Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter sixty-five.



”Här gick det hett till.”
Den där rösten kände jag igen, men kunde inte sätta ett ansikte på den, så jag vände mig om, och kände direkt igen personen. Chris Brown. Mina kinder blossade upp, och jag vände tillbaka huvudet mot Justin som log med hela ansiktet. ”Maan, varför störde du då?” Chris slog sig ned bredvid oss i soffan, och jag rörde inte en fena, jag tyckte allt bara blev väldigt pinsamt. ”Du har en blyg brud.” Ha, jag blyg. Knappast, men jag gillar inte att nästan bli påkommen. ”Hon är inte blyg egentligen, men jag vet inte vilken sida hon har dragit fram ikväll.” Jag skrattade till och mötte Justins blick, han log med ögonen. ”Hej, Clarissa.” Jag var artig och hälsa i alla fall. ”Så hur blir det att dra ut på turné igen då?” Dem började snacka om turnén så jag plockade upp min mobil och kollade om något hade hänt. Ett sms från Alessa.

”Hej bästa vän. Vi glider sakta ifrån varandra, och jag vill inte det. Våra pojkvänner är bästa vänner, precis som vi. Men vi ses aldrig. Vad är det som är på väg och hända. När du kommer hem efter din jorden runt resa måste vi umgås, vi måste handla baby saker, komma på namn och bara skratta som vi gjorde förut. Jag älskar dig, dumma unge.. Gott nytt år föresten. <3”

Jag fick riktigt dåligt samvete över det där, hon hade så rätt. Jag reste mig upp från Justins knä och gick till ett lite lugnare ställe för att kunna ringa upp henne. Hon svarade på andra signalen. ”Bästa vän, förlåt mig. Jag har vart så dum, man ska aldrig välja sin pojkvän över sina vänner. Jag skäms.” Hon skrattade till i luren. ”Gumman, ta det lugnt. Jag har inte heller vart så snäll.” Vi fortsatte prata lite, speciellt gamla minnen vi hade tillsammans, så jag började gråta, vilket inte fick hända. Min mascara hade runnit. När vi hade lagt på gick jag för att hitta Justin, men jag hittade han i armarna på en tjej på dansgolvet, och våra blickar möttes. Han kom mot mig, och jag torkade bort mina tårar. ”Baby, inte som du tror.” Jag började skratta, så han kollade underligt på mig. ”Jag bryr mig inte om du dansar med någon.” ”Men du har ju gråtit.” Just ja, det hade jag helt glömt bort. ”Ja, men jag pratade med Alessa och vi vart lite sentimentala, så nu vill jag ha en toa. Så jag kan rätta till det här.” Sa jag och pekade på mitt ansikte. Han skrattade bara och tog mig i handen, och drog mig genom massa folk.

Under tiden som jag tvättade bort det som hade runnit satt Justin på bänken bredvid handfatet och kollade på mig. Han psykade mig verkligen, som ett litet barn när den inte får tillräkligt med uppmärksamhet, och det gjorde mig lite rädd. ”Varför tittar du på mig sådär?” Han log sitt creepy smile och hoppade ned från bänken, han ställde sig bakom mig och la sina armar om mig så dem hamnade på min mage. ”Jag vill att vi blir en familj.” Han smekte mig över magen, och en klump i min hals växte så pass fort att jag inte visste om jag skulle kunna andas om några sekunder. Hade Justin Bieber just sagt det där till mig? Jag tittade på honom i spegeln, men var tvungen att vända mig om för att se han i ögonen. ”En vacker dag baby.” Jag var på väg att lämna toan, men han höll ett fast grepp om mig. ”Varje dag är vacker då du är med mig.” Hur tar man sig ur denna sist, han kommer troligtvis inte ens komma ihåg detta imorgon. ”Vi pratar om det här när du är nykter.” Jag såg hur besviken han blev, men vad ska jag göra?

Alla började röra sig ut på baksidan av huset när klockan började närma sig 12. Usher hade lovat oss fyrverkerier för några tusen, och jag kan väl bara tänka mig hur det skulle se ut. Justin stod bakom mig och höll om mig, han lutade sitt huvud mot min axel, han hade verkligen druckit en hel del, och jag hade gjort mitt bästa för att han skulle bete sig, och jag tror att jag lyckades ganska bra. Han började kyssa mig på halsen när klockan slog 12, så jag vände mig mot honom och la mina armar runt hans nacke och kysste honom. ”Gott nytt år älskling, nu lägger vi allt skit bakom oss och siktar framåt.” Hans ord värmde den kalla natten då jag fortfarande stod i bara klänningen. Jag hade min tröja i väskan, så jag plockade upp den tillslut och drog den över axlarna. ”Detsamma. Jag älskar dig, och kommer aldrig sluta med det.” Vi log mot varandra och masserade varandras läppar.

När vi kom hem på natten gick vi direkt och la oss, och somnade på en gång. Så när jag vaknade vid 12 dagen efter var jag faktiskt mer utvilad än jag trodde jag skulle vara. Justin låg och sov, så jag tänkte låta honom sova så länge han ville, eftersom han drack lite mer än mig dagen före. Jag duschade och gick ned till vardagsrummet och la mig i den stora sackosäcken som Justin hade placerat framför tv:n. Jag bläddrade igenom lite olika kanaler och hamnade på en nyhetskanal för kändisar, och det dem höll på att prata om var festen hemma hos Usher, och jag var med på några bilder som dem visade upp. Jag såg inte klok ut när jag lämnade festen, men sak samma. Efter det började dem prata om bara Justin. Olika rykten har spridits om att Liam skulle vara Justins son. Jag orkade inte ens bry mig, fan att folk inte kan fatta att ens liv blir förstört av sådant. När Justin eller någon i hans crew får höra detta kommer dem inte bli glada, men jag tänker inte vara den som berättar det för dem, aldrig. Min son ska inte bli inblandad i något som har med Justin Bieber att göra.

”Är du nere?”
Justin hade tydligen vaknat till liv, för nu stod han uppe i trappen, men orkade nog troligtvis inte gå ned. ”Ja, det är jag. Vadå då?” Jag reste mig upp och gick mot trappen. ”Kan du ge mig en huvudverkstablett och vatten?” Han hörde nog inte ens när jag svarade honom, för han var på väg in på rummet igen. Men jag gick in i köket och öppnade medicinskåpet och tog med mig en flaska vatten, och gick upp till honom. ”Hur mår du, baby?” Han suckade högt, precis som att jag hånade honom, vilket jag absolut inte gjorde. ”Som jag förtjänar, antar jag.” Jag skrattade till lite, och ställde sakerna på sängbordet på hans sida. Sedan gick jag och la mig bredvid honom, men han rörde sig inte, så jag la mig med ryggen mot honom.

Jag måste ha somnat, för när jag vaknade igen var klockan vid 3, jag kanske inte var så utvilad som jag trodde. Justin låg fortfarande bredvid mig, fast nu höll han om mig. ”Är du vaken?” Jag viskade, ifall att han skulle sova, så var det onödigt att väcka honom. ”Ja, det är jag. Har vart det hela tiden, huvudverken vill inte gå över.” Jag vände mig mot honom och drog mina fingrar genom hans hår, och pussade honom på näsan. ”Jag måste få fråga dig en ganska allvarlig fråga.” Han tittade på mig och spärrade upp sina ögon och nickade. ”Vill du ha barn, nu?” Han reste sig upp, lite för hastigt tror jag, för han la sig ned och tog sig för huvudet. Han stirrade bara upp i taket. Han var säkert rädd att jag sedan skulle säga att jag var med barn, men så var inte fallet. ”Varför undrar du?” Han vände huvudet försiktigt mot mitt, och jag la mitt huvud på hans bröstkorg och smekte han på magen lite försiktigt, inget allvarligt. ”För att du sa igår att du ville att vi skulle bli en familj, och när jag svarade att det kunde bli så en vacker dag, sa du att alla dagar var vackra tillsammans med mig. Så jag undrar om du har funderat på det, eller om det bara var något du sa igår. För oavsett hur mycket du vill ha barn så är det något du måste prata med mig om, jag har spiral, och ingenting kan hända med den, jag lär plocka ur den.”



Ursäkta mitt utbrott igår, men jag hoppas ni förstod hur jag menade!

Kommentarer
Melina säger:

Grymt bra! <3

Skrivet: |

Kajsa säger:

Så himla sjukt bra, undrar hur Justin tänker nu dock, vill som sagt gärna ha ur hans perspektiv, men jag älskar det du skriver!.

Skrivet: |

lisa säger:

Jättebra! du skriver så man faktisk lever sig in i det :)

Skrivet: | Bloggadress: http://liisaaas.blogg.se/

Lisa säger:

Neej sluta inte du e sjukt bra på att skriva!! :D

Awesone :))

Skrivet: |

Jenny säger:

sjukt bra! :*) <3

Skrivet: |

Anonym säger:

awesome:D

Skrivet: |

Cherry säger:

Sjukt bra skrivet :)) ♥

Undrar verkligen vad Justin kommer att säga (a) ♥

Skrivet: |

jennifer säger:

skit bra! undrar vad justin svarar..... hahaha

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA!!♥

Undrar vad Justin kommer säga ;)♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Meer! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Du skriver sååå bra! Älskar din novell!!

Du skriver med sån inlevelse så utan att man tänker på det så liver man in sig i novellen!

Grymt

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback