Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter one hundred-sixteen.

 

Jag, Justin, Liam och Adriana landade tillsammans i Atlanta efter nästan en vecka i LA. Det var bara vi fyra, och det var underbart. Det enda jag inte gillade var att det var fullt med fans på flygplatsen, och det gör mig inget om dem finns i närheten när Liam är med, han är större, men när Adriana är det då finns hökmorsan inom mig. ”Ta det lugnt gumman. Dem gör inget.” Jag tittade på Justin som höll i Adriana, själv höll jag Liam i handen. ”Hur kan du vara så lugn?” Han stannade upp och tittade på mig. ”För att jag har min familj med mig, därför kan jag vara lugn.”

 

Väl innanför dörrarna hemma hos Justin så släppte jag alla väskor jag höll i, och pustade ut. Justin bar in Adriana och la henne ned i soffan och bullade upp med kuddar runt om så att hon inte skulle trillar ur. Liam stod kvar vid dörren och bara stirrade, hans haka låg på golvet, och hans blick gick från golv till tak. ”Är det där ett släktdrag eller?” Justin kom upp bakom mig och kollade på Liam han med. ”Vad menar du med det?” Jag vred huvudet så jag kunde se honom. ”Du såg ut sådär när du kom hit första gången.” Liam kunde tillslut röra sig, så han kom fram till oss. Justin tog honom i handen och gick med honom mot ett rum, som inte Justin visade mig förra gången. ”Om du vill får du leka här inne.” Justin öppnade dörren och jag som stod lite längre bak kunde bara skymta lite smått, ett rum fyllt av leksaker för pojkar, det fanns allt. Jag himlade med ögonen för mig själv och gick ut i köket.

 

”Kan du ta både Liam och Adriana imorgon? Jag ska uträtta lite ärenden.” Vi satt tillsammans och åt, Justin hade beställt hem chinamat. ”Vad har du att uträtta i en stad du besöker för andra gången?” Han var nyfiken, det sa både hans röst och hans ögon, men det skulle han allt inte få veta fören imorgon. ”Det du, nej men kan du det? I alla fall Liam.” Han nickade med munnen full av mat. ”Okej, det kan jag väl.” Efter maten hoppade jag in i duschen, och för första gången på länge kunde jag duscha längre än 3 minuter, så det blev en ganska lång dusch. När jag var klar hoppade jag ut i bara handduk och gick ned till min väska som fortfarande stod innanför dörren.”Kan jag låna din tvättmaskin? Jag har inga rena kläder.” Han satt med Liam inne i sitt grabbrum, och dem spelade tv-spel tillsammans. ”Klart du får, lust att tvätta åt mig med?” Han log sitt sexiga leende och det kunde man inte säga nej till.

 

Senare på kvällen satt fortfarande grabbarna kvar i det där rummet och jag satt framför TV:n, MTV hade jag på och komiskt nog visade dem Top 10 at 10. ”Baby, du är på TV:n.” Jag höjde volymen för att han skulle reagera, det gör han direkt han hör sina egna låtar, och nu spelades U Smile. Han kom springandes och ställde sig framför mig så att jag inte skulle kunna se. ”Ge dig, flytta på dig.” Han vägrade, så jag blev irriterad. ”Gör du inte det då slår jag på alla apparater i hela huset, och du har ju en hel del.” ”Jag tycker inte du ska se det här.” Han vände sig om så han kollade på mig. ”Men sluta, jag vet att tjejer åmar sig för dig, och att ni gullar. Men kom igen, vem är här med mig nu? Och vems ring bär jag. Det är skådespel.” Han kollade chockat på mig. ”Varför hittade jag inte dig för längesedan?” ”Justin, kom tillbaka nu. Jag ska spöa dig i spel.” Liam skrek från rummet och Justin kollade på mig. ”Älskar dig.”

 

Liam ville inte sova tillsammans med oss, så han fick gästrummet bredvid Justins sovrum, Adriana sov med oss. Vi borstade tänderna alla tillsammans, och Liam är extremt duktig när det kommer till det, men han har en tendens till att skvätta vatten över hela badrummet. Både jag och Justin låg vakna länge och tittade på henne. ”Vi skyddade oss aldrig när vi var med varandra i LA.” Jag kom på det bara genom att se henne. Justin pussade mig på axeln. ”Det gör inget, händer det så händer det.” Han lät lugn, det var inte alls som förra gången, så han bara gick utan att prata med mig. ”Känner du verkligen så?” Han kramade om mig, och fortsatte pussa mig på axeln och upp över halsen. ”Ja, det gör jag. Jag skulle kunna skaffa fler barn med dig.” Vi pratade om det där ett tag, och han lät verkligen säker på sin sak, men inga barn än på ett tag.

 

När jag vaknade på morgonen så sov både Liam och Justin, och jag lät dem göra det, Adriana däremot sov väl också, men henne skulle jag ha med mig, så var tvungen att lyfta upp henne. Jag matade henne innan jag gjorde mig klar, så att hon kanske skulle somna om innan jag skulle åka. Jag klädde på mig och fixade mitt hår, sedan tog jag en macka och åkte från Justins hus. Jag skulle in på en mäklarfirma, för att få se en visning på ett hus. Jag vet vad ni tänker, ett hus till tre personer. Kan vara lite väl mycket, men jag vill bo nära honom, och det ligger ett kvarter från honom. Han vet inget, så ska bli intressant att se hur han tar det.

 

”Miss. Jones?” En man mötte upp mig utanför mäklarfirman. ”Ja, då måste du vara Mr. Bennet?” Han skrattade, ett ganska hemskt skratt, men jag hakade på för att inte verka oförskämd. ”Helt rätt, ska vi åka?” Vi åkte åt samma håll som jag kom ifrån och men istället för att svänga höger och komma till Justin, svängde vi vänster och in på ett säkrat område. Alla husen var extremt vackra, och låg hur fint som helst. Vi parkerade på uppfarten till nummer 4. Huset var stort och med underbart stora fönster, jag gillade precis allt som jag såg från bilen. Jag plockade ur Adriana ur bilen och gick med Mr. Bennet in i huset. Jag tackar gud att Justin hade visat mig sitt hus innan detta, annars hade jag nog betett mig konstigt när jag klev in, men jag behöll lugnet.

 

”Här inne har du köket, stort och med en köksö.” Jag gick runt och kollade lite för mig själv, han sprang mest omkring tyckte jag, och jag gillar att gå i min egen takt. Hela huset från insidan var fantastiskt, och jag älskade det redan. ”Ska vi kolla in utsidan, och gården?” Vi stod i vardagsrummet och kollade ut mot bakgården, han öppnade altandörren och så gick vi ut. Detta skulle Liam se, tänkte jag för mig själv, en stor pool och massa stolar runt om. Här skulle jag kunna leva mitt liv. När vi hade kollat igenom hela huset så stod vi återigen i köket. ”Ska vi skriva papper?” Jag kollade på papperet jag hade framför mig. ”Jag ska ringa min pojkvän, och höra om han kan komma hit, om du har tid?” Han nickade och jag gick iväg för att ringa Justin.

 

”Baby, varför är vi här?” Jag tog Justins hand medan Liam kollade sig omkring. ”Jag vill fråga dig en sak.” Han tittade konstigt på mig. ”Varför just här?” Han blev förbluffad då jag bara gick in i huset och han började kolla sig omkring. ”Vill du flytta in med mig?” Han vände sig om i chock och stirrade på mig. Liam sprang omkring i huset och kollade in alla rum. Justin fattade min hand och kom emot mig, jag la mina armar om honom och kollade honom intensivt i ögonen. Jag sökte efter svar i hans bruna underbara, djupa ögon, men jag kunde inte hitta något. Hans ögon gav mig inte en ledtråd om vad han tänkte. Jag fick hansvett av hans extrema långsamhet, och jag började känna mig dum, att jag ens hade frågat honom. Han la sina händer på mina höfter, och kysste mig. ”Klart jag vill. Har du köpt detta hus?” En sten försvann från mitt bröst, och jag kunde andas normalt. ”Gör aldrig sådär mot mig igen. Förstår du det, jag trodde du hade ångrat dig om vårt förhållande.” Han kysste mig igen, och det kändes precis som att mina fötter lämnade golvet för en kort sekund. ”Aldrig, det är dig jag älskar glöm inte det.” En tår rann ned på hans kind och han log.

 

”Så, Mr. Bennet, Ska vi skriva papper?” Jag tog med mig Justin ut i köket där jag visste att han befann sig. Han kollade upp från sina papper, och gav mig en penna. Eftersom att jag redan hade läst igenom alla papper så skrev jag bara under det, jag är 18 år och får göra vad jag vill. Min mamma vet inget, men hon kan inget säga heller. ”Hur kan jag låta dig göra detta? Hur kan jag låta dig köpa ett hus?” Han la sin arm runt min midja och Liam kom in i köket. ”Mamma, vad gör vi här?” Jag lyfte upp och satte ned honom på köksön. ”Detta min vän, är vårt nya hem, tillsammans med Justin.” Det såg ut som att Liam skulle svimma vilken sekund som helst. ”Har du sett poolen ute eller?” Han skrek rakt ut. Mr. Bennet bara skrattade åt honom, och det kan jag förstå, Liam är inte normal, men vem är?


Näst sista kapitlet, och jag börjar nästan gråta. Sista kapitlet kommer kl. 00.01 inatt. :) Så dem som orkar vara uppe får läsa det, och ni som sover får läsa det imorgon. (A)

 

Trackback