Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 12.

En och en halv vecka kvar av Miami resan, och ingenting har hänt mellan mig och Justin. Vi har faktiskt inte umgåtts så mycket som jag hade hoppas att vi skulle göra. Visst har vi spenderat tid ensamma och sådant, men oftast när vi vart har även dem andra varit med. Vilket jag absolut inte har något emot, men lite ensam tid med honom skulle inte skada. ”Vart är Kendall?” Steffi satt i soffan när jag kom upp på morgonen, men ingen Kendall syntes inte till. ”Hon sov hos Alfredo, skulle jag tro. Dem kilar nog ganska stadigt just nu.” Hon log sitt söta leende samtidigt som hon bytte kanal på tv:n. ”Det tror jag också att dem gör. Jag hoppar in i duschen, och så går vi ned och äter.” En snabb dusch blev det och jag hoppade i en enkel outfit.

 

Justins mamma var bara här i några dagar, sedan återvände hon hem igen. Dem hade tydligen lite scheman att gå igenom inför året, sådant en vanlig människa som en annan aldrig skulle förstå sig på. Kendall satt mitt emot Alfredo vid ett bord när vi kom ned, och några bord bakom satt Justin och Ryan, så jag antog att det var romantik på G. ”Fick inte ni vara med eller?” Frågade jag när jag kom fram till Justin, samtidigt som jag kastade en nickning mot Alfredo och Kendall. Båda två skakade på huvudet, och skrattade. ”Så ni får gärna slå er ned här, så vi också kan få en underbar frukost.” Jag satte mig ned bredvid Justin och var inte alls beredd på att han skulle ge mig en kyss, så jag blev lite överraskad, men besvarade den med passion. Ryan och Steffi tittade på oss och log. Det var underbart att han kunde och ville visa det så öppet, även om vi inte var tillsammans. ”Vad ni två är söta.” Ryan med tjejröst är inget jag rekommenderar, men visst var det skönt att höra det.

 

”Vill du ta en tur på staden med mig?” När jag var och hämtade frukt kom Justin upp bakom mig och la sina händer runt min midja samt lutade sitt huvud på min axel. Han fick min kropp att rysa varje gång han rörde mig, vilket var en ganska mysig känsla. Jag visste inte att folk kunde ha den effekten på andra, men tydligen. ”Hade du tänkt dig något speciellt?” Jag vände mig om med fortfarande med hans armar om mig. ”Jag vill spendera tid med bara dig.” Han log sitt sockersöta leende, som det inte finns en enda levande varelse som kan säga nej till. ”Ja, visst kan vi väl göra det.” Vi bestämde att vi skulle mötas om 40 minuter i lobbyn, han skulle kila upp på rummet för han hade inte duschat. Vilket jag tur nog gjorde innan vi gick ned till frukosten.

 

Jag var den som fick vänta på Justin, första gången jag någonsin kommer vänta på en grabb, det ska vara tvärt om. Han kom ut från hissen och det såg verkligen ut som att han hade stressat. ”Scooter ringde innan jag hann in i duschen, och han verkade inte vilja lägga på. Förlåt att jag är sen.” Hans ursäkt var godtagen, han kan faktiskt inte styra över sitt jobb. Vi kramades, och han pussade mig på kinden. ”Sjukt gott du luktar då grabben. Ska vi verkligen gå ut?” Han log och tittade på mig. ”Vadå då?” Jag tog han i handen och så gick vi ut. ”För att tjejerna kommer bli galna, men sedan kom jag på att det spelar ju ingen roll. Du är ju Justin Bieber.” Han skrattade åt mig, och drog in mig i sin famn, även fast vi stod mitt ute på gatan. ”Och han är bara intresserad av dig.”

 

Paparazzi var efter oss, men jag orkade inte bry mig för jag visste inte hur jag skulle bete mig, men Justin höll mig i handen och hade hela tiden sten koll på vart vi skulle. Vi gick igenom affär efter affär, den ena dyrare än den andra, och jag hade ändå kassar i ena handen. Även om Justin flera gånger ville betala sa jag starkt nej, så tillslut orkade han inte ens tjafsa med mig. Jag är inte med honom för hans pengar, jag är med honom för att jag gillar han. ”Kan vi inte gå in här?” Justin fick syn på en stor affär med massa skor och kläder i hans stil. Utan att svara drog jag med mig honom in. Han gick direkt till skona och hittade flera par. ”Vilken färg?” Han kom med tre stycken likadana, men det ena paret var svarta, det andra lila med svarta detaljer, och dem sista hade alla olika färgerna. ”Lila, grymt snygga.” Han kollade ned på alla han hade i händerna och gick iväg, helt ärligt tror jag att han struntade i mitt råd. ”Jag tar alla.” Han gick för att betala och i kassan stod det en ganska ung tjej, som nästan höll på att svimma när hon fick syn på Justin. Jag höll mig på betryggande avstånd, men kunde ändå se hur hon frågade honom om en autograf och en bild.

 

”Ska vi fika, eller äta lunch?” Vi satt på en bänk med alla våra kassar, jag var helt slut i benen, för jag valde, dum som jag är, höga klackar att gå i. ”Lunch, jag är hungrig.” Han tog mina kassar och reste på sig, samt satte sin arm så att jag skulle kroka i min. ”Då vet jag ett perfekt ställe.” Vi gick tillsammans ut från gallerian och massa folk stannade oss, egentligen förstår jag inte hur jag kunde gå med på detta. Efter många tjejer, många bilder och autografer så kom vi äntligen iväg och tog en taxi. Justin sa ett namn, eller ett ställe till honom som körde, men jag har ingen aning om vart det låg. När taxin tillslut stannade och jag släppte Justins läppar såg jag att vi befann oss vid stranden.

 

”Detta ser ut som en restaurang för superstjärnor, och sist jag kollade mig i spegeln tillhörde jag inte den kategorin.” Han flinade bara mot mig och tog mig i handen. ”Sluta fjanta. Jag bjuder och du njuter.” Efter lite tjafs så fick jag ge mig, jag hade inte en chans mot hans argument. Vi blev visade till ett bord långt in och precis vid fönstret så man kunde blicka ut över vattnet och alla som badade på stranden längre bort, det var riktigt mysigt, speciellt med honom som sällskap. ”Vill ni beställa?” Både jag och Justin satt med menyn i ansiktet och försökte hitta något att äta, allt lät gott så det var ett svårt val.

 

När maten kom in och vi började äta blev det tyst mellan oss. Precis som att vi var så hungriga att ingen orkade säga något. Ibland möttes våra blickar och vi log mot varandra, men inget mer. Han tog min hand på bordet och höll den, och den där djuren i min mage flög omkring, jag gillade känslan av att ha honom med mig. ”Tack så hemskt mycket, du hade inte behövt.” När vi satt i taxin på väg tillbaka till hotellet var jag så mätt, magen stod säkert ut flera meter, eller det kändes som det i alla fall. ”Det var ju en hemlig dejt.” Jag kollade upp på honom från där jag låg med huvudet på hans axel. ”Okej, och jag gillade den, och dig.”

 

När vi var framme vid hotellet var det fullt med tjejer utanför, och jag gillade inte tanken av att dem skulle få se mig tillsammans med honom. Jag vill inte att folk tror att jag är med honom bara för att han är känd, och har pengar. Så istället för att låta Justin ta mig i handen så gick jag före honom in, men jag väntade på honom. Han såg verkligen chockad ut när jag gjorde så, och det kan jag förstå. Men jag ska ge honom en förklaring. Jag stod lutad mot väggen vid hissen, så jag varken hörde eller såg när Justin kom. ”Varför gick du bara?” Han lät förvirrad, precis som att han hade gjort något fel. ”För att jag inte vill stå i vägen, jag vill inte att dem ska tro att jag utnyttjar dig. För det gör jag verkligen inte, jag har sett vad dina fans har gjort mot tjejer som har varit i din närhet.” Hans ögon speglade sorg, och jag kunde inte ta bort den, för jag sa sanningen. ”Jag har helt ärligt inte vant mig vid allt detta, jag tänker faktiskt inte på att det är just Justin Bieber jag faktiskt är med, jag ser dig inte så. Men när vi kommer ut bland folk så blir jag påmind så många gånger.”

 

Vi skiljdes i hissen, jag skulle i och för sig bara lämna mina kassar inne på rummet och sedan tillbaka upp till Justin, vi hade fortfarande inte pratat klart med varandra. Skorna jag hade på mig, dem åkte av innan jag ens kom fram till mitt rum, och fy satan vad skönt det var att komma ned på jorden igen. När jag kom in på rummet kastade jag allt på sängen och bytte om, mjukisbyxor och ett linne, kvällarna var lite kyliga, men inte så att man frös. Justin öppnade dörren i bar överkropp, vilket jag inte var van att se. Ärligt har jag inte sett hans mage i ljus, har bara känt den, så automatiskt gled min blick över den, och Justin harklade till och log mot mig. ”Det är ju första gången jag ser dig så, klart jag måste titta.” Jag log tillbaka mot honom, och han släppte in mig.


Klart mina älsklingar att kapitel 12 kommer. :) Har jag någon gång gjort er besvikna? ;P Läs och njut, och läs det en gång till (A)

 


Kommentarer
Haley säger:

omg grymt som vanligt!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

Grym som vanligt.

Skrivet: |

Sandra säger:

Vill inte vi alltid ha mer? ;D

Och jag tänker inte läsa en gång till..jag väntar hellre på nästa ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Alice biebah säger:

Helt amasing!! :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

josefine säger:

Awesome!! Mer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

caroline säger:

jag är kär :D

du är BÄST!!!

LOVE <3

Skrivet: |

Jenny säger:

Shiiiiit grymt bra! du är grymt jäkla bra ska du veta! ;) <3

Skrivet: |

jasmine säger:

Skrivet: |

jasmine säger:

asså du är seriös gryyyym :D

Skrivet: |

Ebba säger:

Superduperbra!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Fanny säger:

Lika grymt som vanligt ;) Du har säkert fått höra det här många gånger förut men du borde verkligen satsa på en författarkarriär :D <3

Skrivet: |

nour säger:

mer

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

ebba säger:

Diggar den lila färgen :D

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Anonym säger:

GRYMT BRA M!!!!♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback