Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 22.

En vecka med Justin gick sjukt fort, men han hade inga planer på att åka än. Enligt honom, men man vet aldrig när hans maneger Scooter ringer och ber honom flyga över hela världen. Jag satt vid Justins dator när han var ned och lämnade in sin tvätt som skulle tvättas. Vi skulle senare idag åka hem till mig, och för att kanske till och med sova där. Jag saknade faktiskt mamma, pappa och Michael, men jag kunde inte riktigt släppa det han hade gjort mot mig. Han hade satt in pengar på mitt konto i alla fall, men det skedde inte dagen efter som jag bad honom, och jag svarade inte heller på hans sms som han skickade. Jag visste att twitter var det sista stället jag skulle besöka, men jag kunde ändå inte hålla mig borta. Jag hade hur många nya följare som helst, och folk som hade skrivit både elaka och snälla saker. Jag gjorde allt för att inte ta åt mig av allt elakt som folk skrev om mig, så jag läste allt det snälla flera gånger. Folk var verkligen gulliga, allt från att jag hade vackert hår till att jag var den perfekta flickvännen för Justin.

 

”Babe, vart är du?” Jag hade sedan ett tag flyttat mig från soffan till balkongen, men fortfarande med datorn i knä. Jag svarade faktiskt på en hel del underbara tweets, och vissa av dem var inne så vi började prata med varandra. Att få göra en tjej glad genom att svara på få saker, det var underbart. För hon verkligen skrev på sin vägg att jag hade svarat henne, och hur glad hon var. ”Jag sitter på balkongen. Kom hit och kolla.” När han såg att jag satt med datorn i knä ändrade han min, hans ögon speglade rädsla, så han måste ha missat min glada ton när jag ropade på honom. Han satte sig ned på golvet bredvid mig, och jag vred skärmen mot honom så han kunde se hur underbara tjejer det faktiskt fanns där ute i den vida världen. Jag såg hur han läste den ena tweeten efter den andra. Han la sin arm runt mig och drog mig till sig. ”Det finns folk som älskar dig. Glöm inte det.” Han gav mig en romantisk puss på kinden, och jag kände lyckoruset i kroppen.

 

På eftermiddagen när vi klev innanför dörren hemma hos mig så kom mamma till hallen och kramade om oss båda. ”Förlåt för förra gången du var här, jag vet inte vad som flög i varken min man eller min son.” Jag kollade stolt på mamma som faktiskt bad om ursäkt, men jag tyckte inte att det var hon som skulle göra det på varken pappa eller Michaels räkning, så det skulle dem två allt få göra själva. ”Jag förstår faktiskt att dem två är rädda om henne, men jag ska inte såra henne. Jag gillar verkligen er dotter.” Jag log för mig själv. Justin har alltid varit så snäll mot mig, och vill mig inget illa. Jag känner det på mig. ”Jag är faktiskt glad att hon har hittat någon som tar bra hand om henne.” Vi gick tillsammans in i köket och satte oss ned vid bordet, varken pappa eller bror var hemma då pappa jobbade och Michael var ute med Nike tydligen. Vi fikade och pratade med mamma. ”Om det är okej, så kommer vi båda hit och sover här.” Mammas ansikte sprack upp i ett leende. ”Men självklart gumman, det känns som att du har flyttat.” Justin tog min hand under bordet och tog en tugga av sin kaka, jag kramade om den hårt och såg hur mamma gillade det hon såg framför sig.

 

”Ungdomar, jag måste åka till jobbet. Klarar ni er?” Jag och Justin hade varit tillbaka till hotellet för att plocka ihop alla våra saker och hämta hans tvätt, samt checkat ut. Så nu låg vi i soffan, och sappade mellan kanalerna. Inget intressant fanns det heller. ”Jag måste städa mitt rum, lust att göra mig sällskap?” Hade jag kunnat filma hans ansiktsuttryck hade jag gjort det, han ville egentligen bara sjunka genom soffan, men utan att hans svarade drog jag upp honom ur soffan och släpade med honom upp till mitt rum. Han kastade sig raklång i min säng och bäddade åt sig så att han låg riktigt bekvämt medan jag kastade kläder åt alla håll. Mot dörren, där var det tvätt, och det jag kastade mot garderoben skulle hängas upp, eller vikas in. ”Jag gillar att se dig arbeta.” Man kunde höra hur road han var av situationen, och det fick han väl vara om han ville. Jag var glad bara han var det.

 

Min mobil som låg på sängen började ringa och Justin började skratta, vilket han alltid gör. Han svarade och började prata med personen, medan jag inte fattade ett skit. ”Vänta, hon kommer här.” Han sträckte luren till mig och log. Innan jag svarade kollade jag vem det var, och det var Kendall. ”Hej gumman. Vad gör ni?” Hon lät helt överlycklig, men jag hade ingen aning vad som hänt. ”Inte mycket. Justin ligger i sängen och kollar när jag städar, visst är han snäll?” Jag lipade mot Justin som bara skrattade, samtidigt som han drog ned mig i sängen och la sig över mig. Han började närma sig min hals med sina läppar, så att lyssna på Kendall var omöjligt. ”Hallå, vad sysslar du med, lyssnar du på mig eller?” Jag kom tillbaka till verkligheten och puttade bort Justin. ”Han anföll mig med sina läppar..” ”Okej, tack vill inte veta mer.” Jag började skratta åt hennes tonfall. ”Tänkte höra om ni hade lust att hitta på något senare.” Jag funderade ett tag. ”Jag tänkte att vi skulle ge min familj en ny chans, spårar det ur ringer jag dig. Okej?” Hon förstår mig, så det var inga problem med henne. ”Jag älskar dig.”

 

Den enda som egentligen skulle komma hem var min bror, och jag visste inte hur han skulle reagera. Både mamma och pappa skulle jobba natt, då pappa hade ett dygn pass. Ibland förstår jag inte hur dem två orkar jobba, och sedan komma hem till två ungar som nästan slår ihjäl varandra. När min städning var klar la jag mig på Justin och åter igen bara lyssnade på hans hjärtslag, dem fick mig lugna på något vis, och jag trivdes med den. Dörren till mitt rum slogs upp och Michael kom in. Jag blev rädd, av hans plötsliga närvaro, men det som gjorde mig mer orolig var att Nike stod bakom honom. Hur dum får min bror vara? Det är inte mig han sårar när han tar med sig Nike, utan det är faktiskt han som blir mest sårad. ”Jaha, vad gör ni?” Justin la en betryggande arm om mig. ”Jag har nyss städat min garderob och mitt rum, så nu gör vi inget. Vad gör ni?” Nike skruvade på sig, och tyckte nog säkert att hela situationen var obekväm. Han visste vem Justin var, men inte tvärt om. Min bror verkade läsa mina tankar. ”Föresten, detta är Nike, Becki’s X.” Han pekade på Nike, och Justin sträckte fram sin lediga hand i en gest om att hälsa, och Nike tog den tveksamt.

 

Jag ville sjunka genom jorden innan Michael fattade att han skulle kliva ut ur mitt rum. Jag rullade av Justin och la mig bredvid honom istället. ”Det där var pinsamt.” Pustade jag ut, och jag såg på Justin att han hade samma känsla som Nike, han gillade inte situationen. ”Jag vill inte verka elak, men jag gillar faktiskt inte sättet Nike tittar på dig.” Han var verkligen allvarlig när han sa det, och det skrämde mig en aning. ”Hur? Han tittade på mig, som vilken annan människa som helst.” Han skakade på huvudet. ”Han kollade på dig, precis som jag ser på dig, och vi är inte bara vännen. Vi är inte tillsammans, men vi är mer åt det hållet än vänner.” Att höra honom säga att vi är mer än vänner var underbart. Jag vill vara så mycket mer med honom än vänner, men han får ta dem stegen om han nu vill det. ”Sluta nu, hela jordens befolkning får kolla på mig på det sättet, även om det aldrig skulle hända, huvudsaken är att jag bara kollar tillbaka på en av dem, på det sättet.”

Vi låg kvar i min säng ett tag och fortsatte prata om det där. ”Vi måste kunna lita på varandra, och jag litar på dig fullt ut. Jag förstår däremot om du har problem med att lita på mig.” Han kollade förvånat på mig. ”Varför skulle jag inte kunna lita på dig?” Jag satte mig upp bredvid honom samtidigt som jag pillade på hans tröjkant. ”För att jag var otrogen mot Nike med dig, flera gånger. Så jag förstår om du tror att det ska hända dig också.” Han reste sig upp och satte sig mitt emot mig, och tog mina händer. ”Jag litar på dig.” Han närmade sig mig, och skulle precis pressa sina läppar mot mina men jag la mig ned i sängen istället. Jag skrattade, men han gav sig inte. Mina händer var i ett fast grepp av hans händer, och han la sig över mig. Känslan precis innan hans läppar nådde mina skrek längtan.


Luktar det drama mellan Nike och Becki? Eller är det bara jag som känner doften? :P

 


Kommentarer
Sara säger:

skeeeeeta bra ;D som vanligt har jag ingen kritik :p

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Jasmine säger:

jag älskar dina noveller! Du har sån passion när du skriver, du börde fan skriva en bok, som jag skulle vara den första att köpa även om den släpptes klockan 3 på morgonen , det ironiska är attjag skulle sova till 3 på eftermiddan i vanliga fall xD.

Men du är verkligen en helt underbar skrivare och din blogg är den första jag kollar om något nytt kommit, blir överlycklig och skrek YES! en gång när jag såg att det var 4 nya kapitel.

Men helt ärligt borde du skriva en bok och skicka in till något förlag . Much Love

Skrivet: | Bloggadress: http://readysetbieber.blogg.se/

C säger:

kvinna ge mig dina skrivtalanger!!! :D

måste jag ens kommentera hur bra du är, förresten det måste jag för att du ska veta hur himla grym du är!!

Längtade redan till nästa kapitel innan jag en shade läst klart det här..... ♥

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

olalal, grymt bra älskar det !

MER !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

caroline säger:

så jävla bra! helt sjukt! kan inte sluta läääääsa :D

MEEEEEEEEEEER

LOVE IT <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

nour säger:

meR!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

josefine säger:

mera drama, me like :D

hoppas på att det kommer upp fler idag? :D hihi love it!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

nour säger:

meR!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

nour säger:

meR!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Ebba säger:

Mermermer! Nee, man ska inte tjata men det var superduperbra som vanligt. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Quinee/Inees säger:

Jag älskar novellen och kollar var 5minut om det kommit nytt !!!!!

Jag hoppas bara att det inte blir lika mycket drama i TE som det var i HITRISA, det blev lite för mycket ett tag :P enligt mig haha men helt absoult bääääääääääst!!<33333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Jenny säger:

Grymt bra! Du är så sjukt duktig! :) <3

Skrivet: |

wilma säger:

Amaaazing

Skrivet: |

Haley säger:

grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

bella säger:

Super!!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback