Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 6.

På morgonen när jag vaknade låg jag inlindad i ett lakan och kände absolut inte igen mig. Jag kollade mig omkring i rummet och insåg att det var fruktansvärt fint, förutom alla kläder som låg över hela golvet. Det var bland annat mina, men även Nates. Jag kände hur någon rörde sig på sidan om mig och sedan kom det en arm om mig. ”Vaken?” Jag hörde på en gång att det var Nate, men jag hade inte hört hans röst på morgonen tidigare, med tanke på att han försvann förra gången. ”Ja. Det är jag.” Han kysste mig på axeln och drog mig närmare till sig. Vi låg kvar i sängen säkert en timme utan att säga något, men han smekte mig över hela kroppen, och kysste mig.

 

Efter en ännu en gång av hett sex stod jag upp och försökte hitta mina kläder, vilket inte var det lättaste då dem låg från ytterdörren till sovrummet. När jag tillslut hade hittat allt och var på väg därifrån så kom Nate fram till dörren. ”Hoppas vi kan ses igen.” Han kysste mig på halsen innan jag gick ut från lägenheten. Väl ute på gatan ropade jag in en taxi då jag absolut inte orkade gå, även om det bara var typ 4 kvarter, men det var långa sådana.

 

När jag kom in på hotellet såg jag att alla mina vänner satt och åt frukost, så jag gick upp på rummet, och hoppade in i duschen. Den var välbehövlig och jag stod länge. Att duscha länge har aldrig varit något jag gjort, men denna gång var det något som behövdes, dels för att försökta tvätta bort mina bekymmer över Justin, och för att tvätta bort alla spår Nate lämnade efter sig. Även om det ena bara var det jag kunde tvätta bort. Efter en timme i badrummet gick jag ut och möttes av det ena problemet, Justin. ”Varför stack du bara igår?” Jag blev som fastfrusen i golvet, och det var inget han egentligen skulle se. ”Jag var tvungen. That´s it.” Jag gick förbi honom in i mitt rum för att klä på mig. ”Vadå? Det som händer mellan oss två då? Betyder det inget?” Jag kunde inte se hur hans ögon talade, men hans röst sa en hel del han inte uttryckte i ord. ”Nej, det gör det inte.” Jag hörde hur steg kom närmare mig men jag la inte så mycket vikt på det, fören jag kände Justins armar om mig och hur han kysste mig på axeln. ”Säg då att du inte känner samma sak som jag.” Han kysste mig vidare upp på halsen, och skulle jag säga nej till det där så ljög jag för mig själv.

 

”Sluta. Det finns inget mellan oss, kommer aldrig att göra det heller.” Han suckade bara och fortsatte psyka mig. Kläderna hade jag fått på mig, även om Justin försökte hindra mig några gånger genom att kyssa mig, men jag backade undan varje gång. ”Varför försöker du intala dig själv att vi inte har något? Du skadar ju bara dig själv.” Hans röst, som varje gång han pratat med mig, vart så underbar gjorde inget annat än skar i mina öron när han försökte krossa min mur. Han skulle inte få lyckas. ”Ge dig nu. Inse, det finns inget.” Han tog tag i mina armar och tryckte sina läppar mot mina, jag gjorde allt för att kämpa emot men han höll mig för hårt, så tillslut när jag började njuta av hela situationen så slappnade jag av och han släppte mig, mina händer gick automatiskt upp till hans nacke och jag drog mina fingrar genom hans hår. Kyssen övergick till hångel och jag kände en hunger inom mig som inte gick att stoppa.

 

”Varför gör du såhär mot mig?” Jag stod fortfarande kvar precis framför honom, men ingen höll om den andra eller något sådant. ”Du har liksom hur många tjejer som helst runt dig, varför inte bara ta någon som inte kämpar emot?” Hans läppar närmade sig mina och jag kunde lätt känna hans andetag. ”För att jag är intresserad av dig. Visar jag det så dåligt?” Jag skakade lite lätt på huvudet i hopp om att slippa svara och visa att min röst inte skulle bära mig. Mitt hjärta slog i 200 och inte ens min pojkvän har fått mig att känna såhär innan. Justin rörde inte ens mig, det fanns fortfarande några cm mellan oss, och han gav mig denna känsla. Hans andetag som lätt rörde vid mina läppar fick mig att bara vilja ha honom mer, han väckte inga kärleks känslor i mig, utan ett behov av att känna honom så nära mig en människa kan vara.

 

Precis när han skulle kyssa mig igen kom Steffi in i rummet och jag backade motvilligt några steg ifrån Justin. ”Oj, stör jag.” Justin skulle nog precis se till så att hon skulle gå, men jag hann före. ”Nej, kom in. Vart är Kendall?” Steffi kastade sig ned i soffan och slog på tv:n. ”Hon gick med Alfredo och Ryan, tror dem skulle ut en vända, och kolla affärer.” Hon lät helt ointresserad egentligen. ”Varför följde inte du med?” Justin gick och ställde sig i fönstret, troligtvis för att visa att han inte ville lyssna på oss, eller att han inte var intresserad över vad vi hade att säga varandra. ”Jag orkade inte, men jag försökte få Ryan att stanna med mig, men han ville inte, så då drog jag.” Jag blev helt paff över vad hon just hade sagt. Hade hon bett en grabb umgås med henne? Den blyga Steffi börjar försvinna, så man kan väl hoppas att hon aldrig mer kommer tillbaka heller, jag gillar när hon tar för sig. ”Det är hans förslut som han inte vill vara med dig, glöm aldrig det.”

 

Två timmar gick och dem andra kom tillbaka. Kendall med en hel del påsar som hon hade införskaffat sig, vilket inte är ovanligt när hon är i farten. Hon drog med mig och Steffi in i hennes sovrum och vände upp och ned på alla kassarna. Allt från underkläder till halsband hade hon hittat. Det var riktigt snygga saker också. ”Jag sover inne hos Alfredo inatt.” Bara sådär slängde hon ur sig det där. ”Jasså, använd kondom.” Steffi gav mig en femma och jag började skratta. Kendall kollade bara på oss, och skakade på huvudet. ”Ni är inte kloka.” Hon packade sin minsta väska med lite saker, även om väskan inte var så liten så lyckades hon fylla den, för en natt i ett annat rum.

 

Det blev bara jag, Justin, Steffi och Ryan kvar i vårt rum vilket gjorde mig irriterad. Jag ville inte vara i närheten av Justin, för han försökte hela tiden väcka massa känslor inom mig, vilket jag inte tyckte om, för han visste precis vad han gjorde. Därför valde jag att hela tiden se till att jag antingen hade Ryan eller Steffi vid min sida, så att han inte skulle kunna komma mig nära. Tv:n stod på i vardagsrummet och jag kunde inte undgå att höra kändisnyheterna från köket där vi stod, alla blev tysta då vi hörde Justins namn. Dem pratade om att han hade ett uppehåll och att han befann sig i Miami tillsammans med sina vänner, och att han hade träffat nya. Vilket jag tror var oss. Jag sprang ut och kollade på tv:n, vilket jag inte skulle ha gjort, en stor bild på mig och Justin i poolen dagen innan.

 

Jag visste långt inom mig att Nike skulle få reda på detta, så jag hade redan förberett mig på att han skulle höra av sig inom en snar framtid, för ingenting på tv såg ut att vara två vänner, just bilden dem hade visat upp var när han stod sådär nära mig och vi bara stirrade på varandra innan jag valde att trycka ned honom under vattnet. Steffi la en hand på min axel, en mycket stor gest för mig, för jag vet att den betydde att hon alltid skulle finnas vid min sida. Båda hoppade till då min mobil började ringa och jag fick se Nikes namn på displayen. Justin kom ut i vardagsrummet och kollade på mig med stora ögon, troligtvis för att min mobil spelade hans låt Baby. Jag kommer aldrig byta, även om han så skulle be på sina bara knän.

 

”Hej älskling.” Jag försökte gör allt för att förhindra att han skulle höra min osäkerhet i rösten. ”Kan du förklara varför tjejen på tv:n precis drog en historia om Justin Bieber och en tjej, som är VÄLDIGT lik dig?” Han hade inte samma lugn i rösten som han brukade ha. Han var riktigt förbannad, det kunde jag höra på långa vägar. ”Han bor här på hotellet och vi umgås. Men det är INGET mellan oss. Det är dig jag älskar.” Jag hörde hur han skrattade, ett glädjelöst skratt. ”Tror du mig inte? Du kan få prata med honom om du vill?” Justin kollade på mig med en förvånad blick, men skakade även hysteriskt på huvudet. ”Är du med honom nu? Hur tror du att jag känner mig när min flickvän umgås med tjejmagneten Justin?” Hans röst gick över till lugn, och det gjorde mig trygg på något sätt. ”Jag vet inte vad jag ska säga, för att du ska tro mig. Du får prata med honom.” Jag gav luren till Justin som motvilligt tog emot den, och hälsade artigt på Nike. Antagligen pratade Nike eftersom att Justin var helt tyst. ”Jag har kysst din flickvän, och hon besvarade den.” Jag spärrade upp mina ögon och kastade mig över Justin så att vi båda slog i golvet.



Sista kapitlet för idag, ska skriva lite på HITRISA. Sedan är det dags att göra staden. :)

Kommentarer
Haley säger:

OMG Vad fan är felet med Justin? Orka att han sa det till hennes pojkvän!! Haha grymt bra :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Ebba ;D säger:

GRYMT BRA!! JAG ÄLSKAR DEN!! <33

Skrivet: |

mimmi säger:

gryyyyymt bra!!! älskar att han kämpar för henne också ;)

Skrivet: |

caroline säger:

såååå jävla bra! :D

älskar att justin sa det till nike för det är dags att becki får stå för sakerna hon gör när inte nike är där :D LÄNGTAR TILL NÄSTA KAPITEL!!!!!!!

LOVE <3

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

älskar det !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

OMG MERR!!

Skrivet: |

josefine säger:

Skitbra! Vill bara ha mer och mer :D snälla ett till ikväll?^^

Vad är hitrisa btw? är jag efter i något lr..? xD

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Jenny säger:

oh shiiit grymt bra! :) <3

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Cajsa säger:

AWSOME !

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Alice biebah säger:

Awsome!!!! Älskar den!!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Clara säger:

Äääääääälskar den ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://http:/

Cherry säger:

OMG :D så braa :)) ♥♥

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha :O som sagt I love Justin! Han är som en helt annan Justin i denna novell, totally lovely! Jag älskar hur han alltid psykar henne, och hur hon känner och är, var det mig du skrev om :O Känns nästan så.. Oh även fast jag inte är ett stort fan av drama så ska detta blir spännande! ❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback