Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter one hundred-seventeen - Last.

 

Om någon hade sagt till mig för ett och ett halvt år sedan att jag en vacker dag skulle dela ett barn med Justin Bieber, hade jag utan tvekan slagit personen i huvudet och frågat om den var normal. För det är bara något som händer på film, har jag trott. Han tog mig med storm första gången jag träffade honom, och jag kommer aldrig glömma den kvällen hemma hos Ryan. Speciellt inte när han stod framför mig, och bokstavligen masserade mina läppar med sina, hantog andan ur mig. Jag ångrar inget, möjligtvis att jag undanhöll Liam för honom i början. Det är något som är gjort, och inget jag kan gå tillbaka och ändra på. Tillsammans med min mamma har jag nu packat ihop sakerna från mitt rum som jag ska ha med mig, det är inte mycket, men det finns en heldel minnen som jag inte är redo att släppa taget om. ”Jag kommer sakna dig gumman.” Mamma kramade om mig sjukt hårt och jag förstod verkligen hur jobbigt hon tyckte att det var, för jag kände samma sak. Min mamma, och min bästa vän. ”Jag kommer sakna dig med.” Taxin stod utanför och tutade, så det var bara att bege sig mot flygplatsen, för att få flyga hem. Liam befann sig redan där, tillsammans med Justin, Pattie och Jeremy.

 

När jag landade i ATL stod Justin med båda mina änglar och armarna utsträckta. ”Välkommen hem älskling.” Han kysste mig och gav mig en varm kram. ”Hem kommer alltid vara där ni tre befinner er.” Vi åkte tillsammans hem till vårt gemensamma hus, och det känns så förbannat underbart. Känslan jag hade i kroppen då vi stod utanför huset var obeskrivlig. ”Vill du ha en nyckel hem?” Justin hade fått i uppdrag att hämta ut nycklarna under tiden som jag hade vart i Stratford och packat det sista. ”Om jag vill.” Han gav mig en nyckel och känslan steg. Jag ägde ett hus, Clarissa Melissa Jones, en husägare, tillsammans med Justin Drew Bieber. Hör ni hur det låter? Det är som ett klingade ljud, och det passar så sjukt bra.

 

Justin hade fixat allt i hela huset under en veckas tid, och han hade gjort det bra. När jag kom in stod Pattie och Jeremy i köket och pratade med varandra, men när dem fick syn på mig så stannade dem upp och kom emot mig båda två, jag fick en kram av dem båda samtidigt. ”Mamma, kom och titta på mitt rum.” Liam skrek från ett rum, som jag inte visste vart det låg. Jag kollade mig bara förvirrat omkring, och det såg Justin. ”Kom.” Han tog min hand och drog med mig till Liams rum. ”Trivs du här? Vad fint du har fått.” Hans bilsäng hade han såklart med sig från Stratford. ”Ja, jag trivs.” Att få se sin 4 åriga son lycklig och glad, gör mig stolt som mamma. Då vet man att man har gjort rätt val i livet.

 

På kvällen grillade vi, eller ja Jeremy drog igång grillen och agerade grillmästare, vilket han lyckades med. Vi satt ute och åt, det var skönt att vi inte var så många, men samtidigt tomt, för det har alltid varit mycket folk runt om mig, och helt plötsligt är det inte det. Justin gick in och drog på sig badbyxor, så när han kom ut lyfte han upp mig och gick mot poolen, jag förstod på en gång vad det var som skulle hända, så jag gjorde mig redo. Justin hoppade i poolen med mig i sin famn. ”Vad var det där bra för?” Jag hängde runt hans nacke, och tittade på honom, hur några enstaka vattendroppar droppade ned från hans hår. Mina ben satte jag runt hans höfter och drog mina naglar över hans mage. ”Jag älskar dig, och det är den enda anledningen jag har till att göra saker.” Han pussade mig på näsan och skvätte sedan vatten på mig, vilket resulterade i ett vattenkrig. Liam hoppade i poolen med armpuffar som Pattie hade hjälpt honom med.

 


 

Att få se sin son växa från en liten bebis, till en yngre man är underbart, men att få se honom växa med en tjej vid sin sida är ännu bättre. Han älskar henne verkligen, och det finns inga tvivel om att hon inte skulle älska honom. När dem två är själva leker dem hela tiden med varandra och det är mysigt att se, dem jävlas och har sig. Men direkt Adriana eller Liam kommer så kliver dem in i mamma och pappa rollen. Vilket är fascinerande att få vara med och uppleva, jag är farfar till den sötaste tjejen någonsin. ”Adriana vaknade, ska jag ta henne, eller kommer du upp Clar?” Hon tittade chockat på mig. ”Varför just jag? Hon har en pappa också.” Hon skrattade och tittade på Justin som simmade mot stegen. ”Jag skojade älskling, jag tar henne jag, så kan du leka med Liam.”När hon kom upp rann det vatten av hennes kläder, och hon såg ut att frysa. ”Jag tar henne, så byter du kläder.”

 

När både Justin och Liam hade kommit upp ur vattnet så satt vi alla återigen ute på altanen, men denna gång med torra kläder. ”Mamma, jag är trött.” Liam kliade sig i ögonen och drog med Clar in. Pattie hade redan lämnat oss, eftersom att hon har ett stort hus ett stenkast här ifrån kunde hon sova där, och jag skulle sova kvar. ”Trivs du med ditt liv nu?” Justin satt mittemot mig med Adriana i famnen, hon log och lekte med sina fötter. ”Jag älskar det här, jag kunde inte önska mig något annat. Tack pappa, för att du har hjälpt mig genom livet. Du och mamma har gjort mig till den jag är.” Han tittade på Adriana och det lyste stolthet om honom, vilket gjorde mig stolt.

Vi gick och la oss direkt då Clar kom från Liam. Han ville tydligen inte somna fast han var så trött, men tillslut lyckade hon med det. Sängen vi hade här var min från mamma, Clar ville inte ha någon annan för hon tyckte tydligen att den var den skönaste hon hade sovit i. Vad gör man inte för sin prinsessa? Vi har börjat lägga Adriana i ett eget rum med en sådan barnvakt apparat. Det funkar hur bra som helst, jag är den som har haft henne nu i en vecka, och jag tycker att det går bra, får se nu hur Clar tycker att det är. När många par flyttar ihop skaffar dem en sida var i sängen, men inte vi två. Vi sover i mitten och så tätt det bara går, hon kan inte sova annars säger hon. ”Vet du hur mycket jag älskar dig?” Jag visste att hon inte sov, för hon låg och smekte mig på armen, och jag smekte henne över magen. ”Nej, hur mycket?” Jag vände hennes huvud mot mig, och kysste hennes läppar passionerat. Hon hämtade andan direkt vi släppte varandra. ”Wow, det var en del.” Skrattade hon fram.

 

Hon vände sig tillslut om och tittade på mig, hon sa inget men det behövdes inte. Hennes blick sa allt hon egentligen ville säga högt. Hon slöt sina ögon, och jag kunde skymta en liten tår på hennes kind, men jag kunde inte förstå varför. Jag torkade bort den på en gång, för det finns inget värre än att se henne gråta. Jag pussade henne i pannan, och vidare ned på näsan. Ett litet leende drog sig på hennes läppar och hon öppnade återigen sina ögon, ännu fler tårar rann. ”Vad är det gumman?” Jag torkade bort dem också, men det spelade ingen roll, för det kom hela tiden nya. ”You are the reason I´m still alive. Glöm aldrig det.”

 



 

Nu är denna resa slut, och jag kan inte vara mer ledsen än jag är. Jag har haft sjukt kul när jag skrivit denna, och jag kommer aldrig att nå upp till denna novells-nivå. Jag älskar er alla som har stöttar och kommenterat denna novell. Hoppas att ni har älskat denna lika mycket som jag, för jag tycker verkligen inte om att avsluta denna, det har vart som min egna lilla bäbis som jag tagit hand om. :)

 

Jag har absolut ingen fantasi om vad nästa novell ska handla om, så om ni vill får ni gärna hjälpa mig. Vad vill ni läsa om? Jag tar öppet emot alla förslag, och jag kommer läsa allt.

 


Kommentarer
Ebba säger:

Bästa novellen ever!!! Spelar ingen roll vad nästa ska handla om det kommer vara lika bra den :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

kajsa säger:

Åh så himla underbar, tårarna rann i slutet..



Alltså du skulle ju kunna skriva en berättelse som är om justins liv alltså mest ur hans perspektiv om du förstår?. (: men annars har jag inga förslag. Men du kommer säkert på nått. Kram och tack för en underbar novell.

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

nej :(

har seiöst aldrig läst något bättre !



Nästa novell.. hm.. jag är grymt dålig på att hitta på ideér, men kanske att tjenens det handlar om, hennes föreldrar bråkar och skiljer sig, då flyttar hon och hennes mamma till mamman's bästa vän som är Pattie, eller något sånt (a) somsagt usel på att komma på något bra :)



hoppas du får massor mer bra förslag !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Johanna säger:

Den bästa novellen jag har läst! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

jennifer säger:

ohh vackraste slutet!!!!! mina tårar rinner som fan!!!!! hoppas du skriver en till men kän ingen press för vi(dina fans) väntar tålamodigt tills tiden är inne!

Skrivet: |

liiz säger:

Omg jag har inga ord, jag har verkligen älskat denna novellen och kommer sakna den men vilket bra slut. Nu vill jag gärna ha den nya xD men jag har inte ord.

Skrivet: |

melina säger:

Grymt bra! Novellen har varit sjukt bra! :)

Skrivet: |

Cherry säger:

Jättebraaa :D ♥♥

Jag blev ordentligt tårögd i slutet ♥♥



Och i andra i novellen så skulle det vara kul om tjejen får reda på att hennes pappa är Scooter Braun, alltså Justin Bieber's manager (: Och så får hon träffa han och så måste hon följa med på Justin's turné och allt sådant. Och så har hon en fantastiskt fin sångröst, alltså hon är jättebra på att sjunga och att hon kanske ser ut Selena Gomez, lite kanske :)) Men det är bara ett förslag, för det är kanske inte så många noveller som skriver såna noveller och det skulle vara kul att läsa en sådan novell eftersom att du skriver den ♥ Men det är bara ett förslag :))

Skrivet: |

Sandra säger:

man kan inte beskriva denna novell, du var vid 107 kapitel då jag började läsa från kapitel 1. och sen avslutar du den efter några kapitel. Jag brukar tycka att det inte är någon mening att läsa hundra kapitel som redan är gjorda och upplagda, och brukar tänka på att den ändå snart kommer avslutas. Vilken den gjorde, men jag ångrar inte att jag började läsa den heller.



Så sjukt bra!



Skulle gärna ge dig några förslag..men måste ha dom för mig själv..ska skaffa en egen :)

Skrivet: |

Haley säger:

OMG! Det var absolut en av dom bästa, så bra, och jag kommer sakna den

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

jasmine säger:

asså man lever sig in i hela novellen, och sen när man läst klart inser man liksom att det bara är en berättelse och då blir man ju så ledsen. man vill bara fortsätta och läsa för då åker man bort från verkligheten en stund :)

jag skulle blivit jätte lycklig om du gör en till :)



PS. jag började läsa din blogg för 2-3 veckor sen och har redan läst båda, JAG ÄR BEROENDE :)

Skrivet: |

Lisa säger:

As grym!!

Älskar novellen :))

Skrivet: |

Lina säger:

Såå sjukt bra! En av de bästa novellerna jag läst!! Jag älskar den :')



Nästan novell: det skulle va kul om deb va lite annorlunda än alla andra noveller. Jag kommer inte på något just nu, men jag tror den blir grym hur den än är! Jag kommer absolut läsa den :D

Skrivet: |

Felizia säger:

Den här novell har betytt så mycket för mig, att gå in och kolla nästan varje timme om det har kommit ett nytt kapitel, jag är säker på att jag kommer gå tillbaka och läsa den igen :)

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Diana säger:

Novellen slutade jättebra tycker jag. Fick lite glädjetårar på slutet :) men du har gjort ett jätte bra jobb med den här novellen Marielle, du e en underbar skrivare och jag tycker att du borde utnyttja det genom att skriva en bok elr ngt. DU ÄR FREAKING AMAZING! Ta åt dig sweetheart. :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Tjen kan väl vara ett år yngre än Justin ?

Och att hon inte bor i Kanada :)

De e de enda jag kan komma på nu :)

Skrivet: |

Sabbe säger:

Jag tkr tjejen ska va typ 16 o Justin 17, o att tjejen aldrig haft någon kille o är lite blyg. Men att de blir kompisar o sedan blir kära :)

Hon kan va typ en skådespelare o så ska dom göra någon film tam kanske?

Har inte några andra idéer :p

Skrivet: |

Quinee säger:

I'm speechless !!!

Helt awesome !!!!



Nästa novell borde handla om en tjej som flyttar till Atlanta efter att hennes pappa slår henne och misshandlar henne hemma i Florida och hennes mamma gör inte saken bättre när hon börjar ta droger och blir alkoholist pga situationen dom har hemma...



The rest is up to you <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

wilma säger:

Gillade quinees idé! :D

Skrivet: |

michaela säger:

bästa novellen någonsin älskar den och jag hoppas att det kommer en ny <3333

Skrivet: |

joanna säger:

jag har läst många noveller om justin, men den här är absolut den bästa. i just love it! så jag hoppas verkligen att du fortsätter för jag kommer absolut fortsätta läsa den flitigt.

det skulle kunna handla om någon som han kände innan han blev känd och flytta, och sedan kommer tillbaka och sen tar man det kanske där ifrån, hihi bara en idé. du äger!!! kram

Skrivet: |

Anonym säger:

Du kommer på nåt för du är asgrym!! Hör du de asgrym!!

Skrivet: |

rt säger:

Tårar rinner...Gassh tänk att jag sitter och läser den sista kapitlet. Jag kan inte kalla denna novell för novell för det känns som om det har hänt i verkligheten. Det finns verkligen ingen novell som är lika grym som den här fast den nya novellen kommer säkert vara lika grym.

Du ska fan bli författare :))

Skrivet: |

Anonym säger:

helt awesome! kommer sakna den här novellen väldigt mycket faktiskt hehe, känns inte som om någon novell kommer kunna slå den här iallafall xx

Skrivet: |

Jen säger:

Enligt mig så har den här novellen varit helt grym. Det du skriver, man lever sig verkkigen in i rollen och man känner samma känslor... Du är så sjukt duktig och jag tror starkt på att du har en massa bra ideér i ditt huvud så du kommer toppa denna novell galant!

Keep up the good work! You're amazing <3 xxJ

Skrivet: |

Anonym säger:

Alltså den är så grym så att det inte en finns ord till den.



Skrivet: |

caroline säger:

direkt från hjärtat: du är bäst och jag älskar ditt sätt att skriva på!

längtar till den nya kommer ut, men jag har en fråga: vart får du bilderna på "liam"? :) skit söt unge! och jag tror jag har sett bilder på honom innan, är det en familjemedlem eller så så behöver du verkligen inte svara om du inte vill. tycker bara att jag känner igen honom :)

grymt tråkigt att denna är slut nu.. :'( gråter sjukt mycket!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag kan inte fatta att den redan är slut?! :( Dina noveller är de bästa jag har läst NÅGONSIN!!

Skrivet: |

e säger:

Riktigt bra!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://aknewlife.blogg.se/

Jenny säger:

inga ord kan förklara hur bra jag tycker att den här novellen är! du är så jäkla duktig på att skriva noveller. sluta aldrig säger jag bara! jag kan verkligen inte förklara hur bra jag tycker att den här novellen är! jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den grymt mycket♥

Skrivet: |

khoshy säger:

Började läsa den novellen för ungefär fyra dagar sen jag blev fan för älskad.

allt jag läste kändes som i verkligheten den var sjukt bra satt och tänkte på den dag och natt tro mig!

jag har en idé till den nya även om du kanske har kommit på något det kanske är en tjej som e typ hater sen hon får cancer

tjejen kanske trakasserar justin på twitter med hat saker sen han typ blir arg och sånt sen han gör en twitter som han sedan låtsas hata sig själv sen dom börjar snacka....

Skrivet: |

Emma säger:

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA.

Det här slutet var mycket bättre slut än den andra iallfall, för då dog inte Justin.

Men suuuuuuuuuperbra!

Skrivet: |

johanna säger:

Wow :) Jättebra slut, längtar efter nästa.

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberword.blogg.se/

Amanda säger:

Jag måste säga TACK! jag hittade denna novellen igår på dagen och sträckläst tills jag somnade och fortsatte sen när jag vaknade. Jag har aldrig, då menar jag ALDRIG varit såhär berörd av någon novell tidigare. Eller en bok, eller film för den delen heller. Jag tycker verkligen att du är värd allt beröm som finns och det känns helt sjukt att man egentligen kan vara en del av det här. Jag vill verkligen se mer noveller av dig i framtiden. och då kanske inte bara med justin. Men det har vart sjukt underbart att få läsa det här och jag har verkligen känt mig som dom har i novellen. Det här är ärligt den bästa novellen någonsin, även om jag tyckte den var lång och tog tid att läsa gör det absolut ingenting! det är det värt :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Mickan / My Life In My Words säger:

Hej ! :)

Jag har precis läst klart HITRISA - första novellen.

Och jag var som i trans, jag kunde inte sluta läsa.

Eftersom att jag kom nu och den redan var avslutad så ville jag vänta tills jag läst klart hela innan jag kommenterade, men det var många gånger jag vill kommentera, för du är grym ! :D

Jag fastnade, och jag har till och med suttit uppe hela nätter bara för att läsa.

Jag älskar den. Och många tårar har runnit, det bevisar att det du skriver är verklighetstroget.

Det finns några noveller jag har läst och fastnat för, det är din, och två till.

Jag ville bara visa min uppskattning, för den är underbart !

Tack för att du skriver ! :D

Kram på dig !

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Amanda säger:

aaaaah! okej, jag är korkad. Jag kan verkligen inte sluta dina noveller! det går inte. Det var egentligen meningen att jag skulle sova, men att läsa historien om clar och justin är så mycket roligare! (även om jag får sota för det imorn, haha) Jag sitter hellre uppe hela nätterna och läser det du skriver än att sova, eller göra något annat för den delen. Jag kan sitta i timmar, dagar bara för att läsa klart. men jag kan aldrig få nog! Det är svårt att verkligen sätta ord på vad det är som är bra, men jag kan försöka då detta är andra gången jag läst och då tagit in allt extra mycket.
Handlingen är den bästa som finns, utan tvekan. Att få se hur hon klarat allt med barn och skola samtidigt som hon inte berättat om det för någon är otroligt. Hur hon verkligen gör allt för att det ska funka med en son samtidigt som hon får komplikationer. Sen när hon träffar justin blir allt bara bättre. sättet som dom pratar med varandra och hur du beskriver känslorna, händelserna och hur det ser ut. det är verkligen guld värt.
Det enda jag kan hoppas på är ju att det kommer ut som böcker. visst, det är väl inte så stor chans till att det gör det. Men! Never Say Never! ska nu ta en paus och sen läsa del 2 så att du kan få mer kommentarer att läsa ;) åååh kan bara säga att jag verkligen avgudar dig för hur du skriver! och att jag älskar dig. mwhihii ^^

Svar: Vad glad jag blir när jag läser sådana kommentarer. :) ♥
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback