det kan bli så här, men jag har bara mig själv att skylla.

När jag var klar med allt så tutade hon precis i tid. Så jag tog min väska och gick ut. Vi hälsade på varandra och hon backade ut från vår uppfart. ”Hur känns det för dig att Justin åker imorgon?” hon avbröt tystnaden med en rak på sak fråga. ”Jag vet inte, har nog inte riktigt förstått det än.” Hon gav mig en snabb blick innan hon kollade tillbaka på vägen. ”Men jag klarar mig. Har jag gjort det hela mitt liv utan honom, så gör jag nog det efter han åkt också. Dessa nästan två veckor har vart helt underbara, men som sagt, vi skulle inte funka.” Hon hann inte svara mig, fören vi var hemma hos Ryan. Båda grabbarna satt på trappen och dem log när vi kom, Ryan reste sig upp och omfamnade Alessa, och gav henne en kyss. Jag tittade häpet på dem, ”Så, ni är tillsammans?” Alessa log mot mig, medan Ryan nickade stolt. Jag kunde inte bli mer glad än jag redan var. Jag var så glad för hennes skull.

Justin satt fortfarande på trappen, han gav mig mystiska blickar som jag inte kunde tyda, och det störde mig lite. ”Varför tittar du på mig sådär?” frågade jag när jag gick emot honom. Han log mot mig ännu mer, ”Du är så vacker.” Varje gång han öppnade munnen för att säga något tog han andan ur mig, men denna gång. Vad höll han på med? ”Sluta säg så där till mig.” svarade jag och blev generad. ”Vad ska jag säga då, att du är ful? Då ljuger jag ju. Du är vacker, ta åt dig istället.” Jag slog till honom på axeln och satte mig bredvid honom. Han tog mig i handen och lät sina fingrar fläta sig runt mina. Alessa tittade på mig och log. ”Vet ni hur söta ni är eller?” Varför skulle hon ta upp det, när hon vet hur min situation ser ut? Justin bara skrattade åt henne.

När vi hade varit inne hos Ryan ett tag började vi alla bli lite smått hungriga. ”Ska vi ringa Chaz och höra om han ska med och käka pizza?” frågade Ryan och kollade på oss alla. Jag tyckte det lät som en bra plan, så jag nickade. Han gick iväg och ringde, själv satt jag och gosade ned mig i Justins bröstkorg. Han strök mig över ryggen. På hela jorden var det ett av ställena jag kände mig trygg. Ryan kom tillbaka, ”Vi skulle möta upp Chaz vid Starlin´s.” Yes, godaste pizzan i staden. Vi tog Justins bil, jag satte mig bak tillsammans med Alessa. På radion spelades Katy Perry – Teenage Dream, och alla sjöng med. Jag kunde hela texten, av den underliga anledningen till att jag spelade bara den låten en hel dag. Kalla mig galen, men sånt gör jag när jag hittar en bra låt.

Chaz stod redan utanför när vi kom och vid sin sida hade han Mad. Hon såg mycket gladare ut nu än sist jag såg henne, hon kanske har vant sig vid oss, eller så var det något som hade hänt henne sist, jag vet inte. ”Hej Chaziiie” sa jag och gav honom en kram. ”Du är för glad idag, din pojkvän åker ju imorgon” Jag spärrade upp ögonen och log ett fejkat leende. ”Haha, kul Chaz. Vi är inte tillsammans. Och det vet du, sluta tjata om det där.” Han la armen om mig, och skrattade. ”Det är väl önsketänkande från hans sida.” Utan att jag hann reagera kom Justin fram. ”Jag hör vad du säger, och du behöver inte skrämma iväg henne.” ”Ni två kan lägga av omgående, vi är inte tillsammans, och vi kommer inte bli det heller.” Alla tre grabbarna kollade på varandra, ”Oh, du kommer få kämpa, mannen.” Ryan slog Justin löst på axeln och skrattade. ”Annledningen till att jag kommer få kämpa är ju för att ni skrämmer iväg henne.” Justins finns kommentar. ”Lägg av nu, annars går jag hem.” Justin kollade på mig med rädsla i ögonen. ”Clar, var inte så hård mot honom.” Alessa kom fram till mig och log, jag log tillbaka och vi gick arm i arm in på pizzerian.

När vi alla hade ätit klart och var riktigt mätta bestämde vi oss för att vi skulle spendera kvällen på stranden, bara sitta och prata lite. Det är dem stunderna jag är livrädd för, tänk om någon skulle få för sig att fråga massa om mitt förflutna, eller att Alessa skulle kläcka ur sig någon olämpligt. Jag stod i mina egna tankar när jag hörde Justin ropa på mig. ”Vad är det?” Han tittade på mig med en frågande blick. ”Ska du stå där eller komma och sätta dig?” Jag skrattade åt mig själv, att jag hade stannat utan att jag märkt det och låtit mina tankar ta över. Jag gick bort till dem, då dem hade satt sig vid en liten brasa, som konstigt nog Chaz hade tänt, trodde inte han kunde sådant. Mad satt framför Chaz, med hans armar om henne, och Alessa satt precis lika på Ryan. Min magkänsla sa att jag skulle sätta mig med Justin, men min hjärna spökade med mig igen. Han åker imorgon, och vi kommer inte ses mer. Men jag lydde min magkänsla, och satte mig framför Justin, så han fick lägga sina armar om mig.

Vi satt länge tysta framför brasan, och bara kollade ut över den stjärnklara himmelen, och lyssnade till varandras andetag, tills Mad avbröt tystnaden, ”Hur känns det för dig Clar, när Justin ska åka imorgon?” Jag svalde hårt, och försökta argumentera med dem två som levde på mina axlar, den ena som sa att jag skulle leva i nuet och njuta, medan den andra sa att han skulle lämna mig i morgon, så den tyckte jag skulle lämna han nu. ”Självklart är det jobbigt, men det är någonting som han måste göra. Så det är bara någonting som jag får leva med” svarade jag och tittade intensivt i dem bruna djupa ögonen. Han log mot mig med ett varmt leende, men hans lycka nådde inte ända upp till ögonen som den brukade göra. Någonting var fel, med det jag svarade, men hade ingen aning om vad. ”Vad är det?” viskade jag till honom. Han lutade sig mot mig, ”Jag kommer sakna ihjäl mig efter dig. Du vet det va?” Istället för att svara på hans fråga så gav jag en tillbaka. ”Du vet om att du tar andan ur mig varje gång du öppnar munnen va?” Jag gav han en flirt.



Nu fick ni ett lite längre kapitel, hoppas ni gillar det! :) 

Och tak för alla fina kommentarer. Nu ska jag börja skriva på kapitel 15 :)


Kommentarer
Anonym säger:

GRYMT!!!



//Ebba :D

Skrivet: |

Amanda säger:

Din novell är seriöst den bästa jag läst någonsin <3 längtar till nästa del :)

Skrivet: | Bloggadress: http://sofaraaway.blogg.se/

Anonym säger:

Grymt :)

Skrivet: |

olivia säger:

I like it!!!

Skrivet: |

Gabbi säger:

ett ord AWESOOOMEE! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberromance.blogg.se/

Izabelle säger:

GRYMT! älskar denna novell! du skriver så sjukt bra, blir helt besatt :D längtar tills näta kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

nour säger:

mer?:D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Emma säger:

Alltså jag började läsa idag, och på fullaste allvar, jag KAN INTE SLUTA! Det är sååååå spännande!! Du är grym tjejen, skriv en bok!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback