Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle svarar...

Hur gammal är du ?

Vem är killen du tar kort på(Liam)K är det din son ?

Kan du lägga ut en bild på dig själv?

 

Svar; Jag är 23 år, född 1988.

Svar; Det är en kompis till mig, hennes son. Hugo heter han, och jag tyckte att han passade utmärkt. Så som jag har beskrivit honom i novellen är han i verkliga livet, näst intill. Han har alltid glimten i ögat, och älskar att busa med folk, tills han tröttar ut oss alla.

Svar; Klart jag kan.

 

Skulle inte du kunna typ ha en tävling om vem som får vara tjejen i novellen, av oss läsare typ asså ? :p

Hur fick du iden till den senaste novellen?

 

Svar; Jag skulle aldrig klara av att göra den tjejen rättvis i en novell, jag skulle inte kunna förklara allt. Tyvärr. Så jag tror inte att det lär hända i denna novell i alla fall, vi får se.

Svar; Oj, jag vet inte. Jag tyckte att det lät som en bra idé i mitt huvud. Jag hade aldrig läst om att tjejen redan innan hade en unge. Så jag satsade på det, och det verkade bli en succé.

 

 

Om du fick säga en mening till Justin öga mot öga, vad skulle det vara?

Vad är det roligaste du vet?

Hur fick du idéen till "He Is The Reason I'm Still Alive"?

 

Svar; Nu fick jag något att bita i. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte. Hade antagligen haft fullt upp med att inte bli hysterisk. =P

Svar; Det roligaste jag vet, är nog att göra er glada, och att fotografera. ^

Svar; Jag tyckte att det vore kul med något som inte ens liknade något någon annan har skrivit. Och så vitt jag vet så finns det ingen som skrivit/skriver om en tjej som sedan innan har ett barn, innan hon möter JB.



Hur länge har du hållit på med skrivandet?

Vad fick dig att vilja börja skriva Justin Bieber noveller?


Svar; Jag började då jag startade denna blogg, mest för att jag skulle ha något att göra under sommaren, då jag spenderade mina dagar på jobbet, och mina kvällar hemma. Så jag gav det ett försök, och det blev väl rätt bra.

Svar; Samma svar som ovan. Men just JB noveller vet jag väl inte. Jag gillade idén, plus att jag gillar honom.



Vad var det som fick dig att börja gilla Justin?


Svar; Hans utstrålning, och energi. Och hur han som ung tonåring klarade av pressen, och framför allt hur mycket han älskar alla sina fans. Det finns nog ingen annan i den branschen som ger sina fans så mycket kärlek som han gör. Han är verkligen tacksam.



Om du måste välja en (bara en) Justin låt som du tycker är bäst, vilken väljer du då? och varför? :) älskar din blogg!


Svar; En enda låt? Det är svårt, alla har ju sin glans. Jag måste nog svara Never Say Never, eftersom att jag har det intatuerat på underarmen. :)



Vad är det bästa med att skriva noveller?

Vilken tycker du mest om av First Step Two Forever och He Is The Reason I'm Still Alive?

Tror du att den nya novellen kommer att göra så att du får högre läsare eller mindre?

Är det kul att skriva?


Svar; Det bästa med att skriva är väl att veta att jag gör andra människor glada. Jag skriver inte för mig själv, utan jag gör det för eran skull.

Svar; Jag gillar båda två av två olika anledningar. FSTF, gillar jag för att det var den första jag skrev. Men det finns så mycket brister i den. Slutet på den är det ingen som gillar, mer än jag. Och det är ingen annan som har skrivit att han har dött. Så därför är den speciell. HITRISA, gillar jag för att den vart så mycket bättre än den första, jag ändrade skriv sätt. Och fick med så mycket känslor. Den är helt klart bäst. Men jag gillar dem båda.

Svar; Jag har faktiskt ingen aning. Jag är rädd att den inte alls kommer bli lika bra som HITRISA, men jag kan alltid hoppas att statistiken ökar. Det vore ju bara roligt!

Svar; Så länge man gör det till en rolig grej är det roligt, men när man inte kommer på något och vet att alla väntar på ett nytt kapitel så är det inte så kul när man har pressen på sig. Men än så länge tycker jag att det är roligt. Mina utbrott ibland är det egentligen bara att ignorera.



Vad brukar du lyssna på för musik förutom Justin’s?

Vilken är din favorit färg?

Vad tycker du om Jelena? (<3)


Svar; Oj, det är blandat på min lista. Allt från Eminem till Supernatural. Haha

Svar; Rosa, helt klart. Allt består av den färgen. ^

Svar; Jag älskar dem två. Jag gillar ingen hon gör, varken musik eller filmer. Men dem två tillsammans, det kan inte bli sötare. Jag ler alltid för mig själv när jag ser en ny bild på dem två. Eller hur dem pratar om varandra när den andra inte är med. Det är så sött. ^

 


Kommentarer
F säger:

SVAR; Tack så mycket! Jag blir så himlans glad. Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://fanficsjb.blogg.se/

ida säger:

Aw tack, fast egentligen är det din novell som gör mig speechless. Du har en GRYM talang girlie! Älskar din blogg, KRAM!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsordie.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback