Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 26.

”Men,.. Vad gör du här?” Minen på Justins pappa när han öppnade dörren var obeskrivlig. Han blev verkligen chockad, och hade nog inte en enda aning om att han skulle komma och hälsa på, eller att han ens befann sig i Kanada. ”Tänkte hälsa på min pappa och mina syskon.” Svara Justin sarkastiskt. ”Vem är denna bedårande tjej då?” Han tittade på mig, och sedan på Justin igen som la sin hand om min midja och pussade mig på kinden. Jag blev riktigt generad, och det märkte Justin för han tog uppmärksamheten från mig en sekund. ”Detta är min flickvän, Rebecka.” Återigen fick jag höra att jag var hans flickvän, och jag glömde genast bort att jag rodnade. ”Trevligt att få träffa dig, jag heter Jeremy.” Vi hälsade på varandra och gick tillsammans in i köket.

 

En liten flicka kom springandes och hoppade direkt upp i Justins famn, det måste ha varit hans lillasyster. ”Gud vad jag har saknat dig.” Dem kramades och Justin överöste henne mes pussar, inte långt efter flickans entré kom även om liten pojke in i köket och Justin plockade även upp honom i sin famn och lika där, överöste honom med pussar. Tjejen tittade på mig, och vidare på Justin. ”Vem är hon?” Barn är inte disktreta, så hon pekade med hela armen på mig. Hon verkade lite blyg, men det kunde man kanske förstå. ”Det är Rebecka, min tjej. Fast du kommer ju alltid vara min nummer ett.” Efter ett tag i Justins famn sträckte hon sig efter mig och jag tog motvilligt emot henne, och satte mig ned med henne i mitt knä. ”Vad heter du då?” Hon pillade på mitt halsband som jag hade på mig. ”Jazmyn.” Hon var nog fortfarande lite blyg, men det försvann sakta men säkert. ”Och den här lilla krabaten heter Jaxon.” Svarade Justin och kittlade honom i sidan, så han började skratta. Han hade verkligen underbara småsyskon, och framför allt en underbar pappa.

 

”Hur länge stannar du här då?” Vi satt ned vid matbordet och skulle precis hugga in på Jeremys hemgjorda lasagne. Det luktade gudomligt, och smakade säkert minst lika gott. ”Jag vet inte riktigt, en vecka mint. Rebecka börjar skolan sedan, så jag blir nog kanske kvar längre. Har inte bestämt mig.” Jeremy nickade som svar och började äta. Maten var sjukt god, och jag önskade faktiskt att min familj också kunde äta oftare tillsammans, det är så mysigt om man sitter en hel familj. ”Jag tänkte gå till lekparken med Jazzy och Jaxon, vill ni följa med?” Justin tittade på mig, precis som att jag skulle bestämma, men jag höjde bara på ögonbrynet. Klart han skulle få spendera så mycket tid som möjligt med sin familj, och jag var bara glad om jag fick vara med på ett hörn. ”Kan vi göra. Men offentligt är vi bara vänner.” Jeremy tittade på Justin och ryckte på axlarna. ”Hur står du ut?” Den frågan har jag ställt mig många gånger, men aldrig så att Justin har hört det. ”Jag gör inte det, jag gör det för Rebeckas skull.” Dem två senaste dagarna har han börjat säga Rebecka, det har han aldrig gjort innan, men för första gången så gillar jag mitt namn.

 

”Håll i dig nu, så att du inte ramlar av.” Jag stod och puttade på fart på Jazmyn är hon gungade, ingen annan fick tydligen göra det. Justin lekte med Jaxon i sandlådan och Jeremy var på väg mot mig. ”Hur träffades ni då?” Han ställde sig och lutade sig på en stolpe till gungorna och tittade på mig med ett leende på läpparna. ”Vi bodde på samma hotell i Miami. Mina två bästa vänner fick jätte bra kontakt med både Ryan och Alfredo.” ”Och du plockade hem stor vinsten.” Jag visste inte om jag skulle ta det som ett skämt, eller om han var allvarlig. ”Jag ser honom inte så, han är precis som vilken vanlig kille som helst.” Han nickade instämmande och blickade bort mot Justin som hade byggt ett sjukt högt sandslott åt Jaxon. Vi hade aldrig varit ute på det här sättet innan, det kändes verkligen att inte få ta i honom på det sättet jag var van vid, eller bara göra något spontant som att kyssa honom. Men han sa att det var för mitt eget bästa, och jag litar på honom.

 

När kvällen började närma sig sa vi hejdå till Justins småsyskon och Jeremy och begav oss mot hans mormor och morfar igen. Dagen hade varit helt underbar, och att få se Justin med sina småsyskon hade varit precis som jag tänkt mig. Jag var helt slut i kroppen när jag satte mig bredvid Justin i bilen. Jag var inte van att leka så med barn, men det hade varit hur kul som helst. ”Gumman, är du trött?” Han skrattade lite, samtidigt som jag pustade ut. ”Mhm, om jag är.” Jag orkade knappt hålla mina ögon öppna, men jag gjorde allt för att inte somna, jag ville inte att Justin skulle behöva hålla sig vaken själv. Jag vet hur det är när man kör och alla andra sover, det händer ofta. När vi tillslut var framme längtade jag så sjukt mycket efter en säng att jag såg sådana vart jag än tittade. Justin skrattade bara åt mig, han var van att hålla igång 24/7, tillskillnad från mig. Jag har aldrig gjort så här mycket under en dag.

 

Pattie och Diane satt i köket när vi kom in i huset men jag gick bara förbi, eller ja, jag hälsade lite snabbt och sa god natt. Jag hörde hur Justin gick in till dem i köket och gav dem förklaringen. ”Hon har lekt med Jaxon och Jazzy, så hon är helt färdig.” Pattie började skratta, och man kunde på en gång höra vem Justin fått sitt underbara skratt från. Jag gick raka vägen till badrummet och borstade mina tänder, det gick fort för en gångs skull. När jag hade bäddat ned mig tog det inte lång tid fören jag somnade, och föll i en djup sömn. Jag vaknade till när Justin kröp ned bakom mig, men jag sa inget, var för trött för det. Han pussade mig på kinden och la sin arm om mig.

 

På morgonen när jag vaknade sov Justin fortfarande och jag ville inte väcka honom så jag smög upp ur sängen och drog på mig en av hans t-shirtar och ett par shorts. När jag kom in i köket satt Diane och läste tidningen men vek genast ihop den då hon såg mig. ”God morgon gumman, sovit gott?” Jag satte mig mitt emot henne med ett vattenglas framför mig. ”Det har jag verkligen, utvilad är jag också.” Hon log och började plocka fram frukost på bordet. Hemma äter vi inte ens frukost tillsammans, så att få uppleva både middagen och frukosten tillsammans med två härliga familjer var stort för mig. ”Du kan gå upp och väcka Justin. När han är här får han inte sova så länge som han vill.” Jag nickade och gick upp till hans rum, han låg verkligen över hela sängen och jag började genast fundera över hur vi båda kunde få plats i den.

 

”Baby, dags att vakna.” Jag pussade honom på kinden och mötte tillslut hans läppar då jag kände att han log. Han drog ned mig i sängen över honom, och fortsatte kyssa mig. Jag kunde känna genom täcket att han hade morgonstånd. ”Du kanske ska göra något ät detta, innan din mormor ser det.” Jag la handen över, och visade vad det var jag snackade om. Han skrattade bara åt mig och drog täcket över oss båda. ”Jag vill inte kliva upp, jag vill ligga här med dig hela livet.” Jag gav honom en puss i pannan och klev ur sängen. ”Om du inte går upp, då kommer din mormor, och vi vet båda vad hon kommer se då.” Han reste sig illa kvickt ur sängen och drog på sig ett par mjukisar. ”Hey, varför har du min tröja på dig. Vad ska jag ha nu då?” Jag vände mig i dörren och tittade på honom. ”Du kan väl gå sådär.” Svarade jag och gick fram till honom, för att sedan dra mina naglar på hans mage.

 

Han gjorde som jag sa, men jag kunde lista ut med lillfingret att Diane skulle säga åt honom att klä på sig. Han gick bakom mig ned för trappen, och jag kunde hela tiden känna hur han tittade på mig, men det var liksom inget han inte hade sett tidigare, så jag förstod inte vitsen med det. Innan vi klev in i köket tryckte han upp mig mot väggen och kysste mig, hett och passionerat, vilket jag absolut inte var med på så det blev lite tafatt i början, men sedan besvarade jag den ordentligt. När vi kom in i köket och Diane fick syn på Justin pekade hon bara upp mot hans rum. ”Men hon har ju min tröja.” Han försökte i alla fall sätta en bra fight emot, men det var inget hon gick på. ”Du har hur mycket kläder som helst. Sluta nu.” Han gick upp, precis som ett litet barn, han stampade fötterna hårt i trappen. Jag kunde inget annat än skratta åt situationen.


Sorry att ni fick vänta längre, det är så när man får köra på fulla människor. Så idag skyller jag på dem. ^

Kommentarer
caroline säger:

LOOOOOOOOOOOVE! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Quinee/Inees säger:

Har bara ett år att säga : grym !!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Haley säger:

haha dog typ i slutet, kanske för att jag e trött grymt iaf <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

N säger:

AWESOME

Skrattade som in i H-vete på slutet, natthumor du vet. :-)

Du är grym på att skriva.

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA!♥♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Skrivet: |

Felizia säger:

Det är värt att vänta! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alice biebah säger:

Love it!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Jenny säger:

Gryyyyyyyyymt bra som vanligt! :) <3

Skrivet: |

josefine säger:

Jättebra! Mermermer!! Jättefin header också :D awesome!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Cherry säger:

Så f*ttigt bra :D ♥♥

Helt sjukt bra :)) ♥♥

Skrivet: |

cajsa säger:

Så himla bra !!

älskar di novell grymt !

Skrivet: | Bloggadress: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

14 kommentarer på 26 kapitel var ju inte så farligt, men jag kunde ju inte låta bli heller :) - Älskar detta, och att läsa allt nu! :) Åh min herre! Dem är ju så söta tillsammans! :) Gulligull! Och slutet, haha jag må vara trött men det var fan bra! :) Haha ♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback