Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 27.

Han gjorde som jag sa, men jag kunde lista ut med lillfingret att Diane skulle säga åt honom att klä på sig. Han gick bakom mig ned för trappen, och jag kunde hela tiden känna hur han tittade på mig, men det var liksom inget han inte hade sett tidigare, så jag förstod inte vitsen med det. Innan vi klev in i köket tryckte han upp mig mot väggen och kysste mig, hett och passionerat, vilket jag absolut inte var med på så det blev lite tafatt i början, men sedan besvarade jag den ordentligt. När vi kom in i köket och Diane fick syn på Justin pekade hon bara upp mot hans rum. ”Men hon har ju min tröja.” Han försökte i alla fall sätta en bra fight emot, men det var inget hon gick på. ”Du har hur mycket kläder som helst. Sluta nu.” Han gick upp, precis som ett litet barn, han stampade fötterna hårt i trappen. Jag kunde inget annat än skratta åt situationen.

 


 

 

 

Dagen skulle vi spendera med Ryan, Steffi och Chaz. Det skulle bli första gången jag träffade Chaz, så det skulle bli intressant och få se vad han var för en typ. Jag tror han tyckte lika om mig. Jag hoppade in i duschen först för jag tog alltid längst tid på mig att klä på mig efteråt, så vi kanske skulle bli klara samtidigt om jag duschade först. Vilket inte var helt omöjligt. Vi hade planerat att vi skulle fika tillsammans med dem andra och sedan dra hem till Ryan, Justin ville träffa hans familj när han ändå är här, och självklart. Jag tänker inte styra och ställa, jag hänger bara med. Allt blir så mycket roligare då. När jag hade klätt på mig satt Justin redan klar på sängen så planen gick inte som jag hade tänkt den. ”Du behöver inte sminka dig, du är fin ändå.” Justin ställde sig bakom och kollade på mig i spegeln. ”Okej, då skiter jag i det.” Han kollade chockat på mig, så jag började skratta. ”Vad?” ”Jag har aldrig varit med om att en tjej gett sig så lätt.”

 

När vi klev in på caféet som vi skulle mötas på hoppade det fram en grabb och kastade sig runt halsen på Justin, så jag antog att det var Chaz, och mycket riktigt. ”Chaz" "Rebecka" Vi hälsade på varandra. "Äntligen får man träffa tjejen som stulit min vän.” Vi gick och satte oss vid samma bord som Ryan och Steffi redan satt vid. Justin gick och beställde åt oss, och jag orkade inte ens tjafsa med honom om betalningen. När vi hade suttit där ett tag så reste sig Steffi på sig och gick mot toan, så jag smet efter henne. Hon såg inte ut att vara i tipp topp form, så jag ville veta om något hade hänt. När hon kom ut från toan och mötte mig drog jag med henne in igen. ”Vad är det? Du ser ledsen ut.” Hon kollade sig i spegeln och bättrade på sitt smink. Visst, hon har aldrig varit tjejen som har pratat, men nu är hon med folk hon känner. ”Ryan berättade för mig igår att han har känslor för mig. Och jag vet inte vad jag ska göra, jag vill inte förlora honom.” Jag tappade hakan, det var något man absolut inte kunde lista ut med lillfingret. ”Ojdå. Du känner inte lika för honom?” Hon skakade på huvudet och låste upp dörren, för att sedan lämna mig kvar där.

 

Snacka om att hamna i en konstig sits. Jag vet ju att hon tycker jätte mycket om Ryan, men bara som kompis. Vad gör man i en sådan sits? Jag har faktiskt ingen aning, jag har aldrig hamnat i en, så jag kan tyvärr inte hjälpa henne, vilket är tråkigt. Det som är ännu värre är att vi om bara några dagar ska åka hem igen. När jag kom tillbaka till bordet kollade Justin fundersamt på mig, men det var inget jag tänkte berätta för honom, och absolut inte framför alla andra. Han fattade min hand under bordet, vilket var den första offentliga beröringen på länge, och jag gillade den. Bara sådana små chester gör mig riktigt glad. När vi hade fikat klart styrde vi bilen mot Ryans hus, vilket inte låg så långt bort från Justins mormor. Det måste ha varit bra för dem när dem var små, så dem kunde springa mellan varandra lite hur dem ville.

 

”Är det okej om vi lirar lite tv-spel?” Jag stod i köket med Steffi och märkte inte att Justin hade kommit in fören jag kände två händer runt min midja och hur någon kysste mig på halsen. Nu var vi där igen, varför frågar han mig sådana saker? ”Det är väl klart. Gör mig en tjänst, sluta fråga mig om du får. Jag bestämmer inte.” Han kollade häpet på mig, och förstod nog inte att jag menade väl. ”Förlåt att jag frågade då.” Han vände och var på väg ut. ”Stanna.” Han vände sig om mot mig. ”Jag menade väl, men du frågar mig så mycket, och jag bestämmer inte över dig, och vill inte göra det heller. Vi är här för att du ska träffa dina vänner och din familj. Förlåt om jag lät spydig.” Han drog in mig i sin famn och kysste mig. När han hade gått ut köket var det åter igen bara jag och Steffi kvar där inne.

 

”Du måste prata med Ryan. Ni kan inte undvika varandra, du vill ha honom i ditt liv.” Hon pillade på sitt glas som stod på köksbordet. Men innan hon hann svara så kom det in en äldre man, och han tittade på mig. ”Hej, Ryans pappa, Martin.” Han hälsade artigt. ”Rebecka, vän med Justin.” Steffi började skratta, så Martin kollade på henne. ”Dem är tillsammans.” Jag himlade bara med ögonen och Martin skakade på huvudet och gick ut igen. Jag orkade inte bry mig i att vi inte pratade vidare om det där med Ryan, hon verkade ändå inte vara i behov av hjälp, så då får hon klara det utan mig. Jag vet ändå inte vad jag ska göra. Jag kan inte styra vad han känner, och definitivt inte vad hon känner. Vi gick ut till vardagsrummet där alla grabbarna satt, dem var helt hysteriska. Chaz satt på golvet, troligast för att han flaxade och for med både armar och ben. Jag satte mig ned på armstödet bredvid Justin, men han märkte det nog inte ens.

 

Min mobil pep till och det var ett sms från Michael. ”Är han snäll mot dig?” Bara en sådan fråga, jag trodde dem två hade blivit vänner, men tydligen hade jag fel. Eller så var han bara orolig, jag vet inte. ”Ja, det är han. Sluta var sådär.” Jag la ned mobilen igen, och hade inga planer på att plocka upp den, jag kände att jag ville retas lite med Justin, så jag satte mig ned i soffan mellan han och Ryan. Steffi hon hade sedan länge satt sig i fåtöljen. Jag var tvungen att klättra över ryggstödet, för hade jag gått förbi grabbarna hade jag troligen blivit ett huvud kortare, och det hade jag ingen lust med. När jag satt ned och insåg att ingen hade märkt att jag ens befann mig i rummet la jag min hand på Justins lår, jag ville se hur länge han stod ut innan han troligtvis skulle skrika rakt ut. Jag flyttade handen högre upp, och Steffi såg allt från ett betryggande avstånd, och hon höll på att skratta ihjäl sig, hon såg ju Justins ansikte från ett annat håll än jag. Handen flyttades högre upp och jag var inte långt ifrån det känsliga stället, men han hade fortfarande inte sagt ifrån.

 

”Jag vaaaaaann, det var på tiden att jag spöade er i NBA.” Justin la ifrån sig sin kontroll när Ryan reste på sig och skrek för att lyfta över mig i hans knä så jag satt gränsle över honom. ”Det var ditt fel att vi förlorade, du får åtgärda felet när vi kommer hem.” Han viskade mot mina läppar bara för att ingen annan skulle höra. ”Glöm det, du vet vad jag har sagt om det där.” Han pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Det enda jag kunde höra var suckar som fladdrade i rummet. ”Jag vet att du vill minst lika mycket som jag.” Han log, ett hånfullt leende. Visst hade han rätt, men vi sov hemma hos hans mormor, så det kunde inte bli något. Jag ville inte skämma ut mig, och absolut inte när hans mamma sagt att det är händerna på täcket som gäller. ”Nej, det vill jag inte.” Han placerade sina händer på båda mina lår och lät dem vandra högre och högre upp, vilket fick mig ur balans och det såg han. ”Ha, vad var det jag sa?” För att inte ställa till en scen klev jag av honom och satte mig bredvid Steffi i fåtöljen.

 

Efter flera timmar med tv-spel och skoj hemma hos Ryan valde jag och Justin att dra oss tillbaka hem till hans mormor, men vi skulle träffas alla imorgon igen plus några fler av Justins vänner och lira basket. Jag har aldrig gjort det innan, så det kan bli kul. ”Ungdomar, har ni haft en trevlig dag?” Hans mormor stod i hallen när vi kom tillbaka. Klockan var inte så mycket, och jag var inte alls lika trött som dagen innan då vi hade lekt med hans syskon. ”Den har varit bra.” Svarade jag och Justin nickade instämmande. Vi käkade lite rester från deras middag, och klockan började närma sig nio. ”Ska vi gå och sova?” Jag såg på honom att han syftade på annat, men innan jag hann svara lyfte han upp mig och bar mig upp till rummet. ”Snälla, gör inte såhär mot mig.” Han kysste mig på halsen och lirkade av mig min tröja, sedan var jag fast. Jag hörde hur han vred om nyckeln i dörren och kände hur han försiktigt knäppte upp min bh. Han bar mig till sängen och la mig ned försiktigt. När han skulle resa sig upp drog jag tag i hans tröja och lirkade av honom den. Jag ville ha honom, och jag kunde inte hejda mig själv. Även om jag visste att det skulle bli kaos när vi vaknade dagen efter, men just i den situationen brydde jag mig inte.

 


 

Detta var det sista som var färdig skrivet, så jag vet inte när nästa kommer, det är massa jag måste ta tag i idag. =/ Hoppas jag iallafall hinner klart med ett till ikväll, om inte annat så ber jag om ursäkt! =/

 


Kommentarer
Quinee/Inees säger:

Hoppas att det inte ta för lång tid nu :P hahah

Men jätte bra !!!!! <3333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Haley säger:

grymt :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

C säger:

you rock girl!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA!!♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Jennifer säger:

Du behöver inte be om ursäkt, du gör detta frivilligt och bi har inte rätt att ställa krav på dug , förresten uppdaterar du mest av alla noveller jag har läst

Skrivet: |

Anonym säger:

Bra!!! asbra att du har börjat skriva vad som hände i senaste kapitlet! Dina noveller är bara bäst!

Skrivet: |

Anonym säger:

jo vi e visst de intresserade!! snälla lägg upp ett till idag? men iaf du e bara bäst på att skriva!!!

Skrivet: |

Alexandra säger:

skit bra :)



meeerr :D

Skrivet: |

wilma säger:

Super

Skrivet: |

Anonym säger:

as bra!

Skrivet: |

sara säger:

gryyyyyyymt ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Emmi säger:

Sjukt bra :)

Skrivet: |

FRIDA säger:

FRIDA is back!! haha nej men förlåt för jag inte kommenterat, eller läst över huvudtaget. jag har haft mkt i skolan så ja hann inte läsa nu har ja läst alla 27 delar and i'm back in the game!



din nya novell är jätte bra, men läs gärna igenom och se om du fattar va di skrivit för det blev lite jobbigt att läsa när chaz hejade på rebecka! :)

Skrivet: |

sofiastrand säger:

skit bra , jag älskar din novell så sjukt :)

Skrivet: |

Sofia säger:

Åh du fattade va ja mena!



Jättebra skrivet! Jag ba älska din novell! <3

Skrivet: |

caroline säger:

du är så jävulskt bra, i love it! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Linnea säger:

Den enda novellen jag läser längre!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

N säger:

Så bra! Verkligen, du är bäst på att skriva. Som jag skrivit förut.. Hihi :P

Skrivet: |

Sara säger:

Helt grymt! du är bäst på att skriva noveller!

Skrivet: |

Kajsa säger:

Himla bra skrivet, och designen är jätte fin!.

Skrivet: |

Felizia säger:

Åh vad bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Tiff säger:

Sjuuukt bra!! :)

Skrivet: |

nour säger:

mer!

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

josefine säger:

Grymt! Helt awesome! Mermermer!!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback