Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 24.

”Ta en ring, och så åker vi den där.” Justin pekade på den största vattenrutschkanan och trodde seriöst att jag skulle åka den. ”Glöm det, vill du se mig drunkna eller?” Justin simmade fram till mig och tog mig runt midjan. ”Jag är bra på mun mot mun metoden om det skulle hända dig något.” Hans självsäkerhet växte inom honom för varje minut som gick, och jag såg det på honom. Dem där tre tjejerna som var inne i omklädningsrummet när vi gick ut såg jag flera gånger under tiden som vi lekte i vattnet, men dem såg aldrig att det faktiskt var Justin dem bara hade några meter ifrån sig. Det var bara ett fåtal som faktiskt såg honom, och frågade om ett kort, och underbar som han är ställde han upp på det. ”Det tror jag säkert att du är, men du får allt släpa upp mig om jag ska åka.” Det där skulle jag aldrig ha sagt, med tanke på att han simmade med mig till kanten och drog upp med. Han bar mig och en ring upp för alla trappor. Jag satt i hans knä och vi åkte ned, det var faktiskt inte så farligt som jag trodde.

 

Alfredo och Kendall höll på att tävla vem som kunde stå på händer längst och grejer, dem såg verkligen ut att ha kul tillsammans vilket gjorde mig glad. Att hon äntligen hade hittat någon hon kunde dela alla underbara stunder tillsammans med. Även om hon och jag gjorde mycket tillsammans, så fanns det saker vi inte kunde göra och som hon bara kunde dela med en grabb. ”Visst är dem söta tillsammans?” Jag och Justin höll oss lite på sidan av alla människor bara just för att inte det skulle bli kaos i poolen. ”Dem är söta, men vi är sötare.” Hans leende växte och jag hade på känn att han tänkte jävlas med mig. Sekunderna senare skrattade jag så mycket jag orkade på grund av att han kittlade mig. När han hade lugnat bort sig simmade vi bort till vattenfallet som hade röda lampor runt sig. Jag ställde mig precis under och kände hur trycket på axlarna ökade för varje minut jag stod där. Justin ställde sig bakom mig och pussade mig i nacken och fram på halsen.

 

Efter flera timmar av vattenlek och försök till gymnastik i vattnet tröttnade vi på att bada, så vi valde att kliva upp och gå in och duscha. Jag och Kendall stod länge i duschen och sedan bastade vi en sväng. Vi satt ensamma och tysta i bastun tills hon valde att bryta den. ”Hur känns det att vara tillsammans med någon alla vill ha?” Hon la fram frågan på ett konstigt sätt, men jag förstod vad hon menade. ”Jag är livrädd, jag vet inte hur jag ska bete mig.” Hon gav mig en kram, och vi gick ut ur bastun för att duscha av oss och sedan klä på oss. När vi kom ut stod redan Justin och Alfredo och väntade på oss, men dem var dock inte ensamma, båda två hade minst 10 tjejer runt sig, och jag började skratta. Justins blick gick över alla tjejerna tills han fick syn på mig och Kendall som båda stod lutade mot väggen och kollade på dem. Justin sa något till Alfredo så han också kollade upp och mötte våra blickar, sedan försökte dem ta sig ut ur ringen tjejerna hade skapat runt dem.

 

”Nu är det inte någon hemlighet att du är här mer, det kommer sprida sig som en löpeld över hela San Francisco.” Justin knuffade till mig så jag nästan tappade balansen, så jag lipade mot honom och gick bredvid Alfredo istället. Dem hade parkerat sin bil en bit ifrån oss, men vi skulle mötas hemma hos mig. Jag skulle muta mina föräldrar ur huset och min bror. När jag svängde upp på uppfarten till huset fick jag syn på Nike som satt på trappen, Justin var ur bilen innan jag ens hade parkerat den. Och strax efter kom Kendall och Alfredo, men jag hade inte tid med dem, jag var tvungen att hindra en fight som skulle uppstå om inte någon stoppade Justin. ”Ge dig nu, låt mig prata med honom.” Justin kollade skeptiskt på mig, men istället för att stanna upp bredvid Nike gick han raka vägen in i huset, Kendall och Alfredo följde efter honom. Och jag kunde höra hur arg Justin var, men det fick han vara.

 

”Vad är det du vill?” Jag satte mig ned på trappen bredvid honom, och väntade på att han skulle börja prata, för antagligen ville han mig något. ”Jag vill veta vad det var jag gjorde fel. Varför var du otrogen?” Jag sparkade iväg en sten som låg vid mina fötter och slog ihop mina händer. ”Du gjorde inget fel, okej. Jag började umgås med Justin och jag fattade tycke för honom. Det kan hända vem som helst…” ”När han sa att ni hade kysst varandra, ljög du för mig då? Hade ni gjort det?” Åter igen ställde han mig mot väggen, men det var lika bra att vara ärlig. ”Ja, det hade vi.” Han reste på sig och var på väg att gå, men hejdade sig själv och vände sig om. ”Tack för två underbara år med dig.” Sedan gick han, och jag blev helt ställd över det han hade sagt. Jag gick in med ett ansikte som inte gav folket runt mig en glimt av vad vi hade pratat om. Jag var helt tom i skallen. Justin kom fram och la sina armar om mig samt pussade mig i pannan.

 

Det var ingen av dem som frågade mig om vad Nike ville, och det var skönt. Jag ville inte tänka på honom nu när jag var med dem som betydde mest. Han var ute ur mitt liv, men jag kunde ändå känna ett sting av saknad. Vilket kanske var förståeligt, med tanke på att vi ändå var tillsammans i två år. Det var han jag delade alla mina bra och dåliga stunder med, han var inte bara min pojkvän utan även min bästa vän. ”Om nästan två veckor börjar vi skolan.” Man kunde verkligen höra hur negativ Kendall var av att behöva gå tillbaka till skolan. ”Ja, denna bubbla av lycka har varit för bra för att vara sann. Dags att återgå till verklighet snart.” Jag lät inte heller så glad om jag tänkte efter, men det var möjligtvis för att jag inte skulle få träffa Justin lika mycket. ”Öppnar Sarah munnen detta år kommer jag inte tveka att vrida nacken av henne. Jag vill inte att du ska få kvarsittning detta år.” Justin tittade på Kendall när hon sa det, men mötte min blick sedan. Jag log lite fult, precis som att jag inte förstod vad hon menade, men jag såg på honom att jag inte skulle komma undan, han skulle fråga.

 

När vi hade ätit och plockat undan allt från bordet, samt städat upp i köket så kastade vi oss ned raklånga i soffan alla fyra. Det kändes som att skinnet på min mage skulle spricka vilken sekund som helst, så mätt var jag. Jag var nog inte ensam om det heller, för jag hörde Alfredo pusta ut några gånger. Justin låg och drog sina fingrar genom mitt hår några gånger, och jag tror att jag måste ha somnat till, för när jag slog upp mina ögon senare var jag själv i vardagsrummet. ”Justin?” Jag ropade för att se om folket överhuvudtaget var kvar. Han kom in till mig och satte sig ned på kanten av soffan. ”Du somnade, och jag ville inte väcka dig.” Han smekte bort en hårslinga som befann sig i mitt ansikte, och pussade mig i pannan. ”Vi sitter i köket, ska vi spela något spel?” Jag kom på det perfekta spelet och sprang upp på mitt rum.

 

”Sanningen eller konsekvens, men får man en konsekvens gör man det bara på sin respektive. Okej?” Dem alla gillade idén, och gick med på det. Jag la ut korten precis som i finns i sjöng och Kendall började ropa i högen. Hon fick upp ett rött kort, sanning. ”Vilka är dem tre bästa egenskaperna hos dig själv?” Hon läste högt, och började sedan tänka. ”Ärlig, snygg och erfaren.” Alfredo kollade på henne. ”Om du är.” Jag ville inte ens veta vad det var han höll med om. Justins tur. Han fick upp ett svart kort, konsekvens. ”Tjejen till höger om dig, ser ut att behöva en redig kyss, u know what to do.” Jag kände hur alla kollade på mig, och jag kunde se hur Justin närmade sig mitt ansikte med ett underbart leende på läpparna. Han vred mitt huvud och pressade våra läppar samman, han kysste mig som ingen tidigare gjort, och jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

 

Vi fortsatte spela ett tag, och det kom allt värre saker hela tiden. Men det var inget vi brydde oss om, utan gjorde. Det var ingen som bangade, så tillslut satt jag i underkläder och hade skickat ett sms till mamma om att jag var gravid. Vi skrattade bara åt det, men det skulle troligtvis inte min mamma göra när hon fick tag i sin mobil senare. Kendall och Alfredo lämnade oss när klockan började närma sig ett på natten. Jag och Justin städade upp allt som vi hade ställt till med, och jag orkade inte ens klä på mig, så jag sprang omkring i underkläder och retade gallfeber på honom. ”Snälla, klä på dig. Jag kan inte behärska mig snart.” Han lät lidande, precis som att någon hade tagit hans klubba och han var 4 år. ”Tänk om jag inte vill att du ska behärska dig då?” Jag stod på andra sidan soffan, det var enda gången jag vågade säga det, då det fanns något mellan oss. Han kunde inte bara hoppa på mig, utan var tvungen att gå runt. Vi spelade musik i vardagsrummet och Chris Medina’s låt kom igång. En av dem bästa låtarna som någonsin har skrivits. Justin kom emot mig, och la sina händer på mina höfter, vi började dansa där på golvet. Det skulle se bra kul ut om någon kom in, eller såg in genom fönstret, han fullt påklädd och jag i underkläder.


Det kommer komma upp fler kapitel under dagen :)

 


Kommentarer
C säger:

hur bra som helst!!

Skrivet: |

nour säger:

mer!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Emilija med J. säger:

älska !

jag skulle vilja se hur det såg ut när dom dansade, ahahaahahah :D

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

awesome:D

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Josefin säger:

bäääääääst! Din uppdateringär så jäkla gryym. Det finns nog ingen blogg som har den uppdateringen som dig och skriver som dig ;D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberisbeautiful.blogg.se/

Haley säger:

amazing

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Cherry säger:

alltså, så underbart bra :D ♥♥

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Snacka om heartbreak, :'O Nike's ord.. Slag i ansiktet, men ändå bra att dem pratade om det. Alfredo och Kendall är ju så söta tillsammans dem med, har inte nämnt dem tidigare :) Haha Sanning och Konsekvens, det var länge sen man spelade det. :P Och hennes kommentar, "Tänk om jag inte vill att du ska behärska dig då?" LOVE IT! :) Can't get enough! :) Undrar hur många kommentarer du har fått under natten :) ♥

Svar: 13 kommentarer från bara dig, sen var det lite fler på dom andra delarna jag skrev igår, men jag älskar läsningen du gett mig.. :D FORTSÄTT!!! =) haha ♥♥♥
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback