Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter ninety-one.



Alessa och Ryan satt mitt emot mig och Justin vid den brinnande elden och man såg deras kärlek klart och tydligt. Jag har nog aldrig sett henne så glad, som hon är nu när hon har Ryan. Det lyser om henne, och det kan inte göra mig gladare. Hennes leende når verkligen hennes ögon, det var länge sedan det gjorde det. ”Varför har du gjort det här?” Jag satte mig ned bredvid Justin som satt och grillade marshmallows, han la armen om mig. ”Jag och Ryan gjorde detta, bara för att få spendera alla hjärtans dag med våra underbara flickvänner.” Vi satt länge framför elden och bara njöt av varandra, det var ingen som sa något, inte ens Ryan eller Alessa. Vi åt våra marshmallows och höll om varandra. ”Du har gjort den här dagen till den bästa i mitt liv.” Jag pussade honom på kinden. ”Vet du vilken som är min bästa dag?” Han log mot mig. ”Nej.” Jag blev nyfiken. ”Jag har två dagar som är dem bästa i mitt liv, den ena dagen är den dagen jag träffade dig, jag visste att du skulle vända upp och ned på min tillvaro, och det kan man lugnt säga att du har gjort. Den andra dagen är den då du satt på bänken bredvid handfatet med ett graviditetstest i knä, jag blev chockad och betedde mig som ett as, men det var ändå en av dem bästa händelserna i mitt liv.”

Vi satt i vårt tält och spelade poker, men som vanligt så sög jag stort på det. ”Jag kan inte spela, jag är ju värdelös.” Jag låtsades sura och kastade iväg mina kort, som vanligt. ”Vi vet, det är därför det är bra att du är med, då är det ingen av oss som kommer sist.” Alla skrattade åt Ryans roliga lilla skämt, utom jag, jag kastade en kudde i huvudet på honom. ”Varför gjorde du så?” Jag tog upp mina händer i försvarsläge för jag förstod att Ryan skulle kasta tillbaka, och kanske några fler än jag kastade på honom. ”För att du är så elak.” Nu vart dem alla tysta och tittade på mig, så jag tog ned mina händer, men det skulle jag inte ha gjort, för då fick jag kuddar på mig av dem alla, till och med Justin gick över på deras sida.

”God natt på er. Försök att vara lite tysta inatt.”
Nu var det Alessa som hoppade på mig. ”Jag är alltid tyst när jag sover, så det så.” Hon tittade på mig och log. ”Du vet vad jag menar, men jag tänker inte säga det högt.” Så rolig hon är min vän. Jag drog igen dragkedjan på tältet och hörde att Alessa och Ryan gjorde detsamma. Justin hade redan tagit av sig sina kläder, eller ja på överdelen i alla fall, han satt i bara mjukisar lutad mot alla kuddar. ”Hey, varför har du snott alla kuddar?” Han tittade upp från sin mobil, och såg ut att fundera ett tag. ”För att du ändå använder mig som huvudkudde på nätterna.” Jag la mig ned, med ryggen mot honom. ”Jag kan sova en bit ifrån dig om det ska vara på det viset.” Jag hann knappt avsluta meningen fören han kysste mig på halsen och drog täcket över oss. ”Inte så jag menade, du får mer än gärna ligga på mig.” Han strök sin hand från mitt lår upp till magen, fram och tillbaka i en lugnande rörelse.

Jag la mig ned på rygg och lät min ena hand vandra i nacken på Justin, jag drog mina fingrar genom hans hår, han låg och tittade på mig ibland var ett leende på väg på hans läppar men på en gång försvann det igen, och han blev allvarlig. Han kysste mina läppar lugnt och försiktigt samtidigt som hans hand fortfarande smekte min mage. Han bet mig löst i läppen, vilket är sjukt upphetsande. Vi kysstes lugnt och försiktigt ett bra tag, tills vi båda var tvungna att hämta andan. ”Jag älskar dig, Clarissa Melissa Jones.” Han viskade det mot min hals, och hela min kropp rös till av hans ord, och andetag mot min bara hud. ”Och jag älskar dig Justin. Jag tänker inte ens säga ditt efternamn, för det är en helt annan människa. Jag älskar dig för den du är.” Han log mot mina läppar och kysste dem igen.

Justin skulle precis kyssa mig när jag stelnade till. ”Hör du?” Båda två spärrade upp våra öron och lyssnade igen, där kom det, ljud från våra underbara grannar. Både jag och Justin förstod på en gång vad det var dem sysslade med. ”Det låter som att dem har trevligt. Ska vi överrösta dem?” Justin kollade med en seriös blick på mig, men den blicken övergick till hans sexiga leende. Innan jag hann besvara hans fråga kysste han mig, med sjukt mycket passion och kärlek, jag visste inte om jag skulle klara av så mycket mer. Han ger mig allt, och jag har ingenting att ge tillbaka till honom, jag älskar honom över allt, utom Liam, men det förstå han. Men det finns så mycket mer som jag skulle vilja ge honom, men jag vet inte hur. Kyssen övergick till grovt hångel och hans händer var överallt på min kropp, mina händer var inte speciellt still dem heller. Hans byxor försvann i all hast och mina kläder lika så. Hans läppar lämnade mina och började vandra ned över min hals, bröst och mage. Han kysste mig i ljumsken och lät sina fingrar massera mig. Precis innan jag var på väg att komma slutade han och kollade på mig. ”Gör inte såhär mot mig, snälla.” Jag bad honom verkligen att fortsätta. Han satte sig på knä mellan mina ben och trängde in i mig.

Bara min röst överröstade garanterat både Ryan och Alessa tillsammans. Justin vet exakt vad det är han gör, och han gör det bra. Jag kommer aldrig få nog av hans kropp, aldrig. Vi låg och höll om varandra, hans hand som vilade på min mage tog jag i min hand och flätade samman våra fingrar. ”Jag sover bäst när jag sover bredvid dig. Det finns ett ställe på hela jorden som jag känner mig trygg, och det är mellan dina armar.” Allt jag sa var sant, det var där ingen kunde skada mig. ”Ingen kommer någonsin få skada dig. God natt min prinsessa.” Den natten sov jag nog som bäst, även om det var ute i skogen, precis vid vattnet. Det var en härlig känsla, att få dela den med Justin gjorde den bättre.

På morgonen när jag vaknade hörde jag hur Alessa satt utanför och pratade med Ryan, Justin sov som en stock så jag kravlade mig upp och drog på mig kläderna som låg närmast och lämnade tältet. ”God morgon på er två, har ni vart vakna länge?” Dem satt framför en ny tänd brasa och smaskade på en varsin smörgås och drack varm choklad. ”Nej, eller en timme kanske.” Alessa tog fram en smörgås till mig med, så jag tackade och tog emot den. ”Trevligt igår?” Ryan knuffade till mig lätt med armen, och med ett brett leende på läpparna. ”Jodå, kan inte klaga. Ni var ju inte så tysta ni heller.” Alessa kollade ned i marken, och jag kunde se en svag nyans av röd på hennes kinder, inte trodde jag att hon var den som skämdes.



Jag vaknade av att jag hörde hur Clar pratade med Alessa på sidan av tältet, jag kunde klart och tydligt höra vad dem pratade om, och jag blev lite nyfiken när jag hörde Alessa. ”Hur känner du för det här med att bli mamma igen?” Jag hade velat se hur Clar reagerade på den frågan, men jag satt kvar i tältet och lyssnade. ”Bra. Jag menar, när Justin först sa att han ville att vi skulle göra abort blev jag besviken, först på mig för att min spiral tydligen inte fungerade som den skulle, och sen på honom. Han sa på nyår att han ville att vi skulle bli en familj, och så sa han så när det verkligen skulle bli så. Men nu känner jag bara att det kan gå framåt. Jag hoppas att barnet kommer få Justins utseende, i alla fall hans drag i ansiktet.” När jag hörde vad Clar svarade fick jag ont i magen, hon fick allt att låta så verkligt, kanske just för att det är det. Så här i efterhand kan jag inte förstå att jag verkligen sa till henne att jag inte var redo, hade jag fått som jag ville då, hade jag ångrat mig som fan idag. Jag hoppas istället på att barnet får hennes drag i ansiktet.

Jag drog på mig mina kläder och drog mig ur tältet och jag möttes av fyra ögon som tittade på mig. Jag tog mig en smörgås innan jag satte mig ned bredvid Clar och hon la sitt huvud på min axel. ”Sovit gott?” Jag pussade henne på huvudet. ”Det har jag allt. Du med hoppas jag.” Hon gäspade till och tittade upp på mig. ”Jo, men jag är helt slut i kroppen.” Hon log sexigt mot mig och jag kunde låta bli att känna dem där fjärilarna i magen. ”Då är vi två, men av en god anledning.” Viskade jag mot hennes läppar. ”Okej ni två, jag lämnar er ifred.” Alessa skulle precis resa på sig. ”Nej, nej, sitt kvar. Vi ska sluta.” Ryan kom tillbaka och satte sig ned bredvid Alessa. ”Någon som är sugen på att bada?” Jag kollade på Ryan precis som att han vore korkad. ”Det är ju typ minus grader i vattnet.” Han kollade på mig och skrattade. ”Det kommer bli något att minnas.” Jag kollade på Clar som satt och kollade på mig, hon nickade och började ta av sig kläderna, men slutade då hon bara hade underkläder på sig. ”Sisten i.” Ropade hon och sprang ned över stranden.



Någon som inte skulle tacka nej till att vara Clarissa för en dag?!
Och fick du chansen, vad skulle du och Justin göra då, om du fick bestämma? =)

Trackback