Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter sixty-one.

En dag kvar till julafton och alla julklappar är klara. Vi ska fira jul hemma hos Diane och Bruce, och det ser jag verkligen fram emot. Jag och Justin gav vårt förhållande en ny chans, ingenting får gå för fort fram, för då har jag sagt att jag avslutar det. Jag vill hinna njuta av tiden med honom. Liam kommer hem ikväll, han har varit med mamma sedan den dagen då hon sa dem skulle vara borta en vecka, det blev lite längre då hon var tvungen att flyga till LA och New York för att kolla till sina affärer. Det har vart skönt att vara själv, men jag saknar Liam fruktansvärt mycket. ”Vad vill du göra idag?” Justin vände sig i sängen där vi låg, så vi hamnade med ansiktena mot varandra. Ni tror säkert att vi har sovit hos varandra varje natt sedan dagen på berget, men det här är första gången vi spenderar natten tillsammans, sedan dess. Och det är ännu längre tillbaka till då vi låg med varandra sist. Jag är stolt över mig själv, att jag har kunnat motstå hans underbara kropp, precis på samma sätt som han har hållit händerna från mig. ”Kan vi inte bara vara inne? Ligga i sängen och äta godis och kolla på film?”


Justin fick i uppdrag att välja filmer medan jag gick ned och plockade fram godisskålen som stod i skafferiet, och dricka till oss båda. Eftersom att han dricker Fanta och jag Sprite så är det alltid något som finns hemma hos mig. När jag kom tillbaka upp på rummet så hade han bäddat sängen och lagt upp alla mina kuddar i sängen vilket är en hel del. Han hade tänt ljus och ställt dem på mina två sängbord och själv låg han i sängen med dvd dosan i högsta hugg. Fodralet som låg vid dvd:n visade att han hade valt första säsongen av Prison Break. ”Bra val av film måste jag säga.” Sa jag samtidigt som jag ställde ned allt på ena bordet, och la mig ned bredvid honom. Han tryckte på play samtidigt som jag gav honom en kyss.

När vi hade kollat på en skiva, hade vi även smällt i oss godis som gjorde oss proppmätta. ”Jag orkar inte en enda grej till nu.” Justin låg raklång i sängen och tittade i taket, med båda sina händer på magen, och så vitt jag kunde se spände han ut den så att han såg större ut. Även om det inte var så mycket större. Han har nog gått upp sina kilon som han gick ned där den där veckan då han inte ville äta. ”Baby, du behöver inte äta mer.” Jag log mot honom samtidigt som jag la min hand på hans mage, och mitt huvud på hans bröst. ”Vad får jag av dig i julklapp?” Han är expert på att ställa idiotiska frågor, som han vet att hur mycket han än tjatar så svarar jag inte på dem. ”Sluta, det får du se imorgon. Du är som ett litet barn.” Nu var det han som skrattade, och pussade mig på huvudet.

Jag hade förvarnat Liam att Justin skulle vara hemma hos oss när han kommer hem, så jag kan tänka mig att han har tjatat hål i örat på mamma om att han vill åka hem, han har inte träffat Justin på nästan 3 veckor. ”När kommer Liam och din mamma?” Vi satt tillsammans vid min dator och kollade igenom en hel del skvaller sidor, det stod massor om oss två, en hel del olika rykten och vissa sanna och vissa falska. Men jag har lärt mig att inte ta åt mig av vad som skrivs, det kommer bara förstöra för oss två, och det orkar jag inte med en gång till. Varje gång det stod något elakt om mig tittade Justin på mig, troligast för att se hur jag reagerade. ”Jag vet inte, ikväll någon gång. Kanske vid 8-9. Vadådå?” Han kysste mig i nacken där han satt bakom mig i sängen, då jag hade datorn i knä. Mitt hår la han över på ena sidan och fortsatte kyssa mig ned på axeln. ”Justin, sluta.” Jag skrattade samtidigt som jag lutade mig bakåt så han inte kom åt nå mer. Han la sina händer på min mage och sitt huvud på min axel.

”Justins Bieber´s flickvän gravid?”
En rubrik som fick mina ögon att svälla upp till stora tennisbollar. Jag var tvungen att klicka upp den artikeln och läsa allt dem hade att skriva. Justin var iväg på toa så jag kunde läsa i lugn och ro, annars hade han tvingat mig att sluta läsa.

”Clarissa Jones bästa vän såg vara på ett apotek i Stratford och inhandla ett graviditetstest, och vi alla vet ju att Clar inte kan göra det själv för att det då skulle börja snackas ordentligt. Så nu undrar vi, är det till henne, eller är det bästa kompisen själv som väntar barn, med Justins bästa vän, Ryan Butler?”

Jag kunde inge annat än skratta, för allt dem skrev var så sant att jag fick ont i magen, jag skulle aldrig gå in på ett apotek, för jag vet hur fort det skulle komma ut, och jag vill inte förstöra Justins liv genom en sådan sak. Men att dem hoppar på Alessa det gjorde mig irriterad. Va fan, dem har ingenting med Justin och hans kändisskap att göra, så varför inte lämna två helt oskyldiga människor ifred? Justin kom ut från toan, och han såg nog direkt att jag var arg. ”Älskling, vad är det?” Han satte sig ned bredvid mig, och jag bara pekade på skärmen, en stor bild på Alessa inne på apoteket visades. Han skakade bara på huvudet och slog igen locket på datorn. ”Du ska inte läsa sådant.” ”Men fattar du inte, det var inte om mig, det var om Alessa. Hon ska inte behöva hamna över nätet bara för att hon är tillsammans med din bästa vän.” Han kramade om mig. ”Nej, jag tycker också att det är elakt. Men jag kan inget göra åt det.” Han pussade mig i pannan, och på näsan. Så vi båda började skratta.

”Mamma, vart är duuuuu?”
Jag hörde Liam från hallen så både jag och Justin sprang ned och Liam kom emot oss, för att sedan kasta sig i armarna på mig. ”Gud vad jag har saknat dig, och vad du har växt.” Han snurrade ett varv på sig och tog av sig skona. Justin lyfte upp honom och pussade honom på huvudet. ”Jag har också saknat dig.” Liam log mot honom och gav han en stor kram, så stor som en liten människa kan ge. Mamma kom in med alla väskor och kramade om mig. ”Jag har saknat dig kiddo.” Jag tittade fundersamt på mamma när hon sa det sista. ”Det var något jag hörde en säga till sin dotter.” Skrattade hon fram, så jag följde på henne och skrattade lite. Hon gav Justin en kram. ”Välkommen till familjen, igen.” Mamma kunde verkligen förstöra stämningen. ”Mamma, sluta. Vi har redan snackat om det här. Det är mitt val, och jag vill vara med honom.” Jag såg att Justin vart osäker, så jag lyfte upp Liam och tog Justin i handen för att gå upp på mitt rum.

”Mamma menade inget illa.”
Justin hade gått och satt sig i sängen, och jag såg att han tog illa upp av det mamma sa till honom. Jag satte mig gränsle över hans ben och la mina armar om honom, han besvarade min kram och jag hörde att han snyftade till. ”Stanna här med Liam, jag ska prata med mamma.” Justin spände sig i min famn, och jag förstod att han skulle protestera, så jag drog mig ur hans grepp innan han hann hålla fast mig. När jag kom ned till köket stod mamma och plockade in lite matvaror i kylskåpet. ”Var du tvungen att säga så där? Precis som att jag och Justin inte har haft nog med problem.” Hon stängde kylen och tittade på mig. ”Han har sårat dig. Jag förstår inte hur du kan ta tillbaka honom.” Jag tog ett djupt andetag, bara just för att inte flippa ur totalt. Jag visste att allt vi sa skulle Justin höra. ”Vill du veta varför? Jo, för att jag ÄLSKAR honom, jag har aldrig varit så lycklig som jag är med honom, varför kan du inte bara acceptera det?” Hon tittade storögt på mig, och satte sig ned vid köksbordet. ”Jag trodde att du stöttade mig, men jag hade helt fel. Han blev sjukt ledsen över det du sa, för han vet själv att han har sårat mig. Han mår dåligt över det varje dag, och tack vare dig kommer han nog aldrig glömma det heller. Fan mamma, låt mig få älska honom.” Med dem orden lämnade jag henne i köket, helt stum. Hon sa ingenting när jag vände mig om och gick, och det är jag glad över. Annars hade jag nog tappat fokus på en gång.

Trackback