Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter forty-nine.

På morgonen vaknade jag av att det ringde på dörren, helt hysteriskt, och ingen kunde vara hemma, för då hade Liam redan öppnat dörren. Så jag drog på mig morgonrocken och gick ned för att öppna. ”Clariiiiiissaaaaaa.” Celia kastade sig i mina armar och kramade mig stenhårt. ”Vem är det?” Justin kom ned i bara mjukisbyxor ganska så trött. ”Oh, hej Celia.” Han gick vidare in i köket. ”Kom in för fan, stå inte här ute. Jag ska bara springa upp och klä på mig.” Jag drog bara på mig min mjukisdress, det var länge sedan jag använde den. När jag kom ned igen satt dem i köket och smuttade på en varsin vatten. Jag satte mig bredvid Justin och gav honom en puss. ”God morgon.” Celia tittade på oss. ”Väckte jag er?” Vi båda nickade. ”Vi var vakna till 3 inatt, vi hade grillfest här.” ”Oh, förlåt. Inte meningen, men jag tänkte, eftersom klockan snart är 2 så borde ni vara vakna. Men jag hade vist fel.” Vi skrattade till och stirrade på klockan. Det var sant, den var nästan två.

Vi käkade lunch tillsammans alla tre och pratade massor om vad hon hade varit med om i Thailand, och alla andra ställen hon hade vart på. Hon var riktigt solbränd, lite vackrare än innan, man blir alltid mycket snyggare när man har fått en bränna. ”Jag ser att du har satt upp kortet jag skickade åt dig.” Vi kollade båda mot kylskåpet. ”Ja, var ju tvungen att se vart min vän höll hus någonstans.” Justin lämnade oss ensamma och gick upp på mitt rum, han såg ut att inte må så bra, men så mycket drack han inte igår. ”Så hur går det mellan er två då?” Celia verkade lite nyfiken. Men det kan jag förstå, hon har missat hur mycket som helst. ”Jodå, det går bra, vi har haft våra upp och ned. Men nu är allt hur perfekt som helst.” Jag tog med mig henne upp till mitt rum, och hon höll på att svimma då hon klev in. Alla mina rosor befann sig där. ”Vad är allt detta?” Hon fortsatte kolla runt, och blicken stannade på mig sedan. ”Justin har gett mig dem.” Jag hörde hur duschen var igång, så jag antog att Justin stod där inne. Vi gick ned igen tillbaka till köket. ”Han gav mig detta halsband igår.” Sa jag och gav henne asken så hon fick öppna det och kolla själv. Hennes ögon ändrade storlek ganska på en gång. ”Skojar du med mig?” Jag skakade på huvudet.

”Baby, vart är mina kläder?” Justin ropade från mitt rum. Så jag gick upp till honom. ”I min garderob har du en egen del.” Jag visade den för honom, men han var mer intresserad i mig än sina kläder. Han kysste mig länge och passionerat. ”Jag älskar dig.” Dem där tre orden, från hans mun till mina öron, det är som guld för fattiga. ”Jag älskar dig också.” När han tillslut lät mig gå, gick jag ned till Celia igen. Vi planerade att ringa Alessa. Celia gick iväg och ringde henne, då dem inte har pratat på ett tag. Justin kom ned och satte sig mitt emot mig. Han såg bekymrad ut. ”Vad är det?” Han tittade på mig med en blick jag aldrig tidigare sett. ”Jag vet inte hur jag ska säga det.” ”Men kläck ur dig det bara.” Han flyttade sig över till min sida. ”Jag åker på tisdag.” Han sa det lugnt, och ganska tyst. Mitt hjärta stannade.

”Alessa är på väg hit. Oj, störde jag er?” Celia stannade i dörren då hon såg hur mina tårar rann ned efter min kind. Jag torkade fort bort den. ”Nej, nej. Kom in du. Justin skulle precis gå.” Han tittade förvånat upp på mig. Men lämnade oss och gick upp på mitt rum, troligtvis för att hämta sina saker. ”Vad hände? Jag var borta i max 5 minuter.” Hon satte sig ned där hon hade setat förut. ”Han hände.” Justin åkte utan att säga hejdå till mig, och det har jag väl lite förståelse för, jag slängde ju nästan ut honom. Ganska precis efter att han hade gått kom Alessa in, vi ringer inte på hos mig längre, alla kommer och går hur dem vill. ”Vad var det med Justin? Han hälsade inte ens, han bara satte sig i bilen och åkte.” Ingen svarade henne så vi la det åt sidan. ”Kan vi inte spela kort?” Jag gick och hämtade en kortlek utan att någon svarade. Mamma hade fortfarande inte kommit hem, så jag vet inte vart hon är med Liam. Ganska skönt just nu, men jag vill ha honom hemma.

Efter en timme av poker och skratt så gav vi upp det där, Alessa utklassade oss med hästlängder, då är det inte kul att spela. Men vi skrattade i alla fall åt det. ”Vill ni ha kaffe?” ”Ja, tack.” Svarade båda i kör, så jag gick ut i köket och laddade kaffebryggaren. Min mobil låg på bordet, men den var på ljudlöst, så jag har inte hört att jag har fått två sms, ett från mamma och ett från Justin. Egentligen ville jag inte veta hur arg Justin var på mig, så jag öppnade mammas först.

”Hej gumman! Vad har hänt mellan dig och Justin, han kom hem nyss och var hur ledsen som helst. Han pratar inte med någon, mer än Liam. Men det är ju inte direkt så att han berättar för honom vad som hänt. Snälla, prata med mig.”

Jag skulle nog ha öppnat Justins först i alla fall. Men det går inte att göra ogjort. Jag öppnade det och var beredd på det värsta.

”Jag fick samtalet från Scooter max 2 minuter innan jag berättade det för dig, jag har inte vetat det längre än dig. Jag vill inte att vi två ska ta slut, men om du nu inser att vi inte kan vara tillsammans så säg det istället. Jag vill inte gå runt och vara ovetande, och jag är inte så säker på att jag vill se dig mer idag. Det du gjorde sårade mig djupt, jag vill bara vara ärlig mot dig. Det kommer bli svårt som fan att vara borta från dig, men jag kommer göra allt för att vi ska ha samma kärlek mellan oss, för jag älskar dig. Är absolut inte redo att låta dig gå.”

När jag hade läst klart sms:et så märkte jag att några enstaka tårar hade runnit längs min kind. Alessa och Celia stod i dörren och kollade på mig med häpnad i blicken. ”Vad är det gumman?” Utan att svara dem, visade jag mobilen och dem fick läsa det själva. ”Vad har du gjort?” Alessa såg chockad ut. ”Jag kastade ut honom innan du kom.” ”Du gjorde vad?” Nu var det Celia som såg ut att svimma. Jag vet det låter otroligt att jag kastade ut honom jag älskar, men fan. Jag trodde att han hade vetat om det länge och inte sagt något, men så var tydligen inte fallet.

Jag svarade inte på varken mammas eller Justins sms, utan vi drack vårt kaffe och pratade gamla minnen tillsammans. Alessa skulle hem till Ryan och Celia skulle hem och försöka sova ikapp det hon hade missat under flygresan hem, eftersom att vi hade skola imorgon. Helt plötsligt efter att ha vart tre stycken satt jag själv i köket. Jag funderade länge på vad jag skulle göra, men kom inte fram till något vettigt. Jag gick upp till mitt rum och drog på mig ett par leggings och en oversize tröja, satte upp håret i en hästsvans, och kammade rätt luggen. Det var fortfarande ovant att se mig själv i lugg, men man vänjer sig väl.

När jag stannade bilen på Diane och Bruce uppfart såg jag att mammas bil stod parkerad där, tillsammans med Justins. Jag tog mig för att ringa på, men tillslut gjorde jag det. ”Hej gumman. Kom in.” Jag gick in och stannade där. ”Jag är inte här för att stanna, jag ska hämta min son.” Hon tittade frågande på mig, eftersom att jag alltid har kastat mig i armarna på Justin då jag klivit in här utan honom med mig. Men inte denna gång, så hon förstod nog att det var kaos i paradiset. ”Vadå inte stanna, har det hänt något?” Jag skakade motvilligt på huvudet, tycker inte att hon borde veta något. ”Okej, jag ska hämta Liam, han leker med Justin.” Nu kommer jag vara den största glädjedödaren, Liam kommer bli vansinnig på mig, men det får jag ta.



Sorry för bildlöst, men jag hittade absolut inget som passade in till detta. =/ Hoppas ni överlever.
Trackback