Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle frågar...

Vad Är era personliga åsikter om den här Mariah som påstår sig ha barn med Justin? Finns det någon av er som kan känna lite lycka, med tanke på att vi alla vet att det aldrig har hänt och hon då blir förödmjukad in public?

Jag såg del två av en intervju med henne och det var så illa att jag tyckte synd om henne. Hon gjorde bort sig så mycket att jag skämdes. :P

Så, vad tycker ni? :)


Kommentarer
melina säger:

jag kunde inte hålla mig från skratt när jag såg en intervju med henne. de berättade att hon och ett par tjejer hade blivit kallade till ett v.i.p rum också hade justin valt ut henne. därefter hade intervjuaren frågat hon mariah om någon av de andra tjejerna som varit i rummet hade kunnat bekräfta det också svarade hon inte! hon bara tittade åt sidan. jag tyckte nästan synd om henne, plus att hennes son är ju rödhårig och har blå ögon, justin är brunett och har bruna ögon. bebisen är inte alls lik justin.

Skrivet: |

Anonym säger:

tycker hon skämmer ut sig för hela världen bara, och pinsamt skulle det nog bli om hon och justin träffade varandra nån gång, lixom, båda vet ju att det hon säger inte är sant, så det skulle nog bli en aning pinsamt för henne haha:)

Skrivet: |

Quinee säger:

Haha jag tycker att det är skratt retande! Och kunnde inte hålla med mer med dig !!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

Jag tycker att hon skämmer ut sig fett mycket för ingen tror på vad hon säger + att en kompis till henne och hennes ex säger att hon bara hittar på det för att få uppmärksamhet.

Skrivet: |

Sandra säger:

Hon tvekar jätte mycket, och typ funderar på vad hon ska säga. Men hon kommer inte på något och vill ta en paus. enligt mig..bara för att hon antagligen ska försöka få en idé att ljuga om och sånt där! Hon är fett bra på att ljuga, kan jag säga! Jag tycker bara hon skämmer ut sig. Och hon vet inte hur många beliebers ute i världen som kommer att vara efter henne när hon slutligen kommer att avslöja allting och berätta att sanningen är att det inte ens är sant.



GGUUUUDD VAD JAG HATAR HENNE!!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag tror verkligen inte på henne, om man kolla på barnet finns det inte en ända likhet och sen på intejuven så fick hon en fråga och hon verkade inte kunna svara på detn så hon gick där i ifrån i en minut! När vi får reda på hur det är så kommer hon få jättemycket hat! och sen säger vissa att hon kommer få fängelse för det?

Skrivet: |

Emma säger:

HAHA, alltså, jag typ skäms för att hon gör bort sig så mycket. Hon bara typ gråter istället för att svara på frågor, och säger att hon inte vill svara på varenda fråga. Barnet ser inte ett dugg ut som Justin och sånt. Desutom har hon anklagat flera olika killar för att vara pappan hennes barn. Jag typ skrattar såfort hon hittar på något nytt. Hon gör bara bort sig.

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag bryr mig inte ett dugg faktiskt, alla vet att det inte är sant och hon försöker verkligen få sigsjälv att tro på sina lögner. Det är så löjligt! Tycker synd om tjejen som bara är ute efter pengar, hoppas dom pengarna går till nytta! Its your lost bitch..

Skrivet: |

caroline säger:

jag håller med den personen över mig.

jag såg också den del två av hennes intervju och det är så patetiskt och skämmigt för henne, för exakt ALLA kan se att hon ljuger. hon kan inte svara på en enkel fråga utan att börja gråta och säger hela tiden hur nervös hon är och hon kan inte kolla på intervjuaren. om hon hade vetat att justin var pappan så hade hon varit stark och svarat säkert på alla frågor, tror jag. men man vet ju inte hur hon är som person.

alla vet att hon ljuger, och även om det hade varit sant så hade hon hamnat i fängelse pga att det hade blivit tolkat som en våldtäkt eftersom man blir inte byxmyndig i den staten förens man är 18 år. så hon kan inte vinna på något sätt. men som jag har hört så ska justin göra faderskapstestet och sen ska scooter stämma mariah, så hon får vad hon förtjänar!

Skrivet: |

sara säger:

asså jag tror inte ett skit på att Justin är pappa till hennes barn. enligt mig är hon en stor fet lögn! tycker det är synd om Mariahs son, han kommer ju bli skit mobbad för vad hans morsa har ljugit om!alla kan ju se att hon ljuger! asså jag hatar den bitchen! och när sanningen kommer fram kommer jag nog inte vara den enda som hatar henne (vet redan att hon är hatad av typ alla! men hon kommer ju bli ännu mer hatad)hon gör ju bort sig totalt inför hela världen!

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Tilde♥ säger:

Tycker typ synd om henne. Hon skämmer ut sig så mycket, jag hatar henne. Men hon ska veta hur många beliebers som kommer vara efter henne sen. Inkl. mig. Hon börjar bara gråta och vill gå därifrån såfort han killen ställer en fråga. Så jävla patetiskt. Hon vill bara få sin jävla uppmärksamhet men hon kom verkligen inte på ett bättre sätt? Och jag undrar verkligen vad Justin EGENTLIGEN tycker om det här. Han verkar ju (iaf inte på twitter?) bry sig så mycket? Han har skrivit 1 eller 2 tweets om det typ. Men det är ju verkligen inte bra publicitet för honom. Men ALLA vet ju att det inte är sant. Och om det nu vore det så skulle hon hamna i fängelse eftersom hon var 19 och Justin 16. Och sen är det helt sjukt att hans skulle välja ut henne - jag menar, hur snygg är hon egentligen från skala 1-10? Noll, iaf enligt mig. Och barnet är inte alls lik Justin ALLS. Barnet har bruna ögon, Justin bruna. Och att Justin inte skulle vilja ha kondom , utan han ville 'njuta så mycket som möjligt eftersom det var första gången'. Bullshit. Jag tror han vet bättre.

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberismine.blogg.se/

jennifer säger:

jag skrattar när jag hör om henne faktiskt, för vad som en händer så kommer det gå dåligt för henne.... för om det är justins barn så kommer hon åka in i fängelse för sex med minderåring och om hon förlorar åker hon ditt för sno tid av polis och justin stämmer henne.... jag sitter nästan och gråter av skratt... men när kommer designen och närsta kapitel?? glad för svar ditt största fan jennifer xxxx

Skrivet: |

rt säger:

Tllde, Barnet har blåa ögon ;)

Jag håller med er alla där uppe :)

Skrivet: |

Tilde♥ säger:

oj, haha :D Menar blåa :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback