Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle har gjort bort sig...

Jag har gjort bort mig, jag fick en kommentar om att Alessa och Ryan redan vet om att dem ska få en pojke, och att han ska heta Luke Butler. Hur fixar jag detta nu då? Jag vet inte, men jag kan ju hoppas att ni kan glömma det (A) haha ^ Fan, det är sjuuukt svårt att komma ihåg allt man har skrivit, och jag går hela tiden tillbaka och läser så gott jag kan. Jag har läst min egen novell minst 10 gånger. Faan, förlåt mig!!!!


BTW.. Kapitel 99 under detta! =)



Kommentarer
Selma, btw: du äger Marielle :) säger:

Asså jag hade för mig att de sa "Om det blir en kille ska han heta Luke Butler" Haha, eller så är jag ute och cyklar på helt fel spår ;)



Men det gör inget, vi älskar din novell och det kan vara väldigt svårt att glömma när man skriver lika mycket som dig! JAG ÄLSKAR DIG MARIELLE! Du är grym på att skriva och jag undrar bara om du satsar på författar karriären, eller? Om du gjorde det så skulle jag köpa dina böcker helt utan tvekan, och när du väl var känd, skulle jag bara säga;

"JAG FÖLJDE MARIELLE FRÅN FÖRSTA BÖRJAN, JAG HAR ALLTID GJORT DET SEDAN HON PUBLICERADE SINA STORIES PÅ INTERNET" Haha ;)

Puss och kram från ett äkta Firststeptwoforever fan :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback