Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter forty-eight.



Han såg nervös ut, och jag har ingen aning om varför. Jag hoppas för allt i världen att han inte har gjort något dumt, då bryter jag ihop. Jag vill inte att det ska vara något sådant, han får inte göra slut med mig. När vi kom upp på mitt rum satte jag mig ned i sängen och väntade på att han skulle säga något. ”Har du vart otrogen?” Han kollade skräckslaget på mig. ”Nej, nej, nej… Inget sådant, du får inte tro det.” Han satte sig ned bredvid mig. ”Jag har en sak till dig.” Han tog upp en ask och la den i min hand. Jag tittade på asken och upp på honom. ”Vad är det här?” Han nickade mot asken, troligen för att jag skulle öppna den. Jag bytte hand på asken och öppnade den. I den låg det ett stort hjärta i diamanter i en kedja. Ett halsband. ”Justin.” Det var det enda jag hann säga innan han tystade mig med en puss. ”Säg inget, ta bara emot det.” Jag tog upp det ur asken och gav det till honom, han såg besviken ut. ”Hjälp mig med det.” Hans ansikte ändrade sig, och han hängde det runt min hals samtidigt som jag flyttade mitt hår till ena sidan. "Vad fin du är föresten." Han kysste min hals innan vi gick ned.

”Här kommer dem ju.” Mamma stod med en tallrik med kött på och skulle precis ställa ned den på bordet då vi kom ut. ”Vi trodde ni hade försvunnit.” Vi gick hand i hand till bordet och satte oss bredvid varandra, det var dock bara dem stolarna lediga. Vi alla åt, pratade och skrattade tillsammans. Jag åt så mycket att jag höll på att svimma. ”Det kommer snart komma hela köttbitar ur mina öron.” Justin tittade på mig som att jag vore knäpp. ”Vad söt du är.” Han pussade mig på kinden. ”Hur mår du nu Ryan?” Ryan och Alessa satt bredvid varandra och gullade extremt mycket. Hans föräldrar älskar henne, hur bra är inte det? Han tittade upp på mig från sin tallrik. ”Jodå, det börjar bli bättre. Jag kan gå nu i alla fall.” Under tiden som jag satt och pratade med Ryan kände jag hur Justin la sin hand på mitt lår. Jag vände blicken mot honom men han kollade inte på mig, han satt och pratade med mamma på andra sidan bordet. Han lät den vandra upp och ned, och jag kunde helt och hållet inte föra en normal konversation.

När han inte hade gett sig efter 20 minuter fick han skylla sig själv. Jag la min hand på hand lår, eller ja inte riktigt kanske. Jag placerade den precis över hans sak, och han höll på att sätta sin Coca Cola i halsen. Alla tittade på honom, men jag fortsatte prata med Alessa som satt precis bredvid mig, fast på hörnet. ”På höstlovet ska vi åka på en resa tillsammans, bara Ryan och jag.” Hon såg verkligen glad ut när hon sa det, och det kan jag förstå att hon är. Hon kommer aldrig att hitta en finare grabb än honom. Justin led fortfarande bredvid mig, men det struntade jag i. ”Vart ska ni åka då?” hon funderade ett tag. ”Antingen till Miami eller till Spanien. Vi har inte bestämt oss än, men ska göra det i veckan.” Vi pratade ett tag om resan samtidigt som jag fortfarande satt och retade Justin, hon får skylla sig själv. Han började. Jag reste mig upp från bordet och gick iväg. Jag skulle bara på toa så orkade inte förklara mig.

Precis när jag spolade hörde jag en lätt knackning, men jag tvättade händerna innan jag öppnade dörren. ”Vad gör du här?” Justin stor utanför dörren och ville mer än gärna in. Han svarade inte på min fråga utan knuffade in mig på toan igen och tryckte upp min mot väggen, samtidigt som han låste dörren. ”Varför gjorde du sådär mot mig under middagen?” Han låt allvarlig, men jag kunde samtidigt se en liten lekfull blick i honom. ”För att du gjorde så mot mig, hade vi vart ensamma hade jag lätt slitit av dig kläderna där ute, så jag tyckte det var mer än rätt att ge igen.” Han fnös åt mitt argument, men han tryckte sin kropp ännu mer mot min, även om det egentligen inte gick så mycket mer. Han lyfte upp mig mot väggen och jag la mina ben runt hans höfter och han fortsatte smeka på båda mina lår. ”Ge dig nu, annars kan jag inte kontrollera mig mer.” Han vet vad han ger sig in på, men han fortsätter ändå. ”Skyll dig själv.” Jag hoppade ned från honom och puttade in han i väggen. Hans skjorta knäppte jag upp ganska fort och lät den falla till golvet tillsammans med hans byxor. Jag kysste honom över bröstkorgen och ned mot kalsongkanten, mer hann jag inte innan han drog upp mig på benen igen och lyfte upp mig på handfatet. Det enda han drog ned var mina trosor, och sina kalsonger, innan han trängde in i mig. Vi behövde absolut inte hålla på särskilt länge innan båda kom tillsammans.

När vi kom tillsammans ut igen tittade alla på oss, och jag kan mycket väl förstå varför, Justin kunde inte knäppa sin skjorta ordentligt. Pattie såg inte speciellt glad ut, men vad fan, vi är tonåringar, vi skyddar oss. Låt oss då vara, lite så känner jag. ”Jag tänker inte ens fråga vad ni har gjort.” Mammas fina kommentarer kan hon hålla för sig själv när Justins mamma är i närheten, dem ser inte likadant på detta. ”Justin, lär dig knäppa skjortan innan du gör bort dig mer.” Chaz kunde inte heller vara tyst, jag sa inget om det utan tänkte ta det med honom när vi hade satt oss ned, men Chaz hann före. ”Säg det till Clar, det är hon som har gjort det.” Jag spände blicken i honom. ”Glöm det, möjligtvis var det jag som knäppte upp den. Men knäppte den, gjorde du själv.” Patte lämnade sitt torra ansiktsuttryck och log istället. Det kändes skönt att hon kunde inse att det inte spelade någon roll hur många gånger hon sa åt oss, vi skulle ändå inte sluta.

Liam hade lämnat bordet för länge sedan, så han var absolut inte närvarande när vi pratade om det där. Men just nu skulle han i säng, så det var bara att förstöra friden, jag vet att han kommer streta emot. ”Liam, vart är du?” Jag kollade in i vardagsrummet. ”Mitt rum.” Svarade han och jag var på väg mot trappen när Justin dök upp bakom mig. ”Får jag vara med?” Jag vände mig om och kollade på honom. ”Är du säker?” Han nickade och vi fortsatte gå upp för trappen. ”Liam, dags att borsta tänderna.” Han kollade upp på mig och spände blicken i mig. ”Nej, det tänker jag inte.” När han fick syn på Justin sprang han fram till honom och kramade om hans ben. ”Gör som din mamma säger nu.” Liam tittade upp på honom och lunkade ut mot badrummet. ”Varför lyssnar han på dig, och inte på mig. Jag blir så trött.” Justin kramade om mig. ”Jag är lite bättre än dig.” För den kommentaren fick han ett löst slag i magen.

När Justin hade läst för Liam så gick vi ut, bara det att vi mötte mamma i dörren. ”Hur länge har du stått här?” Hon log mot oss båda. ”Tillräkligt länge för att se att Justin gör allt för dig, och att han älskar Liam. Ta hand om min dotter, och mitt barnbarn.” Den första halvan var riktad mot mig, och den andra mot Justin. ”Det ska jag verkligen göra.” Justin svar gjorde mig glad. Han la en betryggande arm över mina axlar och pussade mig på kinden. Mamma log mot oss och fick vidare ned till dem andra, hon hade varit upp på toa då det var upptaget nere.

Dem hade dukat fram efterrätten när vi kom ned igen, och jag var egentligen inte sugen på att stoppa mer i min mun då jag fortfarande var proppmätt från maten. Men Justin tog lite, glass, maräng och chokladsås går alltid ned hos honom. ”Snälla babe, smaka lite.” Han höll skeden framför min mun och jag kunde inte säga nej till hans ögon, så jag öppnade min mun. Det var riktigt gott, men jag tänker inte ta en egen tallrik. Chaz och Mad hade dragit hem, dem börjar bli riktigt tråkiga, ursäkta mig, men det är sanningen. Jag och Justin satt på ett trappsteg från altan ned på gräset, och Alessa och Ryan satt på det andra. Vi satt lika, jag lutade mitt huvud mot Justins axel, och Alessa mot Ryan. ”Får jag sova med dig inatt?” Justins fråga finns bara ett svar på, oavsett vad. ”Klart du får.” Ryan kollade upp på oss och log. ”Kom ihåg att du frågade om du fick sova, och inget annat.” Justin slog till Ryan i bakhuvudet. ”Jag behöver inget annat, har redan fått det andra. Så jag kan lätt sova bredvid henne utan att göra något.” Jag blev helt tagen av deras konversation. Så här brukar dem aldrig hålla på, men det kanske är för att det inte har existerat något att prata om. ”Du då Ryan, får du något inatt?” Jag fällde en fin kommentar, som fick Alessa att vakna till liv. ”Klart han får, bara han vill ha.” Dem tittade på varandra, precis som att dem var nykära. ”Då sover jag hos dig inatt.” Så imorgon behöver vi inte fråga vad dem har gjort då Ryan ska sova hos henne.

När alla hade gått hem och klockan hade närmat sig 3 på natten gick jag och Justin raka vägen upp på mitt rum och klädde av oss, för att sedan borsta våra tänder. ”Kan du hjälpa mig med halsbandet?” Jag flyttade mitt hår till ena sidan och jag kände hans kalla hud mot min, så jag rös till över hela kroppen. ”Varför gav du mig det där?” Jag la mina händer runt hans nacke och kollade på honom. ”För att jag älskar dig, och för att jag vill att du ska ha mitt hjärta runt din hals.” Han lyfte upp mig och bar mig till sängen. Vi bäddade ned oss och somnade tätt intill varandra.

Trackback