Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter one hundred-fourteen.

 

På morgonen när vi vaknade var klockan vid 11, och ingen hade väkt oss. Ibland är Pattie helt galen på morgonen när Justin ska iväg och jobba, men idag lät hon oss sova, vilket var sjukt skönt, en hel natt utan att jag har behövt gå upp och ge Adriana mat, men jag får inte vänja mig för mycket, då är det kört igen när jag kommer hem. Jag var den som vaknade först, och att få ligga och titta på den vackraste människan är helt fantastiskt. Nackdelen är att han alltid vaknar på en gång då man psykar honom, vilket inte är så kul. ”God morgon sötnos. Har du varit vaken länge?” Jag skakade på huvudet och la en kudde över ansiktet. ”Åh, den där rösten.” Justin bara skrattade.

 

”Har allt gått bra?” Vi hade gjort oss klara och gått över till Pattie, som stod med Adriana i famnen. ”Det har gått hur bra som helst. Liam var konstigt nog hur lugn som helst, han fick lite godis och så kollade vi på film. Och vet du vad det bästa av allt var?” Vi satt ned i soffan och Justin lekte med Liam på golvet. ”Nej, vadå?” Hon kollade ned på båda två, och log stolt. ”Han sa farmor till mig.” Hon fick en betryggande känsla i rösten, och det lät som att hon verkligen gillade det. ”Är det okej för dig?” Hon nickade stolt. ”Absolut, jag älskar den grabben, så han får mer än gärna kalla mig farmor.”

 

”Vill du följa med till studion idag, eller vill du göra något annat?” Justin satt bredvid mig i soffan, och vi var fortfarande kvar inne på Patties rum. ”Jag vill följa med, om jag får.” Jag kollade inte på honom när jag sa det, och det störde honom lite. För han la sin hand på min kind och vred mitt huvud. ”Får? Klart du får, jag vill mer än gärna ha min familj med.” Han la sina armar runt mig och drog mig intill sig. Jag älskar att befinna mig i hans famn, varm och trygg. Ingen kan skada mig, mer än han. ”Liam, vill du följa med Justin till studion?” Han satt vid bordet och åt frukost, Jag och Justin skulle ta något på väg till studion. ”Ja, ja, ja. Det vill jag.” Jag satte mig ned bredvid honom. ”Då ska jag tala om en del regler för dig. 1. Du härjar inte omkring. 2. Du låter ALLA knappar vara. 3. Du beter dig, annars åker vi raka vägen hem.” Han tittade på mig. ”Hem, hem till Stratford?” Jag nickade instämmande. ”Japp, hem.”

 

När vi kom fram till studion stod Usher lutad mot dörren, och han var väl kanske en av dem som inte visste att jag var här, eller att jag och Justin återigen var tillsammans. ”Hej Clar, längesedan man såg dig. Hur är det?” Han kramade om mig, och fick en stadig kram tillbaka, eller så gott jag kunde, med tanke på att jag hade Adriana på armen. ”Det är hur bra som helst med mig.” Han såg nog mitt leende på läpparna, och märkte av mitt humör. ”Oh my god. Ni är tillsammans igen.” Justin tittade på honom och sedan på mig, han stod längre in i rummet och pratade med Scooter. Jag log bara som svar mot Usher, han förstod ju ändå.

 

Jag satt på en stol med Liam på ena knä och Adriana på armen, samtidigt som Justin spelade in. Hans röst har blivit hundra gånger bättre, och mörkare vilket är bra. Jag älskar hans röst, tydligen Adriana också, med tanke på att hon somnar varje gång hon hör honom sjunga. Scooter tog med sig Liam till ett annat rum, som dem hade massa vuxna leksaker i. Jag tror att dem skulle spela biljard, och det kan väl vara kul för Liam. Justin kom tillbaka ut och skulle lyssna på resultatet, men jag tror inte att han var så intresserad av det för han satte sig ned bredvid mig, och pussade på både mig och Adriana. Usher tittade på mig och skakade på huvudet. ”Justin, lyssnar du eller?” Han tittade upp och mötte Ushers blick. ”Jag kan göra flera saker samtidigt.”

 

Två låtar klara och några timmar senare valde vi att ta en vända på staden. Justin och Liam gick omkring och fjantade sig med Kenny, och jag höll mig till Pattie. Hon var den enda normala i mitt sällskap. ”När ni är ”hemma” vart tillbringar ni mesta delen, bortsett från Stratford?” Pattie kollade undrandes på mig. ”Varför undrar du?” Hur skulle jag ta mig ur detta nu då? ”För att jag funderar på att flytta. Jag kan ändå inte läsa klart skolan med två barn, och ett jobb behöver jag inte skaffa mig, jag har pengar så det räcker. Jag vill leva med din son.” Nu undrade hon inget mer, men hon såg bra chockad ut. ”Den enda nackdelen är ju att jag blir ensam när han åker på turné.” ”Nej, nej. Det blir du inte alls. Flyttar ni ihop, då kommer han ta med dig, jag är 100 på det.”

 

Vi pratade vidare om det och kom fram till att jag skulle kolla på någon lägenhet i Atlanta, så när vi ska flyga hem egentligen så ska jag ta med mig Justin dit. Flera meter framför oss stod Kenny och fotograferade Justin när han höll på att strypa spindelmannen, och när han stod bredvid en av mupparna. Liam hoppade mest omkring och drygade sig, så honom gick det inte ens att ta kort på för det hade bara blivit suddigt. ”Vi går in där.” Liam pekade på den största leksaksaffären han någonsin hade sett. Den hade tre våningar, och både jag och Justin kollade på varandra. ”Har ni stora väskor med er, eller?” Han skrattade och la armen runt min midja. ”Nej, inte speciellt. Men jag tror inte att Liam har så stor plånbok heller.” Nu var det min tur att skratta. ”Nej, men jag har.” Och så var det roliga slut. ”Ge dig. Du vet vad jag tycker om det där.”

 

Efter en dag på staden så var Liam lugn när vi kom tillbaka till hotellet, det enda han hade fått med sig från leksaksaffären var några filmer och några bilar, snälla mamma betalade väl. ”Kan jag få se den här?” Liam höll upp Lejonkungen. Utan att jag hann svara hade Justin redan satt i den i dvd:n och startat tv, samt gett honom en godispåse. Jag gick in och la mig i sängen, tillsammans med Adriana, som fortfarande sov, men skulle inom kort vakna och vara hungrig. ”Vad söta mina prinsessor är.” Justin stod i dörren och tittade på oss. ”Kom och gör mig sällskap.” Han la sig ned bakom, och höll om mig. ”Kan du förstå att vi har skapat denna lilla söta tjej?” Han strök mig på magen och fick tag i min dragkedja på tröjan och började dra ned den. ”Vi kan skapa henne några syskon till.” Jag skrattade till. ”Det där var den sämsta raggningsrepliken jag någonsin har hört.”

 

Vi gick ut till Liam när vi hade bytt om till mjukiskläder och satte oss på varsin sida om honom, men han var helt inne i filmen för att ens märka oss. Justin la sin hand på ryggstödet på soffan och drog med sina fingrar i nacken på mig, rysning efter rysning gick igenom min kropp, och han märkte det säkert för han slutade inte. Både jag och Justin grävde i Liams godispåse, så tillslut knöt han ihop den. ”Sluta ät upp mitt godis. Skaffa eget, och det gäller er båda två.” Jag började skratta, och kom på att det fanns chokladdoppade jordgubbar i kylen. Jag satte mig i fåtöljen och öppnade förpackningen. ”Dela med dig.” Justin lät arg, men jag såg ett leende. ”Om du vill ha den får du ta den.” Svarade jag och satte en mellan mina tänder. Han kom emot mig och jag såg hur han log, han var nära nog för att ta den, men plågade mig istället. Tillslut bet han av den och vi kysstes. ”Ey, tänk på att det finns barn här.” Liam tittade äcklat på oss, så vi började skratta. ”Okej om vi går någon annanstans då?” Han nickade överlyckligt, så jag tog med mig asken och gick in i sovrummet.

 


 

Jag hoppas ni gillar det. :) Vi får se om sista kapitel kommer upp idag eller inte, för jag har lite att stå i, och jag måste skriva om det. Jag är inte nöjd med det, och eftersom att det är sista så vill jag att det ska vara perfekt.
Trackback