Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle talar...

Jag har skrivit två till kapitel, men som det ser ut nu finns det inte många som är intresserade av dem, eftersom att det är endast 5 st som har kommenterat Chapter 27. Jag lägger nog ut dessa kapitel imorgon istället, och då hinner jag skriva fler kapitel. :)

För er som inte har läst Chapter 27, det finns under detta inlägg!

Kommentarer
josefine säger:

Jo, jag vill ha dom...:(:'(

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Emma säger:

JAG ÄR INTRESSERAD SOM TUSAN OMG GE MIG

Skrivet: |

Alex säger:

jo snälla snälla snälla!!

Skrivet: |

Jenny säger:

Jag tycker verkligen att det är sjukt tråkigt och taskigt att det är skit många som läser men kan inte ens skriva en kort kommentar om vad dom tycker! Jag tänker inte säga att jag alltid kommenterar men jag försöker iallafall att göra det så ofta som möjligt! Du är värd så sjukt mycket mer kommentarer för du är så jäkla duktig på att skriva! Jag tror inte att du har skrivit ett ända dåligt kapitel någonsin på någon av novellerna, jag vet iallafall att jag alltid tycker att ALLA kapitel du skriver är så grymt bra!

Jag såg din kommentar på Bieberword där du skrev att hon är grymt duktig på att skriva och att hennes sätt att få ned känslorna är sjukt bra! Jag ska berätta för dig att du är minst lika duktig på att skriva som henne, jag älskar alla din noveller och sättet du skriver på så sjukt mycket! Du är så grymt bra på att beskriva känslor så att man verkligen känner känslorna mellan karaktärerna!

Jag går in på din blogg flera gånger om dagen för att se om du har lagt upp ett nytt kapitel, och när du har gjort det så blir jag lika glad varje gång!

Varje gång min kompis frågar mig vilken som är min favorit novellblogg så svarar jag alltid samma svar: FIRSTSTEPTWOFOREVER!

Iallafall, det jag ville få fram med den här kommentaren är att jag vill att du ska veta att du är sjukt duktig på att skriva och om du någon gång skulle skriva en bok så skulle jag lugnt vara en av dom första att köpa den! :) <3

Skrivet: |

Jenny säger:

Jag glömde visst att säga en liten sak!

Den nya designen är sjukt snygg! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

snälla jag går in på din blogg varje timme även i skolan snälla kan du inte lägga ut de nu

Skrivet: |

caroline säger:

snälla, ge oss fler kapitel ikväll!

har gått hela dagen och inte kunnat kolla om du lagt ut något nytt kapitel för jag har varit på fotboll utan dator eller mobil.. har knappt kunnat hålla mig så snälla, meeeeeeeer! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Sara säger:

Du är asbra! jag är bara väldigt dålig att kommentera ska göra det mer!:) snälla lägg upp inläggen! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

JAG ÄR INTRESSERAD AV KAPITLENA!!!:DDDD

Skrivet: |

jasmine säger:

JAAAAG VILL HA ETT TILL KAPITEL IDAG :D:D:D ÄR JU SÅÅ BRAA NUUU <3

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback