Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle älskar er.

Nu har jag avslutat He Is The Reason I´m Still Alive, och precis som många av er tycker jag att det är tråkigt. Jag älskade verkligen att skriva på den, men man ska avsluta när man är på topp, och det tyckte jag väl att vi var med den. Jag kan inte tacka er nog för hur mycket ni har kommenterat och hur mycket ni har funnits där. Tyckte ni att den slutade bra, eller hade jag kunnat gjort det bättre?

 

Kan det passa mer än att jag hade besöksrekord igår, 209 st. :) Och jag är riktigt glad över det, jag har längtat efter att det skulle gå över 200. Har varit på gränsen flera gånger, men äntligen hände det.

 

Jag sitter nu och försöker komma på en bra story till nästa novell, men jag har noll fantasi. =/ Jag har kommit på ett namn på familjen, det är det enda. Så jag har ingen aning om jag kommer börja på en ny idag eller inte. Jag vill kunna tänka igenom den ordentligt, så att den iaf kan tävla med HITRISA, vilket inte kommer gå sådär jätte bra, men jag ger det ett försök.

 

Jag hoppas verkligen att ni alla kommer stanna kvar, för det kommer komma en novell till, jag vet bara inte när. Jag ska försöka mig på en story så fort som möjligt, jag tänker här hemma så det både knakar och ryker, men det gör ju inte saken bättre. :P haha...

 

Tack ännu en gång! Jag älskar er. ♥ //Marielle


Kommentarer
Emilija med J. säger:

Jag tycker den slutade grymt bra !



såklart vi eller iaf jag kommer stanna kvar !

ta den tid du behöver !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

Jag älskade slutet + längtar tills nästa novell ;)

Skrivet: |

w säger:

tycker det är tråkigt att novellen är slut nu, men jag älskade slutet och längtar till den nya novellen och hoppas på att den kommer bli minst lika grym som den här, om inte grymmare, om nu det ens går! om du inte redan har ett namn på tjejen så tycker jag att Kendall är ett fint namn, men det väljer ju såklart du:) kram

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback