Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 14.


 

Att få spendera hennes sista dag med bara henne var hur underbart som helst. Hennes sällskap kunde man inte få för mycket av, och jag trivdes med henne, men jag kunde ändå inte sluta fundera över hur det skulle bli då hon åkt från Miami. Visst bodde hon i San Francisco, så jag kunde hälsa på henne då jag var i LA, men det skulle ändå inte bli samma sak. Nu var vi så nära varandra men ändå långt borta, och imorgon skulle vi bara vara långt borta. Det kändes, absolut, men vi var bara vänner. Även om jag kanske hoppades på mer, men jag vågade inte säga det till henne, för jag visste inte hur hon kände. Eller, hon hade ju sagt att hon tyckte om mig, men vi hade inte diskuterat förhållande, och jag vågade inte föra det på tal heller.

 

”Jag ska bara byta om, så går vi ned till dig.” Hon kollade fundersamt på mig, för hon hade ingen aning om att jag hade en överraskning till henne. Jag gick in i mitt rum och kom ut i badbyxor och en t-shirt, hon fortsatte psyka mig. ”Vart ska du?” Jag tog bara henne i handen och drog med henne ur rummet. ”Jag ska ingenstans, utan dig. Så du ska byta om till badkläder.” När vi var nere vid hennes rum gick hon in och plockade fram sin bikini som hon redan hade packat ned. Jag sa inget till henne då hon höll på att packa, men som tur var la hon den högt upp i väskan. När hon kom ut ur rummet hade hon bikini, ett linne och en kjol. Vi gick hand i hand ned mot spa avdelningen, men hon hade fortfarande inte en aning om vad vi egentligen skulle göra.

 

Dörrarna till avdelningen öppnades när vi kom dit och vi blev mottagna med öppna armar, en tjej tog emot Becka och gick iväg med henne, samtidigt som en karl visade mig till omklädningsrummet. När jag kom ut igen stod Becki där i bikini. ”Titta inte på mig sådär.” Hon vände sig om och skrattade åt mig. ”Var inte så sexig då.” Vi blev hänvisade till ett rum med två massagebänkar, och vi la oss på varsin, med ansiktena mot varandra. Vi fick massage samtidigt, och det var det skönaste på länge. ”Varför gör du det här mot mig?” Vi höll varandra i händerna, då sängarna inte var långt ifrån varandra. ”För att jag tycker om dig, och för att vi bara har några timmar kvar med varandra.” Hon log sitt söta leende mot mig och pussade i luften. Hela hon var söt där hon låg.

 

När vi var klara och det kändes som att någon hade kört över mig med en traktor gick vi tillsammans upp till henne först så att hon fick byta om, och sedan till mig, där vi även skulle stannade för resten av kvällen. ”Du betalade någon för att få mig mörbultad.” Hon kastade sig i min säng och pustade ut. ”Du kommer må som en ny människa imorgon.” Jag la mig ned bredvid henne. Det kändes faktiskt konstigt att det var sista dagen med henne, och att den snart var slut. En månad hade verkligen gått fort, och jag vet inte vad det beror på, men det har vart en av dem bästa i mitt liv. Jag ångrar inte för en sekund att jag tog med mig Alfredo och flög till Miami, och jag är glad att min mamma gick med på det.

 

”Får jag sova hos dig inatt?” Hon låg på mitt bröst och lekte med mina fingrar. Jag hörde på henne att hon inte ville åka, men det var något vi var tvungna att gå igenom. ”Klart du får.” Hon pussade mig snabbt på munnen och sprang ned till sig för att hämta tandborste och för att prata med Kendall och Steffi. Deras plan skulle gå vid 8 på morgonen så dem var tvungna att åka senast klockan 6, så det var lika bra för henne att tala om att dem skulle mötas i receptionen. Under tiden som hon var iväg passade jag på att kasta ned alla mina lortiga kläder i en av mina två resväskor. Det låg nämligen kläder överallt, och det är sådant man får stå ut med, om man ska vara med mig.

 

När hon kom tillbaka hade hon mjukiskläder på sig, tandborsten i handen, och tofsar i håret. Själv låg jag raklång i soffan, men det skulle jag inte ha gjort för hon la sig över mig. ”Vad är klockan?” Trodde hon att jag skulle kunna ta reda på det när hon låg över mig? Jag gjorde det ett försök, till att fiska upp min mobil från fickan, vilket inte var det lättaste, men jag lyckades tillslut. ”Den är halv 12. Är du trött eller?” Hon nickade bara, så jag förstod att hon var näst intill medvetslös. När vi hade legat där ett tag, och jag strykigt min hand över hennes rygg märkte jag hur hon hade somnat. Jag försökte resa på mig utan att väcka henne, vilket funkade ganska bra, hon rörde på sig några gånger men sov fortfarande. Att bära in henne till sängen var däremot inga problem, jag la ned henne i sängen och tog av henne byxorna, hon fick sova i linne, annars hade hon väl trott jag var något pervo.

 

”Baby, vart är du?” Jag stod inne och borstade mina tänder under tiden som hon vaknade. Jag visade mig i dörren istället för att börja spotta tandkräm överallt. ”Hur har jag kunnat komma hit?” Hon tänkte tydligen inte ge upp med sina frågor, så det var lika bra att borsta klart så man kunde svara på alla. ”Jag bar dit dig, du somnade.” Hon satte sig upp i sängen, och lirkade av sig sitt linne. ”Jag vill inte sova bort den sista natten med dig.” Hon höll upp sitt täcke i en gest av att jag skulle lägga mig ned, så jag tog av mig kläderna och kröp ned bredvid henne. ”Du kommer somna oavsett om du vill eller inte, med tanke på att du är hur trött som helst.” Jag flinade lite mot henne, vilket gjorde henne irriterad för hon knuffade till mig på axeln och lipade åt mig. I stället för att lipa tillbaka så kysste jag henne, vilket hon uppenbarligen inte var med på, men efter ett tag hajade hon till och besvarade den. Hon drog sina naglar längs nacken på mig, vilket fick mig att rysa till över hela kroppen.

 

Vi låg faktiskt vakna ett tag och pratade om allt, precis som att vi hade känt varandra hela livet. Det fanns inget som hette pinsam tystnad mellan oss, utan tappade vi ett ämne plockade vi genast upp ett nytt att prata om, och jag fick aldrig nog av att veta saker om henne och hennes liv. Jag beundrade verkligen henne, hur hon stod ut med sin brorsa. Visst förstår jag att hon älskar honom över allt, men att han hela tiden ska kontrollera vilka hon träffar och inte verkar vara en aning störande. Det är ju bara vänta och se hur han reagerar över oss, och vad han då kommer göra med mig. Jag längtar faktiskt redan tills jag får träffa henne igen, och hon har inte ens åkt från mig än. När hon somnade låg jag vaken ett tag till och tittade på henne, hur hennes bröst gick upp och ned under varje andetag hon tog, och hur hon ibland slickade sig runt munnen, vilket jag aldrig har varit med om att någon har gjort i sömnen, vilket gjorde henne ännu mer unik.

 

När hennes klocka på mobilen började pipa kändes det som att jag hade sovit en kvart, vilket jag inte hade, men min kropp bad om mer sömn, vilket den om ett tag skulle få. Jag skulle följa med henne till hennes rum, och hjälpa henne ned med väskorna hon hade, och se till så att dem kom iväg ordentligt, vilket jag säkert inte var ensam om med tanke på att Ryan och Alfredo också skulle säga hejdå. När vi kom ned till receptionen så stod Kendall med tårar i ögonen och kramade Alfredo, medan Steffi och Ryan stod och låtsas slog på varandra. Jag vet inte det var deras sätt att säga hejdå på, men det var så dem betedde sig. Jag ställde ned Beckis väska på golvet och drog in henne i en varm kram. Hon placerade sina händer runt min hals och lutade sig mot mitt bröst. Jag blickade ut mot vägen och såg att en taxi körde upp vid ingången. ”Taxin är här nu.” Hon drog mig närmare sig. ”Jag kommer sakna dig. Ses vi snart?” Hon kollade på mig och jag såg att hennes ögon hade vattnats, men att hon gjorde allt för att undvika att dem skulle rinna. ”Snarare än du tror.” Jag pressade mina läppar mot hennes, och vi kysste varandra i en passionerad kyss.


Nu är det dags för Kär och Galen. :P Läs gärna inlägget under!... :)

 


Kommentarer
Sandra säger:

AS BRA!! SNÄLLA ETT TILL IKVÄLL SÅ KOMMER JAG SOVA HUR GOTT SOM HELST! <3<3<3<3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

nour säger:

MER!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Anonym säger:

GRYMT BRA M!!!!♥



//Ebba :D

Skrivet: |

josefine säger:

jättebra!! mermermer ^^ något mer ikväll? kanske två? :D

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Cherry säger:

Sjukt bra :D ♥♥

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Sandra säger:

Skulle du vilja göra ett länkbyte? :)

På både att göra ett inlägg om bloggen, och att lägga in på länkar? :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

caroline säger:

som jag har sagt förut och kommer aldrig att tröttna på att säga det, du är fantastisk <3

LOVE IT <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Haley säger:

super bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Alice biebah säger:

Sjukt bra! Du är ju bäst! :DD

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

ebba säger:

Är det bara på min mobil som det är lila där det brukade vara blått förut? För på min dator är det fortfarande blått :/

Super bra kapitel iaf.

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag försöker verkligen att inte kommentera alla, det tar emot men jag lyckas ju, nästan, :)
Jag älskar det, det finns inga tvivel om den saken och detta kapitel vart jag lite sentimental till.. :P Du vet hur jag är. :) Jag älskar att han inte var som i de andra att han ändå kämpade för henne, och hur hon är, det är fortfarande sjukt att jag känner igen mig i henne, också! :) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback