Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 29.

När mamma och pappa kom hem lagade dem tacos och vi åt tillsammans, precis det där jag alltid drömt om. Och vi hade hur kul och trevligt som helst. Dem frågade om min resa till Stratford, och jag gav dem, kanske inte så detaljerad, men information. När vi hade ätit hjälptes vi åt och plocka undan. ”Kan vi inte spela något spel?” Det var min pappa som kom med idén, så jag trodde jag drömde. Han har aldrig varit personen som spelar spel, inte ens kort. Michael sprang och hämtade TP, så det fick bli det. Det kändes som att detta år skulle bli ett bra år, med skola och med allt. Michael hade blivit bättre, även om utbrott hade skett, och jag tänker inte lägga energi på vad Sarah än har att komma med i skolan. ”Är ni redo på att förlora, ungar.” Det var längesedan jag hörde pappa hade den ironin i rösten, han var verkligen laddad till tusen för att spela.


 

Det finns väl ingen som ser fram emot att börja skolan i min ålder, men nu var det dags. Jag vaknade redan klockan 7 på morgonen och jag började inte fören 10, bara just för att det var första dagen och vi inte skulle göra annat än gå igenom massa saker, få böcker och skåp. Kendall och Steffi skulle komma hit då dem var klara, vi har alltid gjort så. Duschen stod som nummer ett på listan, på att göra saker. Precis när jag kom ut därifrån ringde det på dörren, så jag fick öppna i handduk. ”Wow, varför har du aldrig öppnat dörren sådär förut, sexi.” Kendall ska alltid skoja till allt. Jag sprang upp på mitt rum, rafsade åt mig underkläder och drog på mig dem innan tjejerna hann upp. Jag drog en borste igenom håret och sminkade mig, lite lätt. Eftersom att Justin har fått mig att inte använda så mycket så blir det bara ovant med det.

 

”Är ni redo för en dag i plugget?” Jag gick i mitten på väg mot skolans dörrar, och la båda mina armar om Kendall och Steffi. Båda två skakade på huvudet hysteriskt. Visst vi tre är nog dem mest skoltrötta på denna skola, men ändå går vi hit varje dag, om vi inte är sjuka. Vi kanske inte stannar hela dagen, men vi släpar våra fötter dit i alla fall. Vi skulle samlas i skolans aula, för att rektorn skulle hålla något välkommen tillbaka tal, som han tycker är lika nödvändigt varje år. Ingen av eleverna lyssnar på det han har att säga, men han förstår inte det. Jag tror till och med att folk har somnat under hans tal. Jag vet inte vad lärarna tänkte med när dem satte mig, Kendall och Steffi i samma klass, men det gjorde dem. Vi har våra platser i klassrummet, och ingen vågar ta dem av oss. Längst bak skjuter vi alltid ihop tre bänkar, egentligen får vi inte det, men lärarna har slutat säga åt oss, för vi lyssnar ändå inte.

 

När vi tillslut hade fått våra skåp och alla böcker som vi skulle behöva den närmsta tiden kunde vi ta lunch, och det är väl det sista man har längtat efter. Skolans äckliga mat, om det ens går att kalla den det. Jag såg på avstånd hur Sarah och hennes två efterföljare kom emot oss, hon hade inte förändrats ett dugg. Hon gick i mitten av korridoren och alla som stod i vägen flyttade på sig. När hon var tillräckligt nära mig kunde jag höra hur hon drog igång med sitt snack om att jag bara var med Justin för att få uppmärksamhet, och för att han hade pengar, osv. Jag fick nog, redan första dagen och hon hade redan tröttat ut mig. Jag gick emot henne och såg till så att det inte fanns en enda lärare eller person som skulle öppna munnen om det jag precis tänkte göra. När jag kom tillräckligt nära henne tog jag tag i hennes tröja och tryckte upp henne mot skåpet. ”Öppnar du munnen en enda gång till under detta skolår, så kan jag lova dig att det var för sista gången. Du vet inte ett skit om mitt förhållande med Justin, så jag tycker du ska skaffa dig en egen pojkvän att lägga ned tiden på. Uppfattat?” Hon stod som förstelnad och sa inte ett enda ord, jag tror inte ens att hon andades under tiden jag höll fast henne. Hon nickade lite tafatt, men jag såg det.

 

Kendall och Steffi stod utanför matsalen och väntade på mig, när jag kom dit. ”Vart har du varit?” Kendall kollade misstänksamt på mig. ”Jag var tvungen att ta hand om Sarah, en gång för alla.” Hon stannade upp och tog tag i min axel. ”Jahapp, så du har kvarsittning hela året ut nu eller?” ”Nej, det har jag inte. Jag gjorde klart för henne att öppnar hon munnen en gång till, så var det sista gången. Jag tror hon fattade att jag menade allvar.” Vi gick och plockade på lite mat, som inte såg speciellt gott ut, men jag var hungrig, så jag var tvungen. Efter maten hade vi bara en genomgång kvar, och sedan slutade vi. Vilket kändes underbart. Dagen hade gått hur fort som helst, och det var det bästa. Vi gick tillsammans alla till matte salen, även där skulle vi få lite böcker.

 

När jag väl kom hem efter skolan la jag mig ned i sängen och stirrade i taket. Allt som hade hänt under sommaren kändes så overkligt på något sätt. Precis som att alla mina minnen började blekna och försvinna, och det var något jag absolut inte ville skulle hända. För att försäkra mig om att dem inte skulle försvinna plockade jag upp mobilen och skrev ett sms till Justin. ”Hej babe! Första dagen i skolan avklarad, och jag kan få en aning mycket problem där, pga. vårt förhållande. Jag gör det bästa av situationen. Jag saknar dig sjukt mycket. Jag vill att du ska vara här och hålla om mig. Puss.” Jag vet själv att det var lågt av mig att skriva så till honom, men det är så jag känner, och jag tycker han har rätt att få veta det. Jag vet inte hur länge jag låg i sängen, men ett tag blev det i alla fall innan mobilen plingade till. ”Snuttan, jag vill inte ge dig problem, vi kanske ska fortsätta att vara vänner. Tro mig, jag vill inget annat än att vara hos dig. Jag kanske kan komma förbi en dag eller något innan jag åker vidare till LA? Puss <3” Vadå vänner? Skulle vi bara vara vänner, jag fattade ingenting av hans sms. Jag la mig bara ned med huvudet under kudden, tror till och med att jag somnade.

 

När klockan var runt 5 på eftermiddagen kom mamma in och väckte mig. ”Gumman, du kan inte sova nu, då får du ingen sömn inatt.” Hon satte sig ned på sängkanten och strök mig över ryggen, precis som en mamma ska göra. När jag plockade bort kudden från ansiktet och tittade upp på mamma såg hon chockad ut. ”Vad har hänt gumman?” Jag förstod ingenting, och mamma måste ha sett det för hon sträckte sig efter min lilla spegel som låg på skrivbordet och gav mig den. Jag såg inte klok ut, allt mitt smink hade runnit längs med mina kinder, så jag måste ha gråtit. Jag kom och tänka på sms:et från Justin, så kanske var därifrån det kom. ”Äh, inget speciellt har hänt.” Mamma gav sig och gick ut. Mobilen låg bredvid mig, och jag hade tre sms och två missade samtal. Den var på ljudlöst, annars hade jag hört den på en gång.

 

”Baby, varför svara du inte?” – ”Du missuppfattade säkert mitt sms och är jätte arg/ledsen just nu. Jag menade inte att vi skulle vara vänner så, utan offentligt. Förlåt, det var inte meningen att skrämma dig så. Svara snälla.” Att jag inte tänkte på det innan jag ignorerade honom, han måste ha fruktansvärt dåligt samvete just nu. Han brukar få det, då han har gjort något dumt. ”Jag somnade, och ärligt talat blev jag rädd. Men jag förstår nu vad du menar, och du får gärna säga att vi är vänner, och inget mer. Och en sak till, du är alltid välkommen hit, det vet du. Puss” Jag låg där i sängen och funderade på vad han kunde göra. Han kanske var hemma hos Ryan, och dem spelade tv-spel, eller så var han hos sin pappa.

 

Dagarna över huvud taget gick sakta utan Justin. Direkt han var vid min sida så rusade tiden fram, så jag vet inte vad jag gillade mest, långa dagar utan honom, eller korta dagar med honom. Vi gjorde inte så mycket vi heller då vi umgicks, men det var betydligt mysigare med honom vid min sida, då skulle jag kunna ligga i sängen hela dagen, utan att ha dåligt samvete. När jag träffade Nike första gången blev jag förtrollad av hans kroppsspråk, han pratade inte bara via munnen utan också med armarna och resten av kroppen. Han var någon jag aldrig trodde skulle falla för mig. Men när jag träffade Justin, eller till och med såg honom första gången. Så sa han rakt ut till Alfredo att han tyckte jag var snygg. Bara det, självförtroende. Det är sexigt som sjutton. Sedan när jag lärde känna honom så hade han inget negativt, jag kan inte komma på något i alla fall.

 

Kendall och Alfredo hängde stadigt, och så fort han fick en ledig stund flög han till San Francisco för att vara med henne. Det kallar jag kärlek, synd bara att hon knappt fick tid till varken mig eller Steffi, mer än i skolan. Vi som alltid brukade göra massa efter skolan, men det gick inte när han låg hemma och väntade på henne. Michael kom in och satte sig på kanten av min säng. ”Hur mår du syrran?” Jag satte mig upp och lutade mig mot sänggaveln. ”Jag mår bra, varför undrar du?” ”Mamma kom ned och sa att du hade gråtit.” Jag suckade, och spände ögonen i honom. ”Det har jag inget minne av, måste ha gjort det i sömnen. Så jag vet inte pt vad.” ”Om han gör dig illa kommer jag vrida nacken av honom.”


Jag vet inte hur det ser ut med kapitel för idag, det märks. :)

 


Kommentarer
caroline säger:

you rock! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

josefine säger:

HELT GRYMT!!!! jättebra, mer!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Haley säger:

Skrek till i klassen när jag såg att dt hade kommit mer. Alla stirra men dt var dt värt :)) grymt :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Sara säger:

Asgrymt! Du är bäst!

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Sjukt bra!!! Älskar den! Du är bäst!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Isabelle<3 säger:

Hej, vilken fin blogg du har!

Hur har din helg vart?

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellealberti.blogg.se/

Emilija med J. säger:

superbra !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Jennifer säger:

Super bra!!! Den nya headern va jätte fin??!! Hoppas du har en bra dag :)

Skrivet: |

nour säger:

MER!

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Anonym säger:

GRYMT BRA

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Jag blir mer och mer beroende för varje kapitel !!!!<333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Henny säger:

jättebra (:

Skrivet: | Bloggadress: http://hennyeriksen.blogg.se/

Hanna, Marielles BIGGEST fan ! :* säger:

Du äger ! Inga ord för ditt skrivande. Helt ärligt förstår jagvinte varför vissa väljer att inte kommentera. Tar inte mer än någon minut ! Aja, jag kommer ialf att kommentera VARJE kapitell haha. ;) <3

Skrivet: |

Anonym säger:

awesome!:D fast hennes bror verkar vara lite väl överbeskyddande, haha!

Skrivet: |

Hanna säger:

Kommenterar riktigt dåligt på dina inlägg... Men jag verkligen älskar dina noveller!!

Skrivet: | Bloggadress: http://hannahappyface.blogg.se/

emilia säger:

jäääättebra ! (:

Skrivet: |

nour säger:

MER!

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

nour säger:

MER!

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Anonym säger:

novellen är grymm!!!

plus att designen är väldigt snygg

Skrivet: |

liiz säger:

loove<3

Skrivet: |

jasmine säger:

as bra längtar till nästa kommer:-)

Skrivet: |

hanna säger:

så jävla bra :-D:-D

kan inte vänta längre på nästa:O:O:O:-D:-D:-D

Skrivet: |

isabella säger:

du är as braa på att skriva:O:O:-D:-D

Skrivet: |

Anonym säger:

så bra!:D längtar tills nästa kapitel!

Skrivet: |

wilma säger:

Gr8

Skrivet: |

wilma säger:

Gr8

Skrivet: |

wilma säger:

Gr8

Skrivet: |

mikaela säger:

du är hellt grym jag älskar din novell<3

Skrivet: |

Emmi säger:

Grymt bra :)

Skrivet: |

Emma säger:

skit bra! <333333333

Skrivet: |

Malin säger:

AWESOME! Keep it going guurl! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/

Sandra säger:

MEN HALLÅ??? KLART DET ÄR BRA!!! <3<3

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se/

Diana säger:

Jättebra kapitel, men jag tycker att det börjar bli tråkigare att läsa jag vet inte varför, det kanske är för att jag saknar HITRISA och tills del 2 kommer så mycket? jag vet inte men annars blev designen jätte bra och du är jätte duktig på att skriva! :)

Skrivet: |

sara säger:

rätt åt Sarah! skiit gra, like always! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Jenny säger:

GRYYYYYYYYYMT BRA!

DU ÄGER PÅ ATT SKRIVA MARIELLE! <3

Skrivet: |

Cajsa säger:

Awsome !

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Emy säger:

Jätter bra, älskar verkligen den!! <33

Skrivet: | Bloggadress: http://emyy.blogg.se/

Olivia säger:

Så fucking jävla bra!

Skrivet: |

Anonym säger:

så himla bra!! när kommer nästa?:))

Skrivet: |

Anonym säger:

Awsome :)

Skrivet: |

Hanna säger:

ny läsare! haha nejmen, jättebra, mer. Satt uppe halva natten och läste din novell first step to forever, och grinade, haha! har börjat läsa denna nu. mer :)

Skrivet: | Bloggadress: http://hannastyyle.blogg.se/

Anonym säger:

ASBRA!!!!! Mera!!! Mera!!! Mera!!! Mera!!

Skrivet: |

Anonym säger:

åååh! så jäkla bra! :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha skrattade högt, riktigt elakt med när hon ställde Sarah mot väggen, u go girl! :D yee! Och i vanligt ordning vart jag nervös där ett tag, när han skrev att dem bara skulle vara vänner, tänkte wft, han som säger att han är så kär i henne osv, jävla idiot, men sen smälte jag igen, haha ! :D Snabb på att reagera, jag nej aldrig. :P Nu vill inte jag ens att dem ska va ifrån varann, jag vill ju att dem ska vara med varandra hela tiden! :) haha! Men Michael då. Leave it alone will ya! :) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback