Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Skriver på 12..

Jag vill ändå passa på att tacka alla mina underbara läsare, spelar ingen roll om ni har varit med från början eller om ni hittade denna blogg för 10 minuter sedan. Jag älskar er alla.

När jag startade denna blogg i april trodde jag inte att det skulle vara såhär många som läste, eller ens ville ha mer av det jag skrivit. Idag har jag över 200 unika besökare varje dag, och varje en av er är unik, på sitt vis. 

När det kommer till att skriva kapitel finns det inget som stoppar mig, men när jag ska skriva sånt här, då är det plötsligt som att jag inte kan det svenska språket. Haha ^


Whatever, i love u ! and Chapter 11 under this. :P

Kommentarer
josefine säger:

du är grymt duktigt! har läst dina noveller och tycker att dom är helt awesome! är som fast i twinkling eyes, seriöst :o idag fick läraren säga till mig flera gånger för att jag var för fast i mobilen när jag läste kapitel 9 ^ ops typ.. hihi.

fortsätt som du gör tycker jag :D så kommer fler och fler få upptäcka vilket fint 'arbete' du gör för att göra oss glada och nöjda ^^

kram

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Anonym säger:

älskar dina noveller , går in på sidan var femte minut typ :D

Skrivet: |

novell.blogg.se säger:

Läs gärna min novell! =)

http://novell.blogg.se/

Skrivet: | Bloggadress: http://novell.blogg.se/

Diana säger:

Aww du förtjänar allt det och lite till :)

Skrivet: |

Nichole säger:

Sv; Hon mejlade tillbaka och sa att hennes photoshoot program gick bort och datorn kraschade osv, osv... Har fått en ny design av min vän nu, men tack ändå :)

Skrivet: |

Nichole säger:

Sv; Hon mejlade tillbaka och sa att hennes photoshoot program gick bort och datorn kraschade osv, osv... Har fått en ny design av min vän nu, men tack ändå :)

Skrivet: | Bloggadress: http://touchedbybieber.blogg.se/

Sandra säger:

Kommer kapitel 12 idag eller? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback