Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Nytt kapitel på G.

Håller på och skriver på kapitel 5 nu, så det ska väl snart vara klart, eller i alla fall någon gång under dagen. :P haha ^ Jag såg att jag hade gjort en tabbe i denna novell, Miami ligger i florida. Så nu bor hon i San Francisco, och jag har ändrat på alla ställen.
Helt ärligt måste jag har vart riktigt dum i huvudet som trodde att jag skulle kunna skriva en ny novell. Men ja, jag gör mitt bästa. Men det går inge bra.

Kommentarer
Anonym säger:

om du inte vill fortsätta på den här novellen och istället skriva en fortsättning på HITRISA så är det lungt för mig :) saknar hitrisa! och eftersom att du inte kommit långt i den här novellen så kan du ju om du VILL lägga ner den här novellen, men det är såklart ditt val :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Det går väl jättebra? Eller? Jag kan ju dock inte veta vad som händer på din dator innan det publiseras, men vad jag läser är jättebra!! Det värkar som om du mår bättre :D och det är ju bra!

Skrivet: |

Selma, btw: du äger Marielle :) säger:

snälla saknar efter HITRISA! Jag tycker du borde lägga ner Twinkling Eyes ifall du tycker det går jobbigt med den. Saknar HITRISA skit mycket! <3 Justin och Clarrisar historia var verkligen bra och jag kan knappt bärga mig tills jag får läse mer utav den:)

Skrivet: |

Anonym säger:

Håller med kommentaren över!!

Skrivet: |

ebba säger:

Håller med dom andra vill du fortsätta på hitrisa så gör det för om du skriver en del två och då känner att du är helt klar kanske det är lättare att skriva på en ny sen.

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback